BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg ankommer til jeres sommerhus, noterer at din mand er der. Med en håndbevægelse anerkender vi hinandens tilstedeværelse og jeg går direkte hen til annekset.
Jeg åbner døren og ser du står klar på alle fire. Dine fristende åbninger vendt mod døren. Jeg nyder synet af din velskabte røv og dit lyse hår, som hænger mod gulvet.
Stille tager jeg min pik frem. Den bliver hurtigt helt stiv, pillen virker nu. Det passede med tiden det tog at kører herhen.
Endnu før jeg begynder at rører ved din fisse er jeg stenhård. Lidt tøvende berører jeg dine skamlæber og spreder dem, du er drivvåd og jeg kan tydeligt lugte din liderlighed. Din sagte stønnen gør mig mere sikker. Så jeg presser 2 fingre op i dig og begynder at kneppe dig hurtigt. Jeg ser mine fingre forsvinde op i dig,mærker min hånd støde mod dig. Igen og igen, mens jeg nyder lyden af din lyst. Jeg krummer fingrene en lille smule, for at presse mod din skedevæg. Dine safter drypper på gulvet og gør mere end bare mine fingre bliver våde.
Jeg tager dem ud af dig, ser din saft på dem og smiler. Samler 3 fingre og presser dem op i dig. Med den venstre hånd begynder jeg at rage på din fisse. Skifter mellem at hive i skamlæberne og gnubbe hårdt på klitoris. Du stønner skamløst højt mens jeg bearbejder dit køn, både ind- og udvendigt.
Så stikker jeg venstre hånds pege og langefinger op i dig, sammen med de 3 fra højre hånd. Fylder din fisse med 5 fingre, åbner din fisse helt op. Fantastisk syn at se dig blive åbnet og hullet strakt ud. Du har spredt benene så jeg har et godt udsyn til din fisse og røv. Dit frække røvhul ser så fristende ud mellem dine faste balder. Jeg kan slet ikke lade være med at læne mig frem og begynde at slikke dig rundt om hullet. En fuldstændig akavet stilling og jeg kan mærke at jeg er nemt kan få overbalance, så med besvær får jeg rettet mig op igen.
Venstre hånds 2 fingre glider ud af dig, mens du sukker og langsomt nærmer de sig dit røvhul, der glinser af mit spyt. Uden mere forberedelse presser jeg dem op i din røv. Kan høre at du giver dig, mens mine fingre glider dybt ind i dig.
Nu knepper jeg begge dine yndige huller, mens du stønner højt. Højlydt opmuntre du mig til at fortsætte. Nyder synet af mine fingers bevægelse ind og ud af dig. Nyder at mærke dine huller om min fingre. Så tager jeg fingrene ud din fisse, som efterlades åben.
Jeg nyder synet af din åbne våde fisse, mens jeg placere mine våde fingre rundt om min pik. Begynder at kæle for den, mens jeg får bragt mig i stilling. Jeg lader pikken glider hen over din fisse, op i mod klitten og tilbage igen, stadig med 2 fingre i din røv.
Endnu engang er jeg havnet i en lettere ubehagelig stilling, så fingrene ryger ud af din røv, mens min pik kommer ind i din fisse.
Jeg kan høre din anerkendelse af min handling. Din ros af min store pik, mens jeg knepper dig hårdt. Mærker hvor hård jeg er i dig, mens du fortæller hvor hårdt jeg rammer i bunden af dig.
Jeg tager fat i dit hår og trækker din hoved bagud, mens jeg knepper dig dybt. Nyder endelig at have fat i dig. Stønner i kor med dig.
Spørger dig om du skal mærke min store pik i din luderrøv, Venter ikke på svar men trækker mig ud af dig og presser mig med det samme op i din røv.
Ignorere protesterne om at du ikke er smurt nok, presser mig helt i bund. Hiver mere i dit hår, så du er nødt til at stå på knæ. trækker din krop ind mod min.
Knepper din røv, mens mine hænder finder dine bryster. Befamler dem hensynsløst og finder dine brystvorter.
Knepper dig så hårdt som jeg kan i den stilling, mærker dine brystvorter mellem mine fingre og klemmer. Presser mine fingre sammen om vorterne, du læner dit hoved tilbage
Dit åndedræt bliver vildere og vildere, mens jeg begynder at vride dine brystvorter rundt.
Piner dine bryster og røv, mens du begynder at skrige. I det jeg begynder også at hive i dine brystvorter, begynder din krop at ryste og du skriger sanseløst din orgasme ud.
Før du er faldet helt til ro, skubber jeg dig brutalt frem. Du kommer næsten helt ned og ligge. Jeg følger med, stadigt kneppende din røv.
Jeg gennempuler dig vildt, nyder at få lov til misbruge din flotte eksklusive krop.
Jeg kan mærke dine balder mod mig, se på din ryg hvor du sveder. Mærker min egen sved dryppe på din ryg. Fornemme hvordan du anstrenger dig for ikke at skrige, men dit åndedræt afslører din ophidselse. Min pik banker ind i din røv, vildt og hårdt som var det en våd og villig fisse. Jeg ved at din mand og andre der er i nærheden har hørt dig komme, og måske kan høre mig stønne. Det ophidser mig endnu mere, at kneppe dig brutalt med din mand og gud ved hvem ellers i lytteafstand. Uden at tænke over det er jeg begyndt at hviske at du har en god lille ludderrøv. At du bare skal kneppes af alle i nærheden. Tanken om bare at bruge dig som jeg vil tænder mig totalt og jeg knepper vildere og vildere. Kan mærke at jeg bliver endnu stivere og med et brøl tømmer jeg mig i din røv. Mærker at jeg pumper sæd op i dig.
Trækker vejret tungt, mens jeg stadig er i dig. Så trækker jeg mig ud af dig, får styr på mit tøj. Går ud, igen er der en anerkendende håndbevægelse imellem din mand og jeg. Så går jeg hen til min bil og kører tilbage til mit eget sommerhus.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 14 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.