Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg er lige flyttet, og min tidligere udlejer var en rigtig rar mand med et stort hjerte, jeg kunne tydeligt mærke på ham at han ønsket alle omkring sig havde det godt, og han ønskede hver gang at høre hvordan det gik mig.

Han var en rigtig håndværker, midt i 40'erne, med arbejdsbukser, store overarme og var altid dejlig solbrun.

SEX I DAG?

En lille måned efter jeg var flyttet snakket vi om hvor godt han syntes jeg havde istandsat lejligheden og han sagde han kunne komme ud til mit nye hjem, med resterne af mit indskud, så kunne han jo lige se mit nye hjem. Men jeg kunne jo også bare sende mit konto nr også kunne han overføre beløbet.

Jeg tænkte at det kunne da være hyggeligt at byde ham på en øl en dag, så han kunne da bare komme.

Dagen kom, og jeg havde en af de dage tingene blev gjort i sidste øjeblik, så fra morgen til eftermiddag havde jeg bare tullet rundt i mit undertøj, men fordi han kom om en time måtte jeg hellere få hytten til at se lidt ryddelig ud, og det samme med mig selv, jeg nåede lige et bad og komme i en lille laset sommerkjole da det banket på døren.

Puha, da jeg åbner døren mærker jeg den fugtige varme udefra, hilser ham pænt go dag, beder ham vente lidt, så hentede jeg lige nogle øl, så kunne vi satte os ved bordet i haven og få en lille sludder.

Vi sidder og snakker om løst og fast, da jeg vil krydse mine ben modsat på stolen og mærker at jeg havde glemt mit undertøj under kjolen, mit havebord er med glasplade, så fordi vi sidder overfor hinanden, kan han ikke undgå at bemærke at jeg ingen trusser har på, han virker til at blive lidt forlegen, og griner fjoget, men jeg lader som ingenting og invitere ham på rundtur i mit frimærke af en have, haveslangen flyder på jorden, jeg skynder mig i forvejen for at samle den op, idet jeg bukker mig, kan jeg mærke en brise i mit nederste, jeg kigger tilbage og ser at han glor og rødmer. Haveslangen kommer på plads og vi ender ved havebordet igen.

Jeg henter endnu en øl, da jeg lukker køleskabet står han i køkkendøren og spørger om han ikke skal se resten af mit hjem, jeg siger selvfølgelig, og går i forvejen, da vi lander i det enorme soveværelse, ser jeg, at jeg ikke har fået pakket mit legetøj og håndjern væk, fra aftenen før, jeg krydser fingere og håber han bare kigger ind af døren, men nej.

Da han ser min forglemmelse, griner han fjoget og siger, årh ja, de håndjern kan jeg godt huske, når jeg har været i din lejlighed for at reparere har du ikke altid fået ryddet helt pænt op. Første gang jeg så dem blev jeg overrasket, du virker til at være en meget pæn pige, men når du som i dag hverken har bh eller trusser på, når du har en så stram og kort kjole på, så får man et helt andet indtryk.

Jeg blev lidt flov, skyndte mig at trække dynen henover mine sager. Hvortil han siger, du behøver ikke at pakke det væk for min skyld. Jeg siger bare, nej, nu har du jo set det, og det er tydeligvis ikke første gang. Skal vi sætte os ud i solen og tage den næste øl? Han takker ja.

Igen sidder vi bare og snakker om løst og fast, jeg syntes at kunne se at der er blevet noget mindre plads i hans bukser for neden, jeg vælger at glo helt åbenlyst og han ser det og bliver sommetider helt befippet og kan slet ikke få sagt det han er i gang med.

Så er det tid til næste omgang og jeg går ind for at hente, da jeg lukker køleskabet står han der igen, denne gang med håndjernene i hænderne, og en tydelig bule i bukserne, jeg kigger overrasket på bulen, mens han går hen imod mig, jeg træder et skridt tilbage idet han fanger min arm med håndjernene og spænder mig fast til ovnens håndtag.

Jeg blev noget så overrasket og råber nærmest, hvad har du tænkt dig!? Igen griner han fjoget og siger, tja du har egentligt selv stille tigget om at jeg gjorde et eller andet, med dine stive nippels, ingen trusser, konstant skiftende stilling med dine ben, så jeg kunne se din våde fisse. Jeg blev mundlam, og han trækker noget frem fra sin baglomme, det er en buttplug, min buttplug!

Han spytter på den kommer hen imod mig, stiller sig bag mig, presser mit skød op af komfuret, jeg kan mærke hans stive manddom mod mine baller, han tager mig i nakken og tvinger min overkrop henover komfuret, han letter min kjole så mine baller er blottet, han giver et grynt fra sig, og klapper mig på min ene balle og massere den hårdt, pludselig slipper han og jeg får buttplugen presset helt op i min ende, på trods af at jeg var tændt, var det lige lovligt groft, for han havde ikke bearbejdet min ringmuskel så jeg gav et hvin fra mig.

Han tysser på mig og klapper mig på den anden balle, hvor jeg igen giver et hvin fra mig, så klapper han igen, skiftevis på den ene og den anden balle, indtil jeg tier stille, så massere han begge mine baller hårdt, han kommer tættere og tættere på min fisse, da han mærker at jeg er drivende våd, siger han, nåh så den pæne pige kan lide behandlingen, så er du jo nok bare en skabs tøjte der er til mænd dobbelt så gammel som dig selv!

Jeg stønner et ja til ham, for jeg er virkelig liderlig og vild med at han bare pirre min fisse og klit, lige når jeg tror han vil gøre alvor af sine berøringer og vil stikke en finger en 3 op i mig tuller han videre henover min fisse og klit!

Jeg skyder mit underliv imod ham, og han udbryder, nåh, så du vil gerne have mere, det skal du få, mens han stadig pirre min fisse begynder han at trække og skubbe buttplugen i min røv, jeg hviner og igen tysser han på mig, og spytter mig i sprækken og smøre hans spyt udover min stjerne og buttplugen, det var meget rare og nu leger han med buttplugen i et rasende tempo, jeg stønner for vildt og mærker et pludseligt vandfald imellem mine ben, han bliver overrasket og siger, sikke du grisser, så må du hellere slikke mine fingere rene.

Jeg slupre hans fingere i mig, det smager salt og der er godt nok meget, imens kan jeg høre at han åbner sit bælte og sine bukser, de falder på gulvet med et ordentligt bonk! Han roder også med sine boxershorts, pludselig tager hans hånd fat i mit hår og river mig ned på gulvet, han stikker sit stive lem i munden på mig og tvinger den langt ned i min hals, hver gang trækker min hals sig sammen, som for at jeg skal brække mig, men han er øvet og pikken fortrækker sig hurtigt indtil næste stød.

Han stønner højt og bliver mere aggressiv i min mund, det er som om den vokser, pludselig mærkes det varm og fyldigt i mit svælg han trækker sig lidt tilbage og råber at jeg skal sluge, jeg har heller ikke andet valg, ellers vil jeg drukne i hans sperm!

 

Fortsættelse følger...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 44 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.