Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Historien udspiller sig for mange år siden, da jeg var på rustur som farmaceutstuderende. Studiet begyndte i august og rusturen et par måneder senere. En rustur er et rystesammen arrangement, som afvikles over 3-4 dage inden for universitetsmiljøet. Det skal siges at kønsfordelingen den gang var forholdet 80:20 (kvinder:mænd). Jeg var i starten af tyverne, trænede meget styrketræning og var faktisk i en forrygende form. Jeg havde en kæreste og det forhold gik nogenlunde, men det var helt sikkert en udfordring at starte på et studie med så mange piger.

 

SEX I DAG?

Nå, men tiden nærmede sig hvor vi skulle af sted til Falster nærmere betegnet Marielyst, hvor Dansk Folkeferie havde (har nok stadig) et kæmpe område med mange hytter. 5 førsteårsstuderende i hver hytte og 1-2 instruktorer i hver. Man havde jo gået og kigget hinanden an den første tid, men ikke mere end det og jeg havde jo også kæresten.

 

Den første aftenen skulle der være fest og temaet var cowboys and cowgirls. Der var fuld gang i festen og man fik netværket grundigt. Jeg kunne mærke, at en af instruktorerne, Susanne (hun havde et stort brunt krøllet hår og hamrende lækre bryster i hvert fald det jeg kunne se af dem) var ved at blive lidt lun i sværen, men jeg holdt lidt igen - festen var jo kun lige begyndt (vi havde spist og en del øl var allerede hældt indenbords).

 

Efter et par danse måtte jeg jo erkende, at det var nok hende, der skulle dolkes den aften. Hun havde egentlig ikke fuldt temaet andet end at hun havde en let sommer kjole på, hvor man kunne ane bh og et par små trusser og cowboy støvler. Efter dansen skulle hun slå en streg og jeg satte mig hen til de andre fra holdet. Der var ikke sket noget fysisk endnu, andet at luften emmede af erotik. Hun kom tilbage og satte sig på mit skød, hvilket prompte gav en reaktion fra min side. Hun kunne umuligt undgå at mærke, at jeg var stenhård. Hun lagde armen om mig og gav mig et langt vådt kys og dem fra holdet hujede - at score en af instruktorerne var stort. Mine hænder gik på opdagelse og jeg bemærkede hurtigt,at der ingen trussekant var at mørke uden på kjolen. Hun var vist rigtig fræk.

 

Festen skred frem og vi blev mere og mere hede. I god tid inden festen sluttede, besluttede vi at finde en hytte, hvor vi kunne afslutte aftenens lir. Det skulle være nu inden alle gik tilbage til hytterne. Vi tog hendes hytte og det virkede som om der ikke var en sjæl. Da vi kom indenfor flådede hun min bukser af. Hun ville have mig nu. Hun havde kun bh og en tynd kjole på, så det var meget nemt. Hun trak mine bukser ned og boxershortsene ligeså. Hun slikkede først på taskerne helt ned til mellemkødet. Jeg blev smurt ind i hendes savl. Hun slikkede videre op ad skaftet og lod tungen lege med mit pikhoved. Pludselig dykkede hun ned over min pik og slugte den helt. Det føltes som, at den var inde i en fisse. Nu mundkneppede hun mig i et tempo, så der ville ikke gå lang tid før jeg ville sende den første ladning lang ned i svælget på hende. Som præsten prædikede, så skete det. Hun slugte hver en dråbe og kom op til mig og gav mig endnu et af hendes efterhånden velkendte våde kys. Hendes læber var umådelig bløde og føltes nærmest som skamlæber.

 

Hun trak mig over til hendes seng og skubbede mig ned på den. Hun havde stadig kjolen på. Da hun trak den af og bh'en ligeså, kom den flotteste barm frem. Det må have været en D skål, som de nu ser ud på en 22 årig. Dengang barberede man desværre ikke fisser, som man gør i dag og hendes hårpragt var da også middelstor.

