Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Min kone er chef på et offentlig kontor og skulle for første gang i sit 43årige liv med til en polterabend med en af sine ansatte piger i afdelingen der skulle giftes. Jeg var ude at rejse men kommer ved et tilfælde hjem den samme dag sent om eftermiddagen. Jeg havde været væk meget længe i arbejdssammenhæng som jeg plejer og de skulle ud at spise direkte fra arbejde og det var en kæmpe lukket fest på et diskotek. Jeg kender godt diskoteket og jeg har selv solgt alt det elektroniske udstyr de har til den forrige ejer. Der er for mere end en million kroner i udstyr med lys anlæg og lydanlæg og kameraer alle vegne hvor han kan overvåge elle rum i restauranten.

Jeg kan også koble mig ind på det nede i firmaet. Hvis vi da stadig har en kontrakt med dem om at vedligeholde udstyret. Jeg går ned i overvågningsafdelingen og der sidder 4 mand og overvåger nogle bank netværk og nogle andre industrielle netværk.

SEX I DAG?

Jeg gå ind i min egen afdeling og finder kontrakten frem og kan se at den netop er blevet fornyet. Jeg går ind på linien og kan se at der er gang i den. Der sidder en helvedes flok kvinder og spiser og drikker som en svamp alle sammen. Det undrer mig noget da min kone normalt ikke drikker alkohol i større mængder, men jeg kan se at hun ikke holder sig tilbage. Der er kun to ”ældre damer” der skiller sig ud ved at være over 40 begge to resten er i tyverne og trediverne og der er knald på der er mange der ser virkelig godt ud og de to ældste damer er garanteret ikke dem der ser værst ud. Min kone er ikke så høj men er meget dyrt klædt på med en meget kort dyr skindnederdel og sorte netstrømper med søm og meget høje hæle samt en sindssyg dyr og stram bluse der klæber sig omkring hendes meget store bryster. Der er flere af de unge damer der med udseendet næsten tigger om at blive lagt ned.

Jeg sætter mig til at lave noget arbejde som har ligget og ventet og glemmer at jeg egentlig ikke har været hjemme endnu. Da jeg ser op efter et par timer kan jeg se at der nu er gang i den. Der er kommet 4 unge mandlige strippere a’la chippendales og de begynder nu at gi den hele armen. Kvinderne er helt vilde med dem og jeg kan se til min store forbavselse at min kone ikke holder sig tilbage. Hende der til hverdag er en sippet og meget snerpet kontorchef er nu helt vild i varmen med de unge gutter. Til hverdag har hun ikke noget til overs for sjofle vittigheder og lignende. Da de unge gutter har fået næsten hele klunset af går de helt tæt på damerne der tager på dem og jeg kan se at min kone flere gange har hånden oppe under deres lændeklæder mens hun ruller med øjnene. De optræder i næsten 45 minutter og sveden glinser over hele deres velskabte kroppe. Det er nogle store fyre alle sammen, virkelig sportstrænede og med en masse muskler.

Da de er gået ud bagved kan jeg se at de to ældste damer står og taler sammen mens de står og svajer i deres store branderter. Jeg mindes ikke at have set min kone fuld nogensinde før. De tager hinanden under armen og tripper hen langs med baren og ud af øjesyn. Jeg tager fat i tegningen over alle kameraer i diskoteket og kan se at der er nogen i alle rum inklusive toiletterne, hvilket der ellers ikke må være. Jeg søger på alle og der er også ikke mindre end 5 kameraer i et stort omklædningsrum eller øverum eller teknikrum som det også bruges til. De 4 gutter står derinde og drikker en velfortjent øl og fortæller hinanden at de er inviteret ind til festen bagefter. Pludselig kommer min kone og den anden dame derind og de unge gutter griner af de to fulde kællinger.

De spørger om ikke de kan få et specialshow, og sætter sig ned på hver sin stol derinde. 2 af gutterne går hen og skruer lidt op for musikken derude fra og begynder at danse foran damerne. De går helt tæt hen til damerne og min kones hånd kryber op under hans lændeklæde og har fat i hans svaber. Hun løfter den fri af lændeklædet og får den ud i lyset og jeg kan godt forstå at hun gisper lidt for det er en kæmpepik han er udstyret med, lige som den anden der også har sin kølle i en fin lille damehånd. Min kone chokerer mig nu da hun sidder og gejler pik på ham og da den rejser sig og bliver faretruende stor og stå op ad maven på ham lægger hun munden over det store pikhoved. Jeg har aldrig oplevet at hun har andet end skyndt sig at slukke lyset og så ventet på at få det uundgåelige overstået hurtigst muligt så hun kunne komme op i bad og glemme at det var sket.

