BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg står under bruseren og nyder øjeblikket. Det er fredag og godt nok er det den sidste egentlige feriedag, men det er en dag uden planer. Jeg kan gøre lige hvad jeg har lyst til.

Jeg smiler lidt, mens jeg mærker det varme vand løbe ned over mine bryster, og fortsætte ned over mit nybarberede skød. Det er en skøn følelse! Måske skal dagen stå på selvforkælelse? Ugen har budt på rigeligt af aftaler og familiearrangementer, så afslapning har der ikke været for meget af.

SEX I DAG?

Jeg sæber mig langsomt ind, og giver mig ekstra god tid da jeg når området mellem benene;

Ja, i dag skal jeg hygge mig. Vejret er alligevel gråt og kedeligt, så jeg kan ligeså godt tilbringe tiden med selvforkælelse indendørs.

Jeg står ud af badet og får mig tørret. Nøgen går jeg ind i soveværelset, og lægger mig på min seng. Jeg lukker øjnene, mens jeg lader mine hænder gå på opdagelse rundt på min krop. Kæler stille for mine bryster i noget tid, inden jeg lader min højre hånd fortsætte ned til mit skød. Jeg kæler for mig selv i langsomme beherskede bevægelser og nyder den følelse det giver mig. Spændingerne forlader min krop, og jeg begynder at slappe af.

Mine tanker begynder at vandre. Har jeg ikke fortjent at blive forkælet af andre and mig selv? Det ville være skønt bare at læne sig tilbage og lade sig forkæle. Have nogen til at nusse om mig. Måske skulle jeg bestille tid til en massage. Men så skal jeg ud af døren, og det gider jeg egentlig ikke. Og hvem siger det vil være muligt at få en tid i dag? Hjemmemassør er hvad man skulle have. Sådan en på tilkald der er klar når jeg har lyst. Men sådan en har jeg ikke. Der er godt nok en som måske kunne påtage sig opgaven, men jeg har ikke set ham længe. Jeg kunne prøve at skrive til ham. Noget a la: "Hey søde, længe siden!" "Alt for længe" ville han svare. "Hva' kan jeg gøre for dig?" Du kan komme forbi - jeg trænger til massage og selskab - efterfulgt af en fræk smiley; Det skulle nok få ham ud af døren!

Jeg ville tage imod ham i døren, kun iført en tynd sort kjole. Vi siger ikke noget, kigger kun hinanden intenst i øjnene et øjeblik, før vores tunger mødes i et langt og dybt kys. Hans hænder er overalt på min krop. Og gud hvor jeg dog nyder det!

Efter hvad der føles som flere timer, men sikkert ikke har været mere end et halvt minut, får vi revet os løs af hinanden. Kom siger jeg, tager hans hånd, og fører ham ind i soveværelset.

Vi begynder igen at kysse heftigt, mens vi klæder hinanden af. Jeg slås lidt med hans bælte, og han ender med at måtte give en hjælpende hånd. Irriterende! Han har det meget lettere da han trækker min kjole over hovedet på mig. Undertøj har jeg ikke på - hvorfor skulle jeg have det, jeg vidste jo hvad der ville ske.

Da vi står nøgne overfor hinanden puffer han mig blindt ned på sengen, og følger selv efter. Jeg nyder at mærke hans krop ovenpå min. Han kysser mig igen, inden hans tunge begynder en vandring rundt på min krop. Han skiftevis kysser og slikker sig vej fra min pande ned over mit ansigt. Da han når min hals, kan jeg et kort øjeblik mærke hans tænder samle sig om mit strubehoved, og bide blidt. Det tænder mig, og han ved det. At mærke han har magten i øjeblikket.

Hans vandring fortsætter ned over min hals og mit bryst. Først blidt med tungen i cirkler rundt om det venstre bryst, derefter med bred tunge henover min brystvorde, som straks reagerer ved at blive endnu mere stiv end den var i forvejen. Perfekt for ham, til at kunne bide blidt i den. Turen fortsætter over til det højre bryst, som får samme behandling. Jeg lægger mine hænder på hans hoved, og skubber blidt nedad. Nu vil jeg snart ikke vente længere på, at mærke hans tunge i mit skød. Jeg er ved at blive vanvittig!

