Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg havde været i byen med gutterne på Den Engelske og havde fået et par Guinness og klokken var nu 5 om morgenen, da jeg fik den skøre ide at jeg ville servere kaffe og rundstykker for min veninde L. Fandt en bager hvor jeg købte nogle rundstykker og så afsted hen til L. som ikke boede langt der fra.

Da jeg stod ved hoveddøren var den låst og jeg tænkte "Hvad nu?" Nå, men gik rundt om huset og fandt så ud af at terrassedøren ikke var låst, Hurtig listede jeg ind og gik ud i køkkenet og satte kaffe over, gjorde rundstykkerne klar og dækkede en bakke op med diverse. Mens kaffen løb igennem gik jeg ind i soveværelset hvor L. lå og sov med dynen krammet ind til sig foran og med røven blottet, da hendes lille natkjole var gledet op så man kunne se hendes frække bagdel. Ingen trusser og jeg kunne lige ane hendes skamlæber. Ej, hvor frækt et syn, kunne mærke at det gik lige i pikken med det samme, så hurtig af med tøjet og op i sengen til hende. Kaffen måtte lige vente lidt. Med høj rejsning lage jeg bag hende og pikken gled ind mellem hendes balder, tæt op mod hendes skamlæber som jeg kunne mærke var noget fugtige. Hun vendte sig bag ud om mod mig og lagde det ene ben hen over mig så pikken automatisk gled ind mellem hendes lår og videre ind mellem skamlæberne. Skubber pikken lidt frem og kan mærke at pikhovedet glider op mellem skamlæberne som presser om pikken. Uhh, det føles frækt og dejligt. L. presser røven bag ud og pikken glider op i fissen til den er i bund, hun stønner lidt så jeg ligger stille og nyder hendes stramme fisse om pikken. Jeg lader en hånd glide om til hendes ene bryst og krammer den blidt og hårdt, niver blidt i vorten og hun stønner lidt mere. Langsomt begynder hun at kneppe min pik i søvne, eller er det rævesøvn...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
2 of 5 - 32 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.