Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Mærk hvordan jeg løfter op i din kjole, sætter mig på knæ og lader tungen glide langs trussekanten og presser stille en finger imod dem.
De bliver fugtige og jeg smager lidt på dem, pirrende tanke at der kun er et tyndt stykke stof imellem min tunge og dit varme og efterhånden våde hul.
Presser tungen mere og mere imod trusserne, slikker på en finger og presser den imellem dine baller og trykker den imod dit stramme hul.
Kan høre dig stønne en smule, trækker trusserne til side og en finger glider let op i dig, varmt, blødt og helt vådt.
Du kan mærke hvordan den anden finger presser sig ind i dit bagerste hul, kun lige indenfor og lidt ud igen, igen og igen.
Prøver med to fingre i fissen, spidsen af tungen spreder skamlæberne og stadig fingeren der glider ind og ud imellem ballerne på dig.

Det løber mere og mere ud af dig, skønt at se det glinser ned af låret på dig fordi jeg leger med hele dit underliv. Glatbarberet og ikke til at stå for, kan ikke holde tunge og fingre fra dig. Min pik vokser kun mere og mere ved smagen af dig, og tanken om at jeg skal presse den ind mellem lår og baller på dig, er snart nødt til at se den forsvinde dybt op i dig.
Tager fat om dine hofter, løfter dig rundt så din faste røv er lige foran mit ansigt. Spreder ballerne lidt og slikker dig imellem begge dine våde huller.

Sætter mig på knæ imens du ligger foran mig, tager fat om min stive pik og presser den imod dine læber, kan se din tunge der begynder at slikke på den imens du trækker vejret tungt. Det kilder nærmest når jeg kan mærke din tunge slikke min glatbarberede testikler, op langs den fyldte pik og du til sidst omklamrer den med din mund.
Har mest af alt lyst til at mærke sæden pumpe ud af mig her og nu, og se hvordan du kun lige stopper det med læberne så det kan løbe ud over dit ansigt.

Jeg er nødt til at holde tilbage, vil mærke dig over det hele, gnide pikken imod dit ansigt
og på din krop, presse den op i din varme fisse og se hvordan dine safter klistrer sig til den.
Prøve hvordan det føles når jeg med små pres, får den indenfor i din røv og trækker mig stille ind og ud imens jeg kan høre dine støn bliver højere og vejtrækningen er tung.

"Knep mig, jeg er så liderlig skat", du gør mig vanvittig når du beder mig blive ved. Kan næsten ikke beslutte mig, lade dig slikke min pik og smage på den, kneppe din fisse hårdere og hårdere imens du småskriger hvor liderlig du er, eller om jeg skal se dig bagfra og hvordan min pik er omslugt af dine baller,
og det kun er et spørgsmål om tid før jeg pumper min sperm ud i kroppen på dig.

Holder snart ikke til mere, løfter dig op imod væggen, min spændte og fyldte pik i fissen på dig, holder dig med den ene hånd og presser en finger i røven med den anden.
Knepper dig, vi kysser og slikker hinandens ansigter indtil jeg ikke kan holde det tilbage længere. "Fyld min røv med din varme sperm skat", jeg vil fyldes og jeg vil smage på det"
Min krop ryster og jeg smider dig på sengen imens spermen begynder at pumpe ud, når at sprøjte op ad maven og lidt på din fisse inden jeg hurtigt får den presset imod røvhullet, når at sprøjte en lille smule op i dig.

Du ryster ligeså meget, skynder mig igen at tage dine hofter, presser pikken i fissen på dig, fyldt med dine safter og min sperm. Holder hårdt fat og knepper dig hurtigere og hurtigere imens du skriger på mere. Endelig... Safterne sprøjter ud af dig imens min pik fortsætter ind og ud af din stramme og glatte krop. Du ligger bare og ryster imens du klynker lidt og stønner jeg skal komme op til din
mund med pikken. Den er tyk og stadig en smule stiv, fyldt med sperm og safter, "Jeg vil så gerne smage skat, kig mig i øjnene imens jeg slikker dig ren over det hele, elsker smagen af din pik der er klistret og varm"
Trækker mig tilbage, ligger dig med ryggen til mig og presser min pik imellem ballerne på dig, vil mærke den sæd jeg fik sprøjtet op i dig, den er løbet ud og det klistrer imellem benene på dig. Sov dejligt skat, skal vi ikke bare falde i søvn sådan her?

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 17 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.