Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Hun er så genert, at hvis hun ser en erigeret tissemand, så vender hun bagdelen til, sagde Anita. Det kunne jo forstås på to måder, og det skulle det.

Men det var altså måden, hvorpå nabofruen på vejen, Anita, præsenterede sin veninde på, da jeg en friformiddag slog en smut inden om nabofruen. Som på en måde havde inviteret mig, da jeg sidst slog græsplæne for hende, og ved den lejlighed dyrkede lidt køkkensex med hende. Så da jeg skulle holde op hos mit herskab, ville jeg sige farvel, hvorfor jeg havde ringet og spurgt om hun var hjemme. Min fantasi havde vel også sagt mig, på baggrund af hendes udtalelse om, at jeg havde et godt lugejern, at der var en sidste gang god sex, at hente hos den veltrimmede frue.

SEX I DAG?

Jeg blev da også budt velkommen med et stort smil. Det var hyggeligt at se dig, sagde Anita. Jeg har en sød veninde, der er dansker, fra USA på besøg, så det kunne være, at vi kunne hygge os lidt sammen med hende. Hun har ikke haft en mand længe.

Jeg blev præsenteret for veninden, Susan, der var en høj, slank kvinde. Med det man vil kalde en lækker krop. Hun var iklædt en grøn, skulderløs skindkjole, håret var rødt og halvlangt, og hun havde lange rødlakerede negle. Desuden store Hollywood-bryster, der enten var unaturlige store eller pumpet op med silikone. Og hendes røv var også aldeles attraktiv.

Anita foreslog, at medens hun lavede en punch, så kunne vi flytte ud på den afskærmede terrasse, og snakke indtil hun kom. Vi slog os ned på et par solvogne, og jeg spurgte hende om, hvad hun gjorde i Danmark. Hun fortalte, at hun var hjemme på en slags ferie efter en skilsmisse i Amerika.

Anita kom med drikkevarerne og skænkede os hver et glas. Anita var iført en sort T-shirt og en enkelt slå-om nederdel, hvor samlingen blev skilt, da hun satte sig på solvognen, så jeg kunne se hendes solbrune lår, der endte i en forbarberet trekant. Hendes bryster var struttende, så brystvortene lavede små udbulinger i T-shirtens sorte bomuld. Den samlede virkning var perverst erotisk.

Da vi havde skålet, spurgte Anita henvendt til Susan: Nå, hvad synes du så om min havevikar. Har han ikke en lækker kropsbygning, som jeg fortalte dig. Jeg vidste nu, at Anita havde afsløret overfor Susan, at vi havde kneppet sammen.

Jeg kan fortælle dig, fortsatte hun til Susan, at når du nu ikke har haft en mand i lang tid, så har vor ven nogle færdigheder, som vil få dig til at føle dig mere afslappet.

Samtidig skilte hun ligesom med vilje sin nederdel, så hendes trekant blev endnu mere synlig. Hvorfor kommer du ikke over og kysser min lille pussykat, sagde Anita til mig. For jeg kan se du stirre på min skridt hele tiden. Du skal ikke tage dig af Susan, for hun er så genert, at hvis hun ser en erigeret tissemand, så vender hun bare røven til.

Åh, må jeg blive fri, svarede Susan. Jeg er da ikke så bornert - du er bare så vulgær.

Så smid kjolen, medens jeg får slikket min fisse, svarede Anita.

Jeg havde nu rejst mig og gik hen til Anita, der slængede sit ene ben ud over kanten på solvognen, så jeg kunne nå hendes skamlæber med min tunge. Ååååh - det er så dejligt - så himmelsk skønt, stønnede Anita tag din pik frem, så vi kan se på varerne.

Min pik er allerede oppe og stå, så da jeg rejser mig, for at åbne gylpen, fjerner Anita mine hænder, og trækker selv lynlåsen ned, og griber ind under mine trusser, trækker pikken frem, der nu stritter ret ud i luften. Imens det sker, ser jeg, at Susan har smidt kjolen, og ligger nu kun iført trusser, og fremviser nogle kæmpe store patter.

Kan du li´ hans pik, spurgte Anita, og lod den pege hen mod Susan, medens hun trak forhuden helt tilbage, så pikhovedet rigtig fremstod i al sin glans. Har du lyst til at få slikket din fisse, eller vil du hellere sutte på pikken, spurgte Anita videre til Susan.

Svaret gav næsten sig selv, for Susan havde travlt med at få smidt sine trusser, og da jeg havde smidt resten af mit tøj, knælede jeg ned ved hendes solvogn, og kyssede hende på begge lår. Susan førte sine hænder ned mellem benene og kælede med sine skamlæber, men min tunge overtog ret hurtigt hendes kælen. Jeg kunne mærke, at Anita sad nøgen bag mig, og hun begyndte at massere mine nosser med den ene hånd, og kørte på pikken med den anden, så jeg blev gejlet mere og mere op.

