Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det var blevet sommer. Oven i købet var der ferie om 2 dage på skolen. Margit og jeg var taget til Rødovre Centret. Nærmere forklaret: Vi havde været inde på handicap toilettet og slikket og krammet os igennem 2 orgasmer. Vi gik nu en tur i Vestskoven arm i arm, som mor og datter. Om tre dage ville Margit og familie tage på ferie i 6 uger som de kunne som skolelærere. Denne gang skulle de til det græske ø-hav. Det var et farvel i lang tid. Vi var kommet hinanden nærmere end mange ægtefolk kommer hinanden i et helt liv. På bare 10 måneder.
"Kan du huske jeg fortalte om Grete og så hende Karen?" Jeg nikkede. Den historie glemte jeg ikke. "Jo, en dag skulle Grete ud og rejse for firmaet i tre uger. Det er lang tid når man er vant til at få orgasme dagligt. Den første uge gik godt. Jeg var flittig med fingrene under dynen om aften, men den anden uge gik bare slet ikke. Jeg kom pludselig i tanke på den lap papir som Karen havde givet mig. Og om torsdagen ringede jeg op. Fortalte hvem jeg var og sådan noget. Karen ville hente mig om lørdagen ved et stoppested i nærheden og køre mig til hendes hjem i Næstved. Om lørdagen havde jeg pakket min badmintontaske og fortalt derhjemme at jeg skulle spille kamp hele dagen. Jeg gik til stoppestedet og 10 minutter senere stoppede Karen i sin lille Mascot og tog mig med. Hun snakkede og snakkede og jeg sad bare og kikkede ned. Jeg var flov og genert. Ude på Vestmotorvejen spurgte Karen hvad jeg havde på af trusser. Da jeg ikke svarede rørte hun ved  mine lår uden på cowboybukserne. "Vil du ikke se hvad jeg har på?" Hun tog min hånd og lod den ligge på hendes lår som var indhyllet i sort blonde nylon strømper. Jeg turde ikke bevæge den så Karen lod den fører op under hendes sorte skind nederdel og ned i skridtet. Hun havde ikke trusser på og jeg kunne mærke hun var våd. Hun trak nederdelen op og et par strømper bukser, hvor bunden var væk - hun var bundløs. Hun grinede til mig og rørte min kind. "Op med humøret min skat!"
Vi kom til Næstved og kørte ind til nogle rækkehuse, hvor Karen parkerede. Vi gik ind i huset og hun tog mit overtøj og taske. "Vil du ikke se hvordan jeg bor?" Jeg nikkede og så først arbejdsværelset med en masse bøger og så soveværelset. Der fik jeg et chok! Der var på alle væggene spejle og også i loftet. Sengen var kæmpe stor. I hvert hjørne var der nogle løkker af reb. Jeg blev bange og begyndte at ryste. "Du skal ikke være bange min skat. Der sker intet medmindre du selv vil! Kom så får vi os en kop te." Vi gik ind i stuen og Karen gik ud i køkkenet for at lave te. "Vil du ikke have et glas juice? Jeg fik juice med isklumper. Den smagte lidt mærkeligt. "Det er fordi den er lavet af rigtigt frugt!" Karen kom ind i stuen med te og tre kopper. "Nå du har drukket din juice vil du ikke have en mere?" Som svar gik Karen ud i køkkenet og kom tilbage med et nyt glas. Teen blev skænket op og en småkage blev spidst da det ringede på døren. Karen åbnede og jeg kunne høre det var en pige. Lidt efter kom pigen ind i stuen og jeg rømmede og skammede mig. Jeg troede hun kunne se hvad for een jeg var. "Det er Lene". Lene var en høj kraftig pige i en stram bluse og cowboybukser. Hun var ikke fed, men kraftig bygget. Hendes bryster var store kunne jeg se. Almindelig at se på, ikke nogle skønhed, men hellere ikke grim. "Lene har mig til engelsk på gymnasiet. Hun er kommet for at aflevere nogle opgaver. Ikke sandt, Lene?" Lene smilede til Karen og nikkede til mig. Sammen fik vi te uden mange ord blev udvekslet.