 

Jeg kom hurtigt til hægterne igen og hun satte sig ovenpå mig, så min pik lå mellem hendes skamløber. Hun bevægede sig nu så skamlæberne gled frem og tilbage hen over min pik. Og gled det gjorde den. Hun var smask våd og hendes patter dinglede frem og tilbage. Jeg klemte vorterne, så hun gispede og sukkede. Nu måtte jeg have hende. Jeg skubbede hende lidt tilbage og førte min pik ind i hendes kusse. Uhhh, hun var våd og varm. Den gled ind cm for cm. Jeg kunne mærke hendes våde skamlæber omslutte roden og endnu mærke dem på mine lår. Hun red mig og skød underlivet frem og tilbage og pressede samtidigt sit skamben hårdt ned mod mit således at hendes klitoris blev masseret godt og grundigt. Der gik ikke lang tid, før hun råbte, at nu kom hun. Jeg bevægede mig hurtigere ,så jeg kunne komme samtidigt. jeg nåede lige at spørge om hun brugte noget og heldigvis gjorde for to sek. efter skød jeg endnu en ladning af sted.

 

Samtidig hørte vi et andet sted fra en hems i samme lokale et andet suk. Hvad fanden var der en lurer til stede. Jeg tænkte straks, at det måtte være en pige, da dem var der jo flest af. Men det var det ikke. Vi spurgte hvem det var og det var en eller anden tynd og splejset nørd. Susanne var stadig liderlig og sagd,e at sådan en lurer skulle straffes. Da jeg var temmelig muskuløs dengang, var han noget mundlam og handlingslammet. Hun beordrede ham ned fra hemsen. Han prøvede, at skjule sit halvstive lem med en pude, men hun sagde, at det kunne han godt droppe. Da han lagde puden fra sig, blev jeg noget paf. Hold kæft for en pik. Så kunne jeg godt droppe alt om stor og muskuløs krop. Hans pik må have været 18 cm i slap tilstand og 3-4 cm i tykkelsen. Der løb stadig sæd ude af urinrøret. Der var ingen tvivl om, at Susanne ville have mere og ved synet af den sjover, skulle det være nu. Hun beordrede ham hen til sig og sagde hvad fanden han havde gang i. Han undskyldte mange gange og lovede ikke at sladre om hvad han havde set og hørt. Susanne ville gerne udnytte situationen, så hun sagde, at han skulle slikke hendes fisse nu og sluge min sæd, der dryppede ud af hende.

 

Det var ikke hverdag han fik sådant et tilbud, så han var ikke mange sek. om at få gang i tungen. Hun spredte sin fisse med fingrene, så han rigtig kunne komme til. Jeg blev hamrende liderlig af at se på det. Hun trak mig hen til sig og greb efter min pik, som hun igen slugte som et andet dyr. Hun bad nørden om også at slikke hendes røvhul og også at stikke hans tunge ind. Han slikkede som en besat. Hans pik var også stiv nu 23 cm lang og vel 5 cm tyk. Den så drabelig ud. Den var som taget ud af en PORNOFILM. Gid man havde sådan en sjover. Hun bad ham rejse sig og nu ville hun lige smage hans kæmpe jern. Det var helt syrealistisk at se på. Min pik lignede en barnepik ved siden af hans. Hun kunne ikke sluge hans pik og hun hev efter vejret flere gange, da hun suttede løs på hans pik. Lang og tyk pik på en tynd dreng - ja det så spøjst ud. Han nød hver et sug hun foretog.

 

Mens hun suttede stak jeg et par fingre op i hendes fisse, som stadig var meget våd. Jeg tilføjede nu en finger i hendes anus og hun vred sig endnu mere. Med to fingre i fissen og en fingre i anus fingerkneppede jeg hende nu stille og roligt. De gled frit og hun ville være klar til den ægte vare snart. Jeg tænkte, at hun sgu nok gerne ville kneppe os begge, så hvorfor forberede hendes huller til det. Jeg lagde mig på sengen og bad hende sætte sig over mig mens hun stadig suttede på hans jern.

