Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Min onkel havde en bondegård på Vestsjælland. Det var en stor bedrift så der var både fodermester, karle og et par piger i køkkenet. Vi selv boede i en lejlighed i København, så jeg var flere gange på ferie hos min onkel.

Forleden da jeg var på påskeferie skulle nogle af hopperne bedækkes, og det foregik i gården lige udenfor køkkenvinduerne. Jeg kom tilfældigt ud i køkkenet for at få en kop kaffe, da jeg ser begge pigerne Anna og Maria stå med enden strittende bagud medens de stirrende ud af vinduet.

Jeg var også nysgerrig og da jeg så hingstens kæmpepik fik jeg selv ståpik. Jeg stiller mig bag Maria og lader pikken presse mod hendes røv . Hun er ikke sen til at gengælde presser mod min pik og hun vrikker endda lidt med enden. Jeg løfter hendes kjole op, så den bagtil hviler på hendes hofter. Hendes hånd glider gennem hendes ben og jeg lyner op så hun har uhindret adgang til min pik. Da hun opdager min stående pik lige ud for fissen trækker hun bomuldstrusserne til side og fører pikhovedet langsomt frem og tilbage over sine skamlæber medens hun fortsat kikker på hestenes anstrengelser.

Jeg giver et ryk med min hofte, så pikken glider helt ind i hendes fisse og jeg begynder at efterabe hingstens bevægelser med min bagkrop. Maria er så våd at det giver høje svuplyde når jeg presser pikken i bund i hendes fisse. Pludselig føler jeg Annas hånd om mine kugler og jeg kan ikke lade være med at sende en stor ladning sperm op i Maria samtidig med at jeg undertrykker et skrig, så godt jeg kan.

Da pigerne er bange for at Moster skal dukke op i køkkenet aftaler vi, at jeg skal komme op på pigegangen klokken 15, når de har de middagshvil, og så kan vi hygge os uden risiko for at blive forstyrrede..

Klokken kvart over 3 hviler onkel og moster og jeg går op på pigegangen med spændt forventning.

Anna sidder inde på Marias værelse og de har begge smidt deres kjoler så de sidder i bh og trusser. Da jeg kommer ind på værelset kaster de sig over mig og begynder at kysse og kramme min pik og pung. Snart har Anna min pik i munden og jeg tungekysser Maria medens hun fjerner sin bh, så jeg rigtig kan ælte hendes dejlige bryster.

Anna fjerner min skjorte og Maria følger med, med bukser og underbukser, så jeg snart står helt nøgen foran dem. Pigerne er blevet enige om, at vi skal lege hingst og hoppe, så både Maria og jeg må ned på alle fire, hvorefter jeg tager hænderne op hendes ryg og nærmer min pik hendes røv. Anna tager fat i den og fører den hen til hullet i fissen og snart knepper jeg Maria alt hvad jeg har lært.

Anna stiller sig på skrævs over Marias hoved med ansigtet mod mig og læner sig bagud så jeg har udsigt til hendes åbne fisse medens hun lejer med klitten med to af sine fingre. Det er for meget for mig, så jeg tager hendes fisse i munden og begynder at slikke på hendes klit, samtidig med at jeg stikker 2 fingre op og begynder at fingerkneppe hende.

Marias fisse klemmer om min pik og den ene af hendes hænder tager fat i mine kugler og snart kommer jeg i en tilbageholdt skrig og en kraftig stråle op i fissen. Anna stiger ned og lægger sig under Maria og begynder at slikke hendes fisse for både sæd og fissesaft.

Nogen kommer op ad trappen, så vi får hurtigt vores tøj på igen og begynder at se på Marias glansbilleder. Der kommer imidlertid ingen ind på værelset, så vi går hver til sit og jeg har i hvert fald aldrig glemt den eftermiddag.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 29 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.