Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det er en varm sommerdag. Solen skinner fra en næsten skyfri himmel og der er 28 grader uden for. Klokken er lidt i 11. Jeg har lovet at hente dig på busterminalen kl. 11.35, hvor du kommer med bussen. For en time siden vågnede jeg, har fået lidt at spise og været i bad. Render stadig rundt i et håndklæde, for skal lige have fundet ud af hvilket jeg skal have på.
Åbner mit skab og kigger hvad jeg har. En masse toppe, nogle skjorter, bukser, og en smule nederdele. Jeg vil have min sorte slåom nederdel på, og en hvid skjorte. Jeg tager ikke noget undertøj på, fordi efter den lange bustur, vil jeg gerne give dig en glædelig overraskelse.
Nåh, jeg må også hellere til at af sted, ellers når jeg ikke at være i Aalborg inden bussen. Tager hurtigt noget make-up på, og en cowboyjakke, og så hurtigt ud af døren.

Det tog ikke mere end 20 minutter at gå hjemmefra over til busterminalen, så står bare og venter på din bus kommer. Dér kommer den, den kører om hjørnet. Jeg går hen imod hvor bussen skal holde. Der stier en del mennesker ud af bussen, kan ikke rigtig se dig. Jeg kigger ind imellem alle menneskerne der stadig står i bussen. Dér står du. Næst bagerst. Der bobler helt i min mave, af spænding for at se dig igen. Spænding for det første kys, og spænding for hvad du vil sige, når du blidt kærtegner mig, og finder ud af, at jeg ikke har noget indenunder tøjet.
Du kommer ud af bus døren og får straks øje på mig, og jeg går dig i møde.
Da du rører mig, giver det et sæt i mig. Dine arme omkring mig, dine bløde læber mod mine, og din tunger blidt kærtegner min, som om det er vores første kys. Har savnet dig så meget, det er som om det er en hel måned siden jeg sidst så dig, og det er endda kun en uge siden.

Vi går hånd i hånd mod Nørresundby. Har egentlig ufattelig meget at snakke om, når det er så lang tid siden vi så hinanden sidst. Jeg spørger om vi ikke skal gå ned til fjordparken, så kunne han få set det, og så kunne vi slappe lidt af sammen på græsset. Det er jo om at nyde det gode vejr når det endelig er her.
Vi går ned til fjordparken, forbi jernbanen og de gamle bunker. Hen til broen, hvor ænderne svømmer under. Vi kigger os lidt rundt, og udpeger os et sted at ligge og slappe af. Ovre ved træerne, lige udenfor skyggen af dem. Vi ligger os ned. Jeg læner mig ind over dig og kysser dig. Begynder at nusse dig på maven. Jeg ligger mig lige så stille ved siden af dig på siden igen, mens jeg lige så langsomt fører min hånd længere og længere ned i dine bukser. Du kigger frækt på mig, og derved får jeg virkelig lyst til at tage hånden omkring din pik, og begynde at rive den af på dig. Jeg mærker din pik bliver større og større. Det tænder mig, jeg mærker jeg selv er blevet meget våd. Min fisse længes efter din dejlig store pik.
Begynder at spænde dine bukser op. Trækker dine bukser lidt ned, så din pik stritter lige frem, og rører næsten ved din navle. Du kigger mig i øjnene og spørger mig ”Hvad har du tænkt dig at gøre nu, skat?” Jeg smiler frækt til dig, men vil ikke svare dig med ord. I stedet trækker jeg min nederdel til side, og sætter mig på hug med et ben på hver side af din hofte. Holder om din pik, og glider langsomt ned over den. Mærker din dejlige pik der langsomt fylder mig ud. Jeg begynder at ride dig. Først i et langsomt tempo, men jeg bliver mere og tændt, så jeg kan ikke lade være med at lave tempoet hurtigere og hurtigere. Jeg begynder at kærtegne mig selv, min mave, mine bryster, min hals, min fisse... pyh, hvor er jeg liderlig. Jeg begynder langsomt at knappe min skjorte op, så du får frit tilsyn til mine bryster, som bevæger sig livligt.
Jeg kan se du ligger og nyder hvad jeg laver.
Jeg bliver ved i et stykke tid, men er ved at blive træt, så jeg får en ide: nu er det din tur.
Jeg ligger mig ned på din brystkasse, så jeg kan mærke din varme brystkasse mod mine bryster. Du forstår en hentydning, og holder fast omkring mig med dine dejlige arme, og begynder selv at pumpe. Du pumper hurtigt og fast i en dejlig rytme. Jeg har aldrig oplevet nogen der har været så god til at kneppe, i præcist det tempo jeg lide.
Jeg har svært ved at lade være med at stønne alt for højt, så håber bare på der ikke kommer nogen forbi, jeg kender, for vi ligger jo ikke ligefrem skjult bag de få træer.
Du knepper mig hårdere og hårdere. Jeg kan næsten ikke holde det ud mere. Du pumper og pumper. Jeg kan se du er ved at komme, så jeg får dig til at slippe dit greb. Vender mig om, med hovedet ned mod din pik, og min fisse op over dit hoved. Du begynder at lege med din tunge på min klit. Jeg nyder det voldsomt. Jeg fører mit hoved ned over din pik, og begynder at sutte den af. Jeg sutter din pik. Op og ned, op og ned, mens min tunge forsigtigt leger med dit pikhoved inde i min mund. Jeg nyder din tunge mod min fisse. Det bliver bedre og bedre. Fuck hvor er det godt. Jo bedre det er, jo hurtigere bliver mine bevægelser om din pik. Jeg kan mærke du er ved at komme, og begynder at holde mere fast om din pik, og tempoet bliver hurtigere. Hvor er det nice. Så kommer du, og spermen fosser ud af dig. Jeg stopper ikke, men gør lige så langsomt mine bevægelser langsommere. Jeg sluger alt det sperm du sender. Dråbe for dråbe.


Jeg vender mig om, og ligger mig ned ved siden af dig igen. Vi ligger og holder om hinanden.
Endnu en fantasi er blevet opfyldt med min dejlige kæreste Kenneth.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 10 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.