BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Beskeden kom ud af det blå "Hej K, hvad vil du sige til, at vi mødes til en kop kaffe??"

Det var ikke hvad vores forhold havde lagt op til.
Forholdet var vel mest som mailkorrespondance. Hun skrev om sine oplevelser, og jeg om min reaktion på dem. Tit var det med billeder og videoer der blev sendt frem og tilbage. Aldrig med ansigt, men altid kønsorganer.
Hun havde en del oplevelser at skrive om, hendes mand havde en vis fornøjelse ved at se hende blive brugt. Ikke som en hanrej/cuckold. Det var ikke hans ydmygelse, han søgte, snarere hendes. Han drev hende mod og ud over hendes grænser, og det tændte hende.
Det var ikke kun fysiske udfordringer han lod hende blive udfordret med. Det seneste hun havde skrevet om var, at hun havde taget penge for sex. Noget som hun fortalt havde rokket ved hendes identitet som kvinde og menneske.

SEX I DAG?

Vores forhold startede med en kommentar tråd, der kom til at handle om tributes, og jeg blev så den første som gav hende en. Det startede vores korrespondance, det viste sig at hun også tænde på at blive udnyttet på den måde. Det i sådan en grad at hun umuligt kunne skjule det for hendes mand. Hvad også kom til udtryk i hendes mails

Da jeg lå totaludblokket, blødende ud af min røv efter Adrian var gået, fik jeg en sms fra min mand i London. "Alting har en pris min skat, og det her var prisen for at få lov til at spille fisse til K's store pik" .

Hun måtte betale en pris for mine bidrag, en pris som jeg havde en interesse i, at hun måtte betale. Noget jeg ofte lod hende vide.
Det havde ligget underforstået, bla i de ansigtsløse billeder og videoer, at vi ikke skulle være alt for personlige, og ikke mødes.
Men nu havde hun sendt en invitation. Der var ikke så meget at overveje. Ud fra billederne af hendes krop, så hun knald godt ud, langt over hvad jeg kunne forvente ville kigge i min retning. Men helt klart en kropsbygning jeg tændte på. Så jeg svarede, at det kunne vi nok godt finde ud af.
Efter noget kalenderbingo, fandt vi en dag det var muligt, og hun foreslog stedet, en café i indre by.

Da dagen oprandt tog jeg s-toget ind og slentrede fra stationen til caféen. Det var en lun septemberdag, så der var en masse behageligheder for mine øjne at se på.
Temperaturen var helt klart kort skørt uden jakke, at nogle så havde valgt korte shorts, kunne jeg ikke klage over.
På vej hen af fortovet kunne jeg se hende. Jeg var temmelig sikker på, at det var hende.
Hun sad ved et bord udenfor caféen. Det lange blonde, lidt krøllede hår, nærmest trak i min opmærksomhed, og da jeg kom nærmere kunne jeg se, at hun var klædt i en kort sommerkjole. Hun sad og kiggede på sin mobil, skærmen blev reflekteret i hendes briller. Billeder af sæd smurt ud over dem, sprang straks frem i min fantasi. Udover hestehale, så er briller noget jeg finder uimodståeligt.
Jeg gik hen til kvinden og rømmede mig
"Undskyld, men du skulle vel ikke være S??"
Hun kiggede op med et smil
"Hej K, dejligt du kunne komme."
Jeg trak en stol frem og så på det hidtil ukendte ansigt.
"Pænt af dig at invitere, du er forøvrigt smukkere end jeg havde forestillet mig."
Hun smilede, men nåede ikke at svare før en servitrice dukkede op, og krævede vores opmærksomhed.
En ung brunette, som der tydeligvis havde en push-up bh på. Hendes bryster var meget fremtrædende, og vi kiggede begge på dem. Hendes røv var også ganske underholdende at betragte, mens hun gik væk.
Efter bestillingen, kiggede vi på hinanden. Begge klar over at den anden havde gloet på pigen og tænkt ganske urene tanker.
"Jeg må indrømme at, jeg blev lidt overrasket over din mail."
Hun gengældte det smil jeg havde leveret ordene med.
"Jeg tænkte at nu havde vi skrevet så meget sammen, så kunne det være hyggeligt at mødes."
Servitricen kom med vores ordre. Hun serverede med et smil, gjorde sig umage for at læne sig ekstra meget ind over bordet, så vi fik et godt syn ned i hendes kavalergang.
Da hun rejste sig, blev hun stående lidt, bed sig i læben. Spekulerede på om hun skulle tilbyde sig selv, eller om vi ville komme med et frækt forslag. Hun var helt bevidst om, at vi havde gloet på hende, og hvilke tanker vi havde om hende. Men hun måtte gå uforløst.
S tog en tår af sin kaffe, inden hun fortsatte.
"Nu må du forøvrigt ikke tro, at du skal kneppe mig. Du ved jo, at jeg kun gør det efter aftale med min mand, og han har ikke godkendt sex med dig. Udover at jeg spiller min fisse til din onani."
Jeg nikkede, lidt skuffet blev jeg vel men havde ikke regnet med sex som en realistisk mulighed.
"Men stadigt dejligt at se dig IRL," svarede jeg. "Jeg vil dog vædde med, at du er dukket op uden undertøj alligevel."

