Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Den starter da jeg var omkring 12 år. Jeg havde været meget ulydig, faktisk havde jeg været i min fars pengepung og taget en hel 50’er. Det udløste en endefuld. Min far var meget vred, så jeg kom over hans knæ med enden i vejret, og så slog han mig. Jeg græd, men var alligevel for stolt til at vise ham det. Derefter blev jeg sendt i seng. Jeg løb ind på mit værelse og smed mig på sengen, smågrædende og hulkende. Da jeg havde ligget der et stykke tid, kom min mor ind til mig og trøstede mig lidt, og vi snakkede om det med at stjæle. Da hun igen var gået, lå jeg og aede min ende lidt. Mine balder var varme, han havde også ramt det øverste af mine lår, de sved. Skyldfølelsen var ved at være væk, jeg var sur på min far. Her lå jeg og det gjorde ondt i enden og ikke mindst lårene. Da jeg havde ligget et godt stykke tid, kom der en helt ny følelse ind, jeg kunne mærke det kriblede mellem mine ben, så jeg lå og trykkede min lille fisse ned mod dynen, det sendte dejlige ligesom elektriske stød gennem min krop, det gjorde dejligt, uhm. Sådan lå jeg indtil jeg faldt i søvn, den næste morgen var alt ved det gamle. 

Jeg kan lige fortælle lidt om min familie og mig selv, der er mor, far og jeg har en storebror han er 4 år ældre end jeg, vi er i øvrigt ikke de bedste venner, ja, så er der mig, jeg hedder Lis, er rimelig høj og tynd, med grønne øjne og små bryster. Jeg havde fundet ud af, at det var dejligt og kæle for min fisse, det gav nogle dejligt fornemmelser, jeg tænkte også tit på den dag min far havde slået mig, når jeg nu lå og legede med den, det var aldrig blevet til mere end at kæle for den, jeg havde dog fundet min klit, der af og til var meget følsom, joe, det var dejligt.

SEX I DAG?

Efter jeg var fyldt 14, skete det igen, der manglede 200 kr. i min fars pung. Jeg fik skylden, men det var ikke mig.

- Denne gang får du en endefuld du aldrig glemmer, sagde min far, han tog fat i armen på mig, jeg havde en sommerkjole på, trusser og undertrøje, ingen bh. Han satte sig på en stol, vred mig rundt, så jeg kom til at ligge over hans knæ og lår, og så fik jeg et par hårde slag i enden. Han samlede mine hænder på ryggen, holdt dem og lagde sin arm, så jeg ikke kunne bevæge mig, han holdt mig nede, han havde spredt sine ben, sådan jeg kom til at ligge med mine bryster på hans venstre lår. Så trak han mine trusser ned, men det var åbenbart lidt for svært, for det endte med at han rev dem i stykker. Nu lå jeg, fastholdt, med den bare lige i vejret, og så begyndte slagene at hagle ned over enden på mig. Jeg ved ikke hvor mange slag jeg fik, jeg opgav at tælle dem, men det gjorde afsindigt ondt, alligevel ville jeg ikke græde, den glæde skulle han ikke have, det var måske også derfor, jeg fik flere slag end det var nødvendigt, min numse blev enormt varm. Min mor kom ind i stuen fra køkkenet og standsede ham.

- Nu har Lis vist fået nok, nærmest skreg hun.

Min far standsede øjeblikkelig, men holdt mig stadig fast, han lod sin hånd ligge på min ende, så den dækkede begge balder. Slip hende nu fri, sagde min mor, men han trykkede mig stadig ned mod sit lår.

Efterfølgende har jeg tænkt på, at han sikkert kunne mærke mine bryster, mine brystvorter var hårde som sten, men det tænkte jeg slet ikke på, på det tidspunkt. Så slap han mig og jeg blev sendt på mit værelse.

Jeg gjorde som sidst, smed mig i min seng på maven, beholdt kjolen på og begyndte at græde, ikke for endefulden, men fordi jeg syntes jeg var blevet hårdt straffet for noget jeg ikke havde gjort. Jeg var vred, rasende indvendig. Da jeg havde ligget en halv times tid, kom min far og mor ind til mig. Min far sagde: - Undskyld Lis, det var din bror der havde taget pengene i min pung, jeg er meget ked af, at jeg har slået dig, det vil ikke gentage sig, undskyld, undskyld.

Herefter trøstede både min mor og far mig, og jeg faldt til ro. Da de igen var gået, lå jeg og følte varmen i balderne og på lårene, en varme der bredte sig til min fisse, det prikkede og kriblede i den, egentlig lå jeg og nød det, da det bankede på min dør.

