Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det havde været en lang og hård rejse fra Danmark til Bali, nu sad jeg endelig i den tæt pakkede minibus på vej til min strand bungalow. Åh hvor jeg glædede mig til at skulle sænke min krop ned i det flotte pool og boble bad jeg havde set på billederne derhjemme -meget tiltrængt efter den lange tur. Jeg sidder og stirre lidt ud af vinduet. Bussen stopper for at presse flere mennesker ind i bussen, jeg ser en flot solbrændt fyr stige ind, jeg kan ikke lade være med at sende ham blikke i bussen, flere gange får vi øjenkontakt og det giver et sug inden i mig hver gang vores øjne mødes, wauw han er lækker, tænker jeg.Mit stop kommer, jeg stiger af og ser til min overraskelse at den flotte fremmede også stiger af. Han går et stykke bag mig hele vejen til hotelreceptionen og jeg gør lidt ekstra ud af at vrikke blødt med mine hofter og stritte lidt med min røv.

Jeg får tjekket mig ind og ser til min ærgrelse at den flotte fremmede ikke drejede med ind i receptionen. Jeg ærgrer mig lidt da jeg i mit hoved allerede havde haft flere scener med hed ferie sex med ham. Men Fferien skal jo også først lige begynde, tænkte jeg opmuntrende for mig selv. Jeg får pakket ud og skynder mig at finde min nyindkøbte bikini frem. Jeg tager den på, står og nyder synet af mig selv i spejlet, mine bløde former -fyldige bryster og mit lange bølgede hår. Den bikini jeg var blevet anbefalet gjorde underværker i at fremhæve alt det gode. Jeg tager derefter mit håndklæde og spankulere selvsikkert hen til poolen. Der er ingen mennesker, jeg tænker et øjeblik hvor skønt det er jeg kan nyde stedet for mig selv.

SEX I DAG?

Jeg sænker mig i det lune vand og nyder fornemmelsen af vandet der omslutter min varme krop. Jeg ligger og flyder i poolen, tænker på alt det jeg har forladt derhjemme, hvor skønt det er endelig at være her. Men mine tanker bliver pludselig afbrudt af to bredskuldrede medlogernede der kommer gående forbi poolen. Jeg kan ikke lade være med at lurer efter dem, som de går der i deres badeshorts -solbrune og glinsende. De går hen til spaen, sætter sig i den og snakker lidt. Jeg sætter mig op på kanten af poolen, læner mig tilbage-stritter med mine bryster. Jeg sidder lidt og kigger over på dem. Måske er det solen eller varmen -men jeg føler mig pludselig opstemt -måske især af synet af disse to mandekroppe omgivet af varme bobler i spaen.

Jeg bemærker at den ene af fyrene er den flotte fremmede fra bussen. Vi får øjnkontakt og han kigger intens på mig. Han siger noget til hans flotte sidemakker som også kigger over på mig. Jeg holder den enes blik lidt, mens jeg helt uskyldigt strejfer min hånd over mit ene bryst. De kigger begge på mig, lystigt og smilende. Jeg rejser mig op strækker mig lidt, viser min krop frem for dem, jeg kan se de nyder showet.

Jeg tænker for mig selv "Julie, hvor er du en billig tøjte" idet jeg går over mod dem og stadig holder ham den enes blik. Jeg sætter mig på kanten af spaen, kigger uskyldigt på dem og spørger "Is this seat taken" de smiler begge og siger at jeg er velkommen til at sætte mig ned. Jeg sænker min krop ned i boblerne langsomt, ser hvordan de begge giver min krop elevator blikket. Jeg spørger dem uskyldigt hvor de er fra og prøver at starte lidt smalltalk, men det eneste jeg tænker på er hvordan deres lækre pikke mon ser ud.