"Selvfølgelig," grinede hun

"Må jeg se??"
Hun rykkede stolen lidt ud, spredte benene og trak lidt op i kjolen. Jeg lænede mig til siden og kunne se op mellem hendes ben. Kunne se den fisse, som jeg mange gange havde set både med og uden pik i. Min pik voksede i bukserne ved tanken om, de seneste mails hun havde sendt om at have solgt sin krop.
Jeg satte mig op igen
"Smukt, jeg håber lægen snart vil udnyttet sin luksusluders fisse igen, så du kan få flere penge ind på kassekreditten."

"Tak, men selv om jeg ikke kan tilbyde mig selv, så har jeg alligevel et tilbud til dig. Du ved jo, hvor begejstret jeg er over at se din store pik. Og din seneste VIDEO, hvor du kneppede din kone, gav mig en ide."
Jeg kiggede nysgerrigt på hende og opfordrede hende til at fortsætte.
Hun kiggede til siden og mit blik fulgte med.
"Mit tilbud kommer der."
En blond kvinde i kjole og høje hæle var på vej mod os. Hun kunne næsten være søster til S. De havde samme udstråling af klasse og et blik som sagde 'knep mig'.
"Må jeg præsentere P, min bedste veninde som jeg ikke har nogle hemmeligheder overfor."
Jeg rejste mig, præsenterede mig og gav hånd. Trykkede en slank kvinde hånd, sådan en hånd man ikke kan lade være med, at se for sig om sin pik.

S fortsatte, mens P satte sig ned. Lidt påvirket af samtalen kiggede jeg uhæmmet på P imens. Jeg kunne se at P's bryster var noget størrer end S's. Nærmere en C skål, end S's B. Men begge kvinder slanke og tæt på petite.
"Jeg har fortalt P om din store pik, og hun er lige så glad for sådan en, som jeg. Min mand har sagt at jeg gerne må spille fisse til din pik, men han har ikke præciseret at det skal være til et billede af den."
Jeg kunne nu tydeligt fornemme hvad vej samtalen var ved at gå, og jeg så ind i P's grønne øjne. Hun slikkede sig om munden.
"Jeg antager, at du kunne tænke dig et live show??" Jeg vendte min opmærksomhed mod S igen.

"P er meget sulten og jeg har overtalt hende til bareback. Ud fra dine beskrivelser så er jeg tryg ved din helbredstilstand." S bed sig i læben, jeg var sikker på, at hun allerede kunne se mig pumpe P's fisse fuld af sperm. Det kunne jeg også, og jeg havde også en klar ide om hvad der så skulle ske bagefter.

