Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg var gået ned i byen. Jan var i Teltet, og siden jeg var børnefri kunne jeg jo ligeså godt få hygget mig. Jeg fik en SMS fra ham på et tidspunkt, at jeg gerne måtte komme ned i Teltet. Han havde nattevagt dernede, sammen med sin gode kammerat M.

Jeg smed en besked om at jeg ville være der i løbet af 5 minutter. Teltet lå heldigvis lige ned til åen, så jeg var hurtigt dernede. Jeg ventede ved personaleindgangen og Jan smilede stort, da han fik øje på mig. Han lukkede mig ind og jeg fik et kæmpe knus af ham og et vådt kys.

SEX I DAG?

Vi gik ind i vagt teltet, hvor M sad på en bænk og smilede. Jeg satte mig overfor ham og Jan satte sig ved siden af mig. Han hældte lidt sodavand op til mig et krus og gav mig det.

- Værsgo, skat.

Jan henvendte sig til M, og jeg sad i mine egne tanker. Jeg sad og studerede dem begge. Jan var cirka 1,70, og M var vel et hoved højere. Jan var 10 år ældre, var tætbygget med kort mørkt hår og en kompakt og muskuløs krop.

M var tynd, ja nærmest spinkel, og havde lyst, kort og strittende hår. Han lignede en yngre udgave af Steffen Brandt fra TV2, og der var en drenget charme over ham, selvom han lige var blevet 30. Jan, derimod, udstrålede mandighed.

Jeg sad som sagt i mine egne tanker, og havde ikke registreret hvad de talte om, før Jan skubbede til mig.

Jeg kiggede forvirret på ham og M grinede.

- Hun sidder nok og har slemme tanker, Jan.

- Det kunne bedst ligne hende. Jeg bad dig bare give mig ret i at det er ved at være længe siden, vi to har hygget os. Jeg smilede og nikkede.

- Jo, det er snart 8 dage siden. Hvorfor da?

- Jamen, I kan da bare gå ind i campingvognen, hvis I vil. Så skal jeg nok holde skansen herude.

Jan kiggede på mig og jeg trak på skuldrene, så han rejste sig og tog min hånd. Jeg fulgte med ham ud fra teltet. M grinede og råbte "god fornøjelse" efter os.

Vi var ikke kommet mere end et par skridt væk fra teltet, da Jan vendte om og gik ind igen og jeg hørte ham sige noget til M, men hvad det var, kunne jeg ikke høre.

Vi gik over til campingvognen og Jan låste den op og lod mig gå ind. Jeg vendte mig om mod ham og lagde armene om ham. Jeg fik et vildt og ivrigt kys af ham og hans hænder lagde sig på mine hofter.

- Gud, hvor jeg glæder mig til at bore min pik op i dig. Vi begyndte at tage tøjet af hinanden, og snart stod vi nøgne overfor hinanden. Jeg nød synet af ham. Denne kompakte krop, og især hans brystkasse. Den var behåret med sort hår og jeg vidste intet bedre end at ligge og få lov at nusse ham på brystet.

- Læg dig på madrassen, skatter. Jeg lagde mig ned på ryggen, og Jan lagde sig mellem mine ben og bøjede hovedet ned og kyssede mine bryster. Han tog om dem med hænderne, klemte dem og pressede dem sammen og jeg så hans tunge glide rundt om vorterne, hans tænder og læber der omsluttede dem og suttede på dem.

- Ska jeg slikke din fisse? Jeg så på ham med et tåget udtryk og nikkede.

- Ja, du skal så. Du gør det så skønt. Han smilede glad til mig og jeg så ham lægge sig på maven og stikke sit hoved hen til min fisse. Jeg havde en hånd på hans hoved, og en hånd på mit bryst, som jeg nulrede og klemte. Han stak tungen frem, lod den køre blidt frem og tilbage over min kilder, og jeg nød det.

Han sugede pludselig min kilder ind i sin mund og lod tungen svirpe hurtigt hen over den. Samtidig stak han to fingre op i min fisse, og jeg stønnede dybt og kom med et lille skrig, da jeg mærkede orgasmen omslutte mig.

