BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Det er smukt forår; jeg er på daværende tidspunkt 17 år og står lige på tærsklen til at blive 18. Som så mange andre unge piger på den alder er jeg fuldstændig vild med heste. Jeg tilbringer flere dage om ugen nede i ridehuset, og jeg nyder at sidde på ryggen af en hest og få undervisning. Det er mit frirum. Og jeg har også en del veninder på samme hold som jeg selv.

For ikke ret lang tid siden ansatte ridehuset en ny ridelærer. Niels er omkring de 30 år, ugift og simpelthen noget af det lækreste væsen under solen. Høj, mørk og med det skønneste charmesmil. Jeg er bestemt ikke den eneste, der er ved at dåne over ham. Samtlige alle vi tøser, der får undervisning har svært ved at holde fokus hvor vi skal når han stiller sig inde i midten af den store lade hvor vi rider rundt og viser sine lange ben og faste røv i de stramme ridebukser og den flotte overkrop, som man sagtens kan ane gennem den hvide skjorte, hvor de to øverste knapper er åbne. Den store bule i hans bukser har flere gange fået os piger til indbyrdes at konkludere, at han må have en kæmpepik. Hver gang jeg kommer hjem derfra er jeg så tændt og min fisse så våd, at jeg leger med mig selv i badet og fantaserer om Niels. Hvor vil jeg gerne af med den satans mødom og hvor ville jeg gerne have, at Niels hjælper mig med det.

SEX I DAG?

En aften efter undervisningen hvor jeg står og vasker og strigler min hest Juggi ude bagved ved foldene er jeg som altid rigtig liderlig efter undervisningen. Jeg falder i staver og uden at jeg er helt klar over det begynder jeg at kæle for mine mellemstore, faste bryster udenpå den tætsiddende lille bluse, jeg har på, og snart søger min højre hånd ned i mine små, stramme shorts og med et par fingre finder jeg min clit, som jeg giver mig til at lege med. Jeg har lukkede øjne imens og tænker på, at det er Niels´ hænder, som er overalt på mig. Snart mærker jeg en skøn kildren brede sig langsomt i min krop, og som normalt er forvarslet om, at en orgasme er på vej, og jeg er så opslugt, at jeg ikke sanser noget omkring mig før, at jeg hører Niels´ stemme. "Nårh, du hygger dig rigtigt" siger han i et dæmpet og lidt intimt tonefald. Jeg farer sammen, skynder mig at trække hænderne til mig og rødmer langt op over hårstråene mens jeg smiler lidt genert.

Niels sender mig sit skæve charmesmil. "Jeg tror, at Juggi er ved at blive lidt utålmodig" siger han, og jeg skynder mig hen til hende, får løsnet hende og trækker hende tilbage i sin bås. "Var det din kæreste, du stod og tænkte på?" spørger Niels. Jeg ryster på hovedet, og siger til ham, at jeg ikke har nogen kæreste. "Nå, vil det sige, at ingen fyr har været så heldig at få fat på dig endnu?" spørger han. Jeg sender en tanke til Rasmus, som går i min parallelklasse, og som jeg har kysset med en del gange, og også har suttet pik på. Men Rasmus er seksuelt egoistisk, og det tænder jeg ikke på. "Jaeh, det vil det" smiler jeg tilbage, og kan mærke, at jeg er ved at blive lidt mere modig. "Men hvem tænkte du så på hvis jeg må være så fri at spørge?" siger han. Jeg synker en klump og beslutter mig for at være ærlig. "Dig" hvisker jeg så.

Han står og kigger lidt på mig, og kommer så helt hen til mig. "Dejlige A, ved du hvor længe jeg har har haft lyst til at kysse dig" hvisker han, og inden vi ser os om er vi midt i et dejlig, lækkert tungekys. Hans hænder kæler min krop på den skønneste måde, og hans kys fortsætter nedover min hals og op til mit øre, hvor han slikker og småbider min øreflip. Hans varme krop presser sig op af min og hans hænder er overalt på mig mens vi tungekysser igen og igen. Jeg kan mærke, at mine trusser er gennemblødte af mine safter, og jeg begærer ham vildt og inderligt.