"Jamen man skal da ikke lade en dame vente. Jeg er sikker på at I også har en plan for hvor henne det skal foregå."

P svarede på mit spørgsmål. "Jeg bor ikke så langt væk og er alene hele dagen."
S tog en æske op af sin taske, og tog en blå pille frem.
"Jeg ved jo at du ikke er fremmed over for præstationsfremmende midler, så jeg har fået nogle piller af min lægeven."

Jeg tog pillen og slugte den, begge kvinder så forventningsfulde ud.

Vi rejste os og gjorde klar til at gå. Den unge pige kom ud for at rydde af. Hun havde knappet en knap mere op, og så noget skuffet ud over, at vi gik med en anden kvinde.

Få sex i dag

Med mig mellem 2 smukke kvinder, gik vi småsnakkende hen til P's lejlighed. Da vi var på vej op af trappen, kunne jeg mærke den små svimlende/berusede fornemmelse som fortalte mig, at viagraen var ved at virke. Jeg lagde min hånd på P's bagdel, og mærkede hendes baller bevæge sig under stoffet. Jeg kunne ikke mærke nogen kant fra trusser, så enten var det g-streng eller slet ikke noget. Jeg havde lidt en ide om det sidste.

P fik hurtigt låst den massive sorte entredør op, og nærmest hev mig med ind i stuen.
Hun lagde den ene arm om min hals, og placerede den frie hånd i mit skridt. Hun både klemte og kærtegnede mit lem, som hurtigt fik tilført mere blod end der allerede var.
Inden hun kysse mig dybt, fik hun knurret et 'Ummmm er den til mig'.
Ude af stand til at svare, min tunge var i gang med at besvare hendes tunges invasion af min mund, måtte jeg bruge mine hænder til at svare for mig.
Med en hånd på hver af hendes faste balder, trækkende hende mod mig, formodede jeg at beskeden 'ja' blev modtaget korrekt.
Ud af øjenkrogen så jeg at S nærmest havde lagt sig i et sofaarrangement, hun havde trukket op i sin kjole, og var allerede beskæftiget med at gnide sig mellem benene.

Min opmærksomhed blev hurtigt vendt tilbage til P, da hun fjernede sin hånd og placerede den på min røv. Tog godt fat og pressede mig mod sig. Mine hænder var optaget af at ælte hendes balder, og jeg fik trukket kjolen op og kunne konstatere at der heller ikke var nogen trusser på denne kvinde.

Hun trak sig lidt tilbage, tog fat i mit bælte. Åbnede mine bukser og rev både dem og mine boksershorts ned. Min pik svingede straks ud mod hende.

"Fuck den er stor," udbrød hun, og røg på knæ og nærmest kastede sig over pikken.
Hendes mund røg ind over den og med det samme havde hun halvdelen af pikken i munden. S mumlede noget anerkendende om P's observation

Jeg er ikke så meget for et blowjob, mere interesseret i at mundkneppe en kvinde.
Denne gang var det så mig som blev kneppet af en mund.
Hun pressede sig grådigt ind over mig, mens hendes ene hånd kærtegnede min kugler.
P's røde læber kom nærmere og nærmere min mave. Jeg kiggede over på S, hendes ene hånd var beskæftiget i hendes fisse og den anden hånd var optaget af at klemme det ene bryst, imens hun skamløst heppede på P.

"Ja tag den pik i mundfissen, slug den helt ned i halsen."

Jeg knappede langsomt min skjorte op, så at S fulgte mine bevægelser, og da jeg var færdig tog jeg fat i håret på P. Trak hende væk fra pikken, og fik hende til at kigge på mig.
Jeg sendte S et luftkys og vendte opmærksomheden mod kvinden foran mig.
Liderligheden lyste ud af øjnene på P, og munden var åben med savl hængende fra læberne.
Jeg gav hende en flad med min ledige hånd. En svag rødmen bredte sig på kinden og hun slikkede sig om munden, mens hun blev ved med at kigge op på mig. Hun fik en mere, lidt hårdere denne gang. S var mere end begejstret.

