BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Vi mødtes på arbejde, men der gik lang tid før vi snakkede rigtig med hinanden.

Det var bare almindeligheder omkring arbejdet. Jeg kunne ikke rigtig finde ud af, hvad jeg synes om hende.

SEX I DAG?

Jeg levede selv i et lesbisk forhold, som ikke rigtig fungerede mere. Hun var gift og har flere børn. Hendes ægteskab gik heller ikke så godt.

Det var vores skrantende forhold, der gav os noget at snakke om, og senere blev det mange forskellige emner. Mange fælles interesser dukkede op.

Vi brugte mange timer i hinandens selskab, og jeg kunne godt mærke, at jeg fik varmere følelser for hende. Forbudte følelser. Hun var jo gift! Og jeg var stadig i et forhold.

Jeg har altid været meget forsigtig med fysisk kontakt, for ikke at støde nogen. Det gjaldt også i forholdet til hende.

Jeg flyttede i et sommerhus, da jeg ikke kunne holde min kæreste ud længere. Næsten samtidig gik hun fra manden.

Hun ringede og spurgte om jeg havde tid til at snakke med hende. Selvfølgelig havde jeg det. Hun kom ud til sommerhuset.

Hun var ked af det, og græd lidt. Vi sad udenfor og så solen gå ned over vandet. Drak vin.

Det blev køligt, og hun frøs. Spurgte om jeg ville varme hende? selvfølgelig!

Hun satte sig mellem mine ben, med ryggen mod mig.

Jeg kunne godt mærke at min krop reagerede. Min fisse vågnede. Nu skulle jeg være forsigtig. Hun var jo til mænd.

Efter lidt tid sagde hun, at hun trængte til at blive holdt om. Jeg lagde armene om hende. Mine brystvorter var hårde mod hendes ryg. Det var dejligt at sidde der med hende.

Hun lagde hovedet tilbage på min skulder og sukkede.

Vi sad lidt og vuggede, og min fisse blev mere og mere våd. Jeg havde meget svært ved at skjule min længsel efter hende.

Så drejede hun hovedet om imod mig, vi så hinanden i øjnene, og hendes mund søgte min. Det blev et langt kys, hvor vores tunger legede blidt med hinanden.

Jeg kunne ikke holde en sagte stønnen tilbage. Hun sukkede dybt.

Skal vi gå indenfor, spurgte hun. Det gjorde vi så. Skuffelsen brændte i mig, for jeg troede magien var brudt. Undskyld, sagde jeg, da vi kom indenfor. Hvorfor det, sagde hun. Jeg vil jo gerne selv, og jeg ved du er lesbisk. Du har sgu ikke noget at undskylde! Kys mig istedet.

Det skulle hun kun sige een gang. jeg trak hende ind til mig, holdt hende om nakken og kyssede hende længe. Min tunge legede med hendes. Vores åndedræt blev hurtige og gispende.

Hun stoppede et øjeblik og sagde, jeg har aldrig været sammen med en kvinde før, så jeg ved ikke om jeg kan finde ud af det. Vil du lære mig det?

Om jeg ville? Det skulle være mig en fornøjelse.

Vi gik ind i soveværelset, stadig kyssende. Hjalp hinanden af tøjet. Hun var så smuk uden tøj. store bryster og en lille buet mave.

Vi stod helt tæt sammen, og lod hænderne vandre mens vi kyssede. Jeg kærtegnede hendes ryg, ned over balderne og førte en finger ind mellem hendes ben bagfra. Hun var meget våd. Hendes hænder havde fat i mine balder, og kunne også finde ind til min våde plet.

Vi lagde os på sengen, og jeg suttede hendes stive brystvorter. Hun stønnede højt da jeg lod tungen vandre ned over hendes mave.

Jeg lagde mig mellem hendes ben. Spredte forsigtigt hendes skamlæber, lod tungen glide hen over hendes hævede klit mens jeg stak to fingre op i hende. Hun begyndte at bevæge underlivet og stønne højt. Jeg var slet ikke i tvivl om at hun kunne li det.

Min tunge kørte rundt på hendes klit, nu lidt hurtigere fordi hun selv vippede med. Stop stønnede hun, jeg vil også smage dig.

Vi fik os vendt i en 69er, og hendes tunge ramte min klit i første hug.

Jeg stønnede meget højt, jeg var så liderlig. Hun stak et par fingre op i min drivvåde fisse, og fingerkneppede mig. Det var vildt dejligt. vi slikkede, fingerkneppede og kærtegnede hinanden. Det var virkelig liderligt, og vores stønnen gik over i små skrig. Det blev vildere og vildere og til sidst kom vi næsten samtidig, hende lidt før mig. Hun skreg højt, trykkede fissen imod min mund og borede fingrene ind i mine baller da hun fik orgasme. Så sugede hun min klit ind i munden, og jeg kom i et vildt skrig. Min fisse klemte hårdt om hendes fingre i vild orgasme.

Vi vendte os om mod hinanden, og tungekyssede. Hun begyndte at græde. Det gjorde mig forskrækket. Havde jeg været for hård ved hende?

Jeg spurgte, hvad der var galt?

Ingenting sagde hun. Det er det bedste sex, jeg nogen sinde har fået.

Hvor blev jeg glad.

Vi har siden haft mange hyggelige timer i sommerhuset.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 25 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.