Jeg suttede nu Susans skamlæber og lod et par fingre gejle hendes klitoris stiv, og min mund søgte længere ind mod hendes fisse. Hun stønnede da min tunge fandt hendes spalte, og jeg lod tungen glide ind i fissen, hvorefter jeg atter lod tungen slikke skamlæberne, samtidig med at jeg lod et par fingre køre op i hendes fisse, men de var knapt kommer rigtig i gang, før hendes krop dirrede og hun skreg: Ohh - ja - jaaahhh, nu kommer min udløsning.

Kom med pikken - jeg vil ha´den helt op i fissen, sagde Anita, da jeg rejste mig op fra Susan.

Da jeg stod med den store stive pik rettet mod Anitas trekant, tog jeg fat under hendes røvballer, og trak hende op mod mit bryst, og sænkede hende så ned over den stive pik, og begyndte at kneppe hende stående, samtidig med at hun slår armene omkring min hals, så hun selv kan være med til, at trække sin fisse op og ned over ståpikken.

Er du gal, hvilken stiv og hårdtpumpet kussetyv, som jeg har oppe i fissen, sagde hun henvendt til Susan. Til mig sagde hun: Du må holde ladningen tilbage, for du skal kneppe Susans fisse sønder og sammen. Hun trænger sådan.

Anita gled nu væk fra min pik. Susan, kom og slik mine safter af hans pik.

Susan tog pikken i munden, og begyndte at sutte dem med lange seje træk med et solidt greb om roden på pikken. Jeg fornemmede, hvordan det trak sammen i pikken i forventning om, at den skulle mærke en fremmed fisse. Ååååhhhh - ja - ja oooohhh - hvor er din pik dejlig varm - og så stiv - jeg vil mærke den helt oppe i min pussy, som er våd nu, hviskede Susan

Hun trak mig med hen mod en af solvognene, og lagde sig nu op alle fire med sin våde fisse strittende bagud. Hvad sagde jeg, smågrinede Anita, hun vender bagdelen til, når hun ser en stiv pik.

Hold kæften I to, og lad mig så få et ordentlig knald, smågrinede Susan tilbage.

Jeg stillede mig bag hendes lækre røv. Styrede min ene hånd omkring hendes hofte ned mod skridtet, og nulrede hendes klitoris. Med den anden hånd styrede jeg pikken mellem hemdes skamlæber. Jeg kunne høre hende stønne, når jeg lod pikken kæle med hendes skamlæber. Gi´ mig nu den pik, ellers bider jeg i den, hvis du bare skal holde min fisse fornar, råbte Susan nu.

Inden hun næsten fik talt færdig, huggede jeg hele pikken op i hende i et hårdt stød. OOOH - fuck yes - a great Dick in my Pussy.

Jeg kneppede hende nu i lange stød og gjorde pauser helt ude mellem hendes skamlæber. Anita havde lagt solvognen helt ned, var kravlet ned under Susan og lagt sin fisse under Susans ansugt. Slik min fisse imens du bliver kneppet, sagde Anita.

Susan slubrede højlydt Anitas safter sig, alt imens jeg bare pumpede og pumede hendes fisse. Da jeg begyndte at kneppe lidt langsommere for at få pusten, skreg Susan straks: No - baby - Don´t stop. Da jeg kørte hurtigt igen lød det starks fra hende: Åååååhhhh - det er skønt - meeerrreee - knald pikken helt i bund.

Anita gejlede med og sagde: Giv hende noget mere pik - helt op med sjoveren - det er rigtig liderligt at høre, når dine nosser klasker mod fisseåbningen.

Samtidig havde Anita fået fat i Susans store patter og æltede dem grundigt, og Susan havde stukket et par fingre op i Anitas fisse, der flød af saft. Susan hviskede: Åååh sååå skønt - det er first class fucking.

Nu var min pik efterhånden blevet stangliderlig, og det strammede både i pik og nosser. Nej - nej - hvor pikken bliver større og større, når du pumper min fisse - knep - knep mig, sagde Susan.

Ja - nu kan min pik snart heller ikke mere holde på sit krudt, så om et øjeblik kommer hele ladningen, sagde jeg til damerne.

Susan svarede tilbage: Du skal blive ved - bliv ved - jeg er lige ved at komme - åååhhhh - bliv ved - giv mig spermen - nu kooommmmeeer jeg - giv mig hele sprøjtet - kom med alt hvad du har.

Jeg borede nu pikken helt i bund på Susan og bare sprøjtede og sprøjtede så sperm og fissesaft løb ud af Susan i en lind strøm mellem vore lår.

Forpuster faldt vi om på hver sin solvogn, indtil Anita foreslog, at vi tog et bad.

Da jeg så Anita og Susan med deres dejlige røve vandre mod badeværelset, rykkede det allerede i pikken igen, men jeg havde desværre kun formiddagsfri.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 46 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.