 

Hun troede, at hun skulle kneppes i fissen igen, men næh nej. Jeg flyttede pikke om til det andet hul, hvor min pik langsomt gled ind efter jeg havde gjort det mere fugtigt med hendes egen kussesaft. Da min pik ikke hører til verdens største gled den relativt let ind. Hun gav et langt suk fra sig, da hendes røv var helt nede over min pik. Jeg kneppede hendes røv langsomt, så hun også kunne følge med i at sutte hans pik. Hun rejste sig lidt så min pik smuttede ud og hun vendte sig om og jeg stak pikken op igen. Nu sad hun stadig overskrævs på mig men med ryggen til mig. Jeg kunne se min glide ud og ind af hendes anus i det svage lysskær fra sengelampen på væggen.

 

Nu var det nørdens tur til at få fisse. Mig nederst og hende ovenpå med ryggen til mit ansigt, skød hun sin fisse frem, så han kunne stikke sit pik hoved ind. Hoved var også kraftigt og jeg tænkte, at det kunne sgu da aldrig komme ind mellem de små fisselæber. Han kørte pikhovedet frem og tilbage mellem hende skamlæber, så hovedet blev rigtig fugtigt. Hun stønnede og sukkede og bad ham være forsigtig. Nu da hovedet var fugtigt, kunne det let glide ind. Han stak derefter pikken lidt længere ind og så ud igen ind til ¾. Nu var hun så våd, at han kunne begynde et tempo som passe til mit tempo i hendes røv. Nu var hun klar og hun tog fat i hans balder og hev ham hårdt imod sig, så hans pik kom ind i hendes fisse helt til roden. Hun var i ekstase og bad os om at kneppe hende til hun besvimede.

 

Vi oksede løs og efter hendes piksutteri på ham og efterfølgende hans pik i hendes fisse og jeg havde kørt i hendes stramme røvhul, kom vi nærmest samtidig. Han trak sin glinsende pik ud af hende og sagde tak. Hun sagde, at som det sidste skulle han slikke hendes røv og fisse ren for sæd. Han var lidt utryg ved det, men vi tvang ham til det og da han først kom i gang, virkede som om han nød det. Derefter bad vi ham fise af. Susanne og jeg lå og nussede lidt og hun bad også mig holde tæt med nattens udskejelser for hun havde en kæreste derhjemme, som nødig skulle vide noget.

 

Jeg tog tøj på og tænkte, at denne her rustur havde en rigtig god start. Næste aften skulle der igen festes, men den historie får I en anden gang.

Mange hede historiehilsner fra farmaceuten

 

Rusturen II

Rusturen havde altså fået et ordentlig startskud. Jeg havde været påpasselig med at andre potentielle emner ikke skulle se mine udskejelser med Susanne fra aftenen tidligere, så jeg var stadig også selv et potentielt emne for bytning af kropssekreter. Dagen derpå gik med forskellige aktiviteter. Der var flere faglige arrangementer omkring studiet, som vi skulle deltage i, så der var ikke noget med bare at ligge og sove længe. Derudover blev vi introduceret i den legendariske farmaceut tradition at drikke gryde (som var en gryde fyldt med øl og man blev bankestiv af og ikke særlig kampklar af så det undgik jeg).

 

Denne aften var blot afsat til alm. fest, men først efter at hver hytte var færdig med deres aftensmad og oprydning. Der var et større fælleshus, hvor også gårsdagens fest foregik. Vejret var forrygende og kl ca 20 skulle alle mødes i fælleshus, hvor der var musik og dans. Jeg havde en t-shirt og et par gamle slidte jeans uden lommer og store huller på knæene. Jeg tænkte, at det kunne være frækt at lade underbukserne blive hjemme i hytten. Som så gjort.

