Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Vi så dem ikke ofte – min kones bror og hans kone.

De seneste gange vi havde været sammen, havde jeg i stigende grad fået øje på konen. Når vi dansede, tog hun hårdt fat i min krop, og når vi skulle hilse, var det også med kraftige kram. Jeg var begyndt at gengælde det og havde f. eks holdt med begge hænder om hendes hofter, når vi dansede, og hun afviste det ikke. Ligeledes fik hun et godt kram ved hilsener.

SEX I DAG?

Hun var ikke nogen skønhed, nærmest ret almindelig. Dog et par gode b-skåle, mørkeblondt halvlangt hår og en rimelig slank krop, der tydeligvis fik en tilpas mængde sol. Hun havde en lidt aggressiv og fræk attitude, og jeg var begyndt at blive interesseret i, hvad jeg kunne med hende, og om hun var til noget.

Så skete der det, at min kones bror og kone solgte deres hus og købte en ejerlejlighed på 3. sal i et kompleks på havnen i en provinsby. I den forbindelse skulle min kone og jeg besøge dem en weekend for at se deres nye hjem. En fredag sidst på sommeren kørte vi over til dem, så vi ankom sidst på eftermiddagen. Vi hilste på, og konen, Lone, fik et ekstra kram, som hun besvarede. Aftenen forløb stille og roligt med god mad og vin i en hyggelig stemning, og hen mod midnat takkede vi for dagen og gik til ro.

Næste morgen vågnede jeg tidligt, og da jeg var frisk i hovedet, stod jeg op og gik ud på gæstetoilettet. Jeg barberede mig og tog et hurtigt bad. Lidt deodorant, aftershave og duft samt rene boxershorts og t-shirt. Så var jeg klar til dagen.

Da jeg kom ud i gangen, kunne jeg høre, der var aktivitet i køkkenet. Jeg gik derud, og der var Lone i færd med at forberede morgenmaden. Hun var fuldt påklædt, så jeg følte mig lidt forlegen.

-Godmorgen, sagde jeg, tak for i aftes.

-Godmorgen, svarede hun, og i lige måde.

Jeg stillede mig hen foran det stor vindue med udsigt over havnen og byen og stod med ryggen til hende. Jeg kunne se en mand bakse med en båd på den modsatte side af havnen, ellers var der ikke rigtig nogen aktivitet.

-Hvad mon han har gang i? spurgt jeg.

Jeg kunne mærke, hun kom nærmere, og pludselig mærkede jeg en hånd på min højre hofte.

Hun stillede sig tæt ved siden af mig.

-Hvad mener du? Spurgt hun.

Jeg pegede på manden med båden.

-Årh, han skal sikket bare ud at se til nogle garn. Der er en del, der fisker lidt.

-Tror du, han kan se os? Spurgte jeg.

-Nej ikke rigtig, men hvis han havde en kikkert og fokuserede på lejligheden så måske, svarede hun.

Samtidig benyttede hun lejligheden til at føre sin hånd ind under min t-shirt og om på maven.

-Du har en dejlig flad mave og godt med muskler, sagde hun lidt hæst.

Jeg kunne mærke, hun begyndte at have virkning på min pik.

-Bliv ved eller jeg skriger, sagde jeg.

Således opmuntret stillede hun sig helt bag mig og den venstre hånd kom også rundt på min mave, og samtidig trykkede hun sig ind til mig, så jeg kunne mærke hendes bryster.

-Du dufter dejligt, og du har jo atletmave. Lækkert. Hun førte begge hænder op under min t-shirt og legede med mine brystvorter. Pludselig satte hun neglene i dem, og jeg følte en smerte, der gik lige i pikken. Skal vi ikke vise byen, hvad du gemmer på, sagde hun og trak hun op i min t-shirt, så den sad under armhulerne, så brystkassen og maven var blottede.

Jeg følte mig nøgen, og min pik var ved at være stiv, hvilket hun umuligt kunne undgå at bemærke. Hun kørte nu sin højre hånd ned ad min mave, og jeg strammede musklerne og tak maven ind i håb om, hun ville fortsætte længere ned. Hun greb signalet, og hendes hånd fandt vej ind under elastikken i mine boxershorts, og hun tog et fast greb i min efterhånden mere en d halvstive pik.

-Uhm, sagde hun, det er en virkelig god sag, du har der!

-Synes du, svarede jeg glad for hendes kompliment.

-Åhr, hold nu op. Det har du garanteret hørt mange gange før. Det er jo en rigtig tyrepik.

Det havde jeg, men jeg sagde ikke noget. I stedet fortsatte hun:

-Mon ikke vi skal vise byen en rigtig pik.

Dernæst trak hun mine boxershorts et stykke ned, så jeg nu stod ret blottet. Det var egentlig lidt ydmygende, men jeg nød det. Frækt var det, og min kone og svoger lå tæt på og sov – håbede jeg.

