BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Min daværende kæreste og jeg, havde været sammen i ca 3 år. Hun er det man kalder, en god pige. På de 3 år havde vi været meget igennem, både på godt og på ondt. Det førte i sidste ende til at vi, på en ret hård måde gik fra hinanden.

jeg havde længe forsægt at rætte op på tingene imellem min eks og jeg, men jeg var på daværende tidspunkt så langt væk fra hende, at hun nærmest haddede mig. Til sidst opgav jeg tanken og måtte sluge mine kærestesorger.

SEX I DAG?

Tiden gik og vi havde begge to i mellemtiden, hver især fundet os en rebound. Jeg havde egentlig ikke rigtig lyst til andre end min eks, men jeg havde brug for erkendelse, omsorg og selvfølgelig sex.

Tingene var begyndt at se lysere ud for mig og mit humør. Jeg sad og fik brunch med en god kammerat nede i byen i lørdag formiddag. vi snakkede og hyggede, men hyggen lagde sig brat, da en sms fra min eks popper op på min tlf med teksten 'jeg savner dig'. Mit hjerte stud stille et øjeblik indtil det pludselig bankede løs. min kammerat frarådede mig kraftigt på at respondere på den og jeg lod den derfor ligge.

Da jeg senere på dagen kom hjem og stadig ikke kunne slippe tanken om den forbandede sms, som på den ene side gjorde mig en smule sur på hende, jeg prøvede jo at få hende tilbage og pludselig, efter så længe savner hun mig. På den anden side blev jeg glad. Jeg tog en beslutning og ringede til hende for at konfrontere hende med beskeden. Hun tog telefonen og jeg sagde at, vi måske skulle tage en snak, face to face, istedet for det her mobil snakkeri. vi så jo begge to andre og jeg tænkte at, hvis man skriver sådan noget, er det nok værd at få smakket om. Hun havde også stadig nogle af mine ting og jeg sagde at hun skulle tage dem med og vi aftalte at hun kunne komme til aftenskaffe dagen efter.

Dagen kom og min mave kildede da det nærmede sig aftenstid. Jeg havde selvfølgelig brugt dagen på at gøre rent og gøre klar.

Det ringede på døren og jeg åbnede meget hurtigt.

Der stod hun, ligeså smuk som første dag vi så hinanden. Hun er en lille pige med en flot figur, lille talje, små bryster og en sød lille bagdel og med langt, flot og mørkt hår.

Jeg bød hende ind og viste hende rundt i min nye lejlighed inden vi satte os i hver vores ende af sofaen med hver vores kop kaffe. vi fik snakket og alt gik fint. Der var selvfølgelig en lidt underlig stemning, da det var længe siden vi havde set hinanden.

Jo mere vi snakkede, jo tættere kom vi på hinanden. Pludselig ud af det blå, begyndte vi at kysse. Hun kysser utroligt godt og følelsen af at være hjemme, i sikkerhed, trygheden, det velkendte og dejlige, sommerfuglene i maven, alt det var så overvældende og ikke mindst, ophidsende som bare fanden. Min fik summede og rejste sig med det samme.

Vi pausede og blev enige om, at vi nok måtte stoppe. ihvertfald indtil at vi havde fået gjort vores andre "forhold" forbi.

Det varede ikke længe før vi hoppede på hinanden igen. Lysten og begæret til hinanden var simpelthen for stor og uimodståelig.

Jeg lagde mig ind over hende så hun lå på ryggen på min sofa alt imens vi kyssede, som om at det gjalt vores liv. Jeg knappede den øverste knap op i hende bukser, lige nok til at jeg kunne få en hånd ned mellem hendes ben. Mine fingre fandt vej nej til hendes fisse som var driv våd (hun var ikke den eneste der nød vores kysseri) hun var så våd at mine to fingre smuttede lige ind med lethed. hun gav et lille støn fra sig og jeg begyndte at lege med hende. Hun blev mere og mere våd og stønnede dybt. Hun tog sin hånd ned til min pik som nu var så hård at det næsten gjorde ondt. Hun greb fat om den og begyndte at køre sin hånd op og ned, det var så dejligt, det snorede i hele min krop og da hun lod sine fingre lege med mit svulmende pikhoved, kunne vi begge mærke at jeg også var driv våd, det dryppede nærmest og det tændte hende endnu mere.