 

Efter et par danse indenfor blev det ulideligt varmt og derfor gik man ofte ud for at køle af. Jeg havde en vandpistol med (fra cowboy tema festen), som jeg ved at stå på et bord udenfor kunne skyde med vand ind over de dansende gennem en åben dobbeltdør. Sjovt nok var det kun mig, der fandt det morsomt og blev da også rimelig upopulær. Et par piger kom hen til piger og spurgte hvad jeg havde gang. Jeg gemte pistolen på ryggen og svarede ingenting med et smil på læben. De sagde, at de hellere måtte kropsvisitere mig for en eller anden idiot sprøjtede med vand. Hver af dem to en hånd i henholdsvis min højre og venstre lomme og kommenterede hvad søren er det for noget du er vist en værre en . Momentant stod pikke rank i bukserne.

Få sex i dag

 

De blev enige om, at det måtte vi hellere gøre noget ved senere. Den ene gned mit pikhoved og den anden greb min om nosserne og lod en finger presse mod mit anus. Jeg blev lidt vag i knæene og vilde straks snave dem, men den gik ikke. Det var for tidligt endnu, for som de sagde de skulle lige ud og samle emner ind til resten af rusturen og jeg skulle ikke sætte en stopper for det allerede nu . Vi blev enige om at mødes når fælleshytten lukkede. Jeg tænkte ja, ja - der sker sgu ikke en skid . Jeg festede igennem og fik da snavet lidt hist og lidt pist, men det var alt. Festhytten lukkede og nu skiltes alle og der blev nu festet rundt omkring i de enkelte hytter.

 

Jeg fandt en hytte med rimelig gang i og gode emner. Selvom der var 4 gange så mange piger tilstede på turen, så var kvaliteten ikke så god, som man kunne ønske. Jeg må indrømme, at jeg altid har været noget kræsen og så bliver kampen også lidt hårdere end nødvendigt. Mens jeg stod og tyllede pils, kom de to chicks hen til mig og spurgte, om vi stadig havde en aftale. De var godt lakkede til, men dog ikke så stive, at det ville være ren sodomi at forgribe sig på dem. Tilfældigvis boede de i nabohytten og vi skred straks.

 

Desværre var der et par af mine holdkammerater, der så mig forsvinde med dem arm i arm. Så jeg var klar over, at jeg ville blive krydsforhørt næste morgen. Vi nåede hen til hyttens dør og jeg måtte smage dem. Igen greb de i mine lommer og jeg fik en hånd op under deres bluser for at nive dem lidt i vorterne. Vi kyssede alle tre samtidigt ikke nemt men utroligt ophidsende. Vi blev smaskvåde i ansigterne og jeg begyndte at blive rigtig liderlig. Vi kastede os indenfor i hytten. Denne gang ville jeg lige forsikre mig, at der nu også kun var os. De sagde, at det havde De allerede checket. De havde lige lagt en af deres holdkammerater til køjs, da hun var blevet voldsomt beruset. Hun havde kastet op og de hjalp hende over det værste og klædte hende dernæst af og hun gik dernæst ud som et lys.

 

Vi gik ind på et af værelserne og tændte en af sengelamperne. Der var to enkelt senge, så en trekant var ikke nem, for den anden seng var optaget af den snorkende og i øvrigt lækre sild, som lå totalt udmattet på ryggen med bare patter og bar fisse. De to (Helene og Sidsel) jeg var i gang med, ville nu kontrollere mig og sagde at jeg havde været uartig, så nu skulle jeg lægge mig ned på briksen og slappe helt af. De trak min bukser af og vupti slaske min pik ud. De spurgte, hvad det skulle sige. De havde da ikke givet mig lov til at få lyst. De slog den et par gang med flad hånd og sagde at jeg skulle skamme mig. De trak også mig t-shirt af og masserede mine store brystmuskler. Dernæst gik de ned over maven og videre ned ad lårene. Der var nærmest hænder overalt og det var skønt at blive udnyttet kontrolleret .