Hun havde nu godt fat om pikken og begyndte at gnide den med faste bevægelse.

-Du er klar til mig – hvad? Glatte nosser og pik med en lille tot over. Lige som jeg elsker, sagde hun.

Hun stillede sig nu helt tæt på mig og bed mig i øreflippen.

Hun hviskede lidt hæst:

-Jeg vil se din tyrepik sprøjte. Vis byen hvad du kan, for nu malker jeg dig.

Hun satte tempoet op, og min pik var stenhård, og efter kort tid kunne jeg mærke, den pumpede. Jeg nød det, og en stor klat sperm sprøjtede ud og ramte trægulvet med et klask. I det samme kunne jeg høre en dør blive åbnet. Jeg kunne intet gøre, orgasmen havde tag i mig. Det var som om, tiden stod stille. Køligt og rutineret holdt hun fast om min pik og lod orgasmen klinge af – er jo bedst sådan. Dernæst hørte jeg endnu en dør blive åbnet og lukket.

Jeg hørte Lone klukle. Samtidig trådte hun om ved siden af mig stadig med hånden om min pik. Hun samlede fingrene over pikhovedet og fik noget af den sidste sperm på fingrene. Derefter førte hun hånden op til sin mund og slikkede fingrene rene, mens hun drillende kiggede på mig.

-Du ser sjov ud, som du står der med bukserne nede og stritter med pikken. Håber du på, at der er nogen, der ser dig?

-Nej, kun dig, svarede jeg fortumlet.

-Bliv stående. Jeg henter lige noget køkkenrulle.

Hun kom tilbage med et stykke køkkenrulle og gav mig det.

-Du må hellere lige tørre dig lidt og se at komme ud på toilettet og gøre dig klar til dagen, sagde hun. Så skal jeg tørre din sæd op. Liderlige tyr.

Ør og fortumlet efter orgasmen og oplevelsen skyndte jeg mig at gøre, som hun sagde. Jeg vaskede mig igen og skyndte mig ind i gæsteværelset, hvor min kone var ved at stå op. Vi snakkede lidt sammen, og jeg kom i tøjet, mens hun gik på toilettet.

Da alle var kommet i tøjet, skulle vi have morgenmad, og jeg var spændt på, om jeg kunne mærke nogen forandring på Lone. Skulle jeg skamme mig, eller nyde det. Det havde været dejligt, men jeg vidste ikke helt, hvor jeg havde hende. Vi satte os til morgenbordet, og jeg sad over for Lone. Snakken gik livligt, men pludselig mærkede jeg en fod mellem mine ben. Jeg kiggede over på Lone, men hun lod som ingenting og snakkede bare videre. Hun pressede hårdt med foden, og jeg spredte benene. Hendes fod fortsatte, så hun kunne røre min pik, der igen var ved at blive stiv. Hun bevægede foden og tæerne, og jeg lavede små samlejebevægelser under bordet. Hun kiggede kort over på mig og lod tungen løbe hen over læberne. Hun legede med mig, og jeg nød det. Samtidig følte jeg mig godkendt, og min selvtillid voksede. Hun fortsatte lidt endnu, og da hun kunne mærke, min pik var totalt stiv, flyttede hun foden.

-Er der nogen, der ønsker mere, sagde hun. Ellers vil jeg sige velbekomme.

Der var ingen, der ville have mere, så hun rejste sig og begyndt at tage af bordet. Vi andre rejste os også og begyndt at hjælpe til.

Dagen gik med en masse snak og en tur rundt i området og en god frokost. På et tidspunkt midt på eftermiddagen skulle min kones bror hente noget til aftensmaden og tog af sted. Min kone gik på toilettet og Lone og jeg var alene i stuen. Hun lå på alle 4 i sofaen og rodede efter en ledning, og jeg benyttede lejligheden til at gå hen bag hende og føre min hånd op mellem hendes baller. Tommelfingeren lå tæt på hendes stjerne og pegefingeren langs hendes fisse. Jeg trykkede godt til, og hun holdt op med at bevæge sig og lå blot helt stille. Vi havde jo ikke megen tid alene, så efter kort tid sagde hun:

-Jeg tror sgu du laver cameltoe på mig, og jeg kan mærke, at min klit vokser.

-Lækkert, svarede jeg. Jeg vil have dig – rigtigt.

Hun rejste sig og tog et hårdt greb om min pik, der igen var ved at være stiv.

-Du er klar til mig – hvad? Jeg vil elske at mærke din tyrepik oppe i mig.

Hun slap grebet, og væk var hun. Resten af dagen gik helt almindeligt og hyggeligt, men der var ingen tid, hvor vi var alene. Vi snakkede godt og havde det hyggeligt, og spændingen gav det et ekstra krydderi.

