Liderligheden skyllede gennem hele hendes varme krop, og nu havde hun ikke lyst til at andet end at nyde alt, hvad chefen ville gøre ved hende...

Laura var nervøs i forvejen. Men varmen gjorde det heller ikke bedre.

Hun kunne høre lyden af en air condition, der kørte et sted i det store mødelokale, men luften føltes stadig varm. Mens de tre andre rundt om det store glasbord studerede hendes ansøgning og CV, mærkede hun små sveddråber løbe ned over sin hud under den tynde bluse. Hun sukkede og så sig omkring. Det meste af gulvet var dækket af et blødt, lyst gulvtæppe. Mødebordet og stolene, de sad på, var de eneste møbler i rummet, bortset fra et lille metalkabinet, der stod op ad den ene glasvæg. Hele lokalet var indrammet af glas: To vægge og vinduer fra gulv til loft, som gav en imponerende udsigt over byen, hvor luften flimrede i heden.

Kvinden fra Human Resource virkede flink nok – hun havde siddet i sin lette sommerkjole og smilet venligt til Laura under hele samtalen. Afdelingslederen var en midaldrende, halvskaldet mand iført en åbenstående kortærmet skjorte. Han virkede temmelig tør i det og havde næsten ikke sagt et ord. Og så var der chefen selv. Han havde til Lauras undren beholdt sit mørke jakkesæt og sorte slips på under hele mødet, og alligevel var det eneste tegn på varme et par små svedperler på hans pande. Han var en stor mand, høj og bredskuldret, med et markeret, maskulint ansigt og klare, isblå øjne. Der var noget meget intenst og energisk over ham. Egentlig så han ret godt ud – men på en brutal måde.

”Okay,” sagde afdelingslederen omsider og skubbede papirerne fra sig. ”Det ser jo fint ud.”

Human Resource-kvinden nikkede.

”Jeg er helt enig,” sagde hun og kiggede venligt på Laura. ”Du virker rigtig velkvalificeret. Hvad siger du, Kasper?”

Chefen fortrak ikke en mine, men nikkede ganske langsomt.

”Vi har selvfølgelig et par andre kandidater,” sagde han alvorligt. ”Men du skal nok høre fra os hurtigst muligt. Inden for et par dage, faktisk – kan vi ikke godt love det?”

De to andre nikkede. Chefen rejste sig op – hvor var han dog høj! - og strakte hånden frem.

”Så siger vi det,” sagde han. ”Tak fordi du kom.”

Laura rejste sig og gav hånd til dem alle tre. Afdelingschefen og kvinden fra Human Resource gik roligt ud af mødelokalet, og Laura vendte sig for at følge efter dem.

”Lige et øjeblik,” sagde chefen.

Laura blev stående. Afdelingslederen lukkede døren efter sig, og hun var alene i mødelokalet med chefen.

”Var der mere?” spurgte hun.

Chefen satte sig på kanten af mødebordet og så tavst på hende.

”Ja,” sagde han roligt. ”Der var lige en enkelt ting.”

”Okay,” svarede Laura.

Chefen smilede skævt og holdt en lille pause, før han fortsatte: 

”Tag dit tøj af.”

Laura gispede.

”Undskyld?” spurgte hun.

Hun trådte et skridt tilbage.

”Kom nu,” sagde chefen. ”Du vil da gerne have jobbet.”

Laura spærrede øjnene op. Mente han virkelig det? Chefen lo afvæbnende.

”Det var bare for sjov,” sagde han. ”Men helt ærligt: Har du det ikke varmt i det tøj? Og jeg tror, du er rigtig pæn, når du er nøgen. Så kom nu.”

Laura så sig om i mødelokalet. Pludselig vidste hun ikke, hvad hun skulle gøre. Jo – hun burde selvfølgelig skynde sig ud af døren. Men chefen havde jo ret: Det var så forbandet varmt – og det ville være dejligt at få tøjet af. Der sad han stirrede på hende med sine mærkeligt klare øjne. Og uden at tænke over det, mærkede Laura, at hun knappede sin bluse op og trak den af.