Han løftede hovedet, men havde stadig to fingre oppe i mig.

- Ved du hvad du skal nu? Du skal ride min pik. Han lagde sig op på ryggen og jeg satte mig overskrævs på ham, men han stoppede mig.

- Du skal sidde med ryggen til mig, skat. Jeg vendte mig om, og sænkede mig over hans pik.

Gud, hvor føltes den stor i min fisse!

Jeg begyndte at ride ham, og han kærtegnede min ryg, mine hofter og mine baller. Jeg mærkede hans ene hånd glide ned og begynde at lege med mit røvhul, og jeg blev endnu mere ophidset. Jeg kunne mærke, at jeg snart kom igen, og det gjorde jeg også, for han stak en finger ind i min røv. Jeg stivnede og sad helt stille et øjeblik, hvorefter jeg skreg højt og faldt forover, støttende mig til hans lår.

- Smid tøjet og vær med. Jeg hørte det langt væk, men kom hurtigt til mig selv, da jeg så op og så M stå ikke mere end en meter fra mig. Jeg blev lidt flov, men samtidig ophidset. Men hvad havde Jan gang i?

Vi havde godt nok talt om en trekant, men jeg havde ikke regnet med, at han ville lade M være med. Jan havde sagt, at han og M´s kammeratskab var for dyrebart til at risikere at ofre det, bare for en god omgang sex.

- Jeg vil hellere have at Dorte tager det af mig. Det vil hun sikkert gerne, vil du ikke, Dorte? Jeg så på Jan, flyttede så blikket ned på gulvet og hen til M`s fødder. Her lod jeg stille blikket glide over hans lår, hans mave og bryst for til sidst at ende ved hans øjne.

De så på mig, ikke koldt, men nærmere medvidende. Øjnene talte til mig; sagde, at han godt vidste hvor tiltrukket jeg var af ham; fortalte, at jeg intet havde at frygte, hverken fra hans eller Jans side; at hvad der end skete, ville det ingen indflydelse have på noget. Jeg ville så forfærdelig gerne række ud efter ham, men jeg turde ikke.

Hvad ville Jan ikke tænke om mig? At jeg hellere ville have sex med hans kammerat end at respektere deres venskab? Ville han blive jaloux? Jeg vidste at de begge så på mig og bare ventede på min reaktion. M hjalp mig dog; han rakte sin hånd frem og jeg så mig selv række min hånd ud og tage hans. Som i en FILM så jeg det hele for mig. Jeg kravlede hen til kanten af sengen, hvor jeg sad på knæ. M tog begge mine hænder i sine, lagde mine håndflader mod hinanden, bøjede sit hoved og kyssede blidt mine fingerspidser.

Er du sindssyg et gys!

Hans spidse læber var så inderligt blide og så fulde af lovord om intens elskov.

M bøjede sig frem og kyssede blidt min pande, mine kinder, mine ører og hals.

Få sex i dag

Jeg lagde mine hænder på M`s hals og lod dem følge kraven i hans skjorte. Jeg begyndte at knappe den op, stille i et roligt tempo knappede dem op, en efter en. For hvert nyt stykke kød jeg så, jo mere ophidset blev jeg. Da jeg havde knappet den helt op lod jeg hænderne glide op over hans mave; den var som et vaskebræt og op på skuldrene, hvor jeg krængede skjorten af ham. Da han stod med nøgen overkrop lod jeg mine fingre følge hans krop. Jeg startede ved den lange tynde fingre, så over hans sende, men dog stærke arme, ind over hans skuldre, ned over hans bryst, som kun var let behåret. Jeg nødt at mærke hans stramme mave. Han var så sexet!

Jeg åbnede hans livrem, lynede ned og skubbede hans bukser ned. Jeg tog om hans hofter, og selv uden på underbukserne kunne jeg mærke, hvor kraftige de var. Jeg tog underbukserne af ham og lod hænderne glide op langs hans ben. De var som resten af hans krop; tynde, senede, men dog så satans stærke og muskuløse at røre ved.