- Kom ind, sagde jeg. Det var min skoleveninde Mia.

- Hej, sagde hun og satte sig på sengen ved siden af mig. - Din far ringede og spurgte, om ikke jeg ville komme over til dig.

Jeg fortalte Mia, hvad der var hændt mig. Hun sad nede ved mine ben, så hun kunne se jeg ingen trusser havde på og var helt rød på overlårene og det nederste af mine balder. Hun lagde sin ene hånd på mit overlår. Du er helt rød og varm, sagde hun, og kærtegnede det røde område, med sin kolde hånd. Det gav et sæt i mig, for hånden virkede meget kold i forhold til mine ømme, varme lår. Hun løftede op i min kjole så hele enden var bar.

- Hvorfor har du ingen trusser på?

- Dem rev min far i stykker, da jeg fik endefulden, sagde jeg,

- Nejee hvor er du rød og varm, gør det ondt endnu?

Jeg svarede, - Lidt, men det svier temmelig meget, det er dejligt med din kolde hånd på.

Mia fortsatte med at kærtegne min ende og lår, nu med begge hænder, Det gjorde ikke den kilden og krablen jeg havde mellem benene mindre, jeg kunne mærke jeg blev mere og mere følsom og mine brystvorter blev igen meget hårde. Jeg spændte mine balder og pressede min fisse fremad, ned mod dynen og sukkede lidt.

Mia og jeg havde været veninder siden vi startede i skolen, vi havde leget sammen næsten hver dag, også forbudte lege, hvor vi klædte hinanden af, og leget doktor havde vi også, men vi havde aldrig lavet noget sexuelt sammen.

Jeg ved ikke om Mia havde haft de samme følelser som jeg, altså denne søde fornemmelse mellem benene, vi havde aldrig snakket om det, men nu var den der i hvert fald mellem mine ben, nå den følelse har alle piger nok oplevet.

Mia var lidt ældre end jeg, næsten lige fyldt 15, hun var lidt mindre end jeg, ca. 169 cm. Jeg er 174. Hun havde langt kastaniebrunt hår, brune øjne, hendes bryster var også større end mine men ikke så meget.

Det var svært ikke at ligge og presse fissen ned mod dynen hele tiden.

Mia fortsatte bare sin kælen og aen af min bagdel og lår.

- Svier det meget?

- Jae, svarede jeg.

Mia rejste sig, - Jeg kommer igen lige om lidt, hun forlod værelset.

Imens knyttede jeg min hånd og førte den ned ved min fisse, så jeg lige kunne komme til, at trykke klitten mod den, men mere nåede jeg ikke, før Mia kom tilbage.

- Jeg fandt lige lidt til at køle din ende med, sagde hun, og satte sig igen.

Hun havde hentet en pose ærter, som hun lagde på enden af mig, det fik mig øjeblikkelig til at spænde balderne og presse mig fremad mod dynen, det gav en følelse jeg ikke tidligere havde haft, det er svært at forklare.

Mia flyttede posen rundt fra balde til balde og mine lår helt ned til knæhaserne og tilbage igen. Hun kørte rundt med posen.

- Så, nu hjalp det lidt på varmen, sagde hun og aede igen med hånden.

Jeg lå og nød det fuldt ud. Jeg kunne mærke mine brystvorter var hårde som sten, lidt ømme, en ting jeg ikke havde oplevet før, jeg ville egentlig gerne være alene nu, min fisse nærmes brændte.

Mia begyndte at massere mig, mere end bare kærtegne. Hun trykkede lidt på mine ømme balder og ned over låret. Jeg flyttede mig lidt, sådan at jeg fik spredt benene lidt. Men så langt kom jeg ikke, for Mia begyndte at ae - massere mine lår på indersiden helt op til min fisse.

- Kan du huske dengang vi legede doktor ovre hos mig?

- Uhmmm svarede jeg.

- Dengang ville du ikke lade mig se dig mellem benene, det kan jeg nu.

Jeg kunne ikke sige noget andet end ”Uhmmm”

Mia aede og masserede videre op af begge mine inderlår helt op til fissen, hun brugte begge hænder til det nu, kørte hænderne fra knæhaserne op af inderlåret ud til baglåret og op over begge mine balder.

Det var simpelthen for dejligt. – Åhh.. det er skønt, hviskede jeg.

- Jae.. vil du at jeg skal blive ved?

- Ja tak, hviskede jeg igen.

Mia fortsatte på samme måde lidt endnu, bare sådan hun kom helt op og røre min fisse og klit. Det gav et sæt i mig.

