Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Klokken var 6.15, da mit vækkeur ringede og jeg stod op. Jeg gik i bad, vækkede min mand og børn, spiste morgenmad, hvorefter jeg tog af sted til mit arbejde. Ja afskeden var jo lidt længere end normalt når jeg tager på arbejde, men jeg skulle jo være væk fra familien i et par dage.

Arbejdsdagen forløb nogenlunde problemfrit og ud på eftermiddagen tog min kollega Anne og jeg til Kastrup, hvorfra vi skulle have et fly til England klokken 18.30. Vi fik et par drinks i flyet og turen til England gik egentlig ganske problemfrit, det samme gjorde paskontrollen og turen fra lufthavnen til hotellet...

SEX I DAG?

Nu står Anne og jeg så her ved hotellets reception og får at vide, at der er sket en fejl og at hotellet kun har 1 værelse. Anne spørger om det ikke er muligt at finde noget, men receptionisten siger, at hotellet er fuldt optaget, men at der vil være et ekstra værelse i morgen. Endvidere siger receptionisten, at de beklager fejlen og i den anledning gerne vil byde på frie drinks i baren. Nåh, siger Anne, hvad siger du Vibeke, skal vi prøvet at finde et andet hotel eller skal vi dele værelset i nat og så se på det i morgen? Altså for min skyld kan vi godt dele værelset, sagde jeg. Hvad vil du helst Anne? Ved du hvad, jeg gider næste ikke rakke rundt for at finde et andet hotel - lad os dele værelset.

Vi orienterer receptionisten, hvorefter vi får vores nøgle samt en række drinksbilletter til baren. Vi begiver os mod værelset og lukker os ind. Det er da OK siger jeg, Ja, der er da plads nok, men sengen er jo en dobbeltseng og jeg plejer altså at ligge i højre side. Det gør jeg også.. Hm, siger Anne skal vi afgøre det med saks, papir sten? Bedst af tre siger jeg.

Nåh, men så tager jeg "mandesiden" sagde jeg efter at Anne lige havde slået mig to gange.

Skal vi hilse på baren spørger Anne? Jeps lad os gøre det. Baren er jævn kedelig, men Anne og jeg var ligeglad, vi skulle jo bare nyde at vi fik drinks uden at skulle til lommerne. Efter lidt over en time er billetterne sluppet op og vi går tilbage til værelset. Vibeke, skal vi ikke tjekke minibaren ud spørger Anne. Jo lad os gøre det siger jeg. Vi sidder og snakker og fniser nærmest som 2 små skolepiger efterhånden som vi får tømt indholdet fra minibaren. Anne fortæller lidt om sin familie og jeg fortæller om min. Anne og jeg har arbejdet sammen i et par år, men vi kender faktisk ikke hinanden så godt igen. Jeg føler mig dog godt tilpas i Annes selskab og det tyder da også på at det modsatte er tilfældet.

Vibeke er det snart ved at være sengetid spørger Anne da klokken nærmer sig halv et? Ja, jeg tror vist jeg har fået rigeligt siger jeg og fniser. Den er jeg med på siger Anne. Vi gør os klar til natten, ved at vaske os , børste tænder osv.

Vibeke, jeg har altså ikke nogen natkjole med - jeg regnede jo ikke med at jeg skulle dele værelse med dig... Det skal du overhovedet ikke tænke på Anne, jeg er i samme situation siger jeg, så vi må klare os så godt som vi nu kan, Vi lægger os derfor begge til rette - mig i "mandesiden" - kun iført trusser. Vi fortsætter samtalen lidt, med fjanten og grinen til følge. Pludselig siger Anne, Vibeke jeg plejer altså altid at få et godnatkys af min mand. Intet problem griner jeg, jeg er jo manden, jeg læner mig derfor ind over Anne og giver hende et sødt lille tantekys på munden, Vibeke, du er streng griner Anne, men det er altså et ordentligt kys jeg plejer at få. I min lettere overrislede tilstand tænker jeg ikke nærmere over det, men læner mig igen ind over Anne og kysser hende igen, denne gang med åben mund og med min tunge søgende mod hendes. Anne åbner munden og besvarer mit kys. Jeg kan mærke at der går et sus gennem min krop. Det er jo faktisk ganske rart dette her.