"Lene, sæt noget  musik på!" Lene rejste sig og gik hjemvant op og åbnede skabet og tog et bånd og startede musikken. Hun blev stående og rokkede til musikken. "Dans for os Lene." Karen kikkede på mig og spurgte om jeg ville have en ny juice og gik ud i køkkenet for at hente den. "Jeg vil også have en vodka...juice", kom det fra Lene. Karen gav Lene sin og jeg drak min egen.
Mens startede Lene med at danse for os til disco rytmerne. "Margit kan du godt lide at danse?" Jeg nikkede bekræftende "så dans sammen med Lene". Det var som om det hele var meget lettere nu. Jeg rejste mig og var lige ved at vælte.
Grinede af dette, og gik ud på gulvet og begyndte at danse med Lene. Der gik lidt tid så kom Karens hæse stemme igennem musikken. "Lene, hvad betyder jeg for dig?" "Alt, alt, Karen. Du ejer mig!" Karen nikkede. Lene begyndte derefter at tage sit tøj af. Jeg bare stod og dansede ved siden af hende. Jeg var på vippen til at løbe væk, men blev. Hendes bluse røg først og afslørede en brystholder som var ved at springes af at holde hendes store brysters indespærret. Hun dansede videre og kikkede Karen lige ind i øjnene. Så tog hun sine bukser af. Nu var hun kun iført trusser og bh. Hun dansede hen til mig og ventede sig om. Jeg åbnede spændet på bh'en. Hun vente sig om og jeg kunne se brysterne var faste og vorterne stod i luften. Hun dansede hen til mig igen og vrikkede med bagdelen og jeg begyndte med mystiske kræfter at tage hendes trusser af. Nu var hun nøgen. Dansede rundt og grinede til Karen. Karen havde taget en hånd op under sin kjole. "Skal du ikke også danse Margit? Det var signalet til at Lene igen kom hen til mig. Lagde hånden rundt om mig og dansede tæt. Vi så ind i hinandens øjne. Lenes mund kom imod min. Jeg kunne ikke kæmpe imod. Jeg modtog hendes kys. Vores tunger legede vildt med hinanden.
Hendes hånd bevægede sig op og begyndte min afklædning. Snart var jeg også nøgen. Nu kunne vores elskov begynde. Men Karen stoppede det ved at sige: Lene, skal Margit ikke gå tur med dig?" Lene adlød og gik ud af stuen. Jeg stod der nøgen og skuffet. Hvad nu? Der lød noget lyde fra skuffer og så kom Lene ind i stuen igen. Hun gik ikke. Hun kravlede. Med et halsbånd på som var hun en hund og snor og pisk i munden. Hun kravlede hen til mig. "Margit, gå tur ved Hunden!" Jeg tog snoren og begyndte at gå rund i stuen med Lene kravlede bagefter. Da jeg gik rundt om spisebordet måtte jeg rive hårdt i snoren for at få Lene til at følge med. "Giv hende nogle pisk". Jeg gav Lene et par rap over bagdelen. Der kom straks røde spor efter dette. "Skal hunden ikke behage sin herre?" Lene begyndte at slikke mig. Fra fødderne og op. Snart var hendes tunge ved mit skridt. Nu slikkede hun mig. Med dejlige lange slik. Sikken en tunge. Lang og ru og kunne finde alle revner og spalter! Åhe, hvor var det dejligt. Jeg kikkede over med Karen. Hun havde taget nederdel og skjorten af. Sad bare og onanerede til vores show. Jeg spredte mine ben således at Lene kunne slikke mig til udløsning. Det var så længe siden. Karen kunne se jeg snart var på klimaks toppen. Hun rejste sig og gik ud i hallen og fandt et halsbånd med snor til mig. "Nu vil jeg gå tur med mine hunde!" Jeg fik halsbåndet på og ganske naturligt bøjede jeg mig ned og kravlede ved siden af Lene. Vi grinede af det hele. "Skal mine hunde behage sin Herre?" Karen var stoppet og skudt bagdelen bagud mens hendes flotte lange ben var spredt. Lene var hjemvant mellem disse ben. Hurtig var hun forfra, hvor hun slikkede Karen godt og grundigt. Jeg rejste mig for at kærtegne Karen. Et rap bagi fortalte mig at jeg skulle være ved gulvet. Jeg kravlede ydmygt bagi og begyndte min slikketur. Lene fulgte mig med øjnene. Smilede venligt og kærligt til mig. På et tidspunkt rakte hun sig ind mod mig for at kysse mig. Et dejligt tungekys.