- Jeg synes du er noget våd her, er du blevet liderlig af det?

Jeg kunne slet ikke svare, jeg pressede mig bare mod hendes fingre. Mia kørte en finger igennem min våde revne.

Uhmm.., jeg begyndte at have problemer med vejrtrækningen. Så satte hun sig bedre tilrette og begyndte at spille med fingeren i min fisserevne og bearbejde min klit med den anden finger, således at hver finger kørte hver sin vej. Jeg begyndte at ligge uroligt, lave bevægelser med underlivet og fissen, men hun spillede så hurtigt med fingrene at det næsten var umuligt at finde et tempo til fingrene.

Men der skulle ikke mange sekunder til, før der skete noget helt nyt for mig, jeg kunne mærke, jeg begyndte at små ryste, det prikkede og kriblede fra fødderne op gennem hele kroppen, for til sidst at ende i min fisse, der ligesom trak sig sammen. Jeg kunne intet gøre, det måtte komme, jeg stønnede, jae nærmest jamrede tror jeg, for til sidst nærmest at skrige.

Mia blev ved med at spille med fingrene. Jeg tror jeg nærmest eksploderede mellem benene, det virkede i hvert fald sådan.

- Åhåhåhåhåhåh, råbte jeg vist nok, og det hele gik på mig. Mine brystvorter dunkede, fissen brændte, ja, jeg ved ikke hvordan jeg skal beskrive det, men da jeg var kommet helt igennem, stoppede Mia og begyndte at ae og massere mig igen, stille og blidt.

- Var det godt?

- Jae, tak, hviskede jeg tilbage. Jeg var totalt udmattet, blev bare liggende på maven og nød livet.

Mia sagde, - Jeg skal hjem igen, men kigger ind til dig i morgen, er det ok?

- Jae.. svarede jeg, - vi ses.

Jeg sov lidt uroligt den nat, jeg var øm i bagdelen, så hver gang jeg lå på

ryggen, gjorde det lidt ondt, men hvad sådan er det jo. Næste morgen var jeg oppe ved 9 tiden, hvor vi spiste morgenmad sammen alle 4. Min bror var noget beklemt ved gårsdagens episode. Han havde nok hørt om det.

Ved 9.30 tiden kom Mia som hun havde sagt.

- Må Lis tage med mig hjem og sove til i morgen, min far og mor skal i byen?

- Ja, det er i orden, svarede min mor, ok, så kan du godt pakke hvad du skal have med, sagde hun til mig.

Jeg fik hurtigt pakket tandbørste og natkjole trusser og nyt tøj til søndag. Vi tog direkte over til Mias hus, hvor hendes far og mor var ved at være klar til at køre.

- Der er mad der bare skal varmes, sodavand og slik i kælderen, sagde Mias mor inden de kørte af sted.

Ret hurtigt efter hendes forældre var kørt, spurgte Mia, - Har du stadig ondt fra i går?

- Jeg er bare lidt øm, svarede jeg.

- Skal jeg massere dig lidt mere?

- Øheee! Jeg ville gerne, men det var lidt svært, syntes jeg, det havde jo været enormt dejligt dagen før, altså det Mia havde gjort ved mig, men jeg vidste ikke rigtigt om det nu også var ok, at man gjorde sådan noget.

- Øheee! Mere nåede jeg ikke at sige.

- Jeg vil gerne gøre det igen, jeg syntes det var vildt lækkert i går, du må også gerne prøve at massere mig, hvis du vil?

- Jamen, hvad siger din mor og far?

- De får det aldrig at vide, det er vores hemmelighed, ikke?

- Jo, selvfølgelig, jamen jeg vil også gerne massere dig!

- Kom, sagde Mia, - vi går op på mit værelse.

Jeg fulgte med og Mia sagde, - Tag bare tøjet af og læg dig på min seng, jeg skal lige checke om døren er låst. Mia gik ned af trappen igen. Jeg begyndte at tage min nederdel og bluse af. Mine trusser var jeg alligevel lidt mere beklemt ved, men til sidst smuttede de også af. Mia havde jo set mig nøgen mange gange, og i går også givet mig mit livs første orgasme, så det var bare helt ok. Jeg var allerede varm mellem benene, det var begyndt at krible, det var spændende, pirrende, og lidt forbudt. Jeg gik lidt rundt på hendes værelse, inden jeg lagde mig på hendes seng. Jeg lagde mig på maven, oven på hendes dyne. Nu kunne jeg høre Mia komme op af trappen igen.