 

Helene bukkede sig nu ned og slikkede en dråbe af den klare væske af pikhovedet, som var kommet som følge af mine ophidselse. Begge slikkede nu på skaftet, samtidigt, og videre ned på taskerne. Dernæst mellem taskerne og lårene videre ned mod mit anus. Jeg var helt væk og de lod mig ikke røre dem. De trak nu deres eget tøj af og de stod nu foran mig nøgne med deres små bryster. Hvis jeg ikke vidste bedre, så de meget unge ud, men de måtte have været omkring de 19 år dengang. For en gang skyld var hårpragten ikke væg til væg, men begrænset, dog ikke glatbarberet. Helene satte sit skræv over mit hoved, så jeg fik mast hendes anus og fisse direkte mod min mund. De havde front mod hinanden og de fortsatte deres slikkeri af min pik. Fissen var våd og hendes skød duftede af sex gad vide om hun havde kneppet en anden tidligere på aftenen. Jeg lod min tunge glide fra skamlæberne om til hendes anus og tilbage igen som en anden hund. Helene vred sig og trykkede sig hårdere mod min tunge.

 

De rejste sig lidt og så på hinanden, hvorefter de snavede hinanden og sagde, at nu skulle de have det maksimale ud af denne session. Helene sad stadig med sin fisse mod min mund og Sidsel rykkede nu sig nærmere min pik. De pressede nu min pik mod Sidsels kusse, som jeg hurtigt fandt ud af, var godt våd også, men jeg måtte ikke få den inden for endnu. Helene, der fik slikket fisse af mig, vendte sig om, så hendes røv nu var vendt mod Sidsel og min pik. Jeg blev nu snavet og slikket fra brystkassen og opefter. Sidsel gik nu i gang med at massere Helenes fisse og anus med langsomme masserende bevægelser, hvilket gjorde at Helene kom i en orgasme og det drev ud af hende ned på min pik. Der kom et host ovre fra den anden seng, men hun sov stadig. Sidsel satte min pik mod sin fisse og hun gled ned over den uden besvær blot fulgt af nogle dybe suk. Sidsel rejste sig igen og vendte mig ryggen, så Helene og jeg kunne se hvordan hendes skamlæber fulgte med tilbage når hun løftede sig og min pik kom til syne i skæret fra natlampen. Helene bad nu Sidsel, om at gå så langt forover som muligt uden at min pik røg ud. Helene gik nu i gang med at slikke Sidsels røvhul og da det var tilstrækkeligt fugtigt stak hun først en finger ind og en mere da hun følte at Sidsel havde udvidet sig lidt mere.

 

Det blev for meget for Sidsel, som kom i et primal skrig, som simpelthen måtte vække den fuldesyge ved siden af os. Jeg greb samtidigt fat i Sidsels røv og gave hende en række voldsomme stød. Da jeg ikke måtte komme i hende, trak Helene min pik ud og lod mig sprøjte hende i munden og dele af ansigtet. Det var fandeme godt. Vi sundede os lidt og Helene ville gerne sove, så hun tog sofaen i stuen. Sidsel stod med ryggen til mig og jeg var allerede kampklar igen. Hun lænede sig forover og jeg satte mig på hug og gik i gang med at slikke hendes anus. Hun vred sig igen og bad mig tage hende i røven, men stille og roligt til at begynde med. Jeg var ikke længe, om at tage imod den besked. Jeg kørte mit pikhoved mod hendes røvhul og lidt efter lidt gav det efter og jeg kom inden for. Uhh, det var stramt og godt. I langsomme stød, kørte jeg frem og tilbage og sveden haglede af mig i sommer natten. Hun gned sig selv i fissen og kort tid efter kom hun igen. Jeg fortsatte min geschæft og efter kort tid skød jeg min ladning af i hendes røv. Langsomt hev jeg pikken ud og sæden løb ned af hendes lår. Sidsel vendte sig om og tog de sidste dråber. Min pik hang i laser og jeg kunne ikke mere. Vi lagde os til at sove på den smalle briks.