Søndag morgen vågnede jeg tidligt, og jeg stod op og gik ud på gæstetoilettet og gjorde mig i stand til dagen. Efter badet og kun iført t-shirt og boxershorts gik jeg ud i køkkenet. Der gik Lone og gjorde morgenmaden parat, og i dag havde hun en hvid morgenkåbe på.

-Godmorgen, sagde jeg, tak for i går.

- Godmorgen og selv tak, svarede hun.

Jeg gik roligt hen til hende og tog om hende og gav hende et dybt kys, som hun besvarede. Jeg åbnede hendes morgenkåbe, og så, at hun ikke havde andet tøj på. Så også at hun var pænt solbrændt over hele kroppen, og at hun havde barberet fissen, så det eneste hår der var, var en lille stribe over klitten.

-Du er flot og dejlig at se på, sagde jeg.

-Tak, svarede hun, men tiden er knap, så jeg vil have, du skynder dig. Slik min fisse!

-Gerne, svarede jeg og startede med at slikke hende mellem brysterne for derefter at hilse på begge brystvorter, der med det samme blev stive.

Få sex i dag

Hun satte sig nu op på en af de lave stole uden ryglæn, der stod ved køkkenarrangementet, og jeg lod tungen løbe ned ad hendes mave til den nåede den kortklippede fartstribe lige over fissen. Den gjorde jeg grundigt våd, inden jeg fortsatte nedad og lod tungen kredse rundt om de store skamlæber. Jeg elsker at slikke fisse. Synes det er enormt frækt og måske en anelse ydmygende, men det tænder mig. Jeg fortsatte med at lade tungen løbe på langs af fissen, og dernæst åbnede jeg den, så de små skamlæber nu tittede frem. Jeg koncentrerede mig om dem, og snart stod de som små bjergkamme. Jeg lod tungen vandre ned til skeden og mærkede den lidt tykkere og en anelse beske væske fra skeden og glædede mig over, at hun kunne lide det. Jeg lod tungen vandre op til klitten og lod mundvandet løbe, så den blev rigtig våd. Så sugede jeg den kraftigt ind i munden, hvorefter jeg med fingrene trak huden lidt tilbage, så klithovedet var blottet. Med en meget våd tunge lod jeg spidsen røre svagt ved klithovedet, og idet jeg bevægede tungen rundt og rundt, og samtidig stak en finger op i hendes drivvåde skede, gav det et mægtigt ryk i Lones krop, og hun blev helt stille og slap.

-Er du der? Spurgt jeg.

_Ja, hviskede hun, Jeg vil have din pik.

Det lod jeg mig ikke sige to gange. Lone sad stadig på stolen, der var i den rigtige højde, og jeg førte pikken ind i fissen, der var totalt våd og klar. Jeg bevægede den langsomt frem og tilbage, og Lone førte højre hånd ned og begyndte at massere sin klit heftigt. Jeg elsker, når en kvinde tør onanere på sig selv, når hun bliver kneppet. Det varede helle ikke længe, inden hendes krop krampede.

Jeg trak mig ud og drejede hende om, så hendes mave hvilede på stolen og jeg havde frit udsyn til hendes bagdel. Doggystyle er nummer et, og nu skulle der kneppes. Jeg drev pikken op i hendes fisse, og hun stod blot stille og tog imod. Jeg havde lyst til at smække hendes flotte røv, men var bange for at lyden skulle vække de andre, så jeg nøjedes med at massere ballerne kraftigt. Jeg havde en hånd på hver balle, og fik øje på hendes stjerne, og en vild ide tændtes.

Jeg vædede en finger på venstre hånd, og pressede den mod stjernen. Det gav et sæt i hende.

-Bisse, sagde hun, bisse!

Hun lå med hovedet på siden på køkkenbordet, og jeg stak fingrene hen til hendes mund, og gav hende besked på at gøre dem godt våde. Hun lavede gaggelyde, og fingrene blev våde og noget fedtede. Jeg pressede igen en finger mod hendes stjerne, og denne gang smuttede den ind. Finger nummer to kom også ind. Jeg så en flaske madolie på køkkenbordet, og jeg tog den, og hældte noget olie på stjernen, så fingrene nu kunne køre ind og ud uden problem. Under hele forløbet havde jeg kneppet hende stille og roligt, og nu ville jeg have hende analt. Jeg trak pikken ud og smurte den ind i olie og begyndte at presse på stjernen. Det gik ikke helt let, men pludselig gav musklen efter, og pikhovedet gled ind, og jeg mærkede ringmuskelen trække sig sammen bag pikhovedet. Dette var for voldsomt, og jeg nærmest eksploderede i hendes røv. Jeg blev stående lidt og tog et stykke køkkenrulle, som jeg holdt under pikken, da jeg trak den ud. Jeg tørrede hende af og smed papiret i skraldeposen. Lone rettede sig op og vendte si g mod mig. Hun gav mig en lussing.