- Slik min pik, Dorte! Hans stemme var ikke hård, kun forventningsfuld. Jeg tog om hans pik og smilede. Den var cirka lige så lang som Jans, men lidt tyndere; desuden var den meget lys i farven.

Jeg bøjede mig frem og tog om hans pik med min ene hånd. Jeg åbnede munden, lod tungen glide ud og cirkel blidt rundt om hovedet på den. Den smagte salt, og jeg tog den stille i munden. Lod mine læber omslutte den, mens min tunge gled rundt om den. Jeg tog om hans nosser med den anden hånd og nulrede dem, klemte dem blidt og da jeg skævede op på ham så jeg at han så direkte på mig. Jeg følte også Jans blik på mig, og jeg mærkede lidt efter at Jan kom bagfra og fik mig til at flytte mine knæ lidt bagud, så han kunne komme til at tage mig bagfra. Jeg sugede på M`s pik og kunne mærke Jan føre sin pik ind i mig bagfra. Han kneppede mig stille, lod sin pik glide stille ud og ind af min fisse.

- Du sutter dejligt, Dorte. Men rider du ligeså godt som du sutter? Jeg så op på ham og vidste ikke, hvad jeg skulle gøre. Hvad var meningen? Ville han ikke have mig, kunne han da bare have ladet være med at komme ind!

Jeg følte at jeg blev sat på en prøve, og selvom jeg følte mig utryg ved det, så blev jeg også optændt af det. M lagde sig på sengen og tog min hånd. Jeg så på Jan, der bare smilede og nikkede opmuntrende. Jeg ved ikke om Jan kunne se tvivlen i mine øjne, for han lænede sig frem og kyssede mig blidt og lagde så sin mund til mit øre.

- Det er helt i orden, skat. Nyd det…. Jeg satte mig overskrævs M, der holdt om mine hofter. Jeg fik hans pik op i mig, og den føltes helt anderledes, selvom den ikke var så forskellig fra Jans. Den nåede steder, som Jans ikke havde nået…eller også var det bare følelsen af at have en andens pik i mig, der gjorde det.

Jeg mærkede M´s tag om mine hofter og mærkede kraften i hans hænder. Han hjalp mig ind i et roligt tempo, og hele tiden så jeg på ham. Han smilede ikke, lå bare roligt og så på mig. Som om han prøvede at nedbryde mig på en måde, eller nød han bare at vide, at han kunne tænde sin vens pige?

Jan stillede sig op foran mig så hans pik var foran mit hoved. Jeg tog om den og begyndte at slikke ham. Hans pik blev slikket, suttet og suget på, og jeg nød det. Jeg havde en pik i fissen og en pik i munden. En fantasi der blev udlevet!

Jan trak sig lidt efter tilbage og satte sig bag mig. Han begyndte at lege med mit røvhul og han fik hurtigt tre fingre ind i mig. Jeg gøs, følte jeg havde gåsehud over hele kroppen og hele tiden sørgede M for et roligt tempo. Han trak mig ned til sig og lagde den ene arm om min ryg. Den anden lagde han omkring min nakke og drejede mit hoved, så hans mund kom op til mit øre.

Jeg mærkede Jan stikke sin pik hen til mit røvhul, og han begyndte stille at presse på.

- Slap af, Dorte. Du vil jo gerne have det. Jan og jeg talte om det i eftermiddag. Og her til aften fik vi lyst. Du havde chancen for at sige nej, men du ville ikke nægte dig selv den oplevelse, vel? Jeg rystede på hovedet og hviskede nej.

- Du har jo tænkt på mig, når dig og Jan har haft sex, har du ikke? Igen måtte jeg hviske et ja. Og mens M talte til mig, førte Jan sin pik ind i mig og fik den boret i bund i min røv.

M tog om mine skuldre og skubbede mig blidt tilbage. Jeg støttede på mine hænder og sad forover lænet mod `s bryst og jeg kunne mærke mine bryster ramme hans brystkasse, hver gang de stødte op i mig.