Nu sidder damen på en stol foran 4 unge fyre og en kollega og sutter pik på en de unge gutter. Han bøjer sig forover og får hænderne op under hendes skindnederdel og får sneget hendes mini trusser af hende og trækker dem ned over hendes ben og lader dem ligge på gulvet. Hun skræver så meget som den korte snævre nederdel tillader hende mens hun sutter videre på hans jern. Veninden er også godt i gang med at sutte pik på en af gutterne mens hun selv skræller sine trusser af.

Min kone bliver løftet op og må slippe den store pik og han har hænderne under hendes røvballer og hendes lår ud over sine underarme. Han har hendes nederdel helt oppe omkring livet og hendes ben vildt spredt ud til siderne mens de er oppe i luften. Han holder hende hen over den store pik og hun stikker en hånd ned under sig og styrer det store pikhoved ind imellem sine skamlæber hvor han sætter hende et lille stykke ned over stangen. Jeg kan skifte og se det fra en anden vinkel og se at hendes fisse er vildt blokket ud og hans stang fylder hele hendes fisse ud til bristepunktet. Han løfter og sænker hende over stangen og hun arbejder vildt med nu og er meget højrøstet.

ÅÅÅÅHHHH GUD SKATTER HVOR DU PROPPER PIK I MIG JEG HAR ALDRIG HAFT SÅ STOR EN PIK I MIN LILLE FISSE FØR SKAT DU BLOKKER MIN FISSE HELT UD OG FYLDER DEN OP MED DIN KØDPØLSE.

Veninden er blevet lagt på et bord og han har fået væsentlige mere pik i hende kan jeg se da hun er vant til at blive redet tit, for hun er ikke længe om at tage hele hans store stang i fuld længde i sin godt nok meget fyldte kusse men den ser ud til at passe dame i størrelse udmærket.

JA SKAT BAR BOL DIN STORE SKØNNE PIK GODT PÅ PLADS I MIG JEG KAN SAGTENS KLARE DIN STANG FOR JEG FÅR PIK HVER DAG PÅ KONTORET AF EN AF DE UNGE DRENGE DER. Hun vender ansigtet om imod min kone og griner da hun ser hvor voldsomt hun er blokket ud imellem skamlæberne. Hun ser op på min kones tyr og siger til ham.

BARE GÅ DU TIL DEN FOR HUN HAR GARANTERET ALDRIG NOGEN SINDE BOLLET UDENOM FØR OG HENDES MAND ER REJSEMØNTØR OG NÆSTEN ALDRIG HJEMME SÅ HENDES STRAMME FISSE ER MEGET FORSØMT, ER DET IKKE RIGTIG RITA AT DU ALDRIG FÅR NOGET PIK DERHJEMME.

JO DET ER FØRSTE GANG JEG BLIVER KNEPPET AF EN FREMMED MAND SÅ JEG SKAL FANDME HAVE EN ORDENTLIG OMGANG PIK, DET SYNES JEG AT JEG TRÆNGER TIL.

Få sex i dag

Da han hører at han måske er den første fremmede der har sin pik i den forsømte frues fisse går han til den og gør hvad han kan for at kneppe den på plads, og efter 10 minutters grundig arbejde med stangen har den endelig i bund af frue fissen og hun hjælper nu til med at hoppe op og ned af stangen på ham mens fissen smasker og sovsen løber ned af hans nosser fra dybet af hendes fisse. Han lægger hende ned på en bænk og banker sin store pik i bund af fruens nu meget udblokkede fisse og med et par hurtige stød i bund holder han den der mens han kommer i den snævre fisse med en serie brøl der kommer i takt med afleveringen af hans sæd i hende. Han stiger af hende og straks er der en ny pik klar og den bliver banket i bund i et eneste hug og han begynder at kneppe hende i en god hurtig rytme der passer damen fint. Den 4 mand stiller sig hen til veninden og hendes tyr holder hende op omkring røvballerne og får derved hendes røv hul åbnet helt vildt op så den 4 mand kan liste sin store pik op i røven på hende og det gør hende helt vild. De står op og knepper hende fra hver sin side med deres store jern der slider sig i bund af fruens huller på skift så hun ikke bliver banket i stykker af stængerne. De tømmer deres store hængende nosser i hendes underliv samtidig og bærer hende over og lægger hende på en briks. I mellemtiden får min kone mere pik af den 4 mand d er km til og han knepper hende i det samme raske tempo hele tiden der bringer hende op under loftet.

