BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Katrine og Mikkel sov dybt. De lå nøgne i hinandens arme i den lune dobbeltseng i deres hus i forstæderne. Hvordan skulle de have vidst, hvilken mærkelig nat, der lå forude?

Det hele begyndte ved totiden om natten. Lyden af bilmotoren kunne have vækket dem – men det gjorde den ikke. Heller ikke lyden af to bildøre – eller fodtrinnene, der løb op mod huset. Men pludselig hørtes det høje brag af en rude, der knustes.

SEX I DAG?

Mikkel satte sig op i sengen med et sæt og så sig forvirret om i det mørke soveværelse. Der var ikke noget usædvanligt at se – så det knuste vindue måtte have været ...

"Hvad var det?" stønnede Katrine stille. Hun var kun lige ved at vågne.

"Jeg ved det ikke," hviskede Mikkel. "Jeg går ind og ser."

Han gled ud af sengen og tog sin badekåbe på.

"Vær nu forsigtig," mumlede Katrine, allerede ved at falde i søvn igen.

Mikkel smilede. Det var sikkert ikke noget farligt. En eller anden møgunge havde kastet med brosten. Men alligevel ...

Han sneg sig ind i dagligstuen. Ja, ruden var knust. Glassplinter lå spredt ud over sofaen og glitrede i måneskinnet. Men der var ingen at se. Okay.

Lettet så han sig om i de andre værelser i huset. Der var ingen nogen steder. Det var godt. Så behøvede han ikke at bekymre sig om det, men kunne ...

"Mikkel!"

Katrine skreg i panik inde fra soveværelset. Han løb tilbage, men blev stående som lammet i døråbningen.

De var to. To mænd klædt helt i sort, iført elefanthuer og læderhandsker. De stod omkring sengen med blikket rettet mod Katrine. I det bløde lys fra natlampen lå hun og knugede sengetæppet, som dækkede hendes nøgne krop.

"Katrine!"

Røverne drejede hovedet ved lyden af Mikkels stemme. En af dem rettede en pistol mod ham.

"Bliv der!" kommanderede han. "Du bliver bare der!"

"Lad hende være," hviskede Mikkel. "I må ikke gøre hende noget."

"Gøre hende noget?" sagde den anden røver. "Vi har ikke engang set hende endnu."

Røverne lo, da den ene greb sengetæppet og flåede det væk, så Katrine lå nøgen på sengen. Mikkel lukkede øjnene – han kunne ikke holde ud at se det.

"Lad være ..." hviskede han.

"Hey!" sagde røveren med pistolen. "Luk øjnene op. Du skal se på."

Mikkel åbnede øjnene. Den anden røver greb Katrines ben og trak hende hen imod sig, så hendes numse hvilede på kanten af madrassen.

"Nej!" råbte hun.

Røveren knælede ned mellem hendes lår med tungen stikkende ud af elefanthuen. Mikkel så til i rædsel, da han begravede ansigtet i Katrines fisse og langsomt begyndte at slikke hendes klit. Katrine vred sig på sengen og hulkede stille. Men røveren spredte hendes lår med sine behandskede hænder og slikkede og suttede på hendes lyserøde sprække.

"Ja," sagde den første røver. "Han slikker fisse på din kæreste. Kan du godt lide at kigge på det? Jeg tror, det gør dig rigtig stiv."

"Nej," gispede Mikkel. "Hold op."

Han kunne høre de våde lyde af røveren, der suttede på Katrines kusse og omhyggeligt slikkede hendes fugtige skamlæber.

Katrine mærkede, hvordan hans våde læber og tunge legede med hendes klit og mod hendes vilje fik hende til at skælve af lyst. Åh nej, tænkte hun og bed sig i læben, mens hun prøvede at bekæmpe følelsen af ophidselse. Det var helt forkert. Sådan var hun slet ikke. Hun var ikke sådan en pige, der blev liderlig, når en maskeret fremmed forgreb sig på hendes fisse. Og mens Mikkel så til. Det var helt forkert.

Men det var håbløst: Det gjorde hende faktisk virkelig ophidset. Og mens den maskerede røver slikkede hendes kusse, blev hun mere og mere tændt – og elskovssafterne flød ud af hendes sultne sprække. Katrine kastede hovedet bagover. Hun stønnede rytmisk og greb lagnerne med begge hænder. Røveren løftede hovedet – omkring hans mund var elefanthuen gennemblødt af safter. Langsomt førte han en behandsket finger op i Katrines kusse og lod den glide frem og tilbage, ind og ud af hendes saftige skød.