 

Jeg vågnede et par timer efter ved, at det dels var ved blive lyst og dels fordi den druksyge (lad os kalde hende Sofie) på den anden seng lå i søvne og gned sig i fissen. Hun var nok ikke klar over, at vi var tilstede. Det var et fedt syn. Med hendes ene hånd på det ene bryst og den anden gnubbende på hendes klitoris. Ind i mellem tog hun et par fingre ned til åbning for at få fordelt hendes fissesaft udover klitten. Da jeg lå yderst i sengen, svingede jeg lydløst benene ud på gulvet og nærmede mig Sofie.

 

Der bredte sig en vidunderlig duft af fisse. Min mund var nu 15 cm fra hendes fisse. Sidsel sov som en sten, så hende behøvede jeg ikke at skænke en tanke. Jeg slikkede forsigtigt på Sofies fingre, mens de var i gang og hun blev ret forskrækket og slog øjnene op. Jeg smilte og gjorde tegn til, at hun skulle være stille. Uden modstand fra Sofie fortsatte jeg mit gøremål og begyndte nu at slikke hendes lille knop. Hun brugte nu begge hænder til at massere sine bryster. Jeg stak to fingre op i hende, mens jeg lappede hendes safter i mig. På et lille bord ved siden af hendes seng stod en tube med hånd creme. Med lidt god vilje kunne jeg nok bruge den som attrap. Jeg sørgede for, at låget sad godt fast og gjorde den nu fugtig med hendes egen saft. Samtidig slikkede jeg hendes klitoris som en besat. Jeg pressede tuben op og hun stønnede nu endnu mere. Der gik ikke lang tid, før hun kom og hun gik helt i bro af de spændinger hun fik i sin orgasme. Nå, her sad jeg med fissesaft på fingrene og en pik der var helt rød fra nattens udskejelser, meeeen denne her behandling af Sofie fik nu gjort mig grundigt liderlig.

 

Sofie slå øjnene op og sagde tak. Hun undskyldte, at hun nok havde en ånde som en ged, da hun havde været temmelig dårlig, men hun var ovre det værste nu, men var forbandet tørstig. Med min pik rank og stiv foran hende, sagde jeg, at hun kunne da slukke tørsten med et par ml fra kalorius. Hun grinte og sagde, at jeg lige skulle holde hesten et øjeblik, mens hun rendte ud efter et glas vand til at slukke den værste tørst, så jeg ikke skulle blive suget alt for tom. Hun kom tilbage og duftede nu af tandpasta. Jeg havde lagt mig i hendes seng og hun satte sig over skrævs på mine ben.

 

Jeg kunne mærke hendes våde fisse på mit ene skinneben. Hun masserede min halvstive pik. Hu tog nu tuben med creme og trykkede en ordentlig klat creme ud i sin ene hånd. Hele mit skridt blev nu smurt ind i creme og det var en lækker fornemmelse og min pik reagerede prompte med at stå rank. Hun masserede med den ene hånd og med finger fra den anden hånd begyndte hun nu at massere mit røvhul også. Den ene hånd hev min forhud frem og tilbage i et nu hastigere tempo og jeg kunne mærke, hvordan jeg var ved at opbygge til at komme, samtidigt begyndte hun nu også at sætte fingeren ind i røven på mig og 2 sekunder efter skød jeg en ladning udover hendes hænder og helt op til hendes bryster. Hun var nu smurt ind i creme og sæd. Jeg sank ned i madrassen og blev helt slap i bogstaveligste forstand. Hun bøjede sig frem til mig og gav mig et dejligt varmt kys og sagde at for resten hedder jeg Sofie. Hvad var det du hed .?

 

Ris, ros og kommentarer til forfatteren kan sendes til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 14 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.