Ham fra bussen spørger om jeg har det varmt, jeg kigger ham kælent i øjnene mens jeg siger:" oh I am very, very hot" Han spørger om jeg så ikke vil komme over og sidde imellem dem. Jeg mærker hvordan min puls begynder at dunke helt nede i fissen i det jeg kælent sætter mig imellem de to flotte mænd. Vi sidder der i stilhed, jeg ligger forsigtigt min hånd på hver af deres knæ, aer dem lidt op og ned. Den ene kigger på mig, jeg drejer hovedet mod ham idet han læner sig frem og omslutter min mund med hans læber. Jeg mærker hans bløde tunge i min mund, lader min egen, kælent, lege med hans, mens jeg langsomt fører min hånd op ad begge deres lår.

Min hånd er nu på begge fyrenes buler uden på shortsene. Jeg kan mærke at de begge er lige så tændte som jeg er. Jeg drejer hovedet mod den anden leger også med hans tunge, mens den anden lader sin tunge glide ned over min hals. Hans tunge glider længere ned mod mit bryst han skubber min bikinitop til side og fanger min brystvorte med sin mund. Han sutter og bider let i den, mens jeg leger heftig med ham den andens tunge.

Ham jeg kysser bevæger også sin mund ned ad, fanger mit andet bryst med sin mund og giver det samme behandling som hans ven gør ved det andet bryst. Den ene af fyrene bevæger sin hånd ned over min mave –ned til mine bikinitrusser. Han lader sine fingre skubbe stoffet ud, så han kan fører sin hånd mellem mine ben. Jeg spreder benene mere idet hans fingerspidser glider over min klitoris ned og spreder mine skamlæber. Han føre langsomt to fingre ind i min fisse –begynder at køre dem langsomt ind og ud. Idet samme bevæger hans ven sine fingre ned og leger lidt med min klit, jeg ligger hovedet tilbage, stønner og nyder hver deres berøring fra deres hænder og tunger.

I det samme bliver vi afbrudt af en vred hotelreceptionist der beder os stoppe med det vi har gang i. Vi rejser os, jeg bliver en smule flov ved situationen –men jeg glemmer hurtigt alt om det da mændene hvisker til mig om vi skal fortsætte i deres bungalow, jeg er mere end klar! Vi tager vores håndklæder og skynder os afsted.

Vi når lige akkurat ind af døren før den ene af fyrene tager fat om min hage og presser mig op af væggen, han flår min bikinitop af mig uden jeg kan nå at protestere. Han tvinger sin tunge i min mund, leger med min tunge, det gør mig helt vild! Han skubber sine ben imellem mine, tvinger mig til at sprede mine ben. Han bøjer sig ned, tager langsomt min bikini underdel af mig, kysser mig let op af låret og giver mig små bid undervejs. Hans mund når min varme fisse, han stikker tungen let ud, strejfer let mine ydre skamlæber. Så spreder han mine skamlæber let med fingrene og lader sin tunge køre over min klit, han slikker mig let og jeg nyder følelsen.

I det samme kommer hans ven over ved siden af mig, tager fat om min hage presser mit ansigt imod ham, til endnu et vådt og legende kys. Jeg stønner i hans mund idet hans ven mellem mine ben suger let på min klit, det sender nydelse igennem hele mit underliv, jeg er lige ved at komme. Han stopper pludselig, efterlader mig lystig efter mere. Hans ven forsætter sine kys –rykker sig nu foran mig.

Han stopper kyssene og tager fat om mit hår, rykker i det, så mit hoved tvinges lidt op ad, siger: on your knees!" Jeg bøjer mig ned på knæ, hans stive pik er lige ud for mit ansigt, hans ven kommer op ved siden af. Jeg fører begge mine hænder op og massere deres stive pikke uden på badeshortsene, jeg kigger kælent op på dem begge, jeg tager fat i snoren på shortsene hos den ene, løsner den og trækker shortsene ned. Jeg ser hans velvoksende pik stå der klar til kærlig behandling, jeg læner mig helt frem, så mine læber næsten røre. Spytter langsomt ned på hans pik, tager så min hånd op og begynder at spille hans pik langsomt og fast, med mit spyt som smørelse. Jeg øger tempoet mens jeg løsner ham den andens snor og giver hans pik samme behandling.