Chefen smilede frækt ved synet af hendes runde, faste bryster. Laura lynede sin nederdel ned og trak den af. Hun tøvede lidt, før hun trak sine trusser af. Hvor andre piger havde travlt med at barbere kønsbehåringen af, lod hun altid det meste stå og trimmede det bare lidt med en saks. Hun vidste ikke, om chefen ville kunne lide synet af hendes behårede kusse. Men da hun endelig trak trusserne ned, smilede han tilfreds ved synet af hendes rødlige kussehår.

”Kom her,” sagde han og klappede med flad hånd på mødebordet. 

Laura sparkede sine sandaler af, og chefen trådte til side, så hun kunne sætte sig på kanten af bordet. Han lagde hånden på hendes brystkasse og skubbede hende blidt bagover, til hun lå på ryggen på glaspladen. Den føltes behageligt kølig mod hendes varme, svedige hud.

”Og så skal du lige sprede benene, så jeg kan komme til,” sagde chefen roligt.

Laura sukkede. Hun troede bare, hun skulle vise sig frem. Men det var åbenbart ikke nok for ham. Hun skilte sine lår og så, hvordan han lagde sig på knæ imellem dem. 

”Undskyld, men ...” begyndte hun.

Men i næste øjeblik mærkede hun hans tunge mod sin klitoris og udstødte et højt gisp, der gav genlyd i mødelokalet. Chefen lod sin tunge løbe i hurtige cirkler rundt om klitten. Så tog han den i munden og sugede den ind mellem sine læber. Ind og ud, ind og ud i en hurtig, insisterende rytme, som fik Laura til at vride sig på bordpladen.

”Åh!” råbte hun. ”Åh!”

Hun havde prøvet at kæmpe imod, men nu var det hele lige meget. Liderligheden skyllede gennem hele hendes varme krop, og nu havde hun ikke lyst til at andet end at nyde alt, hvad chefen ville gøre ved hende. Hun mærkede to fingre presse sig op i hendes fisse, og mens han stadig suttede energisk på hendes klit, begyndte han at støde dem ind og ud.

”Åh!” gispede hun. ”Åh, det er godt ...”

Hun hørte sine kusselæber smaske omkring chefens fingre, når de gled ind og ud af hende. Hendes hoved snurrede, så hun troede, hun skulle besvime. Hun greb fat i bordkanterne med skælvede fingre for at holde sig fast. Og i næste øjeblik overmandede orgasmen hende.

”Åååh!” skreg hun ud i mødelokalet. ”Åååh!”

Hendes krop var våd af sved. Men som hun lå der og skælvede af fryd, føltes det bare dejligt. Varmen og ophidselsen smeltede sammen til et helt ufatteligt velvære. Hun mærkede chefens fingre mod sine læber, og hun åbnede munden og suttede på dem. De smagte stærkt af hendes egen fisse. En intens og dyrisk smag, som om varmen og liderligheden havde forstærket den.

”Mmm,” stønnede hun.

Chefen havde rejst sig op, og nu så Laura, hvordan han lynede sine bukser ned og fiskede sin pik ud af gylpen. Hård og stiv pegede den vandret ud i luften. Laura bemærkede, at den var usædvanlig bred og kunne ikke lade være med at tænke på, hvordan det ville føles, hvis han trængte op i hende. Han tog fat om skaftet og gjorde et par onanibevægelser, så forhuden gled frem og tilbage over det bulnende pikhoved.

"Skal du have pik?"

Laura var stadig ør efter orgasmen – og kunne stadig ikke helt fatte, hvad der skete. Hun nikkede forsigtigt. Pludselig følte hun chefens store hånd gribe om sin strube. Hans isblå øjne stirrede på hende - og han sagde hæst:

”Sig det. Sig, du vil have den!”

”Mm,” klynkede Laura. ”Ja. Giv mig din pik. Knep mig.”

Chefen smilede ondskabsfuldt. Så styrede han langsomt det fede lem i retning af hendes behårede fisse. Laura stirrede på det med opspilede øjne. Og nu mærkede hun, hvordan det runde pikhoved pressede sig op i hende, åbnede hendes kusselæber og trængte til bunds i hendes drivvåde sprække. Helt til roden. 

”Åååh!” råbte hun.