"Uhhh!"

Hun jamrede højlydt, mens den læderklædte finger stødte op i hende og masserede hendes fisses følsomme indre.

Mikkel stirrede lamslået på dem, mens den behandskede finger gled ind og ud af hans kærestes kusse. Den glinsede vådt af hendes rigelige safter. Katrine stødte hofterne op imod røverens hånd. Klynkede greb hun ned mellem sine lår og begyndte at onanere.

"Katrine?" spurgte Mikkel.

"Ja, hun kan godt lide det," gryntede røveren.

Han begyndte at støde ikke bare én, men to fingre op i Katrines bløde kusse.

"Kan du ikke?" spurgte han "Du elsker det – ikke, din beskidte luder?"

"Åh, ja," gispede hun.

Hun masserede ivrigt sin klit, mens røverens behandskede finger kneppede hendes fisse.

"Åh, ja. Det er så skidedejligt. Jeg ... jeg kommer."

Til sin overraskelse følte Mikkel, at hans pik begyndte at vokse sig stiv. Han kunne ikke få øjnene fra Katrine, der lå og onanerede, mens våde læderfingre bearbejdede hendes kusse.

"Okay," sagde den bevæbnede røver. "Knep hende så!"

Den anden røver trak fingrene ud af Katrines fisse. Hendes safter dryppede fra læderhandsken. Så rejste han sig op og begyndte at knappe sine sorte bukser op.

"Se på mig!" kommanderede han.

Katrine så op på den fremmede, så på hans maskerede ansigt – og på det stenhårde lem, der stak ud af hans bukser. Hun gispede. Røveren greb det lange skaft med begge hænder og begyndte langsomt at spille pik, mens hans så hende ind i øjnene.

"Jah," hviskede han. "Nu skal jeg kneppe dig. Det er jo det, du vil have."

"Åh ja," stønnede Katrine, mens hun blidt masserede sin fisse. "Knep mig."

Mikkel kunne næsten ikke skjule sin rejsning i badekåben. Den anden røvers hånd – der holdt pistolen – skælvede svagt, mens han ventede på, at de begyndte at kneppe.

"Kom så," råbte han. "Giv den liderlige lille luder en tur med en rigtig mandepik. Op i fissen med den og knep hende. Knep hende, til hun skriger!"

Han vendte sig mod Mikkel.

"Og du skal bare se på. Han knepper din lille kæreste, og du skal bare stå her og se det hele. Kan du godt lide det?"

Mikkel mærkede, hvordan det dunkede i hans lem. For satan, hvor var han ophidset. Han kunne næsten ikke styre sin trang til at spille pik lige nu og her. Han tog en dyb indånding for at berolige sig selv.

Den anden røver stod foran Katrine og kælede for sit stive lem med sin behandskede hånd. Hans øjne udforskede hendes dejlige krop. Hun lå med vidt spredte ben og stønnede forventningsfuldt, mens hun blidt kærtegnede sin følsomme klit.

"Jeg tror, du er vild med det," snerrede den bevæbnede røver. "Jeg ved, at du bare elsker at se en fremmed mand kneppe din lille kæreste. Du kunne godt tænke dig at se ham kneppe hende halvt ihjel. Kunne du ikke?"

Mikkel kunne næsten ikke trække vejret af bare ophidselse.

"Se så her!" sagde den anden røver.

Han greb om roden af skaftet på sin pik og borede den op i Katrines bløde kusse i et eneste hårdt stød.

"Aaah!" skreg hun.

Nu mærkede hun hans behandskede hænder gribe om sine hofter, og han begyndte at pumpe sin pik rytmisk ind og ud af hendes fisse. Han kneppede hende i en hård, nådesløs rytme. For hvert stød trak han sig næsten helt ud – for så at spidde hende på sit jernhårde lem igen og igen og igen.

"Åhja, åhja," gispede hun. "Ja. Knep mig. For satan. Knep mig hårdt."

Mikkel så til, mens røverens pik pumpede som et stempel ind og ud af hans kærestes kusse. For hvert stød blev den mere og mere våd, så den skinnede og dryppede af Katrines elskovssafter. Hun borede sine rødlakerede negle ind i røverens balder og bevægede sine hofter mod hans i takt med hans knepperytme,

"Aaah!" råbte han. "Jah, tag fat i min røv, din beskidte luder. Er det godt at få pik, hvad? Er det godt?"