Jeg fører min mund mod den ene fyrs pik, lader mine læber omslutte pikhovedet, suger lidt på det, før jeg tager den helt i munden –helt til roden. Han stønner veltilfreds. Jeg begynder at sutte ham dybt og intensiv. Samtidig spiller jeg hans vens pik. Jeg skifter over til hans ven sutter hans pik ligeså grundigt. De stopper mig pludselig, han tager igen fat om min hage, tvinger mig op og stå før han skubber mig omkuld i sengen.

Jeg lander på maven. Før jeg når at vænne mig om tager denne ene fat om mine hofter –han holder mig nede. Han smækker min røv lidt. Bøjer sig frem og sender en spytklat ned mellem mine baller, han tager sin hånd, fordeler spyttet grundigt mellem mine baller og på mit stramme bagerste hul. Han stikker sin finger let ind. Jeg stønner, så han fører en mere ind. Han begynder at finger kneppe min røv med to fingre, før han føre en tredje ind. Hans ven er kravlet op i sengen om foran mig han sidder på hug, hans pik er lige ud for mit ansigt, jeg retter min overkrop op og tager den i munden. Han tager fat om mit hoved og styre tempoet. Nærmest voldtager min våde mund.

Bag mig har hans ven nu taget hans fingre ud af min stramme røv. Han fører hans pik op imellem mine baller gnider hans stive pik imellem dem, mens hans slår mine baller ganske let. Han gnider lidt frem og tilbage, støder lidt mod mit stramme hul bagi. Han sender en spytklat ned på hullet mens han holder mine baller spredte og føre så sit pikhoved mod hullet igen. Han trænger langsomt ind. Støder pikken helt ind –helt til roden i min stramme røv. Jeg stønner mens jeg har hans vens pik i munden. Føler mig helt fyldt ud i min røv.

Han begynder langsomt at pumpe hans pik ind og ud af min røv, lader den vænne sig til hans pik. Så øger han tempoet og boller min røv hårdt og dybt. Han tager fat i mit hår og presser mit hoved tilbage så min ryg er spændt som en flitsbue. Jeg slipper hans vens pik fra min mund og stønner op mod loftet. Nyder hver cm han giver mig. Pludselig trænger han ud af min røv, jeg ser til siden og ser hans ven ligger ved siden af os, klar til at jeg kan bestige hans stive pik. Jeg kravler op på alle fire, kravler over ham, sætter mig langsomt over hans pik- Jeg føre hans stive pik dybt op i min våde fisse, vi stønner begge højt da hans pik er helt i bund i min stramme fisse. Jeg begynder at ride ham, styre tempoet præcis som jeg kan lide det. Jeg bøjer mig forover så han kan slikke og bide lidt i mine bryster, imens jeg rider hans lækre pik. Jeg rider ham hurtigere og hurtigere, til jeg mærker orgasmen bygge sig op og eksplodere i mit underliv. Jeg flexer og stønner, skal lige sunde mig oven på orgasmen. Men det når jeg ikke længe. Bag mig mærker jeg den andens fyrs stive pik mod min røv.

Han presser sin stive pik mod mit stramme bagerste hul og trænger langsomt ind. Jeg er totalt fyldt ud. De begynder at kneppe mine huller i takt, jo mere jeg stønner og skriger af vellyst -jo mere øger de tempoet. Jeg mærker endnu en orgasme bygge sig op, følelsen stiger og stiger, mens de pumper løs i mig. Jeg skriger min orgasme ud. Flexer mine muskler i underlivet –de mærker det begge. De kan ikke holde sig tilbage. De sprøjter begge -tømmer deres sæd dybt op i min røv og fisse. Fylder mine huller med sæd. De trænger sig ud af mig – jeg mærker sæden glide ned af mit lår. Vi vælter derefter alle tre omkuld på sengen udmattede og i ekstase. Jeg tænker det kun kan blive en god start på min solo ferie...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 25 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.