"Ja vis kællingen hvem der bestemmer."

Ud af øjenkrogen noterede jeg, at S hev hårdt i sine bryster.
Stadig med en hånd i P's hår fik jeg pikken ind i hendes mund igen, og begyndte nu at knepppe den. Holdt min skjorte tilbage med den frie hånd, så udsynet var frit for S.
"Knep den mundfisse K, få den præmie pik helt ind."
S havde ingen problemer med at følge med i, hvordan jeg kneppede P's mundfisse.
Jeg trak P's hoved imod mig, mens jeg stødte frem med underlivet. Pressede pikken brutalt ned i svælget og halsen. Hurtigt, hårdt, gentagende.
Jeg kiggede over på S. Hun havde vendt sig, så jeg havde frit udsyn til, hvad der skete mellem hendes ben.
Fingrene på den ene hånd kneppede hendes kusse hårdt, mens hun lavede noget der lignede et voldeligt overfald på klitoris, med den anden hånd.
S stønnede højlydt, mens hun stadig opmuntrede mig til at kneppe P's mundfisse dybere og hårdere.
Jeg holdt pikken inde i P længere og længere tid. Hun begyndte at hive efter vejret, når min pik var ude. Det var noget jeg svagt registrerede. Min opmærksomhed var rettet mod S.
Hun stirrede på, hvad der skete med mit lem. Jeg var fokuseret på S's skød og hendes lyde.
Jeg pressede pikken i bund endnu engang. Lod den værer der, mærkede at P kæmpede for at få luft, så at S's bevægelser var meget vilde indtil at hun udstødte et skrig og spændte i kroppen.
Jeg trak mig ud af P og slap hende. Hun faldt om på gulvet, hostende med savl ud af munden. Jeg kunne se at der var en våd plet på gulvet, hvor hun lå.
Mens jeg nød synet af S der var i sin orgasmes vold, kælede jeg for min pik. Den var fuldstændig smurt ind i savl fra den villige mundfisse, jeg lige havde brugt. Jeg både strøg den blidt og klemte den hårdt. Nød at mærke hvor stiv pillen havde gjort den.
Da jeg kunne se at S var klar igen, så tog jeg fat i P igen. Med et fast greb i hendes ene arm hev jeg hende ublidt gispende og hostende op. Førte hende hen til det massive spisebord, nærmest smed hende hen over bordet, mens jeg holdt hendes arm på ryggen
Jeg trak hendes kjole op over ryggen og fik spredt hendes ben. Hun stod fuldstændigt blottet. Mine fingre fandt vej til hendes våde fisse. Spredte skamlæberne og proppede 2 fingre ind. Et støn undslap hendes mund. Hun trykkede sig mod mig, mens jeg gav hende noget finger.
Min hånd holdt hende godt fast mod bordet, men selv om hun ømmede sig, så lød hun ikke som om at hun var utilfreds. Hun var blevet godt ophidset af mund knepperiet, mine fingre blev drivvåde med det samme, og hun føltes våd på lårene.
Jeg nød at have fat i denne tiltrækkende kvinde, og fingrekneppede hende intenst, mens jeg kunne høre og lugte hendes liderlighed.
Jeg fik en finger mere ind i hende og bankede mine 3 fingre så lang op i hende som jeg kunne. Min hånd blev nærmest smurt ind i fisse. Hendes stønnen opfordre mig til at blive ved med samme voldsomhed.
Jeg tog fingrene ud, de glinsede og det dryppede fra dem, trak hende op så hun stod op af mig. Mine fingre blev proppet i hendes mund, hvor hendes tunge gik straks i gang med sit arbejde. Hurtigt og grådigt blev mine fingre renset for hendes lystfulde safter. Med min nu næsten rene hånd tog jeg fat om hendes hals, og pressede hende endnu mere mod mig. Hendes nøgne balder var presset mod min stive pik.
"Er du klar til at få noget pik?" næsten hvæsede jeg, med munden begravet i hendes lyse hår.

