BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Det var til festival da jeg var 23... Jeg mødte Agnete og en af hendes veninder da jeg var på vej ned på pladsen. Agnete har på det tidspunkt været 17 år gammel, og hendes veninde Maria var også 17, men alligevel over et halvt år yngre.

Jeg var en smule fuld, men ikke nok til at mine sanser var alt for slørede... Jeg var stadig i stand til at nyde det gode vejr, dvs. at kigge på de letpåklædte piger. Agnete og Maria var begge iført badeshorts og en løsthængende T-shirt. Agnetes var hvid og Marias var lyserød.

SEX I DAG?

Vi blev enige om at gå om på pladsen og købe fadøl, og jeg gik mellem de to piger, og jeg holdte om dem begge, ligesom de holdt om mig.

Da vi drejede om hjørnet ned til havnen "smuttede" min hånd lige, og jeg "kom til" at tage lidt på Agnetes røv. Hold kæft en lækker røv! Agnete kiggede op på mig, smilede og blinkede med det ene øje. Jeg vidste godt hvor jeg ville hen af, men jeg måtte vente på det rette tidspunkt.

Vi fandt et ledigt bord, og jeg hentede 5 fadøl (for 100 kr.). Da pigerne havde drukket en hver havde jeg drukket 2, og dermed var der kun 1 fadøl tilbage. Jeg hentede 5 nye, men hov, jeg "kom til" at spilde næsten en halv øl ud over Agnete, og dermed blev hendes hvide T-shirt totalt gennemsigtig og hendes bikini top kom til syne gennem den. Agnete havde nogle dejlige patter, og jeg blev ikke mindre liderlig af at se den våde, hvide T-shirt "klistre" tæt til hendes krop...

Agnete gav naturligvis et lille hvin fra sig fordi øllet var koldt, men hun blev ikke sur, hun smed i stedet T-shirten, hvilket jo også var fair nok. Hun spurgte Maria om ikke hun ville smøre solcreme på hendes skuldre, og Maria blev enig med sig selv om at hun også ville have lidt sol, og de jo kunne smøre hinanden ind.

Agnete byggede videre på planen, og spurgte mig om ikke jeg tog øllet med hen et mere privat sted, og så kunne jeg smøre dem begge ind.

Fin idé. Jeg havde lånt min farbrors kolonihavehus, som ikke lå mere end 5 min til fods fra havnen, så vi tog vores øl og gik derom.

Oppe i kolonihaven var der mere privat, hækken var høj, og min farbrors hus lå helt nede for enden af grusvejen, hvor der var mindst generet. Vi hentede 3 af de 4 liggestole ud fra skuret og bar dem om i haven på den anden side af huset, hvor solen var.

Agnete trak sine badeshorts af og afslørede dermed sin dejlige og velformede røv, kun iført G-strengs bikinitrussen, og Maria fulgte hendes eksempel, både med T-shirt og shorts. Jeg var selv i bar overkrop, så jeg foreslog pigerne at vi alle tog sol i bar overkrop. Maria tøvede lidt, men hun smed også sin bikini top da hun så Agnete gøre det med et frækt smil på læben.

Agnetes 80B bryster sad perfekt på hendes krop, og jeg fik øjeblikkeligt jern på da hun smed Bh’en i ansigtet på mig. Marias 75A bryster var også overjordisk dejlige.

"Jamen dog, kan du li' hvad du ser?" spurgte Agnete med et frækt glimt i øjet og pegede på bulen i mine shorts.

"Man skulle være bøsse eller bare idiot for ikke at kunne li' dét syn!" tænkte jeg ved mig selv og sagde: "Bulen taler vist for sig selv?"

Maria grinede forsigtigt.

"Kommer I ikke over og kysser mig?" spurgte jeg. Agnete var hurtigt ovre ved mig, og vores tunger mødtes ligesom min ene hånd mødte hendes højre bryst. Maria kom over og lod sin tunge møde Agnetes og min. Jeg lod min anden hånd føre Marias ene hånd op på Agnetes venstre bryst, og førte derefter hånden over på Marias venstre bryst, og samtidig lod Agnete sin venstre hånd omslutte Marias højre bryst.

Jeg havde nu to dejlige tunger at slikke og sutte på, ligesom jeg havde et dejligt lækkert bryst, fra hver sin dejlige pige, i hver hånd. Agnete lod sin ledige hånd glide ned mellem sine ben og ind bag trussen, og jeg opfordrede Maria til at følge Agnetes eksempel.

Min pik var ved at eksplodere! Jeg havde lyst til dem begge, lige nu!

"Agnete, skal jeg ikke slikke din fisse?" spurgte jeg direkte.

"Nej, men du kan se mig slikke Maria..." svarede hun frækt og begyndte at gnide på Marias mis, udenpå trussen. Jeg rejste mig fra min solvogn for bedre at kunne tage på Agnetes patter; jeg stillede mig bag hende og lod hendes røv mærke min stive pik mens jeg tog æltede hendes dejlige, faste patter. Maria lagde sig på solvognen og Agnete trak hendes trusser af.