Jeg trækker mig tilbage efter kysset og ligger lettere stakåndet og overvejer hvad der lige er sket. Vibeke, hvad skete der lige her? Jeg ved det ikke, svarede jeg... Anne læner sig ind over mig, vi kigger på hinanden hvorefter vi begge fører vores munde mod hinanden. Vi kysser igen, men mere og mere intenst og vores tunger leger med hinanden. Jeg kan mærke at jeg bliver mere og mere liderlig, mine brystvorter bliver stive og jeg kan mærke en begyndende fugt i mine trusser. Anne gør sig fri fra vores kys og begynder at kysse mig på andre steder af kroppen, hun lader sin tunge glide ned over min hals, mellem mine bryster, hvorefter hun nærmer sig min efterhånden meget stive højre brystvorte. Hun tager den i munden, suger på den og lader tungen spille hen over den samtidig. Lidt efter fortsætter hun til mit venstre bryst, og efter samme behandling af denne brystvorte, slikker hun opad igen til hun når min mund.

Vi kysser igen. Anne, jeg er virkelig liderlig siger jeg. Det er du ikke ene om Vibeke. Jeg har aldrig før været sammen med en pige siger jeg. Det har jeg heller ikke siger Anne, men jeg har lyst til dig siger hun mens hun smiler.

Jeg kysser hende og begynder at give hende en slikketur. Efter at have slikket hendes vidunderlige bryster, fortsætter jeg nedad. Jeg lægger mit hoved på hendes mave og lader min ene hånd glide ned fra navlen og ind under Annes trussekant. Jeg kan mærke at hun som jeg er glatbarberet. Jeg fortsætter nedad indtil jeg har mine fingre mellem hendes skamlæber. Anne er meget våd. Jeg finder hendes klit og begynder at kæle med den.

Åh hvor er det dejligt Vibeke, siger Anne. Hun stønner i takt med at jeg kæler for hendes klit. Jeg tager hånden op og tager Annes trusser af. Spred benene siger jeg og Anne lystrer med det samme. Jeg lægger mig mellem hendes ben, snuser til hendes køn og får for første gang i mit liv lyst til at slikke en anden kvinde. Jeg lader tunger smage begge skamlæber, før jeg stikker tungen ind fra skedeåbningen og slikker opad til jeg rammer hendes klit. Åh, oh, ja hvor er det skønt siger Anne. Jeg fortsætter med at slikke hende og jeg kan mærke at jo mere Anne stønner jo mere våd bliver jeg selv. Jeg kan høre at Anne er ved at komme, så jeg intensiverer mit slikkeri og benytter samtidig et par fingre som jeg fører op i hendes skede. Ja, ja, jaaaaaaa skriger Anne samtidig med at hendes krop rejser sig i en bue. Jeg bliver ved med at slikke hende indtil hun slapper helt af. Det var fantastisk Vibeke og nu er det din tur.

Anne tager mine trusser af og begynder at kæle med mig. Du skal også have en slikketur, men jeg starter lige et andet sted, siger hun... Hun flytter hovedet ned til mine fødder og hun begynder at slikke på mine tæer. Hun tager hver eneste tå ind i munden og jeg kan mærke hendes tunge mellem tæerne. Det kribler i hele min krop og jeg kan mærke en varme der stiger fra tæerne og op til min varme fisse. Anne slikker nu fra tæerne opad og endelig når hun min efterhånden drivvåde fisse... Hun slikker min klit, hun stikker sin tunge op i min fisse, hun kæler for mine bryster, hun slikker fra numsehullet og opad til min klit - i det hele taget gør hun en række fantastiske ting som jeg virkelig nyder. Jeg svæver efterhånden højere og højere, og pludselig kan jeg ikke holde det tilbage længere. Jeg kommer råber jeg, og mærker den vel nok største orgasme i hele mit liv komme rullende gennem kroppen. Vi ligger side om side og nusser/kysser, hvorefter vi bliver enige om at vi vist nok kan klare en tur til. Vi lægger os i en 69 og slikker hinanden til endnu en orgasme, hvorefter vi trætte lægger os til at sove.

Jeg vågner om morgenen, helt ædru og tænker på hvad det egentlig er jeg har foretaget mig med Anne. Jeg er en smule forlegen og da Anne vågner kan jeg fornemme at hun har det på samme måde. Anne siger jeg, det var dejligt det vi gjorde i nat, men det må altså være en engangsforeteelse. Jeg er lykkeligt gift og jeg elsker min mand. Jeg er helt enig siger hun. Vi gør os færdige så vi er klar til konferencen. Vi står begge med overtøjet på, da Anne med et stort smil siger, jeg plejer altså altid at få et farvelkys når jeg tager af sted.

Jeg kigger hende ind i øjnene, hvorefter jeg går over og giver hende et kys...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 48 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.