"Niels knep mig. Åhhh ja knep mig" hvisker og klynker jeg stille mens jeg gnider min fisse op af bulen i hans bukser, som har vokset sig kæmpestor og hård. Han smiler og ryster lidt på hovedet. "Du skal ikke kneppes, du skal gennemelskes" siger han dæmpet. Med de ord løfter han mig op, jeg slynger mine ben rundt om ham og han bærer mig ind bagved hvor han har kontor. Dér har han en stor, bred sofa, som han lægger mig blidt ned på. "Er du sikker på, at du vil" spørger han. Jeg nikker "Åhh ja, jeg vil have dig, jeg har villet have dig så længe" hvisker jeg. Han lægger sig nedover mig og vi kysser dybt og inderligt igen mens vi nærmest kæler tøjet af hinandens kroppe. Jeg er nu helt nøgen mens Niels stadig har bukserne halvt på.

Og så starter den helt store forkælelse. Hans læber, tunge og hænder kysser, slikker, småbider og kærtegner hele min krop. Jeg vrider og vender migi ekstase da han når til min fisse og giver sig til at slikke og småbide det våde og bløde kød. Hans tunge er så øvet og erfaren, og han når at bringe mig næsten helt til randen af orgasme da han pludselig stopper.

Han sætter sig overskrævs på mig, trækker sine bukser ned og ud springer den største, tykkeste og flotteste pik, jeg nogensinde har set. "Vil du mærke den i dig?" hvisker han. "Åhh ja, giv mig den NU!" klynker jeg stille. Han rejser sig, trækker bukserne helt af og står i hele sin nøgne pragt foran mig. Hvor er han dejlig og smuk!

Jeg spreder mine ben, og han lægger sig imellem dem og vi kysser igen. Kæmpepikken finder af sig selv ind mellem mine skamlæber, og han begynder at presse. Det varer lidt og så smutter den svulmende pikhoved ind i min fisse. "Hvor er du stram skat. Utrolig dejlig trang og stram" hvisker han, stønner lidt og presser igen. Denne gang glider pikken så langt ind at den gennemborer min mødom og jeg giver et højt klynk fra mig. Niels ligger stille lidt da det sker før at han begynder at bevæge sig i mig igen. Det gør ondt, men på trods af den brændende, sviende følelse i min fisse breder en vidunderlig fornemmelse sig også i mig da han får lirket sine arme rundt om mig, krammer mig og giver sig til at kæle dybt og inderligt med min krop mens han stille og roligt lader sin pik glide ind og ud af mig. Han støder blidt i mig. Lige så langt ind han kan komme mens hans hænder, læber og tunge igen er overalt på mig. Efter et stykke tid på den måde er jeg igen på randen af en intens orgasme. "Jeg kommer, åhhhh jeg kommer" klynker jeg. "Ja sådan, kom på min pik skat" hvisker han mens han støder lidt hårdere i mig. Jeg klynker og stønner min orgasme stille ud, og nu er han også tæt på. "Jeg kommer sgu også" hvisker han og med et par hårde stød og et kæmpe støn fra ham trækker han sin pik ud og sprøjter sin varme sæd udover min mave og mine bryster.

Han lægger sig ned ved siden af mig, og hjælper mig med at tørre sæden af min krop mens vi begge puster ud. "Hold da kæft hvor er du dejlig, A" siger han og smiler. "Var det dejligt for dig?" spørger han. Jeg nikker "Det gjorde ondt, men det var bare så skønt". "Jeg ved godt, at det måske ikke var særlig smart, men jeg måtte bare have dig" hvisker han mens han kæler for mig.

Vi ligger og snakker lidt endnu, og så er det blevet tid til, at jeg må hjem. Vi kysser og siger på gensyn, og med en uvirkelig følelse i kroppen tager jeg hjem. Mine forældre er der ikke da jeg kommer hjem. Men snart efter ringer telefonen. Det er Niels, som bare vil sige godnat og at han er så glad for, at han kunne give mig sådan en dejlig førstegangsoplevelse med sex. "Jeg  vil have mere" hvisker jeg frækt. "Mmmmm, jeg vil også have mere af dig" siger han intimt "Vi finder ud af det, A".

Og det gjorde vi faktisk. Niels var min faste elsker i 2 år. Han endte desværre med at gøre det forbi fordi, at han gik hen og blev smaskforelsket i mig, men desværre turde han ikke tage den videre. Jeg tænker ofte på ham og på alle de dejlige, intime, inderlige elskovsstunder vi delte sammen. Både i ridehuset og andre steder.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 38 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.