Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

En aften jeg var med gutterne i byen mødte vi nogle frække sorthårede piger der viste sig at være persiske. Vi kom i snak med dem og den ene; en lille fræk tøs kom med over til vores bord, hvor vi fik fyldt noget sprut i hende. Hun så ud fræk ud med en kort kjole, høje hæle og viste det sig; sorte selvsiddende strømper - lidt luderagtig på den fede måde.

Hun var mest interesseret i en bestemt af os, men vi havde aftalt vi skulle deles om hende, så han opfordrede hende til også at lade os andre pille ved hende. Vi dansede med hende på skift og hun havde ikke noget imod at vi gnubbede pikken op af hende når vi dansede tæt, tværtimod trykkede hun sig endnu tættere ind til os.

SEX I DAG?

Efterhånden som aftenen gik, og hun blev mere fuld, flyttede hun heller ikke vores hænder fra sine lår når vi sad og snakkede – så til sidst fik jeg lirket min finger op i hendes barberede fisse. Hun var godt våd og jeg begyndte at gnubbe hendes fisse. Inden længe havde ham der sad på den anden side af den lille persiske "Slut" også sin hånd nede i hendes trusser og vi stak begge vores fingre op i hendes fisse.

Vi prøvede at være diskrete, men gutterne på den anden side af bordet havde selvfølgelig opdaget hvad der skete og kom med frække kommentarer og spurgte om hun ikke ville med hjem – hvilket hun sagde at hun gerne ville, men desværre ikke kunne da hun skulle med sine veninder hjem.

Så var der en som foreslog at vi gik ud på toilettet, først var hun ikke meget for det, fordi hun var bange for at hendes veninder opdagede det. Men vi sagde, at de jo ikke kom på herretoilettet og at vi kunne liste hende ind når der ikke var nogen. Vi kunne mærke at hun var fristet og til sidst sagde hun ja på ’en betingelse; at vi ikke kom oppe i hende og da vi ikke havde noget gummi med, aftalte vi at komme i hendes mund – hvilket var vildt frækt at tænke på og hun sagde at hun lide at spise sperm.

Vi fik hende lempet ind på herretoilettet inden hun fortrød og vidre ind på et lokum, hvor hun selv trak kjolen af, da den ikke måtte blive plettet af sperm (jeg tror at hun var gift og skulle hjem til sin mand og derfor var forsigtig med at blive opdaget). Hun var godt fuld men også meget liderlig. Hun så meget fræk ud der på lokummet kun iført bh, trusser, strømper og højhælede sko.

Første mand gik ind til hende og vi kumme straks hører at hun begyndte at sutte på hans pik og efter nogen tid kunne vi høre kneppelyde. Vi kikkede ind over kanten af døren og så at hun fik pik bagfra lænet henover toilettet – så trak han sig ud og fik hende ned på toilettet og begyndte at kneppe hende i munden. Hun lod sig mundkneppe indtil han kom i hendes mund og lod ham trække pikken ud og sprøjte hende i hovedet efter opfordring fra os tilskuere.

Da hun havde suttet hans pik ren, var det næste mands tur. Han tog hendes bh af og begyndte at kneppe hende imellem patterne – men de var ikke så store, så hun tog ham i munden og suttede som om hun aldrig skulle få pik mere og han kom hurtigt med store sprøjt i hendes hoved og over på vægen. Vi sagde at hun skulle lade spermen blive i hovedet og sutte ham ren.

Så var det min tur og jeg ville have min pik op i hendes lille barberede fisse – så hun måtte læne sig ind over toilettet igen. De andre sagde at hun skulle slikke væggen ren for sperm, så jeg tog hende i hendes lange sorte hår og førte hendes mund hen til det sperm der løb ned af vægen. Hun slikkede spermen af lokumsvæggen med sin lille tunge indtil vi var tilfredse. Da hun var færdig stak jeg min pik op i hende, hendes fisse var vidunderlig snæver men meget våd. De andre sagde at jeg skulle kneppe hende i røven så jeg trak pikken ud af hendes fisse og pressede den imod hendes røvhul.

Det var hun ikke meget for, så jeg måtte holde godt fast i hendes hår – vi sagde at hun ikke fik sit tøj, hvis jeg ikke fik lov til at stikke den op i røven på hende, inden hun skulle sutte på min pik. Hun kunne jo ikke rigtigt gå nogen steder når hun kun var iført strømper og høje hæle. Det kunne hun godt forstå selv om hun var stangstiv, så jeg pressede på indtil min pik var helt i bund i hendes røvhul. Hun både stønnede og jamrede da jeg sagde at hun skulle bevæge røven frem og tilbage så min pik kørte ind og ud af hendes snævre røv.

Noget af spermen fra hendes hoved var dryppet ned på toiletcisternen, det fik hun ordrer på at slikke op, stadig med min pik oppe i røven. Da hun havde slikket rent blev vi enige om at hun skulle sutte på kuglen til toiletudtrækket og lege at det var en pik. Det var hun forståeligt ikke meget for men jeg tvang hendes mund ned over kuglen og lod hende sutte den ren.

Jeg trak min pik ud af hendes røvhul og en af gutterne tog hendes trusser og stoppede dem op i hendes fisse uden hun gjorde modstand imod denne sjove ide. Så fik jeg hende ned at sidde på toilettet – hun så lidt ynkelig ud efter vores behandling af hende, men også fræk da hun havde overholdt vores påbud om at lade spermen blive i hovedet. Jeg placerede min stive pik lige ud for hendes hoved og sagde "sut den ren for din sure røv" – hun åbnede langsomt munden, jeg tog hende i nakken og klemte pikken helt ind i hendes mund. Den var helt nede i hendes hals og jeg sagde at jeg kun slipper hvis du sutter – hun nikkede så godt hun kunne og fik lov til at sutte. Det gjorde hun godt og jeg fik hurtigt udløsning i hendes mund – men fik dog også nogle sprøjt sat i hendes hoved og på væggen, som hun igen måtte slikke ren.

Der var to mere i vores gruppe, men de ville ikke kneppe den lille persiske luder, så vi sagde at nu kunne hun onanere sig færdig selv mens vi kikkede på – der var dog samlet sig en del andre tilskuere som vi lod få en kikker. Hun var lidt forvirret over hvad der skete, men valgte at lege med.

Med åben dør indtil lokummet satte hun et ben på hver side af døren så alle kunne se lige op i hendes fisse og begyndte at gnubbe fissen. Der sad hun med hovedet fyldt med sperm og onanerede for fremmede mænd på et herretoilet – som alle kom med frække bemærkninger.

Vi smuttede ud uden at hun bemærkede det. Vi afleverede hendes kjole til hendes veninder og fortalte at hun var inde på herretoilettet. De grinte og sagde at det ikke var første gang at hun lod sig kneppe på det toilet – Ja faktisk skulle hun kende en hel del herretoiletter i Odense. En af pigerne tog kjolen som hun afleverede til en mand på herretoilettet.

Efter et godt stykke tid kom hun ud sammen med nogle mænd. Vi spurgte om hun stadig havde sine trusser oppe i fissen, det havde hun ikke, da de var blevet trukket ud og stjålet af en mand på toilettet da hun onanerede – så nu havde hun et forklarings problem når hun kom hjem uden trusser!

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 20 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.