Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det hele startede for 20 år siden, jeg er i dag 34 år. Jeg skulle tilbringe sommeren ved Vesterhavet, hos min onkel og tante. De havde to piger, Karin på 16 og Anne på 18. To dejlige piger der altid var friske til at tage sig af mig, når jeg var på ferie. Tidligere har vi pjattet og haft det sjovt sammen, men denne sommer skulle ændre mange ting.

Jeg tog toget fra Roskilde og stod af i Aalborg, min onkel kom for at hente mig. Han talte om hvor skønt det var jeg kunne komme og hjælpe på deres går i sommerferien, de skulle snart til at køre halm ind, og der kunne man altid bruge et par hænder. Ellers snakkede vi om løst og fast hele vejen til deres går.

SEX I DAG?

Da vi kørte ind på gårdspladsen, kom mine kusiner mig i møde og gav mig et knus. De var begge meget solbrændte og så fremragende ud. Karin var den mindste, hun var ikke så høj, ca. 160 cm, men med et par flotte bryster. Anne var grovere bygget og havde et par store bryster, som hun ikke gemte i nogen BH, de vuggede hver gang hun gik, og bevægede sig. Jeg kunne ikke lade være med at tænke på hvordan det ville være at røre dem, de så dejlig bløde og varme ud.

De næste par dage gik med snak og arbejde, vi arbejdede med halmen alle sammen og blev færdige med den, det har hen på eftermiddagen og vi var rigtig svedte. Anne forslog at vi tog bilen til stranden for at tage en dukkert, hvilket jeg syndes var en glimrende idé. Vi kom der op, da jeg skulle til at tage mine badebukser på, begge piger begyndte at grine, da de så det, vi plejer da at bade uden tøj på, det er dejligt at mærke de brusende bølger på hele kroppen, du skulle prøve, det tog mig ikke mange sekunder at blive overtalt. Jeg tog chancen, og håbede på at de ikke ville ligge mærke til min ”tilstand”. Vi løb ud i vandet og det gjorde godt med den kolde afvaskning, pludselig kom jeg til at tænke på at jeg stod sammen med to dejlige piger, de var begge uden tøj, de stod begge under en meter fra mig, og alt var som om vi altid havde gjort dette.

Efter badet løb vi op på stranden, op bag nogle klitter, for at blive soltørret…dejligt, blot lade de varme stråler ramme den våde krop og blive dejlig gennemvarm.

Efter en tid, da vi var blevet tørre, begyndte vi at snakke om løst og fast og om hvordan vi havde udviklet os, de fortalte at de sidste år havde grint at mig, når jeg fik ståmand og prøvede at gemme den. Sidste år var jeg ikke så bevist om disse ting og blev lidt flov over deres observationer. Du er da blevet meget større lille fætter, din pik er ved at være større end vores fars, dette gjorde mig lidt stolt, og var ikke mere så genert. Anne begyndte at spørge om sådan en sjællænder, ikke fik dyppet pikken over på ”øen”, nææ jeg har ikke rigtigt prøvet det endnu, måtte jeg indrømme. Nå så du er jomfru, det skal vi nok gøre noget ved, inden du tager hjem.

Anne førte hånden ned til min pik, og begyndte at lege med den, hun kørte hånden ganske blidt op og ned, hvilket gjorde at jeg kom i en lang orgasme, hun havde ikke rørt mere end 10 sekunder, så sprøjtede pikken. Begge søstre grinte og tale om at nu var min debut da overstået og jeg måtte lære at holde den lidt længere næste gang, hvis da jeg ville prøve at elske med en pige, ellers ville pikken ikke nå at komme indenfor, før den sprøjter.

Karin havde en finger nede i sin lille fisse nu, hun havde ikke rigtig deltaget i vores leg og havde åbenbart fået lyst nu, jeg kigge på hende og hun smilte, nu har du chancen for at se hvordan en pige kan lide det, du skal altid starte med at lege blidt med pige, hvor afhænger meget af, hvad pigen kan lide. Karin begyndte nu at gispe og bevægede underlivet frem og tilbage, det så dejligt ud. Prøv at slikke hende, det kan vi piger rigtig godt lide. Jeg lade hovedet ned mellem Karins lår og prøvede at slikke lidt på skamlæberne, de var varme og salte. Anne viste mig at man skal finde pigens klitoris, hvor man skal slikke ganske blidt, til at starte med, bagefter kan man slikke hårdere. Karin trak ud i sine skamlæber så jeg kunne komme til, dette gjorde at jeg kunne slikke hende rigtigt godt og langt op i hendes lille fisse. Hun begyndte igen at stønne og bed sig i læben, hun var nu tæt på at få en orgasme. Pludselig kunne jeg mærke at Anne havde min pik inde i munden, hun suttede den dejligt, jeg stoppede et øjeblik med at slikke Karin, det skulle jeg dog ikke bryde mig om, hun fortalt mig at jeg skulle fortsætte ellers ville Anne stoppe sin leg med mig. Jeg fortsatte med at slikke Karin, og hun fik sin første orgasme sammen med mig. Jeg havde ikke tid til at tænke på det, for jeg var også tæt på at komme i munden på Anne, hun begyndte at lege med mine kugler, hvilket gjorde at jeg sprøjtede i hendes mund. Aldrig har jeg prøvet noget så lækkert, jeg var helt væk, var nok i min egen verden i 30 sekunder. Efter denne oplevelse kørte vi hjem på gården igen. Vi talt ikke så meget om hvad der var sket, men vi hyggede og med det, og der skulle ikke gå lang ti inden der igen skulle ske frække ting, men mere om det senere…….

