Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Efter folkeskolen kom jeg i lære som automekaniker, jeg var den eneste pige på holdet, jeg havde valgt uddannelsen mest for min bror havde taget den og vores far havde et mindre autoværksted. Da jeg blev færdig flyttede jeg ind til byen og blev ansat i et større bilhus hvor jeg skulle betjene kunderne. Jeg boede i en lille treværelses på anden sal.

Maja som boede nabo til min forældre, hun var 4 år yngre en mig, var en rigtig pæn pige på 18 hun skulle starte i 3HH nu her. Hun var ikke så høj mørkeblondt hår, dejlige runde bryster ikke så store og en super lækker røv. Hun gik meget i stilet tøj som jakkesæt og nederdel, lignede rigtig en sekretær, med knold i nakken og briller.

SEX I DAG?

Vores forældre havde åbenbart snakket om at hun kunne flytte ind til mig og bo. Maja havde ikke kæreste på men der var en fyr hun hyggede sig med engang imellem. Jeg havde lige slået op med min kæreste i gennem 3 år, så jeg mente jeg trængte til en pause.

Lidt om mig selv 170 høj, 70 runde kilo ikke tyk bare dejlig buttet, med et par store fine bryster syntes jeg selv. Jeg var meget glad for min røv især i et par stramme bukser, jeg har sort langt hår, da jeg har sydeuropæiske aner. Jeg går meget op i mit udseende, solariebrun og altid glatbarberet, da jeg sætter det som en del vigtig ved at være feminin og fræk.

Vi blev enige om at flytte sammen mig og Maja, jeg kunne sove i det lille værelse og hun kunne tage soveværelset da hun næsten havde fyr på.

Det gik meget fint, hun var virkelig sød og dejlig at bo med, selvom jeg godt kan virke lidt dominerende engang i mellem. Vi havde fælles tøj skab da min værelse var for lille til skabe. Hun havde så meget frækt undertøj, hvilket pirrede mig. Jeg kunne mærke jeg var blevet lun på hende, havde dog aldrig tænkt i de baner før. Jeg var begyndt at lugte til hendes brugte trusser, bare for at kunne lugte hende gjorde mig vildt liderlig. Noget jeg aldrig havde tænkt på før.

Jeg kunne høre når hun havde ven på besøg, hvordan hun stønnede og hvornår han kom. Imens lå jeg og onanerede med min DILDO, jeg havde dog tændt for fjernsynet så de ikke kunne høre mig.

Få sex i dag

Hun begyndte at komme med små hentydninger til at jeg lå onanerede mens hun bollede, jeg blev vildt flov men det var så vildt frækt jeg kunne ikke lade være.

Det var som om det ikke gik for godt med fyren for der blev længere og længere mellem han kom forbi og hun var selv begyndt at onanere, kun jeg høre og jeg måtte svare på min liderlighed og tage fat om min dildo og give mig selv en tur. Vi smilede også til hinanden om morgenen, vi viste godt hvad der foregik.

Det var blevet vinter og mit værelse var ikke så varmt, mere så vi besluttede at jeg skulle sove i dobbeltsengen hos hende vinteren over, hun havde imellem tiden også sagt farvel til ham fyren. Nu var mit problem jeg kunne ikke rigtig komme til at onanere, når hun nu var der. Så jeg måtte gøre det i badet og tage dildoen med på arbejde, men ikke noget der ville holde i længden. Og i min frustration var jeg nede i sexshoppen, håbede ikke der var nogen der så mig, og købe en strap-on dildo, så jeg kunne bolle hende, hvilket var min vildeste fantasi, ligge og støde i så pæn en pige, tændte mig vildt. Den var sort, lang og trussen var en lille stram sort g-streng som var åben rundt om fissen. Nogle gange kunne jeg ikke lade være med at tage den på og så tage tøj på uden over og så bare gå rundt med den en hel dag, det var meget frækt at have en pik i bukserne. Jeg blev også lidt misundelig på drengene. Og det endte som regel med jeg måtte ind og ligge og rive lidt i den.

En aften hvor vi lagde i sengen, hun lå og læste og havde hendes briller på hvilket gjorde hende så fræk.