"Åååh ja," stønnede Katrine hæst. "Åhhh ja, jeg kommer. Aaah!"

Røverens hårde pik blev ved med at pumpe op i hende, men nu følte hun også den uldne elefanthue kradse mod sit bryst, den fugtige varme af hans stønnende mund – og endelig den skarpe smerte, da han bed i hendes stive brystvorte og satte hendes orgasme i gang. Hele hendes krop spændtes i en bue, da hun kom, og hun skreg højt i ekstase.

"Aaah! Jaaah!"

Mens røveren brutalt kneppede hende, så han over på sin makker.

"Tag din pik frem," gispede han. "Nu!"

Den anden røver stak pistolen i hylsteret og lynede ned. Han trak en lang, mørklødet, halvstiv pik frem. Da han greb den med sin behandskede hånd og begyndte at onanere, stivnede den og voksede til fuld længde. Mindst 25 centimeter, tænkte Mikkel.

"Er du klar til min sperm?" gispede røveren, der kneppede Katrine. "Jeg skal oversprøjte dine dejlige patter. Hvad siger du til det, din beskidte luder?"

Mikkel så den ene maskerede røver kneppe hans kæreste – den anden stod og gned sin enorme pik. Nu kunne han ikke vente længere. Mikkel smed badekåben og stod splitternøgen midt i rummet. Så greb han sit dunkende lem og begyndte at onanere. Åh, hvor var det godt at røre ved sig selv! Han var så helt ufatteligt stiv. Mikkel så overraskelsen i Katrines øjne, da hun så, hvor lang og hård hans pik var. Hun elskede synet af Mikkel, der stod nøgen og ugenert og bare onanerede for øjnene af hende.

Og i det øjeblik trak røveren sig ud af hendes følsomme fisse, tog pikken i sin behandskede hånd og begyndte at ejakulere. Lange sprøjt af varm, cremet sæd skød ud af hans lem og ramte Katrines bryster, maver, kinder, lår, mens røveren kastede hovedet bagover og gryntede som et dyr.

"Uh, Uh!" lød det inde fra elefanthuen.

Da hans orgasme fortog sig, begyndte han at onanere. Hans behandskede hånd pressede endnu et par dråber klæbrig, hvid sæd ud af pikken, og de dryppede ned på Katrines maveskind.

"Uh ja," hviskede hun.

"Så er det din tur," gispede røveren til sin makker, da han usikkert væltede ud af sengen og smed sig i en lænestol i hjørnet af værelset. Uden at tænke over det klappede Mikkel ham på skulderen. Som om han ønskede ham tillykke med et vel udført arbejde.

Den anden røvers lange, stive pik vippede foran ham, da han stillede sig foran sengen. Med en behandsket finger tørrede han en klat sperm af Katrines bryst og satte fingeren mod hendes læber.

"Slik det af," kommanderede han.

Og med sin lille, våde tunge slikkede Katrine lydigt den cremede sæd af hans finger.

"Jah," sagde han og tvang læderfingeren ind i hendes mund. "Æd hans sperm, din luder!"

Med en våd, slubrende lyd suttede hun fingeren ren. Røveren gned sin lange stive pik med sin ene behandskede hånd. Med den anden tørrede han sin makkers sæd af Katrines krop og fodrede hende med den. Mikkel onanerede ved synet – han nød at se sin smukke kæreste udsat for den maskerede fremmedes perverse lyster.

"Jah, det kan du godt lide," sagde røveren. "Du kan godt lide smagen af rigtig mandesperm, kan du ikke, din liderlige tøs?"

"Mmm, ja, mmm, ja," spandt Katrine.

Hun slikkede og suttede sæd af læderhandsken igen og igen, til hun havde slugt hver eneste dråbe. Så anbragte røveren Katrine på alle fire foran sig.

"Du skal lege med din fisse," beordrede han. "Jeg vil se dig onanere, som den liderlige tøs, du er."

Han gned sin lange, mørke pik, mens han talte. Katrine var så ophidset, at hun ikke protesterede.

"Jah," hviskede hun, overrasket over, hvor fræk hendes stemme lød. "Jeg er en beskidt luder. Se på mig."

Hun rakte ned mellem sine ben, kærtegnede sine våde skamlæber og begyndte at massere sin lille, lyserøde elskovsknop.

