Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Var egentlig ikke interesseret i årets julefrokost, da jeg kort inden var blevet forflyttet til en anden (og mere kedelig afdeling), men da mine kollegaer pressede, sagde jeg ja, og betalte de 125,- kroner, det kostede. Min kæreste kørte mig på arbejde om morgenen. Vi skulle arbejde til kl. tretten, hvorefter jeg kunne nå at skifte fra bluse og jeans til lidt mere festtøj. Havde taget en rigtig ikke meget bluse med, samt en lang nederdel, sort BH og sorte trusser samt et par sorte brune selvsiddende strømper. Var heldig at sidde ved et godt og festligt bord, bl.a. sammen med min gode kollega, Jytte. Vi fik god mad og jeg fik nok også lidt for meget at drikke, men vi havde det sjovt. På et tidspunkt foreslog Jytte (som er i slutningen af 50´erne (jeg selv bliver 60 om tre uger)), at vi skulle tage op og se til husets håndværkere, som holdt julefrokost for sig selv. Hun havde fået at vide, at hvis vi kiggede op, ville vi blive tilskuere til et spændende show. Hun vidste ikke hvad det var, men da det nu var julefrokost, kunne man jo aldrig vide. Jeg var efterhånden blevet lidt fuld, så jeg tænkte, lad os da prøve og se, hvad det er for noget. Kan vel altid gå ned igen, hvis det er noget frækt eller lignende. Vi blev vel modtaget af Per, Søren og Henrik, som også var lidt overrislede og som bød på (mere) rødvin. Vi sad så og snakkede hyggeligt, da Per tog ordet og meddelte, at nu var det show-time, a-la Chippendals ! Tak skæbne tænkte jeg, kan sådan tre mænd, hvis gennemsnitsalder nok var i slutningen af trediverne, virkelig lave et sådant show ? De gik derefter ud bagved, satte noget ophidsende musik på og begyndte at strippe i takt til musikken, og til sidst stod de så i sokker og boxershorts.

Vi klappede og vi var vel blevet lidt røde i kinderne, men det var da ophidsende, og pludselig vendte alle tre ryggen til os, og med et, tog de deres boxershorts af og vendte sig igen om mod os. Der sad vi så Jytte og jeg og så lige ind i tre lidt erigerede pikke. De udstillede genstande må godt berøres, og der er gratis smagsprøver, sagde de i kor. Jytte og jeg så lidt på hinanden og fnisede. Jeg vil godt, og det jo julefrokost Annie! Jeg lurede lidt, for jeg ville ikke være min kæreste utro, men er mundsex med en arbejdskammerat, at være utro, tænkte jeg gennem mine spiritusdunster. Ok, jeg starter, sagde Jytte, og fluks tog hun Henriks efterhånden stive pik i hånden og lod sine fingre glide op og ned af det lange skaft, hvorefter hun tog den i munden, og suttede af livets lyst. Det ophidsede mig sådan, at jeg begyndte at beføle Pers strittende genstand, og lidt efter havde jeg hans dejlige store pik i munden! Søren stod så tilbage og så, hvordan hans to arbejds- kollegaer fik suttet pik af Jytte og mig. Efter et stykke tid, slap jeg Pers pik og begyndte at sutte og slikke Sørens pik, som ikke var så stor som de andres, men alligevel var det bare dejligt, at have en pik i munden. Bagefter fik Henriks pik en tur af min mund, og Per og Sørens pikke blev også suttet godt og grundigt af Jytte. På et tidspunkt, ville de tre herrer se vores bryster, og efter en del overtagelse, så Jytte og jeg bluse og BH af. De tre gentlemen ville også gerne se vores kusser og løftede op i vore nederdele. Jamen sikke nogle flotte strømper, I har på, råbte de. Jytte havde sorte selvsiddende på, og jeg havde jo de før nævnte brune ditto. Nej sagde jeg, I får ikke min mis og se og røre ved, og Jytte bakkede mig op. Hun ville heller ikke være sin mand utro. Så fortsatte vi topløse og med oprullede nederdele sutteriet af de tre dejlige pikke. Jeg fik Per og ørens pikke til at komme, medens Jytte fik Henriks til at sprøjte. Så blev de tre herrer lidt trætte. Vi tog vores bluser og BH´er på igen, og sad så lidt og snakkede om løst og fast. Jytte og jeg sagde tak for i aften og tog elevatoren ned til vort oprindelige selskab. Som Jytte sagde i elevatoren; det er ikke at være utro, det vi har lavet i aften, Annie. Det var dejligt, at have tre pikke i munden på en aften. Jeg har kun haft tre pikke i munden før, så nu er jeg oppe på seks. Hvor mange pikke har du suttet på Annie? spurgte hun. To svarede jeg, min mands og min nuværende kærestes, svarede jeg.

Vi blandede os lidt med det øvrige selskab, jeg drak et par sodavand, og ringede derefter til min kæreste, Anders, som hentede mig en halv time senere. Har du oplevet noget spændende i aften? spurgte han. Næh, det var som sædvanlig, men vi fik god mad og drikke, og der var en god stemning. Efter at vi var kommet hjem, gik jeg hurtigt i seng, men inden søvnen overmandede mig, kunne jeg ikke lade være med, at tænke på de tre dejlige pikke, jeg havde smagt på.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 11 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.