Efter lang tids venten, spurgte jeg hende hvornår hun onanerede. "hihi, når du sover, men ikke så tit jeg trænger mere til noget pik" fortalte hun. "okay" sagde jeg kort mens jeg mærkede min trusse blive mere og mere våd. "men du må da godt gøre det også inden jeg falder i søvn, jeg syntes jeg kan mærke det på dig at du mangler noget" sagde hun stille. "tja det er der nok noget om" svarede jeg og rejste mig op og hentede min dildo, hun kunne ikke undgå at se at min sorte g-strengstrusse var smask våd, følte jeg. "du vil måske gøre det nu" viskede Maja. "jaa hvis jeg må" spurgte jeg og lirkede trusserne af. " ja ja det generer ikke mig" sagde hun og jeg vendte mig om på ryggen og spredte benene og begyndte at gnide dildoen i min revne. Det tændte mig vildt at hun lå ved siden af, og lod den glide ind og der kom straks svup lyde fra min smask våde fisse. Hun lå og læste mens hun smilede lidt, jeg kunne ikke lade være med at stønne lidt. Jeg kom rimelig hurtigt på grund af situationen, og prøvede at skjule at jeg suttede dildoen af for safter inden jeg lagde den på natbordet. "var det godt" viskede hun smilende og lagde bogen fra sig. " udmærket, har bare aldrig prøvet det når der er nogen der kigger på." Svarede jeg og nulrede min stadig stive brystvorter. " det kan være jeg må låne din lille ven i nat," spurgte hun. Jeg var hurtig og rakte hende den. " uh dem er stadig varm" sagde hun og gned lidt på den inden hun lagde sig til at sove.

Næste morgen var det lørdag og vi havde begge fri. Jeg vågnede ved hendes snorken, soveværelset lugtede af at der havde gang i pigerne aftenen før. Hun vågnede også, "godmorgen, sovet godt" spurgte hun" ja alle tiders, dig" jeg havde drømt om at bolle med hende hele natten, " ja, og det er da en alle tiders ven du har, den er super god". Sagde hun og hentydede til min dildo. Jeg smilede og forestillede mig hvordan hun havde arbejdet med den i nat. Hun stod op, hun var helt nøgen, hun var så fræk og listede nøgen ud i badet. Jeg tog dildoen på natbordet og tænkte jeg kunne nok lige nå en tur mens hun var i bad. Jeg lugtede til den kunne genkende lugten fra hendes trusser. Jeg roede rundt og fandt jeg dem ligge i fodenden, en sød lille hvid g-streng, den var stadig lidt fugtig, jeg lugtede lidt til den våde plet og min fisse blev våd med det samme. Mens jeg med da anden hånd stak dildoen op. Jeg kom hurtigt og smed hendes trusse fra mig. I det samme kom hun ind i soveværelset, nøgen og våd. "din lille ven, skal jeg ikke lige vaske den" spurgte hun. Jeg blev rød i hovedet, den var stadig oppe i mig og viste ikke hvad jeg skulle gøre af mig selv og den. " du er vel færdig med den" smilede hun. " jeg hørte dig godt, jeg vil nemlig gerne lige låne den med mig i bad". Jeg fiskede den ud og tørrede den af i sengetøjet og smed den op til hende, hun fik helt julelys i øjnene. To minutter efter stønnede hun vildt ude under bruseren.

Hun skulle ned i byen inden butikkerne lukkede, så hun iførte sig sorte selvsiddende strømper, et frækt sæt lysegrønt silke undertøj, g-streng og push-up bh og sort nederdel og sort jakke, man kunne ret se hendes kavalergang. " jeg skal nok lige vaske sengetøjet i dag" sagde hun" og jeg køber også lige lidt ind. Der var ligesom en fordeling i vores bofællesskab, hun tog sig af det huslige og jeg ordnende alt det andet, jeg manglede bare at ordne hende.

Vi havde planlagt noget godt at spise om aftenen og så ellers bare hygge os foran fjerneren. Vi dækkede rigtig fint op med lys og det hele. Vi gjorde os i stand til aftenen, hun tog en stram lys kjole på med dyb udskæring og ingen bh, hvilket jo også var lige meget da hendes ung pige bryster sad rigtig godt, jeg kunne lige ane hende turkis farvede g-strengstrusse gennem det stramme stof. Hun var så fræk og gjorde mig så liderlig. Jeg tog mine sorte stramme busker på de sad rigtig godt om røven og var rimelig lavtajlet og en stram polo med et par ekstra knapper, jeg havde taget mine lyserøde g-strengstrusser på og i samme farve push-up bh. Mine bryster kæmpede for at komme ud af poloen. Det var lige som der lå noget i luften, men nok mest hos mig, jeg havde endda lagt strap-on dildoen under min dyne, så jeg var klar til hende.

