BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg vil lige starte med at fortælle hvordan min dejlige kone ser ud: Hen er 170cm høj, langt brunt hår, smukke blå øjne, store fyldige bryster i størrelse 80d, slank om livet og udstyret med en rigtig dejlig røv.

Historien tager sin begyndelse en dag lige efter arbejde, da hun kommer hjem og klager over rygsmerter. Jeg siger til hende at, jeg godt vil masere hende om aftenen, hvilket hun altid nyder i fulde drag.

SEX I DAG?

Da det bliver aften går vi begge i bad, mig først. Da jeg er færdig kalder jeg på Helena som konen hedder. Hun kommer nøgen ud på badeværelset. Hun ser vildt sexet ud, hendes store bryster, den flade mave og den fint trimmede mis, får straks min pik op at stå.

Jeg går ind i soveværelset og finder mandelolien frem. Det er fremragende til massage. Efter et kvarters tid kommer Helena nøgen og glad ind i soveværelset, hun ligger sig på maven i vores store dobbeltseng. Jeg tager olien og hælder lidt ud på ryggen af hende, hun giver et lille gisp fra sig da den kolde olie rammer den varme hud. Jeg lader hænderne maser hendes skuldre og ryg mens jeg sidder over skrævs over hendes lange slanke ben, hun nyder det og slapper fuldstændig af.

Da jeg er færdig med ryggen får hendes lår en ordentlig tur, jo længere jeg kommer op mod hendes skridt jo mere spreder hun sine ben og hendes kinder begynder at blive røde.

Jeg ligger mig ind over hende og begynder at kysse hende på halsen i nakken, hun er begyndt at småstønne. Jeg lader min tunge glide op af hendes hals, og op til hendes øre, jeg ved at det tænder hende helt afsindigt, slikker hendes øre. Hun løfter røven og laver cirkel bevægelser med hendes dejlige røv mod min stive pik, mens jeg stadig slikker hende. For pokker hvor jeg elsker den kvinde.

Jeg sætter mig mellem hendes ben, og lader tungen glide ned af hendes ryg, mens jeg blidt maser hendes nu sjaskvåde kønslæber og den lille hårde klit. Jeg spreder hendes baller og lader tungen glide ned mellem ballerne, da tungen rammer hendes numsehul stønner hun endnu mere, hun løfter bagdelen lidt mere så jeg bedre kan komme til, jeg køre tungen op mellem hendes sjaskvåde skamlæber der nu har åbent sig som en smuk rose i fuldt flor.

Kneb mig skat, kneb mig, stønner hun.

Jeg rejser mig og hælder olie ud over hendes røv. Det løber som en lille flod ned mellem hendes baller, hen over det lille stramme hul, hen over mellemkødet og ned mellem hendes skamlæber.

Jeg ligger mig ind over hende og begynder igen at slikke hende i øret, hun stønner og løfter igen røven og laver små cirkelbevægelser. Ligeså stille trænger jeg op i hendes lille stramme røv.

Hun er nu vildt ophidset, hendes fingre køre som trommestikker på den lille hårde klit. Pikken køre nu i lange seje træk ud og ind i hendes dejlige stramme røv.

Skat, visker jeg til hende –hvad er din vildeste sexdrøm? At blive bollet af mindst 3 mænd på en gang. Kunne du tænke dig at vi var en pige mere i sengen? Ja, skat stønner hun. Kunne du tænke dig pigesex? Åh ja, stønner hun. Min pik glider stille og roligt ud og ind af hendes røv, med hvem spørge jeg – Helle eller Lena, stønner hun. Hendes fingre arbejder i højt tempo i fissen samtidigt med at pikken køre i et højere tempo i røven på hende.

Hun skælver da orgasmen ruller ind over hende, jeg sprøjter min varme sød langt op i hendes endetarm. Vi falder i søvn i hinandens arme.

Der går et par måneder og vores venner er på besøg. Det er et dejligt par der er lidt ældre en os.

Dagen flyver af sted i godt selskab og en hel del rødvin. Ud på aftenen siger manden tak for i aften og forlader selskabet. Et kvarter senere siger konen godnat. Overfor mig sidder min kones fantasielsker. Jeg våger pelsen –Lena, kunne du tænke dig at prøve pigesex? Hun kikker lidt på mig og siger – Hvis det er Helena du tænker på, så ja, hun er en vidunderlig kvinde. Men hvordan skal jeg komme af sted med det? Tilbyd hende massage når hun siger at der er vrøvl med ryggen. Og husk at hun bliver vildt ophidset af at blive slikket i øret, siger jeg. Vi snakkede frem og tilbage om det den aften, det var faktisk gået i glemmebogen.

Der går vel en 3-4 uger da vi igen er samlet over et godt glas rødvin. Efter en hel del gals forlader manden igen selskabet. Min kone sætter sig til alt held på hans plads, nemlig ved siden af Lena.