Da vi havde ligget noget tid på sofaen, med en masse leg og pirren, satte jeg mig op og trak hende med, hun svang sine ben om mig og tog fat om min hals med sine arme og jeg rejste mig op med hende rundt om mig og jeg gik hen mod min seng.

Jeg satte mig på knæ i senge og lagde hende stille ned på ryggen. Vi kiggede intenst på hinanden mens jeg trak hendes bukser af. Derefter hendes trusser som var meget våde. Hendes fisse var rød, og hævet og glinsede helt fordi at hun var så våd og liderlig. Hun smed selv bluse og bh. Nu lå hun der, helt nøgen og stirrede sulten på mig. jeg rejste mig op og tog min t-shirt af først. derefter trak jeg ned i mine bukser og min pik sprak ud og stod lige ud i luften. Hun smilede og sagde, kom hed ned.

Jeg lagde mig ind over hende, vores to varme og nøgne kroppe mødtes og vi kyssede igen. min pik pulserede på hendes våde skamlæber og jeg behøvede ikke at bruge mine hænder til at komme op i hende. Jeg pressede mit underliv mod hendes og min stål-hårde pik smuttede lige op. det var vådt, varmt og dejlig og hun stønned denne gang højere og sagde, fuck hvor har jeg savnet din pik. Jeg begyndte langsomt at kneppe hende. Min pik gled ind og ud af hende og vi stønnede begge to af ren nydelse.

Lidt efter satte jeg mig på knæ og hun løftede numsen lidt og derfra kunne jeg bolle hende lidt hårde. vi elskede begge denne stilling fordi at min pik ramte et helt rigtig sted opp i hende. hun lagde hovedet tilbage og stønnede højlidt. Jeg kunne se hendes mindste bevægelser heroppe fra og jeg betragtede og nød synes. synes at hendes dejlige bryster, der hoppede for hvert et stød jeg gav hende, synes af, hvordan min pik bankede op i hende og hvor våde vi var.

Tag mig bagfra, sagde hun. Jeg trak mig ud så hun kunne vende sig om på alle fire. Hendes smukke lille røv stod lige ud for mit stive lem. jeg tog fat om hendes hofte med den ene hånd, mens den anden, hjalp med at føre pikken op i hende. jeg startede langsomt med at presse pikhovedet ind, (det handlede om at nyde hvert øjeblik, ikke nogen grund til at skynde sig) derefter lod jeg langsomt resten af min pik glide helt i bund. Jeg tog nu fat om hendes hofter med den anden hånd så jeg havde et godt fast greb om hende.

Nu kneppede jeg hende hårdt, jeg bankede løs i hende og den velkendte klaskelyd var høj og gik godt til lyden af vores stønnen.

Hun rejste sig op på sine knæ, så hendes ryg var mod min mave. vi stod nu begge på knæ, med min pik, dybt oppe i hende. Hun drejede sit hoved så vi kunne kysse noget mere og herfra kunne jeg have begge hendes bryster i mine hænder. Det var så vådt at hun dryppede ned af mine spændte boller.

efter et godt stykke tid i den stilling, tog jeg fat i hende, vendte mig rundt og lagde mig på ryggen. Hun sat over mig og med sin hånd, førte hun mig op i hende igen. Hun gled langsomt ned over mig og begyndte at ride mig. Hendes våde underliv gled frem og tilbage og jeg kunne nu begynde at mærke varmen i min krop.

jeg kunne mærke på hende at hun også var meget tæt på. Hun red mig nu endnu hurtigere, hun stønnede højre og højre og min pik pulserede nu ukontroleret. Jeg kunne mærke hvordan mine boller trak sig sammen og jeg kunne ikke holde den længere, jeg tog igen hårdt fat om hendes hofter og hjalp os begge lidt på vej. Min pik eksploderede og sprøjtede en stor ladning varm sperm op i hende og i selv samme øjeblik skælvede hele hendes krop under en voldsom orgasme og jeg kunne mærke hendes, i forvejen stramme fisse trække sig sammen om min pik.

Hun lagde sig ned over mig. Hendes bryster ramte min brystkasse og vi var begge badet i sved. Vi gav de sidste støn fra os mens vi kyssede hinanden dybt, med min pik stadig langt inde i hende. Det var fantastisk.

Efter den dag, blev vi enige om at, hvis der er en ting vi er gode til sammen, så er det sex. Så nu ses vi reglmæssigt og sexen er stadig fantastisk ;)

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 18 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.