"Giv mig dem." sagde jeg, og Agnete rakte mig Marias trusser. Jeg lugtede til den fugtige plet, og smagte på trusserne. Det var en dejlig og velkendt smag af fisse der mødte min tunge, og jeg begyndte at trække Agnetes trusser af også, hvilket passede Agnete fint. Jeg lugtede og smagte også Agnetes trusser, og de var mindst ligeså dejlige!

Agnete lagde sig ind over Maria i en 69 position, og begyndte at bearbejde Marias sjaskvåde fisse med sin mund. Jeg kunne tydeligt høre at Maria var opstemt og at Agnetes behandling var dejlig! Jeg trak mine badeshorts af og spillede lige et par gange på min pik inden jeg satte den mod Agnetes fisseåbning. Marias hænder gramsede ivrigt på Agnetes dejlige røvballer i takt med Agnetes hoved bevægede sig mellem hendes ben. Min pik gled ubesværet ind i Agnetes våde og allerede halvt åbne kusse, og jeg begyndte at kneppe hende hårdt. Hun slikkede stadig Marias lækre lille fjams, selvom det nu var blevet væsentligt sværere for hende.

Efter et par alt får hårde stød i træk gled min pik ud af Agnetes fisse,

"Sut mig Maria!" nærmest kommanderede jeg. Maria tog fat i min pik med den ene hånd og førte den ned til sin mund.

Det var en superdejlig følelse da hendes læber lukkede sig om mig, og hun begyndte at slikke Agnetes safter af min manddom.

"Smager Agnete godt?" spurgte jeg, og Maria stønnede et "mm", stadig med det meste af min pik i munden. Agnete havde imidlertid taget nogle fingre i brug, og jeg kunne mærke på Maria at hendes første orgasme ikke var langt væk. Hun fik sværere ved at koncentrere sig om min pik, og derfor førte jeg pikken ind i Agnetes våde kusse igen. Jeg kneppede hende ikke alt for hårdt, for jeg ville ikke ødelægge hendes rytme i Marias fisse før Maria var kommet.

Da Maria var kommet første gang ville hun slappe lidt af, og foreslog Agnete at vi byttede plads. Hun ville gerne have mig nederst, med Agnete liggende på ryggen ovenpå, så kunne jeg bolle Agnete bagfra mens hun slikkede Agnete. Det var sådan set fint med mig, og Agnete og jeg lagde os. Jeg tog et godt tag i Agnetes bryster mens hun lå ovenpå mig, og Maria hjalp med at føre min pik ind i Agnetes fisse.

Maria startede med at slikke mine nosser mens jeg kneppede Agnete, men hun bevægede sig langsomt op mod Agnetes fisse. På vej op lod hun sin tunge køre op ad mit skaft, indtil hun kunne suge sig fast på Agnetes klit. Agnetes fisse strammede så dejligt om min pik når Maria sugede på hendes klit. Med Marias og min fælles indsats gik der kun et par minutter før Agnetes krop begyndte at ryste, og hun kom i en lavmælt, men langvarig orgasme. Da Agnete var kommet ned på jorden igen sagde jeg at det nu var min tur!

"I kan skiftes lidt til at sutte mig indtil jeg kommer." foreslog jeg, og pigerne indvilligede.

Jeg satte mig til rette og spredte mine ben så de kunne være der, og Agnete var den første til at tage min pik i munden. Det var første gang i dag hun suttede mig, og hun gjorde det rigtig godt! Jeg tog igen pigernes trusser i munden for at smage deres lækre safter, og Maria tog min pik ud af Agnetes mund.

"Jeg vil se om jeg kan tage mere af den end Agnete" sagde hun, inden hun lod sin mund lukke om min pik. Hun førte hovedet så langt ned over mig som hun kunne, og hun var kun et par cm. fra roden. Hendes hals var dejligt stram omkring mit pikhoved, og jeg stønnede til hende at jeg kom hvis hun ikke snart stoppede. Hun slap min pik næsten med det samme og kiggede på Agnete. Som var det indforstået begyndte begge piger at kysse og sutte på mit pikhoved, og Maria spillede på mit skaft med hånden. Det var Agnete der havde mit pikhoved inde i munden da jeg brølede min orgasme ud i haven. Maria filede stadig hårdt på mit skaft, og det sagde svup da hun trak min pik ud af Agnetes mund. Hun skabte undertryk med sin mund omkring mit pikhoved og malkede resten af min varme sperm ud af mig.

Da jeg var færdig med at sprøjte lod Maria sin mund slippe min pik, og Agnete, stadig med det første skud sperm i sin mund, slikkede min pik og Marias kind ren for sperm, og Maria og Agnete kyssede hinanden længe. Deres tunger legede i hinandens munde med min sperm inden de delte og slugte klatten.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 17 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.