Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det hele startede med at min bedste veninde holdte en lille tøsefest, dvs. vi var kun 3. Helle, Rikke og jeg! Senere hen skulle vi i byen og mødes med nogle af vores venner, så vi tyvstartede med øllene og det tog ikke lang tid før vi var mere eller mindre berusede. Vi var alle sammen i sjovt humør og blev enige om at spille flaskehalsen peger på (måske rimelig barnligt for piger på vores aldre. Vi var/er alle 17 og gik/går på gymnasiet). Men stivheden længe leve, vi begyndte hvert fald..

Vi havde det festligt og sjovt, "befalingerne" fra flaskehalsen peger på, var blevet mere intime og frække som minutterne gik. Flaskehalsen peger mod Helle, så det er hendes tur til at bestemme hvad man skal gøre eller besvare. "Kys hinanden", sagde hun kort og kontant, og da jeg ikke kendte Rikke så godt i forvejen, kiggede jeg bare underligt på Helle. "Kys hinanden", sagde hun mere råt, som om hele vores latterlige spil var bundseriøs. Jeg kiggede Rikke i øjnene kort, tog fat om hendes nakke, stak min tunge ind i hendes mund og masserede blidt. Efter 10-15 sek., stoppede vi og kiggede tilfreds på hinanden. "Jeg har ikke sagt I skulle stoppe", kommanderede Helle. Hun lød helt sur. Igen kyssede vi, denne gang mere hårdt. Hendes hånd lå på mit lår, hvilket tændte mig totalt. Vi kyssede færdigt og Helle var (u)heldigvis tilfreds. Jeg foreslog at vi stoppede og i stedet hørte musik, da legen var blevet lidt for alvorlig.

SEX I DAG?

Mens musikken spillede og der stadig var fest og glade dage på værelset, hviskede Rikke blidt i mit øre om jeg ville med på toilet. "Ja ja", svarede jeg hurtigt, for skulle egentlig selv tisse. Jeg gav tegn til Helle om at vi gik, hun nikkede kort og spurgte om hun skulle med. "Det går hurtigt", sagde Rikke, "vi kommer lige om lidt". Fnisende kom vi ud på toilettet og Rikke satte sig på toilettet. Da hun var færdig var det min tur. Jeg blev færdig og vaskede hænder. Rikke stod lænet op af døren da jeg tog fat i dørhåndtaget. "Vent", sagde hun og tog min hånd på hendes bryst. Mit hjerte bankede hurtigere end normalt og jeg blev våd. Hun kyssede mig, blidt, frækt, intenst.. Jeg var på nippet til at komme af bare hendes kys og berøringer på mine stive brystvorter. Hun bed mig frækt i øret, jeg blev mere tændt. Jeg kyssede hende nu mere råt, og løftede hende op på bordet. Mine hænder var nu under hendes top og jeg følte hendes dejlige bryster i min hånd.. Jeg tog toppen af, spændte hendes BH op og slikkede hendes bryster. Var så liderlig!! Hun skød underlivet frem mod mit og jeg knappede hendes jeans op og hev dem stille helt ned. Jeg kunne se på hendes sorte g-streng af hun var våd, så jeg bad hende om at løfte hendes smukke røv en gang til så jeg kunne ta’ hendes G af. Hun stønnede i mit øre at jeg skulle ta’ hende og få hende til at komme.. Hun slikkede mit øre og jeg var solgt. Jeg satte mig på hug og kyssede hendes inderlår, slikkede hendes dejlige skamlæber...

Forstyrret - Helle bankede på. "Hvad laver I". "Julie knækker sig" råbte Rikke grinende. Helle gik igen og jeg fortsatte hvor jeg slap. Jeg slikkede nu hendes våde fisse. Jeg cirklede rundt i kussen med min tunge, ramte klitoris, som var hævet og klar til flere slik. Jeg stak min tunge dybere ind i hullet, mens jeg havde en hånd på hendes bryst og den anden på hendes balle. Jeg stak en finger op i hendes drivvåde kusse samtidig med jeg slikkede løs. Hun stønnede så højt at hun blev nød til at tænde for vandet. Vi ku ikke la’ vær at grine, men hendes latter forvandledes til stønnen igen da jeg hev hende ned fra bordet og placerede hende op af væggen og tog hendes ben over min skulder så jeg bedre kunne komme til. Hun stønnede og pressede mit hoved imod hendes våde skød. Hun kom i en lang rystende råbende orgasmer der ku vække alle naboer. Hun kyssede mig vildt og sagde at det havde hun ventet på siden vi kyssede på værelset, og nu var det min tur.

Jeg var allerede rimelig tændt og stangliderlig da hun stak hendes to fingre op i min fisse. Jeg stønnede i hendes øre at hun skulle blive ved. Det var så dejligt, at jeg blev nødt til at stoppe hende, ville ikke komme endnu.. jeg hviskede hun skulle slikke min nu dryppende kusse. Hun slikkede mine bryster , min mave og endte ved min kusse. Jeg rystede da hun kørte sin bløde tunge over min klit. årh hun var fræk.. Pressede hendes hoved mod mit skød, hurtigere, hårdere.. mmm.. Sagde til hende at hun skulle fingerkneppe mig samtidig.. Det gjorde hun, bedre end nogensinde.. Jeg kom i den største orgasme.. mmm.. Hun slikkede mine læber og sagde at det her ikke skulle være sidste gang..

Senere i byen mødtes vi med vores venner og lod som ingenting, men vi var da på toilet igen samme aften, dagen efter og de næste måneder efter.

 

Ris, ros og kommentarer til forfatteren kan sendes til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 16 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.