GUD HVOR KNEPPER DU VILDT SKAT JEG ER ALDRIG BLEVET BORET SÅDAN UD FØR. DET ER KUN FORDI DIN KAMMERAT HAR SMURT MIG INDVENDIG AT DU KAN PULE MIG SÅDAN. Den første gut der pulede hende har fået ståpik igen og stiller sig ved hendes hoved ende. Hun sutter uopfordret pik på ham så hans øjne ruller i hovedet på ham.

Han der har køllen i hende banker den i bund og kommer voldsomt i hendes fisse så det sprøjter ud omkring hans pik skaft og løber ned på gulvet. Han trækker sit jern ud og den er stadig lige stor men lidt mere blød i konsistensen og den anden skifter fra munden af min kone til fissen som bliver udvidet igen af en kød bjælken. Han puler hende i noget langsommere tempo og mere grundigt med pik helt ud i alle kroge og folder af hendes velpulede fisse.

ÅÅÅHHH I GUDER HVOR HAR JEG FÅET DEJLIG PIK I DAG JEG HAR ALDRIG NOGEN SINDE VÆRET SÅ FYLDT MED LEVENDE PIK OG SÆD SOM JEG ER LIGE NU. JEG ER SIKKER PÅ AT I HAR BOLLET MIG OP GUTTER MEN DET HAR VÆRET DEJLIG SÅ DET SKAL I IKKE SPEKULERE PÅ.

Han afslutter efter kort tid med et skud frisk sperm til hendes velbollede fisse, hvorefter han holder pikken hen og får den suttet ren hvorefter de hjælper damerne op og lader dem finde et badeværelse så de kan ordne tøjet. Jeg lægger dog mærke til at min kones trusser ligger på gulvet stadig.

Forestillingen er slut for mit vedkommende, og jeg venter med at tage hjem til dagen efter, hvor der intet er at mærke på damen .

De næste 14 dage ventede jeg en reaktion men forgæves. En dag hvor jeg havde taget fri tog jeg ned for at hente nogle dokumenter nede hos hende på arbejde, hvor jeg ellers aldrig kommer. Jeg kan gå direkte op i afdelingen via en bagdør og alle var til et større møde der netop var startet. Jeg gik ind i en baggang til hendes kontor og troede faktisk ikke at der var nogen, men at hun også var til møde. Døren indtil kontoret står på klem og jeg kan pludselig se hende derinde og hun stå ved sit skrivebord og har netop ringet efter en der hedder Jantsen. Han kommer ind af døren, drejer nøglen i låsen og går hen bag hende og løfter hendes nederdel op og damen står så der uden trusser på med en bar røv og et par strømper der er holdt oppe af en strømpeholder. Hun spreder benene og han lyner sine bukser op og tager en temmelig voksen pik frem der allerede er temmelig stiv. Han fatter lige med den ene hånd omkring sjoveren og hun kommer med en hånd og skræller alt forhuden af og ned over det store pikhoved mens han moser det blottede pikhoved i hendes allerede våde kusse. Den glider i bund af hendes kusse med et suk fra hende og hun siger til ham. AAHHH DET VAR GODT SKAT JEG HAR LÆNGTES EFTER DIN DEJLIGE VIRILE PIK HELE DAGEN SÅ BARE KOM I GANG OG KNEP MIN LILLE FISSE NU DEN HAR SPIST DIN STORE DEJLIGE PIK.

Kællingen er blevet fuldkommen nymfoman og tænker med kussen nu.