Han forstår hentydningen, og fortsætter sin vandring nedad. Der går et stød gennem mig, da hans tunge rammer mine skamlæber. Han tager sig god tid til at udforske hele området med bred tunge, uden på noget tidspunkt at ramme min klitoris. Jeg lukker øjnene og nyder behandlingen. Jeg havde næsten glemt hvor dejligt det er at få slikket fisse. Jeg elsker det! Jeg spreder benene lidt mere, og trækker dem lidt op for at give bedre plads.

Det giver et lille sæt i mig, da hans tunge strejfer min stjerne. Var det mon med vilje? Jeg åbner øjnene et kort øjeblik, og ser det frække glimt i hans øjne, da han begynder at køre tungespidsen i cirkler rundt om stjernen. Jeg kan ikke tilbageholde nogle små klynk af fryd. Nydelsen er stor. Pludselig kan jeg mærke noget presse på for at trænge ind i min snart ekstremt våde fisse. Hvad f..... kan det være? Han tunge kører stadig på skift mellem stjerne, mellemkød og skede, og han er ikke akrobat. Så slår det mig - min DILDO. Den har været min faste sengemakker den seneste uges tid, og må have ligget i sengen siden jeg brugte den i går aftes. Pinligt! Den følelse bliver hurtigt udskiftet med ren nydelse, da han langsomt penetrerer mig med min dildo, og stille og roligt begynder at bevæge den frem og tilbage i mig. Stadig med tungen cirklende på skiftevis stjerne og nu klit. Med denne behandling holder jeg ikke længe! Jeg begynder at stønne højere og højere. Kan ikke længere holde det tilbage. Jeg tager fat om hans hoved med begge hænder, og presser det mod mit skød. Han må for alt i verden ikke stoppe nu. Så slår jeg ham ihjel! Hans reaktion på mit pres er at tænde for dildoens vibrator. I det øjeblik bliver det for meget, og orgasmen vælter ind med fuld kraft. Min krop ryster, og jeg kan mærke jeg sprøjter da jeg kommer. Der går noget tid mens orgasmen ebber ud, hvor jeg stadig holder hans hoved presset hårdt mod min brændende fisse. Til sidst giver jeg slip, og lader staklen trække vejret. Han smiler, og kravler op til mig. Jeg kysser ham grådigt, og jeg kan smage mine egne safter. Hele hans ansigt er smurt ind, men det gør mig ikke noget.

Vi ligger et stykke tid hvor ingen af os siger noget. Vi nusser bare stille og roligt, og har det dejligt. Jeg har også behov for lige at puste ud oven på den omgang, og samle mig sammen igen. Egentlig kunne jeg bede ham om at gå igen, nu hvor jeg har fået hvad jeg ville have. Han har tidligere sagt jeg bare skulle sige til, hvis jeg trængte til at blive slikket - så ville han gerne gøre det, og så uden at få noget igen. Det har jeg lidt lyst til, men jeg synes omvendt ikke helt jeg vil kunne være det bekendt efter den omgang jeg lige har fået.

Jeg bevæger min hånd ned mod hans pik, som ligger slap og uforstyrret mellem hans ben. Jeg kan mærke den er fedtet på spidsen, så helt upåvirket har han ikke været. Jeg tager let fat om den, mens jeg lader neglen på langefingeren kærtegne undersiden af pungen. Reaktionen lader ikke vente længe på sig. Din tur siger jeg, og blinker til ham. Han smiler - synes sikkert det lyder rimeligt. Vores tunger mødes i en kort kamp, inden jeg bevæger mig mod hans stolthed. Gør et kort ophold ved hans brystvorter undervejs, og giver dem samme behandling som mine fik for hvad der virker som evigheder siden.