Karen gav hende et rap som tegn at det var Karen som skulle behages. Karen kom, men ikke i nogen mægtig orgasme bare en lille en. Hun virkede sur over dette. Trak os rundt i stuen og så ud i hallen og ind på toilettet. "Læg dig på måtten din luder!" Lene var ikke glad for situationen, men lagde sig på måtten på ryggen. Karens øjne var vilde. Hun hev i snoren hos os begge. Stod nu med spredte ben imellem Lenes krop. "Din luder, tror du kan tage hvem som er der. Jeg ejer dig!" Med de ord begyndte hun at tisse over Lene som gav et forskrækket brøl fra sig. Strålen var først på Lenes bryster, men kom langsomt op til Lenes ansigt. Hun prøvede at kravle væk, men Karen slog hende hårdt.
"Drik de gyldne dråber, din luder". Der var ingen anden udvej for Lene at åbne munden, hvor et par stråler tis kom i munden. "Synk det, din luder. Løber efter drenge". Karen ansigt var mærket af ophidselsen da hun vendte sig mod mig.
"Rejs dig og gør det samme som jeg!" Hun kvitterede befalingen med et hårdt rap. Jeg rejste mig og kunne sagtens tisse efter alt det jeg havde drukket. Jeg tissede overalt på Lene som nu lå og græd. Da jeg var færdig kom Karens befaling: Nu skal du slikke os rene og til orgasme din so. Først dig Margit.". Jeg satte mig på Lenes hoved og snart var jeg oppe i de høje luftlag. En dejlig tunge. Hurtig og spids. Så blev det Karens tur. Det tog 5 til 10
minutter før hun kom. Nu i et kæmpebrøl. Imellem tiden havde jeg gnubbet Lenes kusse godt og grundigt. Da Karen rejste sig så hun dette. "Slik hende så". Og jeg slikkede Lene til orgasme. Hun kom hurtigt. Da vi rejste os var Karen nu en hel anden. Kærlig og havde tændt for vandet til en fælles lesbisk bade seance.  Bagefter gik vi ind i soveværelset og resten var almindeligt lesbisk leg. Dejligt, varmt, kærligt. Karen kørte mig hjem først på aften. Dagen efter fandt jeg en seddel i lommen fra Lene. "Ring til mig, din Lene Testvang". Jeg ringede til Lene og vi elskede hjemme i Gretes lejlighed uden at hverken Karen eller Grete fik det at vide. Vi gjorde det måske fem gange.

Da Margit var færdig med den grundige beretning var jeg på bristepunktet af liderlighed. Der skulle ske noget her og nu! Margit kunne mærke det. "Hvad er der Linda?" spurgte hun dumt. Vestskoven er ikke en tæt stor skov. Mange stier er der. Alligevel fandt jeg et sted for os selv. Hurtigt havde jeg taget mit tøj af og begyndt at flå Margits af. Vi faldt omkuld og elskede i en liderlig 69’er. Vi var bare ligeglade om nogle så/ hørte os. Orgasme skulle vi have. Bagefter kørte Margit mig hjemad og pakkede til ferien. 6 ugers afsavn!

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 7 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.