Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Lise arbejde i postrummet i en stor kontorbygning i midtbyen. Jobbet var ikke specielt udfordrende, men hun havde nogle gode kollegaer, der var søde mod hende. Postrummet lå meget centralt i bygningen, og der var altid folk, der kom og gik, så hun havde masser af selskab. Men det, der fik hende op om morgenen, var det sexede pakkebud, der leverede pakker cirka tre gange om ugen. Hun tog pænt tøj på og gjorde sig lækker hver dag, selvom hun aldrig viste, hvornår han kom. han var så lækker, sød og smilende - og så duftede han dejligt. Selv på en meget varm sommerdag lignede han én der lige var trådt ud af brusebadet.

En dag, hvor der var meget travlt på kontoret, og tiden fløj af sted, indså Lise pludselig, at det var over det tidspunkt, hvor buddet normalt kom på, da varevognen parkerede på parkeringspladsen udenfor. Hun blev glad og derefter skuffet, da hun så, at det ikke var ham, men en kvinde. Kvinden så godt ud, hendes hår var redt tilbage i en hestehale, der hoppede, når hun gik. Hun havde en pæn trimmet krop og et smukt smil sammen med et par dybblå øjne. Lise var ked af det, nu var dagen ødelagt. Kvinden kom smilende hen til Lise. Lise kunne næsten ikke få sig selv til at smile tilbage, da hun signerede for pakken. Fortsat god dag hilste kvinden, men Lise havde allerede vendt ryggen til.

SEX I DAG?

Et par dage senere parkerede varevognen igen foran postrummet, og den samme kvinde steg ud af bilen. Lise var om muligt endnu mere skuffet. Hun spurgte tilfældigt til, hvad der var blevet af det sædvanlige bud, og kvinden svarede, at han var steget i graderne, og at hun nu havde overtaget hans rute. Hun smilte, da hun fortalte, at alle kvinder på ruten havde det samme triste smil på læberne, når hun kom. Hun tilføjede også, at han havde bedt hende tage sig godt af de smukke piger på ruten, hvilket fik Lise til at rødme og kigge ned.

Sådan gik der et par uger, hvor den smukke kvinde leverede pakker til Lise altid med et smil på læberne og en munter bemærkning. Lise begynde langsomt at føle for kvinden, som hun havde følt for det mandlige pakkebud. Hun mærkede den samme varme følelse i maven, og hun forstod det ikke, for hun var normalt ikke til piger - eller det troede hun i hvert fald ikke, at hun var.

En dag, hvor det regnede rigtig meget udenfor, var der helt stille hos Lise. Alle hendes kollegaer blev indenfor i tørvejr på deres kontorer i stedet for at begive sig ud. Lise kiggede tilfældigt ud af vinduet, og så kvinden stå ude i regnen og bakse med en pakke fra døren i varevognen. Lise sank en ekstra gang, kvinden så stjerne godt ud helt gennemblødt og med vandet dryppende fra sig.

Lise åbnede døren for kvinden, der kom ind og satte pakken på gulvet. Lise tilbød hende et håndklæde til at tørre sig lidt i. Da hun rakte hende håndklædet, strejfede deres hænder hinanden, og Lise kunne mærke gnisterne mellem dem. Kvinden småsnakkede med hende, imens hun tørrede sig og bemærkede, at det var koldt i postrummet. Lise spottede kvindens stive brystvorter under den våde stramme t-shirt. Da hun så dette, kunne hun mærke varmen strømme igennem sin krop og det brast ud af hende - ja, det kan jeg se. Kvinden kiggede ned af sig selv og kiggede så på Lise - du fryser vist også. De smilede.

Regnen tog til, og Lise tilbød kvinden at blive, indtil det drev over. Hun sagde - du var sidste stop på ruten, så det kan der vist ikke ske noget ved. Lise smilede og følte sig som en lille genert skolepige. Hendes hjerte hamrede i brystet. Hun fulgte kvinden ned i bunden af kontoret, hvor hun havde et skrivebord og et par stole. Skrivebordet var ude af åsyn for alt og alle. Et stykke tid sad de bare og kiggede på hinanden. Kvinden brød til sidst isen ved at fortælle Lise, at hun havde et smukt smil. Lise kiggede op, smilede og gav komplimentet tilbage. Hun rakte hånden over og aede Lise på kinden og kyssede hende. Lise var først chokeret men kyssede hende så igen. De startede med små forsigtige kys, der hurtigt blev mere intense og længere.

Lise blødte op og trak kvinden ind til sig. Kvinden startede med at knappe Lises bluse op og løsne hendes BH. Hun trak skålene ned, så Lises bryster hoppede ud. Hun slikkede og suttede på dem. Lise var ved at blive våd. Hun kunne ikke tro at denne smukke kvinde var i gang med at slikke hendes bryster. Hun kunne mærke blodet pumpe i hendes skridt ved hvert strejf af tungen. Kvinden rakte en hånd ned til hendes knæ og lod den glide op af låret under nederdelen. Lise gjorde ikke modstand, hun bød hende velkommen ved at sprede sine ben for hende, så hun kunne nå hendes våde trusser. Lises krop dirrede nu af spænding over denne nye spændende oplevelse. Hun skubbede sig ud på kanten af stolen og spredte benene endnu mere, så kvinden kunne gå så langt, hun ville. 

Mens hun stadig slikkede Lises stive brystvorter, fandt kvindens fingre vej til Lises fisse. Hun knælede ned mellem Lises ben. Hun kunne mærke varmen og fugten og fandt hurtigt klitten. Lise stønnede af fryd, og det gav et sæt i hende, da kvindens fingre gled ind i hendes hul. Kvinden kneppede hende med sine fingre, mens hun slikkede hende skiftevis hårdt og blødt. Hun begravede sin mund i hendes fisse. Hun kyssede den, slikkede den og sugede på hendes klit. Lise var lige på kanten af en orgasme - hun følte, at hun skulle eksplodere. Kvinden tog hele Lises klit i munden og foldede sine hænder om Lises ryg, så hun kunne trække hende tættere til sig. Lise kom ud over hendes ansigt, og hun slikkede det hele i sig.

Hun beholdte Lise i munden indtil orgasmen døde ud. Lise smilede til kvinden. Hun smilede tilbage. Jeg holder altid mit ord, sagde hun, også da jeg lovede det sidste bud at passe godt på de smukke piger. Jeg håber, du nød det. Mmm, jeg nød det. De hjalp hinanden i tøjet og kyssede blidt farvel. Regnen havde taget af, og de skulle begge tilbage til arbejdet. Jeg kommer tilbage sagde kvinden, inden hun gik.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 34 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.