BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Min eks er også på g6n, han ved dog ikke at jeg også er tilbage på g6n.

Hvor om alting er, så er der en hvis tilfredsstillelse i at han stadig tænder på min krop, hvilket han hyppige besøg af min profil og beskeder beviser. Og jeg er begyndt at fantasere om det første møde med ham efter det store brud.

SEX I DAG?

Jeg forestiller mig at jeg en meget kåd aften, får chattet ham meget liderlig og lokket til min dør. I dét jeg åbner døren, taber han kæben fuldstændigt, og med ét ser han rasende ud!

Han vil vide hvorfor jeg har holdt ham for nar og lokket ham helt herud.
Jeg er ærlig og ligefrem og siger ham at det jo bare er sex, vi nød jo begge hinanden i fortiden og umiddelbart også over chatten for nyligt, så hvorfor ikke få det bedste ud af vores møde nu her.

Jeg kan se han tænker lidt over den også giver han mig ret og tager mig i sine arme og kysser mig som om der aldrig var gået flere år!
Jeg bliver blød i knæene, og tænker ved mig selv at denne forestilling må forblive en engangs forestilling!

Vi står ret længe i døren og kysser, krammer og mærker.
Han har en stram rød t-shirt på, så jeg kan mærke hans fremtrædende brystkasse og mørke stofbukser og umiddelbart ingen boksershorts, for jeg kan tydeligt mærke hans meget faste røv.

Hans hænder klemmer mine balder, min kjole så denne kryber op, og jeg mærker en varm brise på min mis, han bemærker nok at jeg ingen trusser har på, for hans hænder kravler op under min kjole og om foran, hvor han mærker min glatte mis.
Hans hænder vandre videre op, hvor han også vil mærke at jeg heller ikke har en bh eller lign på.

Han grynter tilfreds, tager om mine balder, løfter mig op og går videre ind i køkkenet, og sætter mig på køkkenbordet og preder mine ben, mærker min nu meget våde mis med fingrene, stiller sig på sine knæ og begynder at slikke min mis! Han rykker min røv helt ud til kanten af bordet og stikker sin tunge i mit røvhul, jeg gisper og hans mund slikker videre i min mis, mens hans finger leger drillende med mit røvhul, hans mund suger mine skamlæber ind, til de er lækre svulmet og går videre til min klit, hvor han næsten suger mig til en orgasme.

Han rejser sig mens han åbner sine bukser, så sætter han sin pik for min fisse og kører pik hovedet frem og tilbage mens vi kysser igen, pludselig hamre han pikken i bund i min fisse, jeg fryder mig og tager et bestemt greb om hans balder for at indikere at han skal fortsætte! Der går ikke længe før jeg sprøjter min orgasme ud over hans pik og t-shirt!

Da han hører at min orgasme klinger af, rykker han mig ned på gulvet foran sig og jorder sin pik i min mund, han knepper min mund så voldsomt at mit hovede bare hviler mod køkkenskabet, på trods af at savl, snot og tåre bare står ud af mig, så tænder det mig voldsomt at han tager magten på en sådan måde, så min fisse er driv våd og nu også gulvet.

Han vælger ikke at komme i min mund, jeg får lov at trække vejret mens han finder frem til badeværelset hvor vi klæder hinanden af, hans t-shirt er godt nok våd af mine skafter, og det samme må jeg sige om bunden af min kjole.

Vi går ind under bruseren sammen, han insistere på at min røv skal være ekstra fin. Vores lyster er enorme, så mens vi står under bruseren løfter han mig op på sin pik og knepper mig lidt mens vi råsnaver hinanden.

Badet er overstået og vi ender i spisestuen, vi står for enden af spisebordet, jeg kigger ned af bordet med ham bag mig, og mine bryster æltes i hans kyndige hænder, mens jeg mærker hans meget stive pik presset op ad min røv sprække.

Han hvisker i mit øre, at han finder min krop meget sexet og at jeg fortjener at blive straffet for at have ført ham bag lyset, hans ånde i mit øre giver mig kuldegysninger ned af ryggen og da han bider mig blidt i øreflippen, kommer et lille suk over mine læber, og da, bliver hans greb om mine bryster meget mere fast og bestemt, jeg kan mærke at han laver bolle bevægelser op ad min røv, jeg er så tændt, så jeg stønner helt vildt!

Han sætter en hånd i ryggen på mig, skubber mig ned mod bordet, sætter et ben imellem mine ben og spreder mine ben, jeg er helt blottet, han påpeger at gulvet er vådt af mine fissesafter, og det kunne jeg ikke benægte. Han giver min ene balde 3 hårde klap og sætter sin pik imod min røv.

Jeg protestere fordi jeg ved han ikke har kondom på, men han siger til mig at det er straffen for at fører ham bag lyset!
Jeg er for liderlig til at gøre modstand, jeg elsker hans pik i min røv, han kører den frem og tilbage stille og roligt, jeg er i ekstase nu, det eneste jeg kan hører nu er mine egne støn og smaskelyden af hans kugler der rammer min sjask våde fisse!

Jeg får den ene orgasme ovenpå den anden, han kører hurtigere frem og tilbage og sprøjter mig dybt oppe i min røv!

Jeg vender mig om på ryggen på bordet og lader ham vide at når nu han har sprøjtet i min røv, så skal han også gøre rent efter sig selv, han stiller sig på sine knæ og slikker min røv dybt, mens hans næse dypper sig dybt i min fisse!

Da mit røvhul er rent fortsætter han med min fisse, fuldstændigt som da vi var i køkkenet, dog denne gang stikker han to fingre i min fisse mens han suger min klit, jeg er tæt på orgasme og hans mund forlader min fisse, han kroger fingrene og kører fingrene hurtigere frem og tilbage, hvilket resultere i at jeg kommer og sprøjter min tilfredshed ud over hans hånd og arm!

Han slikker de værste safter væk fra min fisse og lår og forlanger at jeg slikker hans fingre og arm ren for fissesafter og at jeg samtidigt skal lege med hans kugler, jeg kan mærke at hans pik er stiv igen!

Hans fingre og arme er rene og jeg skubber ham over i sofaen! Hvor jeg slikker, suger og pirrer hans kugler og pik, da han ikke kan klare det mere, sætter han min fisse ned over sin pik, ham på ryggen og mig siddende med ryggen til hans ansigt, han har et godt tag i mine hofter og kører min krop op og ned over hans meget stive pik!
Jeg når at komme to gange yderligere før han sprøjter sin sperm op i min fisse!

Og så sidder vi begge der i sofaen og prøver at genfinde den rolige vejrtrækning.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 38 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.