Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Vi havde gennem længere tid haft en fantasi om at tage en ekstra pige med i vores sex-liv. Mange timer var gået med snakke og fantasier om hvad der skulle ske. Indkøbsturerne var pludselig blevet spændende, da vi kunne studere pigerne og fantasere om hvordan det ville føles at mærke deres lækre krop tæt på.

Nu ville virkeligheden det således, at min kæreste startede på seminariet. Her var hun det første stykke tid lidt alene, men hun kom tit hjem og fortalte om en pige i den anden klasse, som hun flirtede vildt med. De var blevet indviet sammen og havde fra første øjeblik et godt øje til hinanden. Til den første fest havde de gået og taget lidt på hinanden, så nu troede alle deres medstuderende, at der var noget mellem dem. Hvad der måske også var.

Desværre havde den anden pige, Annemari, en fast kæreste, så umiddelbart var der ikke muligheder for det helt store. En mandag aften fik pigerne dog pludselig arrangeret at vi alle skulle ud og spise. Sikkert for at vi kunne lære hinanden bedre at kende, da vi jo allerede skrev en del på chatten hver aften. Vi havde en vildt hyggelig aften og jeg kunne godt se, hvorfor min kæreste fandt Annemari så lækker. Hun har en fantastisk krop og meget udstråling. Denne aften skete der dog ikke noget, men nogle dage efter kom Annemari og besøgte os. Alene. Det var der det hele startede.

Jeg havde et par dage før lokket hende med at jeg sagtens kunne forkæle dem begge med et lækkert karbad og små forfriskninger. Så da hun nu var på besøg, ville jeg ikke lade chancen smutte og spurgte om det ville være noget med et godt bad. Til min overraskelse ville hun gerne prøve det og jeg fik hurtigt fyldt badekarret og stillet nogle små stearinlys frem. Da vandet var klart fik jeg pigerne til at hoppe i og benyttede tiden til at finde nogle lækre ting frem fra køkkenet. Jeg lavede en lække bakke til dem og serverede for dem. Lidt kølige drinks blev det også til. Jeg kunne se at de havde svært ved at holde fingrene fra hinanden, og jeg spurgte om de ville have noget imod at jeg fandt kameraet frem. Det var okay. Det sitrede lidt i min krop, når jeg så hvordan de pillede ved hinandens kroppe. Snart måtte Alexandra bare smage på Annemaris lækre mis og trak hende op til sig for at begynde at lade tunge glide op og ned i hendes revne. Annemari begyndte hurtigt at stønne og snart trillede den første orgasmer igennem hendes dejlige krop.

Pigerne gjorde sig hurtigt færdige med badet, og vi foretrak alle til soveværelset. Her overfaldt de mig og klædte mig hurtigt af. Vi faldt alle om på sengen og snart var der fingre og tunger alle vegne. Min kæreste foreslog at jeg viste Annemari, hvor god jeg er til at slikke fisse, så jeg gik i gang. Hun smagte ikke som Alexandra men dejligt på en anden måde. Samtidig kælede pigerne for hinandens bryster, mens de lod tungerne møde hinanden. Snart fik jeg vendt Alexandra ned på ryggen og gik i gang med at kneppe hende. Det fik Annemari til at lægge sig med fissen over Alexandras ansigt og hun fik for tredje gang lov til at smage tunge. Jeg havde en god udsigt til hendes runde røv, og kunne se at det var svært for hende at blive liggende.

Vi fik byttet plads og nu fik jeg lov til at mærke Annemaris varme fisse på min stive pik. Hun red mig godt og grundigt mens jeg kunne nyde at slikke Alexandra imens. Det var som at være i himmerige, at blive redet samtidig med at jeg kunne smage min kærestes safter. Pigerne sad nu med ansigtet mod hinanden og udnyttede det til at kysse og kæle for deres bryster. Det var så hele rummet emmede af sex.

Min kæreste lagde sig nu ovenpå Annemari og jeg havde nu mulighed for at kneppe dem på skift. Det føltes lækkert og efter at de havde fået et par orgasmer hver, var det min tur til at komme. Jeg lagde mig på ryggen og pigerne brugte nu deres tunger over hele mit underliv. Efter et stykke tid tog de bare fat og spillede min pik af, til jeg sprøjtede min safter ud, så de begge kunne smage. Efter at åndedrættet var faldet lidt ned igen, fik vi puttet os ind til hinanden, så vi kunne nyde nærheden af varme, trætte kroppe. Dette blev ikke sidste gang vi hyggede os sammen.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 13 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.