Vi hyggede os hele aftenen, vi spiste og drak rødvin. Da klokken blev ti og vi havde set noget fjernsyn eller hun havde jeg havde bare luret på hende, ville hun i seng. " skal vi ikke gå i seng jeg er lidt træt" sagde hun fandens tænkte jeg hun må ikke være træt nu. Vi gjorde os klar til natten, men lod mærke til hun lagde sig under dynen uden trusser hvilket hun plejede. Jeg lagde mig nøgen under dynen. Vi sagde god nat og der var stille i fem minutter, hun rykkede lidt på sig. " nåeh" sagde hun og der var helt stille, " det er jo lørdag….. skal jeg ikke låne din lille ven" spurgte hun. Yes, tænkte jeg hun er liderlig. "jo det kan godt være men det koster et kys". Hun rykkede lidt nærmere og lagde sig på ryggen. Jeg lå lidt inden jeg tog mod til mig og rejste mig op på min ene albue og kiggede på hendes smukke ansigt i mørket. Jeg kyssede hende først på næsen så kinden og til sidst forsigtigt på hendes søde læber og aede hende på kinden. Jeg kyssede hende igen men denne gang mere intimt og hun det samme. Hun løftede dynen" kom læg dig ovenpå mig" hviskede hun kælent. Jeg kravlede ind under hendes dyne og lagde mine ben mellem hendes spredte ben og pressede mine store bryster mod hendes og mit tændte underliv mod hendes, det føltes vildt frækt. V kyssede nu meget inderligt og jeg begyndte stille at bevæge mit underliv. Hendes vejrtrækning blev dybere, " jeg er sgu blevet våd" hviskede hun " vi må hellere finde dildoen, mor skal have noget pik nu" jeg drejede af hende roede under min dyne og fik listet strap-on dildoen på. Tog hendes hånd og førte til den ned til dildoen. " uha ja det er godt det der" sagde hun og gned på den. " du skal sutte mig" sagde jeg og flyttede dynen. Hun lagde sig så hun stod på alle fire og begyndte at sutte på den. Jeg masserede hendes røv og lod min fingre glide ned mellem hendes baller og ind til hendes våde fisse. Jeg stak to fingre op i hende og hun begyndte straks at bevæge sit underliv mod min hånd. Hun vendte sig rundt og tog min hånd, vi slikkede mine fingre rene." Jeg er så vild med dig. Jeg vil mærke dig oppe i mig nu. Knep mig nu, søde" Hviskede hun og lagde sig om på ryggen og jeg kravlede efter. Jeg lå lidt ovenpå hende inden jeg greb om den og hun tog om mine baller, mens jeg pressede den ind i hendes våde fisse. "uha det her kan mor godt lide" sagde hun og jeg begyndte at støde hende, jeg kunne mærke trussen gnide på min klit, fuck det var dejligt. Hun begyndte at stønne højere og vi kyssede inderligt. Pludseligt slog hun armene om min ryg. " jeg kommer " brølede hun mens jeg stødte mit underliv vildt mod hende, det var simpelthen for frækt det her. Vi lagde stille lidt, inden vi begyndte at grine. " skal du have den bagfra" spurgte jeg mens jeg rejste mig fra hende, " skal din lille elskerinde ikke sutte din pik ren først" spurgte hun og slikkede den ren for hendes safter, hun prøvede at slikke ind under trussen for at kunne nå min fisse. "åh ja lillemor du gør mig så glad" stønnede jeg og vendte hende rundt, og pressede min plastik pik op i hendes våde grotte igen. Jeg stødte hende hårdt, jeg kunne mærke jeg var tæt på at komme og lagde mig op ad hende mens hun svajede i ryggen. Jeg kom mens jeg stønnede vildt, det samme gjorde hun, vi faldt helt sammen og lagde os helt tæt og kyssede, hun hev lidt i påspændingsdildoen, mens vi lå tæt. "fuck det var frækt" viskede hun. "er du sådan rigtig vild med mig" spurgte hun og pressede hendes bryster mod mine. " ja syntes du er rigtig dejlig" viskede jeg og kyssede hende. " i lige måde, jeg er blevet helt varm på dig" sagde hun. "må jeg ikke være din dame", spurgte hun. "Jo Maja, hvis du lover stadig at være så fræk". "Jeg er fræk for din skyld, jeg ved du kan lide det" sagde hun. Vi kyssede mens jeg gned hende lidt i revnen.

Vågende næste morgen ved hun roede lidt rundt i sengen. Jeg havde stadig dildoen på. Jeg blev helt liderlig af at se hende ligge der, så jeg begyndte at gnide på dildoen, som var det min pik.

"godmorgen snuske" viskede hun og lagde sig ind til mig. Hun mærkede jeg gned på pikken og tog om min hånd og gned med. "vil du bolle" hviskede jeg. Vi kyssede stille, jeg lagde hendes hånd om dildoen og lod min egen glide ned mellem hendes ben og mærkede hendes fisse allerede var våd og glat. Jeg masserede hendes åbning med to fingre. "vil du ikke slikke mig" spurgte hun stille. "jo meget gerne søde" Vi fjernede dynen og kyssede mig stille ned af hende, ramte hendes våde revne. Jeg lagde mig til rette mellem hendes ben og slikkede hendes safter i mig. Hun hurtigt kom og trak mig op vi kyssede længe, inden hun vendte sig rundt under mig og spredte benene lidt så jeg kunne trænge op i hende bagfra, jeg begyndte stille at støde i hende. Det føltes vildt dejligt at bolle hende, mit underliv bevægede sig mod hendes. Hun lagde der og stønnede under mig," kom så, hårdere" stønnede hun, mit underliv hamrede mod hendes baller, så det gav store klask lyde. Hun kom igen og igen, inden vi helt våde af sved og liderlighed, faldt sammen. hun er min!

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 23 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.