Efter endnu et glas rødvin kan jeg godt se at Lena er rykket tættere på min kone.

Vi sidder og snakker og alt mulig da min kone pludselig siger – Skat du ser nu lidt træt ud, jeg synes du skal gå i seng – 10 minutter efter listede jeg så i seng. Indefra soveværelset kunne jeg høre dem tale ganske sagte, ind imellem fniste de. Efter en times tid var der helt stille i køkkenet. Jeg stod op og gik ud i køkkenet, og der hvor min kone sad, lå der nu kun hendes hvide trusser.

Så var det lykkedes Lena at få dem af hende uden ret meget besvær.

Jeg gik ud i gangen og kunne høre vandet løbe ude i bruseren. I en fart fik jeg tøj på. Jeg ville se hvad der skete ude på det badeværelse.

Vores rullegardiner ind til badeværelset havde de ikke rykket helt ned, så jeg kunne uden besvær se dem i ly af mørket, da de kom ud af brusekabinen.

Min kone slog toiletsædet ned og satte sig på det Lena spredte et håndklæde ud på gulvet foran kummen og satte sig på knæ foran min kone. Lenas hænder strøg blidt op af min kones lår, op af hendes ryg og om på hendes fyldige bryster. Min kone lænede sig frem og de mødtes i et vådt tungekys. Min kone kørte hænderne ned af Lenas skulder, tog et fast greb i hendes b skåls bryster med begge hænder et øjeblik inden hun lod højre hånd glide ned over hendes flade mave og videre ned i hendes dunkene skød.

Lena skubber Helena bagover så hun må slippe taget i Lenas våde fisse. Trækker Helena lidt frem på toiletsædet, spreder hendes ben helt, hendes skamlæber glinser i lyset, hun er som en åben blomst. Hun bukker sig ned, slikker hende op af hendes lår og videre op til hendes svulmende blomst. Tungen glider op og ned mellem hendes skamlæber, hun sutter på den lille hårde knop samtidigt med at hun fugter en finger i Helenas våde skedeindgang, hun lader de våde fingre køre ned mellem skamlæberne, ned over mellemkødet og videre ned til det bagerste hul. Min kone løfter begge ben fra gulvet, da to fingre langsomt trænger op i hendes stramme røv, mens Lena stadig slikker hendes våde fisse. Helenas ben begynder at skælve, hun skubber Lena væk mens hun kysser hende.

Hun rejser sig og tager Lena i hånden så også hun kommer op at stå. De omfavner hinanden i et vådt tungekys mens deres hænder er overalt på deres kroppe. Helene drejer Lena rundt og skubber hende blidt ned over badeværelsebordet, hun spreder hendes ben og sætter sig på gulvet, hendes hænder køre op af Lenas lår, mens hendes tunge forsvinder mellem hendes svulmende skamlæber, i lange træk køre tungen fra hendes klit, op mellem hendes skamlæber og hen over det lille stramme hul. Lena kaster hovedet tilbage i hver gang hendes klitoris bliver ramt af min kones varme tunge.

Hendes krop trækker sig sammen i små ryk. Jeg kan se at hun nu har fået noget igen, for det benarbejde hun havde lagt for dagen.

Da hun havde sundet sig lidt, smuttede de igen ind under bruseren. Jeg smuttede i en fart ind under dynen.

Døren til badeværelset gik op. Jeg kunne høre dem hviske. Jeg lod som om jeg sov, da døren forsigtigt blev åbnet ind til soveværelset, topmadrassen blev løftet og døren blev igen lukket.

Jeg tændte lyset og så at mandelolien, massageæg og DILDO var væk. Jeg ventede 10 minutter og stod op. Uden for vores gæsteværelse kunne jeg høre en summende lyd og to kvinder der stønnede bag den lukkede dør. Jeg gik stille i seng, spillede pik så spermen landede helt oppe på brystet. Det var en hamrende liderlig oplevelse. Næste morgen stod jeg som altid først op, satte kaffe på og gik ind i gæsteværelset, der på gulvet lå dildoen og olien stod på bordet, sengen var uredt efter nattens udskejelser. Jeg gik i bad. Da jeg var færdig kikkede jeg lige ind i gæsteværelset, sengen var redt, dildo og massageolie var væk. Jeg gik ud i køkkenet – godmorgen skat, jeg har hældt kaffe op til dig. Jeg satte mig ved køkkenbordet, hun rejste sig og kom over og gav mig et varmt kys. Hendes hånd forsvandt ned i mine underbukser og malkede min pik indtil den stod ret op og ned. Hun trak

morgenkåben til side, hun havde vidst glemt at tage trusser på. Med et fast tag om min pik gled hun langsomt ned over min pik. Der gik ikke mere end 2 minutter før jeg afleverede hele ladningen dybt oppe i hendes våde fisse. Jeg elsker dig skat, hviskede hun stille i midt ører, jeg elsker også dig, sagde jeg og kyssede hende på munden.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 47 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.