Da jeg når ned til hans lem, er det vokset til en noget anden størrelse end det havde lige for et øjeblik siden. Jeg lader min tunge vandre over spidsen af den, og kan smage den salte smag af præspermen. Jeg kigger op på ham og får øjenkontakt, før jeg langsomt lader hans lem forsvinde ind i min mund. Det er noget af det bedste. Lige i det øjeblik er man klar over at man har overtaget, og kan få ham til næsten alt ;-). Mangtforholdet er byttet om.

Jeg lader tungen spille rundt om spidsen, mens min hånd kører op og ned i blide bevægelser. Han synes tydeligvis om behandlingen. Mens jeg igen tager ham længere ind i munden, bevæger jeg stille og roligt et par fingre ned mod hans stjerne, og begynder at kærtegne ham der. Det giver først et lille sæt i ham, men han affinder sig hurtigt med situationen.

Da jeg efter et øjeblik vil skifte stilling, mærker jeg noget hårdt ved mit ene ben. Dildoen. Først vil jeg flytte den, men så slår en tanke ned i mig - hvad nu hvis...? Jeg væder et par fingre, og intensiverer bearbejdningen af hans ringmuskel. Forsigtigt får jeg presset en finger ind. Han giver sig lidt, men spreder samtidig benene for at give mere plads. To fingre finder nu vej op i ham, og jeg begynder at bevæge dem stille og roligt. Pikken har jeg sluppet. Det ville være en skam hvis han kom nu. Med min frie hånd får jeg fat i dildoen, og væder den mellem mine ben. Guderne skal vide, at der er safter nok at tage af! Han slapper af et øjeblik da jeg fjerner mine to fingre, men spænder noget op da jeg sætter dildoen mod den snævre åbning. Bare slap af søde siger jeg, og kigger ham i øjnene mens jeg langsomt presser dildoen forbi åbningen. Han tager det pænt. Jeg har selv haft den oppe flere gange og ved, at den fylder godt!

Efter at have givet ham en chance til at vende sig til størrelsen, begynder jeg at bevæge krabaten frem og tilbage. Lidt længere ind for hver gang, og i gradvist stigende tempo. Jeg nyder synet af den lilla gummipik som forsvinder op i ham. Jeg kan høre på hans stønnen og vejrtrækning, at jeg ikke er den eneste som nyder det. Der kan ikke være langt igen. Jeg er mildest talt heller ikke selv upåvirket af situationen!

Åhhh, jeg kommer nu, nærmest hvisker han, som om han synes det er pinligt at komme af at blive taget i røven. Jeg har selv min første analorgasme tilgode, men den skal nok komme. Måske endda senere i dag, hvem ved? Jeg presser dildoen helt i bund, samtidig med at jeg tager hans pik i munden igen. Det bliver for meget for ham, og han eksploderer i min mund i en sand kaskade af sperm. Jeg har svært ved at holde det hele inde, men jeg gør mig umage for ikke at spilde de dyre dråber. Dildoen lader jeg sidde hvor den er, da jeg bevæger mig op langs hans krop. Jeg mærker den stadig stive pik ud for min sejlende fisse. Perfekt! Idet jeg sænker mig ned over den, bøjer jeg mig ned så vores ansigter mødes. Han tøver meget kort, men lader mig kysse ham grådigt. Vores tunger kæmper rundt mellem hinanden i en blanding af mundvand og sperm. Nu står vi lige!

Udmattet falder jeg i søvn, stadig med hans pik oppe i mig.

Da jeg vågner er jeg helt forvirret. Jeg ligger alene i min seng, stadig med dildoen snurrende i min snart meget ømme . Jeg får den ud og slukker den. Tak min ven! Jeg skal lige til at lægge den væk, men kommer så på andre tanker. Tøvende tager jeg den i munden, og smager prøvende på den. Ikke så slemt. Jeg smiler, lægger den på sengen ved siden mig, og tager min telefon fra natbordet. Jeg åbner Messenger, og starter en ny besked: "Hey søde, længe siden". Der går mindre end to minutter, så er der svar: "Alt for længe! Hvad kan jeg gøre for dig?" Han skulle bare vide.....

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 15 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.