Nej, hvor fik jeg pik. Jan tog mig i røven, havde godt fat om mine hofter, og M legede med mine bryster; hev i vorterne og trak dem ud og slap så. Jeg nød det, følte mig tændt på en hidtil ukendt måde.

- Kig på mig, Dorte! Jeg åbnede øjnene og så på M. Hans lyse øjne så på mig, og hans blik var nu varmt. Det var som om jeg havde bestået en prøve og at han nu endelig turde slappe af og slippe kontrollen.

Lidt efter trak Jan sig ud, og M løftede mig af sig. De fik mig til at ligge på siden, og Jan lagde sig foran mig og løftede mit øverste ben op. Han fik sin pik ført ind i min fisse og M lagde sig bagved og fik sin pik presset op i min røv. M lagde en arm om min mave og holdt mig fast. Jan kyssede mig på munden og jeg frydede mig ved at se hans blik. Jans øjne var så fulde af kærlighed til mig. Han vidste, hvor meget jeg havde ønsket en trekant og nu gik det i opfyldelse. Jeg hviskede til ham, at jeg elskede ham og han smilede til mig og kyssede mig dybt og ømt.

M lod sin hånd glide ned og begyndte at lege med min kilder. Jeg kunne mærke at en af de helt store orgasmer var på ej. Min fisse brændte, varmen eksploderede ud i resten af min krop, op i maven, brysterne, ned i benene og tæerne, ud i mine arme og fingerspidser og jeg skreg højt og mine ben sitrede, da jeg kom. Jeg hørte langt væk, at M sagde, at han kom og jeg mærkede ham sprøjte og støde helt i bund i min røv.

Jan blev ved at kneppe mig og lidt efter trak M sig ud. Jan trak sig også ud, og M lagde sig på madrassen og de fik mig flyttet hen over ham, så jeg havde min fisse over hans hoved. Han løftede hovedet lidt og grab om mine baller og begyndte at slikke mig. Hans spidse tynde tunge føltes ru. Han slikkede min kilder som en hund, der slubrede vand i sig, og han lod et par fingre glide ind i min fisse og kneppe mig. Jeg kælede for hans pik og nosser med mine fingre, men jeg havde svært ved at koncentrere mig om det, for nu kom Jan og stødte uden varsel sin pik op i min røv. Jeg følte mig udblokket og tændt, liderlig og lysten og kunne mærke, at jeg snart kom igen. M slikkede mig, kneppede min fisse med sine lange fingre, han gned mit G-punkt, og Jans pik hamrede i bund i et vildt tempo i min røv.

Jeg sitrede, stønnede, småhvinede og jamrede; det var så ubeskriveligt dejligt; at blive brugt på denne måde; jeg kunne ikke få nok.

Jan begyndte at slå mig i måsen; hans ru hænder ramte mine baller og mit underliv var nu uden for min kontrol. Jeg registrerede at jeg sitrede og rystede, og pludselig brølede Jan. Han holdt fast om mine hofter og bankede pikken helt ind i mig. Jeg rejste mig op og stod på knæene, jeg skreg vildt og højt og mine hænder havde fat om mine bryster. Lidt efter faldt jeg sammen, og M flyttede sig.

Jan trak sig ud af mig og de lagde sig på hver side af mig. Jeg lå på maven og de kælede for min ryg og røv og nakke og lår. Deres hænder føltes som bløde fjer, der forsøgte at give mig livet tilbage.

Lidt efter vendte jeg hovedet mod Jan og han smilede kærligt og kyssede mig på næsen. Jeg vendte hovedet om mod M og så på ham. Han så tilfreds ud og hans smil nåede øjnene, og han bøjede sig ned mod mig og gav mig et yderst varsomt, men dog inderligt kys på munden.

Lidt efter rejste M sig og tog sit tøj på og forlod campingvognen. Jeg puttede mig ind til Jan, og var glad for, at han havde et så utroligt stort og velmenende hjerte…

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 17 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.