- Ih jo, sagde hun, - du er stadig rød på enden. Hun satte sig og rørte ved begge mine balder, hendes hænder var kølige, det var dejligt.

- Du er ikke så varm som i går, er du stadig lige øm?

- Nej det er ikke så slemt i dag.

- Ok, jeg finder lige lidt massageolie, så går det lettere. Mia gik igen, men var hurtigt tilbage med noget creme, hun sprøjtede det ud over mine balder og lår, hvorefter hun begyndte at massere det ud.

- Uhm det er dejligt når du gør det der, sagde jeg.

- Jae, jeg glæder mig også til det er min tur. Hun fortsatte med at massere mine balder og lårene.

- Du skal lige ligge ligesom i går! Hun rejste sig og tog sin hovedpude, sagde, - Løft rumpen og tag den ind under dig!

Jeg gjorde som hun sagde.

Få sex i dag

- Du skal også sprede dine ben lidt mere!

Det gjorde jeg også. Så begyndte hun at massere mig igen, denne gang også på inderlårene helt op til min fisse.

- ER du øm?

- Jae, lidt!

- Masserer jeg for hårdt?

- Nej det er bare dejligt.

Hun masserede hele enden, indersiden af lårene, og når hun nåede til min fisse, satte hun tommelfingrene sådan, at hun skilte mine balder og også min fisse. Hun masserede videre op til lænden. Sådan fortsatte hun længe, og jeg lå og blev mere og mere liderlig. Der kom en smasklyd hver gang hun skilte mine skamlæber fra hinanden. Jeg pressede mig ned mod hovedpuden når hun var oppe ved lænden. Pludselig gav hun mig et klask på den ene balde. Det gav et sæt i mig. Så igen et klask på den anden balde. Så masserede hun videre nogle gange. Så gav hun mig igen et klask på hver balde. Jeg pressede mig mod puden. Det gjorde ikke ondt når hun klaskede mig, det var bare dejligt. Så rykkede hun sig, hun satte sig ind over mine ben, så jeg ikke kunne røre dem, nu skilte hun mine meget fugtige skamlæber af med den ene hånd, og lod en finger røre mig i revnen og fisseåbningen med den anden hånd. Så begyndte hun

at spille på min klit med en finger. Det rykkede i hele mit underliv, jeg pressede mig ned af mod puden. Så fik jeg et KLASK, temmelig hårdt, men det var bare dejligt, af en eller anden grund var det bare dejligt.

- Åååhh, stønnede jeg.

- Er det godt?

- Jaeee, kunne jeg kun svare.

Hendes finger på klitten fortsatte, og jeg kunne mærke, det begyndte at prikke i hele kroppen igen. Det kunne Mia åbenbart også.

- Læg dig lige om på ryggen nu, sagde hun, og stoppede med spilleriet.

Jeg gjorde som hun sagde.

- Puden skal blive liggende, sagde hun, - den skal din røv ligge på. Jeg gjorde som hun sagde. Nu startede hun med at massere mine bryster, mine brystvorter var hårde, og meget følsomme. Hun masserede begge bryster og spillede med en finger på begge vorter, det var vildt pirrende. Jeg kunne mærke det i min fisse. Jeg ville lige røre mig der, men fik at vide, at det måtte jeg ikke. Mia lagde sig ind over mig, og kravlede ned ad, samtidig med at hun stadig spillede på begge min brystvorter. Jeg stønnede og lå mere og mere uroligt. Hun lagde sig sådan, at hun fik sit hoved ud for min fisse, og hun begyndte at slikke min klit, spillede mine brystvorter og slikkede min klit. Det var det vildeste og skønneste jeg nogensinde havde prøvet. Det var simpelthen for meget. Det prikkede i hele kroppen, og jeg hvinede og skreg,  ”Jjjjaeaaaee”, jeg spændtes i en bue, ”jaaaeeeaaaaa”,  jeg rystede og dirrede, skreeeegg, ”year”, det var som varede det i flere timer, men sikkert kun nogle sekunder, orgasmen var så kraftig så kraftig. Til sidst slappede jeg helt af, det var helt vildt. Mia vidste åbenbart, hvordan man skulle gøre. Det her var bare det vildeste. Hun kyssede min fisse lidt videre, indtil orgasmen havde lagt sig helt. Jeg var i den syvende himmel, glad og veltilfreds. Mia lagde sig op ved siden af mig, hun havde stadig tøj på. Ingen af os sagde noget, vi lå bare og nød, nok på hver sin måde. Jeg ved ikke hvor lang tid vi lå der, men nok en halv times tid, for jeg begyndte at fryse lidt.