Langsomt trak han sig tilbage. Hun slog i bordpladen med knyttede næver i uudholdelig forventning. Og endelig huggede han hårdt og dybt op i hende og begyndte at kneppe, så hun udstødte et lille skrig af overraskelse:

”Ah!” 

Den brede pik pumpede op i hendes kusse, spilede hendes glatte skamlæber ud, så hun mærkede hver centimeter af chefens hårde skaft.

”Ja, sådan!” snerrede han. ”Lille kontorfisse!”

Hans store hænder greb om hendes håndled og holdt hende fast på bordpladen, mens han kneppede. Hun så op på ham: Den store, fuldt påklædte mand i sit jakkesæt i den uudholdelige varme – kun med pikken ude. Den brede, stenhårde pik, som pumpede og pumpede op i hendes bløde, saftige fisse. Hun gispede efter luft og mærkede, at hun allerede var ved at komme igen.

”Nej!” protesterede hun. ”Vent ...”

Chefen ansigt var stivnet i en grimasse af dyb koncentration. Men blodårerne bulnede i hans pande, og nu svedte han af anstrengelse, så det løb ned over hans ansigt. Laura vred sig på glasbordet, mens han blev ved med at støde, så dråber af hendes safter fløj omkring hans pik. Nu var der ingen vej tilbage – det spændte i hele hendes underliv – hendes næste orgasme var på vej.

”Åååh!” råbte hun, da hun kom igen. ”Åååh!”

Hendes skrig rungede mellem kontorets glasvægge. Safterne sprøjtede ud af hende og dannede en lille sø på glasbordet. Chefen borede sin pik helt op i hende og holdt den der, mens Lauras fisse klemte om skaftet som en skruestik.

Han slap hendes håndled, og uden et ord løsnede han sit sorte slips. Mens hun stadig gispede efter vejret, bandt han slipset i en løkke om halsen på hende. Så greb han fat om hendes balder og løftede hende op, stadig med pikken begravet i hendes kusse. Han stod ret op og ned, og Laura følte, hvordan hun sank ned over skaftet, så det borede sig endnu længere op i hende. Hun sukkede dybt.

Med chefens pik oppe i sig blev Laura båret rundt i mødelokalet. Skælvende efter endnu en orgasme klamrede hun sig til ham med begge hænder. Hvor var det underligt at hænge nøgen på en fuldt påklædt mand – og samtidig mærke hans pik i sin fisse. Pludselig blev hun opmærksom på lokalets store vinduer. De kunne ses udefra! Lokalet var så højt oppe, at man næppe kunne se noget nedefra gaden – men der var andre kontorbygninger lige overfor. Var der mon nogen, der kiggede?

Chefen bar hende hen til et af vinduerne og pressede hende op mod det kølige glas. Han holdt fast om hendes balder med den ene hånd – Laura krydsede benene om hans ryg – med den anden greb han fat i slipset og trak ud, så det strammede om hendes hals. Hun gispede. Han hviskede hende ind i øret:

”Kan du klare det?”

Laura nikkede.

”Ja,” gispede hun. ”Lidt mere.”

Chefen strammede slipset yderligere. Så trak han pikken næsten helt ud af hendes fisse – og begyndte at støde.

”Åh!” råbte hun.

Hendes stemme lød halvkvalt, og det peb lidt, når hun hev efter vejret. Men det var dejligt. Dejligt at føle hans styrke, hans liderlighed – dejligt at føle ham tage kontrollen. Han kneppede hende med en helt utrolig udholdenhed. Hun kunne ikke fatte, at han bare kunne blive ved og ved. Hun havde allerede mistet tidsfornemmelsen – anede ikke, hvor længe de havde været i gang.

Det var, som om chefens fede pik svulmede yderligere for hvert stød – spilede hende endnu mere ud. Som om hans umættelige lyst fik den til at vokse. Gjorde hun ham virkelig så liderlig? Han gryntede som et brunstigt dyr, mens han igen og igen bankede sin pik op i hende – og maste hendes svedige ryg op ad den kølige rude i takt til den hidsige rytme.