"Fyld mig op dit liderlige handyr."

Jeg drejede hendes hoved, snagede hende kraftig. Kunne svagt smage fisse på hendes tunge.
Så blev hun presset ned mod bordet, fik et par slag, eller måske lidt flere, på sin indbydende røv.
Mens jeg stod og gned pikken mod hendes åbne køn, kunne jeg høre at S bevægede sig tættere på. Det lød som om hun kom næsten helt tæt på os.
Så bankede jeg pikken helt i bund på P. Hun skreg af tilfredshed og måske lidt smerte. Jeg fik da lidt ondt i pikhovedet, så dyb var hun alligevel ikke blevet endnu.
Selv om de 3 fingre havde gledet ubesværet i fissen, så havde jeg ingen problemer med at mærke hende. Jeg fik fat i hendes anden arm og hold dem begge på hendes ryg, mens jeg begyndte at kneppe. Hvor hun før havde stønnet, begyndte hun nu at skrige. Jeg kiggede ned af min mave, så hvordan min pik forsvandt op i hende, mærkede hendes balder mod min mave og lyske. Hev hende mod mig ved hvert stød. Fuck det var lækkert. Jeg havde forstået på S, at jeg bare kunne bruge denne smukke kvinde som jeg ville. Gøre lige hvad jeg havde lyst til, og aflevere min sæd hvor jeg ville. Det sidste var ophidsende at tænke på, mens min pik var ubeskyttet oppe i en anden kvinde.
Jeg skiftede mellem at se ned på P's lettere svedige ryg og op i loftet. Lukkede vist også øjnene ind imellem, nød situationen totalt. Helt koncentreret om min pik i fissen.
Pludselig opdagede jeg, at S var kravlet op på bordet, sad med spredte ben foran P, så jeg slap P's arme og tog fat i hendes hår og hev hovedet op. S benyttede sig straks af muligheden, og fik møvet sig helt hen til P. Jeg slap P's hår, og kunne se på S, at P straks var gået i gang med den ønskede opgave.

Jeg tog fat i P's hofter, og kneppede hende så hårdt jeg kunne. Mine øjne var stift rette mod S's og hun gengældte mit blik. Hvert stød jeg lavede i P, fik hendes krop og ansigt til at blive stødt mod S.
"Ja det er godt K, pres kællingen mod min sultne fisse."
Jeg kneppede løs, hurtigere og hurtige, stønnede højerer og højerer. En liderlighedens duet med S, som ikke slap mit blik på noget tidspunkt. P forsøgte at blande sig i sangen, men hendes stemme blev noget dæmpet af S's fisse.
Det var så fucking frækt at se på S, mens jeg kneppede P. Jeg havde lavet en VIDEO, hvor jeg kneppede min kone, velvidende at jeg ville sende den til S, men det var meget mere frækt at kneppe, mens vi kunne se på hinanden. I mit hoved var det mere S jeg kneppede end P.
Jeg fik fremstammet at jeg snart kom og tog et par ekstra stød inden jeg kunne mærke at min pik eksploderede oppe i P. Jeg brølede "jeg kommer," mens min pik blev ved med at pumpe i en fisse som malkede mig. P's krop spændes totalt, S lagde sig ned skrigende, mens hun presse P's ansigt mod sin fisse.
Jeg satte mig udmattet ned på gulvet, stirrede op mellem benene på P, lige op i hendes brugte fisse, kunne se den trække sig sammen. Kvinderne blev på bordet, jeg tror at P slikkede videre, for jeg kunne stadig hører S stønne. Jeg sad bare og kiggede på den lækre fisse, jeg lige havde spermet oppe i. Snart blev jeg belønnet med synet af min sperm som stille løb ud af hende og dryppede på gulvet. Jeg følte mig fuldstændigt flad og brugt.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 23 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.