"Du skal åbne fissen," sagde røveren. "Jeg vil se helt ind i dit lille, våde hul, mens du onanerer."

Katrine spredte benene helt ud til siden og skilte sine kusselæber med den ene hånd, så det fugtige lyserøde indre af hendes bløde sprække kom til syne. Imens gned hun sin stive klitoris med den anden hånd.

"Mmm," jamrede hun.

Hun onanerede sig tættere og tættere på endnu en orgasme. Safterne løb ned ad hendes inderlår.

Røveren greb sit stive, mørke lem med sin behandskede hånd og slog det hårdt mod Katrines bløde balde med et højt smæk. Og så igen. Og igen – pikken efterlod mørkerøde mærker på hendes røv og blev stivere og stivere for hvert slag. Røveren gryntede tilfreds inde i elefanthuen.

"Så, tøs," sagde han. "Nu skal jeg mase min fede pik op i din lille, liderlige fisse. Og skal jeg fandme kneppe dig." Han slog sit lem mod hendes røv en gang til. "Kneppe dig godt og grundigt. Forstår du det, tøs? Nu skal du fandme få pik!"

Mikkel holdt vejret. Røveren anbragte sit mørke, opsvulmede pikhoved ved åbningen til Katrines kusse. Med et højlydt "aaah!" stødte han fremad og borede sin stive pik op i hendes våde fisse, selv om næsten en tredjedel af skaftet forblev udenfor. Han greb hendes hofter med sine behandskede hænder og tvang mere og mere af sit enorme lem op i hende. Hun klynkede.

"Aaah!" gryntede han igen og så ned på sin pik.

Den manglede kun et par centimeter i at være helt oppe i Katrines kusse. Røveren greb hendes hofter hårdt for at støde til igen.

"Åh nej," hulkede hun, spiddet på røverens pik. "Jeg kan ikke."

"Slap af, tøs!" råbte han. "Du har bare at åbne din fisse for min pik!"

Og endelig begravede han det hårde skaft i hende i hele sin længde, så hun skreg højt.

"Aaaah!"

"Jah," sagde røveren, da han begyndte at kneppe.

Langsomt lod han sin lange pik glide ind og ud af hendes våde kusse.

Katrine følte hver centimeter af kæmpepikken, kunne mærke de dunkende årer på det hårde skaft. Pludselig trak han sig næsten helt ud, så kun det opsvulmede pikhoved blev tilbage, lige inden for hendes kusselæber. Så stødte han kun et par centimeter ind – og så tilbage og frem igen – så pikhovedet blidt åbnede og masserede hendes skamlæber og fik hendes safter til at løbe. Så pludselig stødte han voldsomt fremad og begravede hele skaftet i hendes fisse med et enkelt stød – og begyndte at kneppe hende hårdt – pumpede ind og ud af hende i lange, dybe stød, så hun skreg højt af lyst.

Mikkel onanerede ved synet. Den maskerede røver kneppede hans kæreste, pirrede hende, fik hende til at jamre og skrige, mens elskovssafterne flød ned ad hendes lår. Den anden røver havde taget tøjet af og stod nu og så til, nøgen med undtagelse af elefanthue og handsker. Hans pik var ved at rejse sig i små spjæt.

Få sex i dag

"For satan!" skreg Katrine, mens røverens pik stødte op i hende igen og igen. "Jeg kommer igen. Åh, ja. Åh, ja."

Han pumpede løs i hendes fisse og stak nu også en behandsket finger op i hendes røv. Hun rystede over hele kroppen og lod røverens pik drive hende til en voldsom orgasme. Hele hendes krop spændtes, da klimakset ramte hende. Hun greb lagnerne med begge hænder, kastede hovedet tilbage og skreg af al kraft.

"Aaah!"

Så skreg hun igen. Og igen, mens røverens utrættelige pik blev ved med at hamre ind og ud, ind og ud af hendes skælvende kusse. Røveren vendte sit maskerede ansigt mod Mikkel og gryntede:

"Ja, det kan du lide at se, hvad? Du kan lide at se din kæreste blive kneppet med en kæmpepik. Har du lyst til at se mig oversprøjte hende?"

Mikkel gispede efter luft. Dråber af klar væske dryppede fra hans lem, mens han onanerede.

"Ja," hviskede han. "Kom ud over hende. Jeg vil se det."

Røveren greb Katrines hår med sin behandskede hånd og trak hendes hoved bagover.

"Okay, tøs," sagde han. "Din perverse kæreste vil have mig til at sprøjte på dig."

