Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Godt arbejdet piger. Vi slutter træningen nu. Sørg for lige at tage en lille løbetur for at løsne musklerne og husk at strække ud efterfølgende. Vi ses til middagen i restauranten kl. 19. Tak for nu! Vi nærmede os sæsonstarten efter vinterpausen, og syntes efterhånden holdet så ud til at være kampklart. Jeg havde overtaget trænerposten 1. januar efter den tidligere træner, som var blevet hentet til en af de større klubber i området som træner for deres U19 pigehold. Han havde desværre haft held til at lokke et par af de unge lovende spillere med, så vores trup, var blevet lidt smallere. Heldigvis havde vi fået tilført et par spillere udefra samt rykket et par spillere op fra U17 holdet.

Tilbage på hotelværelset satte jeg mig ved skrivebordet efter et hurtigt bad. Jeg skulle kigge lidt på det taktiske oplæg til morgendagens træningskamp. Inden længe bankede det på døren til hotelværelset, og jeg rejste mig og åbnede. ”Hej Christian, der er rift om badetiderne på vores 4 mandsværelse, så tænkte om Louise og jeg ikke lige kunne låne dit badeværelse, hvis du er færdig?” Det var Line, holdets bedste angriber, der stod der sammen med Louise. ”Øh, jo – selvfølgelig – jeg er færdig derude.” Pigerne kom ind på værelset med et par tasker med tøj og et håndklæde under armen. Line og Louise var begge midt i 20’erne og rigtig gode veninder. De havde begge spillet i klubben siden ungdomsårene, så de var et par af de mest etablerede og respekterede spillere på holdet.

SEX I DAG?

Jeg tog min computer med over på sengen, så pigerne kunne være i fred og jeg kunne arbejde videre. De 2 piger snakkede muntert på badeværelset og jeg kunne høre bruseren blev tændt. Jeg kiggede op og kiggede hen mod døren til hotelværelset. Der hang et spejl på garderobeskabet ud for døren til badeværelset, som pigerne endnu ikke havde lukket. Jeg blev forskrækket over at se Line med sin spinkle krop og det lange lyse hår stå helt nøgen med ryggen til døren og mærke om vandet havde rette temperatur. Louise stod med siden til iført trusser og sports-BH. Hun var noget lavere end Line med markerede muskler og noget mørkere i både huden og hårfarven. Hun trak sports-BH’en over hovedet og lod sine nydelige bryster komme til syne. Hun lod sine hænder køre et par gange omkring de ret fyldige bryster inden hun bukkede sig og trak sine trusser af. Hendes øjne mødte mine i spejlet og hun vinkede smilende til mig.

Jeg var hurtig til at kigge forlegent ned. Jeg havde opdaget, at ikke alle pigerne tog notits af, om jeg var til stede i omklædningsrummet før eller efter træning. Selv under meget korte beskeder efter træningen, var en del af pigerne allerede af deres træningstøj, inden jeg var ude af rummet. Andre af pigerne ventede pænt til jeg var gået. Jeg vidste det var forkert, men kunne ikke lade være med at kigge op igen. Line stod nu under bruseren – stadig med ryggen til – og lod vandet løbe ned over sig. Louise stod udenfor bruseren med ryggen til døren og sagde et eller andet til Line, som bare nikkede.

Jeg arbejdede lidt videre på computeren, men tankerne – og øjnene – flakkede hele tiden ved pigerne i spejlet. Da jeg kiggede op igen, stod begge piger under bruseren med siden til døren. Lines forholdsvis små bryster sad fast og strittende ud i luften, mens Louises bryster vuggede lidt under hendes bevægelser for at vaske sit hår. Det så dog ud til at brystvorterne strittede let lige frem. Line fandt noget sæbe frem og begyndte at smøre det ud over ryggen på Louise. Hun fortsatte fra skulderen, ned over ryggen og ballerne til hendes lår og underben. Lines øjne mødte nu mine i spejlet og mens hun fastholdt mit blik tog hun armene omkring Louise og fortsatte indsæbningen. Hendes hænder sæbede Louise fyldige bryster ind og lod et par fingre klemme om de stive vorter. Louises krop spændtes og hun lagde sin ene hånd på sin mave og lod den forsigtigt glide ned mod sit skød. Line forsatte sin berøring af Louises bryster et stykke tid, men lod så sine hænder glide ned ad Louises mave. Louise strakte sine arme op og lod Lines hænder kærtegne det nederste af maven inden de fortsatte til hendes skød.

Jeg stillede computeren væk og satte mig mere op i sengen. Pigernes show havde sin indvirkning på min pik, som med sin stivhed pressede mine træningsbukser til det yderste. Line sad nu på knæ ved siden af Louise og havde sin ene hånd mellem Louises ben. Louise bukkede sig ned med ryggen til spejlet, så jeg kunne se Lines fingre glide ubesværet ind og ud af hendes åbne fisse. Den anden hånd gnubbede Louises klitoris og inden længe kom hun med små hvin i en orgasme. Line kiggede på mig og gjorde onani-bevægelser med sin hånd og slikkede sig om munden.

Hun skyllede sig en ekstra gang og gik ud ad badet mens Louise gjorde sig færdig under bruseren. Hun viklede et håndklæde om sit hår og kom ind til mig. ”Kunne du li’ hvad du så?” Spurgte hun frækt smilende. Jeg kunne kun nikke – ikke svare. ”Læg dig ned på ryggen – min fisse trænger til tunge!” Mens jeg lagde mig ned, satte hun sig på mit bryst og lod sin glatbarberede fisse nærme sig mit ansigt. Mine hænder greb Lines baller og trak hendes skød tættere mod min mund, og jeg lod prøvende min tunge glide gennem hendes fugtige revne. Jeg adskilte læberne med min tunge og lod den glide ind og smage på hendes safter. Hver gang min tunge ramte hendes klitoris, kom hun med liderlige klynk, så jeg vidste jeg ramte rigtigt.

Mens jeg slikkede Line, blev mine bukser trukket ned, og min spændte pik blev endelig lukket ud. Jeg mærkede Louises fingre omkring roden og på nosserne, mens hendes tunge gled fra rod til spids inden hun lod sin mund omslutte den. Hun sugede og suttede mens hun med sin ene hånd onanerede mig og med den anden klemte om mine nosser. Line klynkede mere og mere og faldt sammen med et stort suk over mig, da hendes orgasme kom rullende. Næsten samtidig sendte jeg med et brøl min sæd i munden på Louise, som bare fortsatte med at sutte og slikke. Line steg af mit bryst og vendte sig mod Louise og begyndte at kysse hende. Hun slikkede den resterende sæd af Louises mund og lod også sin mund slikke min pik ren.

 

Pigerne rejste sig stille og trak i deres tøj. ”Vi ses til middagen” sagde Line og smilede på vej ud ad døren. ”Måske vi kan låne din bruser igen i morgen efter kampen?”

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 60 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.