BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg står i badet og vasker mig inden vi skal i byen. Konen har lige været i bad og er ved at ligge makeuppen. Hun er nøgen og jeg kan stå og nyde synet af hende bagfra. Den slanke talje, som på trods af to fødsler, ikke har taget et gram på siden jeg mødte hende for 7 år siden. Den fyldige bagdel, som giver hende de kurver jeg elsker og som stadig kan gøre min pik klar til kamp på 0 komma fem. Hun læner sig lidt ind over håndvasken for bedre at kunne se mascaren i spejlet, hvilket får hendes bagdel til at stritte indbydende. Vi har kun haft sex et par gange siden den lille blev født for et års tid siden og jeg kan ikke lade være med at blive tændt af synet.

Jeg træder ud af bruseren og stiller mig bag hende og placerer mine hænder på hendes hofter. Kysser hende i nakken og fortæller hende hvor dejlig hun er. Hun ligger hovedet lidt bagud og smiler. Jeg fører mine hænder om på hendes flade mave og trækker mig helt op til hende. Hun kan ikke undgå at mærke min pik som står ret op. Hun griner let og giver min pik et klem. Siger så, 'måske i aften skat, men nu skal jeg gøre mig klar, ellers kommer vi for sent' og læner sig igen over vasken og fortsætter med krigsmalingen. Jeg står lidt og tænker at den sætning har jeg hørt før og jeg ved at det ender med et godnatkys og en omgang englefisse igen. Satans tænker jeg. Endelig er vi børnefri og kan måske få tændt lidt for gnisten og så bliver flammen slukket før den egentlig er blusset op.

SEX I DAG?

Jeg bliver irriteret og beslutter mig for at så let slipper hun ikke denne gang. Jeg fører mine hænder op på hendes bryster og kærtegner dem blidt. Bøjer mig ind over hende og kysser hende igen i nakken, et trick som tændte hende før i tiden. Hvisker til hende hvor dejlig hun er og hvor højt jeg elsker hende. Siger at jeg savner hende og hendes krop. Hun stopper med at ligge mascara og læner sig lidt tilbage. Kan mærke at hun ikke helt er med på ideen endnu, men hun er ved at tø op. Flytter min ene hånd ned mellem hendes ben og begynder langsomt at køre et par fingre udenpå hendes skamlæber. Hun læner sig lidt længere tilbage mod mig og skyder derved hendes underliv lidt frem. Jeg kan nu få en finger ind mellem læberne og jeg kører den forsigtigt op og ned i revnen. Hun flytter en hånd op på min der kærtegner hendes bryster, og den anden rækker hun bagud og ligger om min nakke. Kan høre at hendes åndedræt bliver tungere og der begynder at blive fugtigt i revnen mellem hendes ben. Hun mumler at vi skal være til festen om 30 minutter, så vi har ikke tid. Jeg er fast besluttet på at jeg skal have udløsning om jeg så halvt skal voldtage hende. Jeg siger at det er så længe siden vi sidst har gjort det, at det ikke kommer til at tage lange tid. I mellemtiden har hun spredt benene lidt mere og jeg har ført en finger op i hende. Jeg bider hende i skulderen og klemmer om hendes brystvorte.

'Ok skat, tage mig hårdt og hurtigt', siger hun så og læner sig ind over vasken og spreder sine ben. Jeg er ikke sen til at udnytte invitationen. Jeg fører min stive pik hen til hendes åbning og presser den langsomt ind. Hendes fisse er varm og våd og jeg fører langsomt min pik op i hende og nyder følelsen omkring den. Hun er stadig stram på trods af de to fødsler og jeg kan mærker at jeg, som lovet, vil komme ret hurtigt. Jeg stønner og begynder at køre frem og tilbage. Kan høre hun også nyder det og tager bedere fat omkring hendes hofter. Sætter tempoet yderligere i vejret og begynder at støde i bund hver gang, mens jeg holder et fint tempo. Kan mærke at det er alt for lang tid siden sidst og klimakset nærmer sig. Hun kan også fornemme det og siger at jeg bare skal komme, men ikke oppe i hende, da hun ikke vil have sæd rendende ud af hende hele aftenen. Jeg sætter tempoet yderligere op og knepper hende nu så hårdt og hurtigt jeg kan. Hun stønner ret højt og det tænder mig yderligere. Jeg spørger hvor jeg skal aflevere klatten og hun siger på hendes baller. Jeg trækker mig ud lidt før og gør klar til at skyde ud på hendes baller, da hun fører hendes hænder bagud og trækker ballerne til side, så jeg har udsigt til hendes røvhul. Jeg får hurtigt rettet sigtet ind og skyder ladningen lige mod hendes røvhul, så godt som jeg nu kan.