Han boller hende grundigt nu helt ud i alle kroge af hendes sultne fisse. SÆT DIG OVER I MIN STOL SKAT SÅ SKAL JEG SÆTTE MIG OP OG RIDE PÅ DIN PIK. Han sætter sig i hendes stol og hun stiger op og får sig sat godt tilrette på hans stang med benene ud over armlænene. Hun klynker og spinder som en stor kat mens hun rider på pikken. Pludselig ringer hendes telefon og hun stopper lidt med ride øvelsen og tager telefonen og det er hendes mor der ringer, og da den unge mand hører at det er familie begynder han at små kneppe hende videre og det passer udmærket fruen for hun knepper stille og roligt med for at få så meget pik i sig som hun kan. Engang imellem må hun stoppe ham når det bliver for heftigt og hun er ved at miste pusten, men i det store hele klarer hun det godt at snakke i telefon og kneppe samtidig. Hun lægger en hånd over røret og siger højt til ham at han skal komme i hende mens hun taler med sin mor i telefonen. Han kommer med en kraftig udløsning og kæmper for ikke at sige nogen lyde imens og sidder helt slap med hendes fisse suget ned over hans halvslappe pik. Hun lægger på og rejser sig og stiger ud på gulvet, bukker sig ned og sutter en lille smule på hans stadig store men halvslappe lem. Og siger tak for rideturen. Nu forsvinder jeg lige så stille da hun skal ud på badeværelset der ligger i gangen hvor jeg står.

Det skulle blive værre endnu med hendes kneppen udenom. Vi skulle på tur med nogle venner vi har der ejer en virksomhed jeg har været med til at bygge op, og det er vi hvert år. Vi kender alle i virksomheden og vi er rystet sammen med dem. Det gik udmærket hele dagen og min kone var meget mere i kontakt med alle sammen end hun på noget tidligere tidspunkt har været og hun havde det sjovt med mange af medarbejderne. Sent om aftenen skulle vi køre tilbage til byen i bus efter en herre middag der ville noget hvor alle blev fulde hvis de selv ville. Min kone sidder nede på 4 række og jeg sidder oppe ved føren af bussen og har et spejl over hovedet der gør at jeg kan se alle passagererne bag mig. Hun har siddet og skålet med nogle unge gutter men alle er næsten faldet hen nu og vi har stadig 3 timers kørsel hjem. Jeg kan se at hun sidder og pjatter med en af de unge drenge der er under uddannelse og hun sætter sig nærmest i spøg op på hans skød. Da kan jeg også, da det nu er på 4 række se at damen ingen trusser har på. Hun sidder og rokker lidt frem og tilbage på skødet af gutten der nervøst ser op efter mig men jeg sidder og ”sover”. Jeg kan se at hun vender sig om og sætter sig med benene oppe på sædet og har hænderne i gang med at lukke hans bukser op. Hun får en voldsom stiv drengepik ud i det fri, men vel og mærke en meget stor drengepik, som hun jo selvfølgelig havde forvisset sig om inden hun gik i lag med ham.

Hun sidder og har hånden omkring skaftet på ham og trækker forhuden et godt stykke ned over pikhovedet som er helt blottet. Hun rykker op og løfter sig op og sætter sig ned over hans stive pik mens han vender øjnene op i luften da den varme stramme kusse glider ned over hans jern som en tæt muffe. Hun begynder at ride ham i et behersket tempo og han har hænderne oppe under hendes bluse og fat i hendes kæmpe bryster som han får ud af BH’en så de strutter ovenud og bliver bidt i vorterne og krammet vildt. Hun rider ham i et kvarter og han kommer mens hun lægger en hånd over hans mund så han ikke kommer med en lyd. Hun bliver siddende og jeg kan se hun spørger ham om han kan engang til eller hun skalsutte ham op i fuld størrelse igen. Han nikker og hun glider af hans pik og skød og ned på gulvet og lukker sin røde læber om hans pik og sutter ham i vejret igen. Hun når at kneppe ham 3 gange inden vi er hjemme og han er helt færdig som sanger da vi når byen, hvor de for øvrigt sidder ganske normalt, da hun med et lommetørklæde for længst har tørret sig op ad lårene for sperm der løb ud af kussen på hende.

Da vi kørte hjem kørte jeg ud på en losse plads der er på den anden side af fjorden der hvor vi bor og stoppede og sagde til hende at nu havde hun kneppet udenom i 1 måden med alle de unge mænd hun kunne få bukserne af så nu kunne hun for min skyld stige ud og blive her hvis hun ville, for jeg ville ikke se hende mere og jeg ville tage hjem og smide hende lort ud på græsplænen hvor hun kunne hente det.

Hun dukkede op med 2 af de unge strippere og hentede sit skrammel og jeg har ikke set eller hørt noget til hende siden.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 23 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.