"Åh ja," gispede hun. "Ja, gør det. Jeg vil se dig komme."

"Okay, tøs," gryntede røveren. "Det kommer her."

Han holdt fast i hendes hår og begyndte at kneppe hende i en manisk, hurtig takt. Hans våde pik fløj ind og ud af hende, mens Katrine skreg højt. Mikkel onanerede ved synet. Røveren kastede hovedet bagover i ekstase, mens hans lem hamrede i hendes fisse.

"Aaah!" råbte han indefra elefanthuen. "Fuck! Nu kommer min sperm. Jeg skal fandme drukne dig i det, tøs!"

Han trak sig ud af Katrines kusse og begyndte øjeblikkeligt at komme. Det rykkede vildt i hans lange, mørke pik, mens den varme, hvide sæd sprøjtede ud af den. Lange, klæbrige stråler af cremet sperma landede på hendes ryg og hendes balder. Katrine drejede hovedet for at se ham komme.

"Uh ja," hviskede hun.

Et skvæt af sæd fra det sprøjtende lem ramte hende i ansigtet. Og så ét til.

"Nnng!" gryntede røveren og rystede de sidste dråber sperm af sin pik.

Katrine smilte frækt til ham. Hendes lille, lyserøde tunge slikkede sæd af sit ansigt. Tungt stønnende gik røveren væk fra sengen. Katrine rullede om på ryggen med et dybt suk.

Mikkel stillede sig foran sengen, hvor han stod og gned sit stive lem. Røverne syntes ikke at bemærke ham. De var færdige med hans kæreste – så hvis han ville kneppe hende nu, ville de give ham lov.

"Åh ja, skat," spandt Katrine ved synet af ham. "Knep mig så."

"Ikke nu, din lille luder," hvæste Mikkel.

Hans ansigt var fortrukket af vild liderlighed.

"Først – skal du slikke min pik."

Katrine satte sig øjeblikkeligt op, greb hans pik og lod ivrigt sin tunge slikke det opsvulmede pikhoved. Han gryntede. Så skilte hun læberne, tog Mikkels stive lem i munden og fugtede det med sit kølige spyt.

"Jaaa," råbte han.

Han pumpede sin hårde pik ind og ud af hendes suttende mund, så hendes læber slubrede og smaskede om skaftet. Katrine greb sin kærestes behårede nosser. Hun strøg og kildede dem, mens han kneppede hendes mund. Endelig trak han sig ud.

"Godt," sagde han stille. "Nu skal jeg kneppe dig, skat. Spred benene og gør klar til min pik."

Hun lagde sig på ryggen og spredte benene – åbnede sig for ham. Hun rakte sågar ned og lod to fingre trække de bløde, fugtige kusselæber fra hinanden.

"Ja, knep mig," hviskede hun.

Mikkel stod over hende og gned sin stive, dunkende pik. Han så, at den mørklødede røver nu også havde taget tøjet af. Hans muskuløse krop stod helt nøgen – han beholdt kun elefanthuen og læderhandskerne på. Et øjeblik undrede Mikkel sig over, hvor den anden røver var blevet af. Men synet af hans smukke kæreste, der lå nøgen foran ham, fik ham til at glemme alt andet. Og med et voldsomt hug stødte Mikkel sit rejste lem op i Katrines bløde, våde sprække.

"Jaaa!" råbte hun, da han trængte op i hende.

Mikkel spiddede hendes våde fisse med sin hårde pik. Men pludselig stivnede han. Han gispede, da han mærkede noget presse mod hans anus. Den anden røver stod bag ham – hans stive lem pressede hårdt mod Mikkels røv. Mikkel kastede hovedet bagover, da spidsen af røverens pik trængte op i ham. Katrine lukkede øjnene og mærkede, hvordan Mikkels pik svulmede og blev endnu mere stiv, da det hårde lem trængte op i hans røv.

Nu følte Mikkel hele røverens pik oppe i sig – og så trak den sig langsomt ud, så kun det opsvulmede pikhoved blev tilbage i hans anus. Men da Mikkel trak sig ud af Katrines fisse, stødte han bagud mod røverens pik, som trængte op i ham igen.

Mikkel svedte af ophidselse. Han stødte sine hofter frem og tilbage – det ene øjeblik begravede han sin pik i Katrines fugtige fisse - det næste åbnede han sin røv for røverens erigerede lem. Frem og tilbage, frem og tilbage huggede han, fanget i en sindssyg seksuel krydsild.