Da har tømt mig træder jeg helt op bag hende. Pikken ligger mellem hendes baller der flyder med sæd og hun kan mærke det stadig gibber i den. Jeg kærtegner hendes bryster og kysser hende i nakken mens jeg får pusten igen. Siger at jeg elsker hende og at det var lige hvad jeg trængte til. Hun læner hendes hoved bagover på min nakke og siger i lige måde. Sådan står vi lidt tid og nyder hinandens nærhed. Pludselig kan jeg mærke hendes hånd blive ført om bag hende og ind mellem os. Hun tager om min stadig stive pik og begynder langsomt at kærtegne den. Den er øm, men det er samtidig dejligt endelig at mærke lidt kærtegn fra hendes side. Hun læner sig langsomt frem igen og begynder at køre min pik op imellem hendes baller. Jeg ved ikke helt hvad der sker, vi har haft analsex et par gange, men det er efterhånden mange år siden, så det kan da umuligt være det hun hentyder til. Og desuden skal vi jo til fest snart. Hun stopper min pik ud for hedes røvhul og begynder at presse den imod. Hun kan mærke på mig at jeg er lidt paf og siger så, 'det er da en skam hvis smørrelsen skulle gå til spilde'. Jeg opfanger invitationen og presser langsomt min pik op i hendes stramme røvhul. Der skal lidt til inden musklen lukker mig ind og det sker da heller ikke uden lidt klynk fra hendes side. Jeg holder stille indtil hun selv begynder at presse bagud igen. Tager derefter fat om hende hofter og begynder langsomt at kneppe hende i røven. Hvis jeg troede hendes fisse var dejlig stram, så er det intet i forhold til dette. Kan se i spejlet at hun har ført den ene hånd ned mellem hendes ben og er begyndt at fingerkneppe sig selv. Jeg spørger om vi ikke længere skal skynde os og hun svarer mellem sine støn at nu holder jeg kæft og giver hende en orgasme. Hvad kan en god ægtemand gøre andet end at adlyde, så jeg lader en spytklat ramme ned på hendes baller lidt over røvhullet og kan se den løbe ned og blande sig med spermen og blive til yderligere glidecreme.

Kan høre på hende at hun nærmer sig klimaks og snart holder hun fat i vasken med begge hænder og jeg kan høre hun begynder på de karakteristiske støn inden klimaks. Jeg knepper hende taktfast i røven og støder min pik i bund med hårde stød gang på gang. Siger til hende at jeg vil høre hende komme. At hun skal lade det hele komme ud. Kort efter kommer hun i en stor rystelse. Hun skriger og jamrer så højt at jeg får flashback til fødslerne. Jeg prøver at fortsætte, men jeg er samtidig også nød til at holde hende oppe, da hendes ben begynder at give efter. Jeg stopper og koncentrerer mig om at holde hende oppe og lader pikken glide ud, mens orgasmen fortager sig. Da hun er kommet lidt til sig selv vender hun sig rundt og kysser mig dybt. Hun er stadig forpustet og klamrer sig ind til mig. 'Tak skat, det trængte JEG virkeligt til', siger hun. Hun begynder langsomt at spille min pik som stadig er stiv og går ned på knæ. Siger at jeg skal komme ud over hendes bryster og begynder at spille min pik energisk, mens hun fortæller mig hvor meget hun elskede at have min stive pik oppe i hendes stramme røv og at hun nu ikke kommer til at kunne sidde ned hele aftenen. Jeg nyder det og nærmer mig......

I det samme siger hun 'Hvis du absolut skal til at spille pik nu, så skynd dig. Vi skal være der om 20 minutter....' Jeg åbner øjnene og opdager jeg stadig står under bruseren, dog med min stive pik i hånden. Det hele var en dagdrøm, for godt til at være sandt. Jeg slukker vandet og begynder at tørre mig. Pikken falder til ro og jeg tænker for mig selv. Heller ikke i dag.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 17 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.