-Du er en bisse, sagde hun, hvorefter hun kyssede mig heftigt, og jeg besvarede kysset.

-Må jeg være din spermtøs? spurgt hun.

-Det behøver du ikke at spørge om, svarede jeg, det er du allerede!

Jeg kiggede nedad på min pik, og hurtigt var hun på hug og tog min pik i munden og begyndte at slikke den ren. Hendes tunges leg rundt om pikhovedet tændte mig, og min pik begyndte at vokse igen.

Jeg trak hende op.

-Tak, sagde jeg, til gengæld vil jeg være dit SEXLEGETØJ.

-Vil du også være min sexslave? Spurgt hun.

- Jaa, hvis det er det, du ønsker.

-Det er det, svarede hun og satte sig op på stolen så hendes fisse blev skubbet frem.

Jeg forstod signalet og satte mig på og begyndte at slikke hendes fisse ren. Lidt efter løftede hun benene, så stjernen kom frem og jeg fortsatte med slikke den ren. For at vise min respekt og lyst til hende prøvede jeg at stikke tungen helt ind.

Hun greb fat i mig og jeg rejste mig op.

-Nu er vi vist lige, sagde hun.

-Ja, sagde jeg og tænkte, jeg hellere måtte tage initiativet, men resten af dagen bestemmer jeg. Jeg vil have du tager en kjole eller nederdel på og ingen trusser, og hvis jeg giver dig besked på at vise mig din fisse, så gør du det straks. Forstået?

-Ja, sagde hun tydelig overrasket.

-Fint, sagde jeg, jeg må hellere se at blive klar til dagen.

Jeg opdagede, at der var gået tre kvarter. Som et sekund. Jeg skyndte mig på gæstetoilettet og blev gjort i stand. Lidt senere gik jeg ind og vækkede min kone, som endnu lå og sov. Havde lidt dårlig samvittighed, men kun lidt.

Da vi senere skulle spise morgenmad, så jeg, at Lone havde en blomstret nederdel på, som gik omtrent til knæene. Desuden en hvid top, der stod godt til hendes gyldne hud. Det var stadig varmt i vejret, og jeg selv havde bare shorts og t-shirt på. Vi satte os til bordet og begyndte at spise, og snakken gik lystigt. Min kone og jeg skulle køre hjem efter morgenmaden, men vi havde god tid. Jeg lod min højre fod finde vej til Lones ben, og lydigt spredte hun dem. Jeg lod foden fortsætte op til knæene, og pressede på for at komme længere op. Lone spredte benene mere, og samtidig rykkede hun sig lidt på stolen, så hendes fisse var helt ude ved kanten. Jeg førte nu min fod helt op til hendes fisse, og med storetåen kørte jeg op og ned ad den. Jeg prøvede at finde skeden, og Lone stak en hånd ned under bordet og førte min fod, så storetåen lige blev presset lidt ind i skeden, der nu våd godt våd. Jeg vippede lidt med tåen og kiggede drillende på hende, mens jeg tænkte, at der nu ville komme en plet på hendes kjole. Lone prøvede at snakke videre, som om alt var normalt. Jeg bevægede tåen kraftigt, og jeg kunne se, hun havde problemer med at bevare fatningen, og jeg nød det. Jeg trak benet til mig og sendte hende et anerkendende blik.

Efter morgenmaden ryddede vi op, og min kone og jeg pakkede vore ting. Lidt senere skulle vi køre, men inden gav jeg Lone en gammel mailadresse, jeg havde og sagde, at hun jo kunne oprette en mail til vores brug.

Resten af dagen gik med at køre hjem. En tur på ca. 300 km og vi gjorde ophold under vejs. Da vi var kommet hjem og havde pakket ud, og gjort lidt klar til mandagen og arbejdet og spist lidt aftensmad, besluttede jeg at tjekke min gamle mail. Der var kommet 3 mails fra Lone:

1 Så har jeg oprettet en mail.

2 Tak for besøget – tyr og sexslave.

3 Jeg har været så fucking liderlig efter dit besøg, at jeg har været nødt til at slukke ilden tre gange i eftermiddag!

Den sidste mail var vedhæftet et billede af hendes fisse med to krogede fingre i, og den fortsatte:

-Jeg vil have, du sender mig et billede af din stive pik, så jeg har noget at se på, når jeg onanerer.

Jeg blev glad og stolt for hendes beskeder. Følte mig anerkendt og jeg elskede at hun var så fræk og ligefrem.

Jeg trykkede på besvar og skrev:

Hej spermtøs! Selv tak og dejligt at høre fra dig. Ville ønske du var her. Du er for lækker!

Jeg tog mobilen og rejste mig fra stolen for at gå et smut på badeværelset for at opfylde befalingen.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 38 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.