Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Nu sad hun her, alene og græd som et lille barn der var blevet snydt for en julegave, aldrig havde hun følt sig så ensom som nu!

Hun sad bare og så på bilerne og verden der bare gik videre, mens hendes verden faldt fra hinanden.

SEX I DAG?

Telefonen ringede og hun tog den, det var hendes allerbedste veninde, der spurgte om hun havde tid til besøg, hun fortalte kort at han var gået og hun trængte til et kram, veninden sagde at det skulle hun få, alle dem hun ville ha!

Hun rejste sig op gik på badeværelset og fik lidt vand i hovedet og blev lidt mere frisk at se på…

Det bankede på døren og veninden kom ind, hun fik et kram og tårerne kom igen…

Veninden nussede hende på ryggen og holdt om hende…

Hun puttede sig ind til veninden og nød den omsorg, hun fik fra hende…

Veninden lagde hænderne om hendes hoved og kyssede hende blidt på munden, hun kyssede igen og smilede lidt…

Hun blev lidt overrasket, og prøvede at stoppe det men veninden smilede og sagde, - "søde det er ok, det er dejligt, bare nyd det!"

"Du vil da gerne glemme ham ikke?"

"Joo" fik hun fremstammet og smilede forsigtigt.

"Jamen så leg med!"

Hun lukkede øjnene og kyssede veninden stille og forsigtigt, rystede lidt og viste ikke helt om det var godt eller skidt det hun havde gang i…

De kyssede videre og langsomt udviklede det sig, og de endte i køkkenet, hun hoppede op på bordet og sad med spredte ben, veninden stod i mellem dem og kyssede hendes hals, lagde forsigtigt hænderne på hendes bryster, og krammede dem blidt…

Hun nød det, og lod veninden forsætte, hun trak trøjen af og kyssede hendes bryster, bed i vorten, slikkede og nussede dem, forsatte med fingrene på brystvorten, og lod tungen glide ned af hendes mave, fandt navlen og lod tungen glide rundt i den, slikkede hele vejen op igen og kyssede hende på munden, stak tungen ind i munden på hende og kysset blev gengældt!

Det var dejligt og hun fik lyst til mere, hun trak nederdelen op og spredte benene igen og lod veninden slikke klitten og nusse hendes mis…

Veninden slikkede den hårde kilt der allerede spændte og voksede!

Hun lænede sig tilbage og hvilede hovedet mod overskabet, veninden forsatte og lod en hånd glide mod hendes egen klit og nussede den, mens hun slikkede videre…

Veninden stak en finger ind i missen og legede med sig selv, hun var allerede godt våd…

De gik ind i sengen og slikkede hinanden og sugede klit på hinanden og finger kneppede hinanden…

De lavede en 69ér og slikkede, lod tankerne gå og lod bare lysten råde…

Veninden lod to fingre glide ned imellem læberne på hende og op igen, mærkede hvordan hun langsomt blev mere og mere våd, førte noget af saften ned til stjernen, og kørte fingeren rundt om det lille hul, trykkede let imod det og slap igen, kørte igen fingeren op til klitten og kørte rundt i små cirkler om den hårde og store klit…

Hun slikkede venindens klit og sugede den, hun havde aldrig slikket en fisse før, men alligevel viste hun lige præcis hvordan hun skulle gøre, og lod bare lysten styre hende, langsomt føret hun en finger ind i hullet og bevægede den ud og ind… først bare lige så stille og roligt!

Hun lukkede øjnene og nød hendes venindes finger og tunge der bare legede med hendes mis, hun føret på samme tid som veninden en finger ind og begyndte at fingerkneppe hende, mens tungen ikke stod stille, den smuttede rundt i revnen og pirrede veninden, der blev revet med på legen og gav igen!

De lå og slikkede og legede i et stykke tid, veninden smilede og gik ud i gangen og kom tilbage med en taske…

I tasken lå der en del forskellige voksenlegetøj, hun fandt en lille blå DILDO frem, og lagde sig på siden og førte den ned til sin klit og legede med sig selv.

"Find dig en!" sagde hun og pegede på tasken!

Hun kiggede ned i tasken, hun blev lidt rød i hovedet og kunne mærke at hun blev lidt genert, hun havde ikke selv noget legetøj og havde da aldrig drømt at hendes veninde havde sådan noget.

Hun valgte den lille guldfarvede en, den var på størrelse med hendes egen finger. Hun lagde sig på siden ligesom veninden og førte den op.

"Nej, søde leg på klitten, det er bedre," sagde veninden.

Dildoen blev sat mod klitten og hun tændte for den, hun kunne godt lide den, det snurrede dejligt mod klitten, det var som om hun stadigvæk blev slikket bare meget mere og meget dybere.

Hun lænede sig tilbage, lukkede øjnene og begyndte at stønne.Hun kunne slet ikke holde det tilbage mere, hun måtte komme, hendes mis ville sprænges og komme!

Veninden tog fat i hendes hånd og stoppede hendes inden hun kom, lidt overrasket satte hun sig op, og så spørgende på hende, hvad havde hun gang i?

Veninden lå på maven og så i tasken, hun trak en lang lyserød dildo frem og smilede stille.

"Vi skal lege med den her," sagde hun og rystede den store dildo så den dirrede, den var af blød latex og virkede meget stor.

Hun blev lidt nervøs, "Tror du det går?" spurgte hun med en smule tvivl i stemmen.

"Ja da, bare slap af og læg dig." Hun lagde sig, lukkede øjnene og lod veninden føre den store dildo ned til hendes mis. Veninden gned den mod hendes klit og lod den blive våd af fissesaft, langsomt trykkede hun den mod hullet og pressede den ind, først lidt ind, så ud igen.

Og igen ind og op denne gang dybere, veninden smilede og hviskede "Bare nyd den."

Hun nikkede stille og kunne ikke andet end bare nyde den, den fyldte hende helt ud og det strammede i missen, hun kunne mærke hver en nerve i kroppen.

Veninden lagde sig og førte den anden ende af den samme dildo op i sig selv, og begyndte at vippe med underlivet, bevægelserne fra hende gjorde at dildoen kneppede dem begge.

"Knep mig!" hviskede veninden, og gyngede på ballerne ind mod hende og ud igen, dildoen kørte frem og tilbage men hele tiden oppe i dem begge.

Hun begyndte at vippe med numsen og åbnede øjnene og satte sig lidt op, hun kunne se hvordan hun kneppede veninden, med den samme dildo som veninden kneppede hende med, det var dejligt.

De rykkede tættere på hinanden og kyssede mens de stadigvæk bevægede underlivet, det var dejligt og hun nød venindens besøg.

De sad så tæt at deres klit kunne røre hindens de rettede sig til og lod de to misser røre hinanden, dildoen kom højere op og de gned misserne mod hinanden.

Nu kunne hun ikke mere, hun kom i en bølge af orgasme, og stønnede højt og rystede over hele kroppen, hun kom i flere ryk og bankede med de ryk dildoen op i veninden der kom.

De stønnede og deres kroppe rystede og spændte.

De faldt begge tilbage og lå helt slap, ingen af dem kunne bevæge sig hele kroppen dirrede og de lå bare helt stille…

Et stykke tid efter fjernede veninden dildoen og lagde sig op til hende, de trak en dyne over sig og faldt i søvn.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 22 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.