Katrine gispede. Mikkels lem følte større og hårdere end nogensinde før. Han stønnede og svedte, mens han kneppede hende – og røveren tog ham bagfra. Den mørklødede røver knælede ned ved siden af Katrine og kælede for sin pik, som også var ved at blive stiv igen.

Mikkel følte røverens pik svulme og dunke i sin røv.

"Aaah!" skreg han, da røveren fik udløsning.

Sprøjt efter sprøjt af brændende varm sæd skød ind i hans røv. Det var det vildeste, han nogen sinde havde oplevet, og han stødte sin pik ind og ud af Katrines fisse, mens han råbte som en vanvittig.

"Din beskidte luder!" skreg han. "Jeg skal kneppe dig til du besvimer, din liderlige lille tøs. Uh! Uh! Jah!"

"Åh ja!" råbte Katrine tilbage. "Knep mig, skat! Giv mig din store, fede pik! Ja! Ja!"

Den ene røver trak sig ud af Mikkels røv. Hans mørklødede makkers lem var nu vokset til fuld længde. Han knælede ned ved siden af Katrines ansigt, hvor han onanerede med sin behandskede hånd og viste sin enorme rejsning frem. Mikkel svedte og stønnede, mens han stødte sin stive pik ind i Katrines fisse igen og igen og igen, indtil hun ikke kunne holde sin orgasme tilbage.

"Aaah!" skreg hun. "Aaah!"

Hun rystede voldsomt, da hun kom – og hendes kussemuskler gik som i kramper omkring Mikkels pumpende skaft. Få sekunder senere stivnede Mikkel, da også han fik udløsning. Hans spjættende pik skød voldsomme stråler af varm sperma op i hans kærestes ømme fisse.

"Åååh!" råbte han.

"Mmm ja," spandt Katrine.

Hun følte de varme sprøjt af Mikkels sæd pumpe op i sin kusse.

"Luk munden op, luder!" gryntede den mørklødede røver.

Han greb sit rejste lem med sin behandskede hånd og pegede spidsen mod hendes røde læber. Katrine åbnede munden, og Mikkel så fascineret til, da røveren tvang sin hårde pik ind i hendes mund og begyndte at ejakulere.

"Uh, ja, slug det hele, din lille luder!" råbte røveren.

Det rykkede vildt i hans lem, mens det pumpede stråler af glohed sperm ind i Katrines mund. Mikkel så, hvordan hun slugte mundfuld efter mundfuld af den tyktflydende sæd. Da røveren havde tømt sig, trak han sig ud. Skaftet glinsede af spyt og sperma.

Mikkel lå helt stille, hans pik stadig hård i Katrines varme sprække. Røverne tog deres tøj på og forlod soveværelset. Katrine klemte sine kussemuskler fast omkring Mikkels lem og holdt ham stiv. Så – langsomt – begyndte han at kneppe hende igen.

Hun jamrede stille, mens hans hårde lem gled ind og ud af hendes fisse. Han hviskede hende i øret, genfortalte nattens hændelser – hvordan han havde set to maskerede fremmede kneppe hende – hvordan han til sidst selv havde fået lov at trænge op i hende – og var endt med selv at få en pik op i røven.

Katrine stønnede højere. Mikkels pik fik hende til at komme igen og igen. Hun lå bare og lod det ske. Og hun hviskede også til ham. Fortalte ham, hvordan det havde føltes – de to pikke oppe i hende - læderhandskerne i hendes fisse, hendes mund, hendes røv – den varme sæd, der sprøjtede ud over hendes bryster, hendes ansigt, hendes røv.

Mikkels lem svulmede, mens hans lyttede til hende og stødte op i hendes kusse igen og igen. Sveden dryppede fra hans krop ned på hendes bryster og ansigt, blandedes med hendes elskovssafter, indtil de endelig kom sammen – fik orgasme i hinandens arme. Katrine skreg af ekstase, mens Mikkel tømte sig i hende. Han gryntede som en dyr, mens hans pik pumpede varme sprøjt af sæd op i hans kærestes fisse.

De lå sammen. De faldt i søvn sammen.

Næste morgen konstaterede de, at der ikke var blevet stjålet noget. De tjekkede og dobbelttjekkede. Nej – ikke noget som helst.

Der var knust glas, der skulle fejes op, men bortset fra det – så kunne det næsten have været en drøm.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 24 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.