Laura hørte sin fisse smaske vådt omkring det brede skaft. Slipset strammede om hendes hals, så det sortnede for hendes øjne, og nu – nu ville hun snart komme igen. Hun hylede af uudholdelig lyst, men lige før orgasmen ramte hende, lykkedes det hende at hviske: 

”Jeg kommer. Åh – nu kommer jeg ...”

Chefen stirrede intenst på hende, mens hans pik stødt endnu et par gange dybt op i hendes fisse. Så – netop da orgasmen skyllede ind over Laura – løsnede han slipset. Hun hev efter vejret og følte, at hun vendte det hvide ud af øjnene. Da hun kom, var det som om hele hendes hjerne eksploderede i ekstase.

”Åååh!” råbte hun. ”Åååh!”

Så voldsomt var hun aldrig – aldrig – kommet før. Chefen var holdt op med at støde – hun følte sin kusse sitre om hans stive lem. Han holdt hende fast i sine stærke arme, mens hele hendes krop gennemrystedes af frydefulde kramper, indtil hun troede, hun skulle besvime.

Da hendes orgasme endelig klingede af, bar han hende blidt væk fra vinduet. Hun følte, hvordan han løftede hende op, så pikken gled ud af hende. Så lagde hende forsigtigt på ryggen på det bløde gulvtæppe. Han gik hen til det lille metalkabinet. Endelig så Laura, at han tog sin jakke af og hængte den på en knage. Hans tynde, lyseblå skjorte var drivvåd på ryggen, så hun tydeligt anede konturerne af hans imponerende muskler. Lauras mund løb i vand, så hun måtte synke.

Chefen åbnede en dør i metalkabinettet og tog noget ud – noget sort. Langsomt gik han hen mod Laura med det i hånden. Hun gispede, da hun så, hvad det var. En lille, matsort dildo. Hun vred sig på tæppet, stadig mere uforstående: Hvorfor lå der sexlegetøj i mødelokalet? Hvad var det her for et sted?

Chefen stod over hende nu og så ned på hende med sine klare øjne.

”Spred benene,” sagde han hårdt.

Lydigt lod Laura sine lår glide fra hinanden. Hun følte det, som om hendes kusse gabte op mod chefen som en sulten mund. Uden at fortrække en mine lagde han sig på knæ mellem hendes ben og tændte for den lille vibrator. Dens elektriske summen lød gennemtrængende høj i det store mødelokale. Laura bed sig i læben, da han førte dildoen tættere og tættere på hendes fisse. Og pludselig mærkede hun den snurre mod sin klit.

”Åh!” gispede hun.

Laura vred sig krampagtigt på gulvtæppet og sparkede i jorden med hælene. Dildoens summen mod hendes klitoris sendte små lyn af lystfølelse gennem hele hendes krop. Chefen kørte apparatet i langsomme cirkler omkring hendes følsomme knop. Hun lukkede øjnene og mærkede, hvordan ophidselsen voksede – den rolige opbygning til endnu en dejlig orgasme.

Men pludselig følte hun dildoen bore sig op i hendes fisse. Chokket fik hende til at samle benene, men chefen pressede hurtigt hendes lår til side med den ene hånd. Stadig snurrende lod han den støde ind og ud af hendes våde sprække i små hurtige ryk. Laura åbnede øjnene og så ned mellem sine ben. Legetøjets matte overflade var helt våd og mørk af hendes elskovssafter. Hun klynkede. Chefen svedte af ophidselse. Hans pik strittede stadig hård og bred ud af hans buksegylp. Det rykkede i den af liderlighed, mens han stødte den summende dildo ind og ud af hendes fisse. Lauras krop spændtes i en bue, da hun kom.

”Åååh!” råbte hun. ”Åååh!”

Chefen holdt den snurrende dildo fast i hendes drivvåde skød. Hendes safter dryppede omkring hans fingre.

”Nå?” hviskede han. ”Skal du have pik? Er det det, du vil have?”

Lauras øjne svømmede, da hun prøvede at fange hans blik. Hun klynkede, ude af stand til at tale. Først i tredje forsøg lykkedes det hende at stønne: 

”Åh ja – giv mig din pik ...”

Chefen trak dildoen ud af hendes fisse og slukkede den. Der blev pludselig helt stille i mødelokalet.