- Er det din tur til at få massage nu?

- Skal vi ikke spise lidt først?

Det gjorde vi, efter jeg havde lånt hendes badekåbe. Der var jo både mad og drikke lavet til os i køleskabet.

- Vi sætter os ind i stuen, sagde Mia, - Så sætter vi en videofilm på imens vi spiser. Hun gik ud af stuen og kom tilbage lidt senere med en FILM i hånden og hun satte den i videoen. Imens havde jeg sat mig i en lænestol. Videoen begyndte at spille og Mia satte sig i sofaen. Det viste sig at være en PORNOFILM, sådan én havde jeg aldrig set før. Den handlede om nogle teenagepiger der dyrkede sex med nogle fyre, og også en scene hvor der var to piger elskede med hinanden.

- Det er en film, min far og mor har liggende inde i deres soveværelse, sagde hun. Da vi var nået et godt stykke ind i filmen, kunne jeg mærke det igen værkede i min fisse. Min klit var igen hård og ville berøres. Mia sad noget uroligt i sofaen. Den ene pige i filmen slikkede på en mands pik, lige indtil den sprøjtede ud over hendes hoved.

- Æv, udbrød jeg, - hvor ulækkert!

- Det er da ikke sikkert, vi har jo aldrig prøvet det, vel?

- Næ, det kunne jeg heller ikke tænke mig.

- Jeg slikkede da dig lige før, det synes jeg ikke var så ulækkert, det var faktisk dejligt.

- Uhm, det er vel også noget andet?

- Hvorfor det?

- Han spermede lige ud over hendes hoved, sagde jeg og rynkede på næsen.

Nå men fyren var gået i gang med at slikke på pigen bryster og videre ned til hendes fisse. Pigen lavede samlejebevægelser med underlivet mod hans tunge.

- Se han slikker da også hende nu, det ser da ud til at hun godt kan lide det, uhm.

Min fisse nærmest kogte nu, jeg tænkte på da Mia lige havde slikket min klit. - Har du set den film før?

- Ja, flere gange, jeg ser den tit når jeg kommer hjem fra skole, hvis der ikke er nogen

hjemme.

- Bliver du også varm mellem bene så?

- Ja da, det tror jeg alle gør når de ser sådan noget, gør du ikke det?

- Jo, man jeg var jo lidt varm i forvejen.

Nu var de begyndt at kneppe i filmen, og jeg skulle lige tisse, så jeg rejste mig og gik på wc.

Da jeg kom tilbage, havde Mia lagt sig ned i sofaen. Jeg satte mig igen i lænestolen. Jeg lagde mærke til, at Mia havde sin ene hånd ned i skridtet uden på hendes jogging bukser. Hun lå bare og kælede lidt med sig selv. Hun holdt op da jeg satte mig, lod bare sin hånd ligge. Vi kiggede lidt mere på filmen, det var et andet par der faktisk gjorde det samme som parret før. Mia sagde, - Gider du massere mig nu?

- Ja, svarede jeg.

Så slukkede hun for filmen, og begyndte at tage sit tøj af, og snart stod hun nøgen foran mig.

- Kom vi går op på mit værelse, sagde hun, og jeg fulgte med hende. Da vi kom derop, lagde hun sig på sengen på ryggen og sagde, - Du skal gøre ligesom jeg gjorde til sidst ved dig, Ok?

Jeg lagde mig ind over hende, og begyndte at massere hendes bryster, hendes brystvorter var hårde, og hun begyndte straks at stønne da jeg aede og nulrede dem.

- Åhhh, ja, prøv at slik mig på min fisse.

Jeg skubbede mig bag ud, så mit hoved kom til at ligge ved hendes klit, hun havde ikke ret meget hår på fissen, jeg tror hun havde studset den til, jeg stak tungen frem og smagte lidt på hende, det smagte ikke grimt, snarere noget man gerne ville fortsætte med at slikke i sig, så jeg begyndte at slikke hendes klit og i hendes meget våde revne. Jeg beholdt begge mine hænder på hendes bryster, hvor jeg spillede lidt på vorterne, nøjagtig som hun havde gjort ved mig tidligere på dagen.

Mia begyndte at bevæge fissen mod min tunge, samlejebevægelser hedder det vist. Tungen slikkede hende i revnen og på klitten. Der gik ikke mange øjeblikke før end hun spændtes i en bur, stønnende skreg, ÅHHHHH  YEAR… og hendes fisse trak sig sammen og slappedes skiftevis. Hun fik en rigtig orgasme, som jeg hjalp hende op til…

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 32 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.