”Sig det igen,” kommanderede han. ”Sig det, som om du mener det.”

Laura tog en dyb vejrtrækning, inden hun svarede – højt og tydeligt denne gang:

”Knep mig! Knep mig med din fede pik!”

Chefen gryntede tilfreds og stødte sit stenhårde lem helt op i Lauras fisse, så hun skreg: 

”Åh!”

Han greb hårdt fat om hendes hofter og begyndte at kneppe i dybe, hurtige stød, så hun vred sig og jamrede.

”Er det godt?” gispede han mellem sammenbidte tænder. ”Er det sådan, du kan lide det?”

Laura greb om hans muskuløse balder med begge hænder – mærkede, hvordan de spændte, hver gang han stødte op i hende. Hun borede sine negle ind i hans kød – og det fik han blot til at kneppe endnu hårdere, endnu mere energisk.

”Ja!” klynkede hun. ”Åh, for satan! Dit svin! Knep mig, til jeg kommer!”

Aldrig havde hun været så liderlig. Aldrig havde en mands pik fået hende til at komme så hårdt – igen og igen. Og aldrig var hun blevet kneppet af en så udholdende mand. Hele hendes svedige krop sitrede af vellyst – og hun mærkede, at den næste orgasme allerede var på vej.

”Åh nej!” gispede hun. ”Jeg kommer igen! Aaah!”

Chefen bed tænderne sammen og huggede sit brede lem op i hende i en stadig hidsigere rytme.

”Skal jeg oversprøjte dig?” gispede han. ”Kan du lide det? Kan du lide at få dejlig fed sperm på dine patter?”

Laura kom igen. Rystende af kramper løftede hun sine hofter op imod hans.

”Uuh!” hylede hun. ”Uuh!”

Gryntende trak chefen sig ud af hende og lagde sig på knæ mellem hendes lår.. Det rykkede vildt i hans våde, hårde pik..

”Ah!” råbte han.

Det rykkede én – to – tre gange i hans opsvulmede lem. Og endelig skød den første lange stråle af sæd ud over Lauras svedige krop. Chefen brølede som et dyr, mens han ejakulerede. Sprøjt efter sprøjt af tyk, hvid sperma pumpede ud over Lauras, mave, bryster og ansigt, mens hun skælvende vred sig på gulvtæppet.

Da hans udløsning klingede af, greb chefen sin pik i sin store næve og onanerede hidsigt, indtil han havde presset de sidste dråber sæd ud af det brede lem. Så lukkede han øjnene, lagde nakken tilbage og sad lidt dér og nød følelsen af ekstase og dyb tilfredsstillelse.

Laura kunne høre sin egen, stakåndede vejrtrækning. Chefens sæd havde tegnet lange streger hen over hendes nøgne, svedige krop. Hun dyppede en finger i en af striberne og smagte nysgerrigt på hans sperm. Den var salt og stærk – dens smag passede på en eller anden måde til hans store krop og fysiske udholdenhed.

Han rejste sig op, skubbede sin stadig halvstive pik ind i bukserne og lynede op. Roligt vendte han sig om og tog sin habitjakke på. Han samlede dildoen op fra gulvet og lagde den tilbage i metalkabinettet. Her fandt han også en æske papirlommetørklæder, som han kastede over til Laura. Hun greb dem.

”Tak,” svarede hun stille.

Hun lå lidt og tørrede sæden af sig med lommetørklæderne. Så rejste hun sig op og tog sit tøj på. Chefen sad på kanten af mødebordet med hovedet på skrå og så nysgerrigt på hende.

”Hvad tænker du på?”

Laura rettede på sin bluse og mærkede, at hendes kinder blussede. Så vendte hun sig om for at gå. I døråbningen blev hun stående, drejede ansigtet mod ham og sagde roligt:

”Jeg tænker på ... får jeg så jobbet?”

Chefen tøvede et par sekunder. Så lo han højt.

”Selvfølgelig,” sagde han endelig. ”Altså - hvis du stadig er interesseret.”

Laura nikkede høfligt og lukkede døren bag sig.

 

Jobsamtalen
I alt: 5 ud af 5 - fra i alt 1 stemmer

Tilføj kommentar


Sikkerhedskode
Opdatér