Efter den frække oplevelse ved stranden, begav vi os alle tilbage til bilen, klokken var mange og vi skulle hjem til aftensmaden.

Da vi kørte ind på gårdspladsen var alt stille og roligt, der kom ikke nogen ud, hvilket virkede meget underligt. Nå men det tænkte vi ikke mere over, vi gik rundt om huset og over i haven, hvor vi fik en mindre chok eller rettere jeg fik en chok, ude på græsplænen lå min onkel og tante og elskede, de lagde stille og roligt og bollede, vi kunne se onkels store pik køre ud og ind af tantes våde fisse. Efter at have stået et par sekunder, og betragtet de elskende par, rømmede pigerne sig. Onkel skyndte sig at hoppe af, men vi kunne ikke undgå at se, hvor stiv hans pik var og skuffelsen i tantes blik, de kiggede begge op, og smilte, ” i er tidligt hjemme”, et sekund så det ud til at de ville løbe ind, men de stoppede og lagde sig om på siden, som om der intet var sket. Jeg kunne ikke lade være med at kigge på min tantes tunge bryster, de lignede Annes bryster, store og dejlig runde.

Både onkel og tante rejste sig og kiggede på mig, ”ja som du ser, så er vi ikke så generte over vores kroppe, så hvis du har lyst kan du smide dit tøj og løbe rundt uden, det gør vi tit når der er vejr til det” Jeg tænkte på pigernes dejlige kroppe og glædede mig til de kommende dage.

Efter vi havde spist aftens mad, gik vi ud i haven, for at sidde og nyde de sidste solstråler denne dag, vi tale om alt muligt, men kom til sidst ind på at jeg ikke skulle være flov over mig selv, og over min krop. Vores familie har altid været soldyrkere og elsker at gå uden tøj på, pigerne er flasket op med, at man er skabt som man ér.

Næste morgen gik jeg ned for at spise morgenmad, familien sad allerede ude i solen, uden tøj på. Jeg måtte have lignet et stort spørgsmål i hovedet, da jeg kom ud, for de satte alle i et stort grin, kom nu bare her ud til os, vi bider ikke. Tag dog det tøj af sagde Karin, hun har altid været den lille og rapkæftede. Jeg følte mig ærligt talt lidt underlig til mode her blandt min familie, og så med tøj på. Så jeg tog en hurtig beslutning og smed alt tøjet, undtagen mine underbukser. Jeg satte mig ned, og begyndte at spise, men kiggede hele tiden over på pigernes bryster, de så bare så dejlige ud, dejlig brune og bløde. Under dette forløb, var jeg som alle jo kan regne ud, blevet en ”smule” større i bukserne, jeg kunne ikke længere skjule min stive pik, så jeg prøvede at trække stolen længere ind, for at der ikke skulle være nogen der så det, men igen var Karin der, nå kære fætter, hvorfor sidder du så uroligt, er der uro i jernet – Hø- hø, de grinte alle igen. Ja det er nu svært at undgår når man sidder her og kan ikke på tre dejlige piger, der ikke har en trævl på kroppen. Nyd det kære fætter, du ved ikke hvor længe solen bliver ved med at skinne! Jeg tænkte at nu kunne det være det samme, så jeg lod stiv pik være stiv pik og trak mine underbukser af, men nu blev der stille et øjeblik, alle blikkene var igen rettet mod mig, du er da blevet en stor dreng siden sidste år, sagde min onkel, hvilket min tante bekræftende nikkede til.

Anne gav et lille grin fra sig, og derved var den værste is brudt. Jeg spiste min morgenmad, og fik taget af bordet, stadig med et halv stift lem. Efter morgenmaden ville jeg ud og have lidt sol, så jeg tog et tæppe, og lagde det ud på plænen. Efter et stykke tid kom piger ud til mig, de havde en kande med vand med. Det gjorde godt med et glad koldt vand i den bagende sol. Vi havde ikke lagt længe i solen, før jeg kunne se, at tante begyndte at lege med sin bare fisse, vild for en 15 årig dreng at kigge på, Tante kiggede på mig, og sagde om jeg aldrig havde rørt en pige før, hvilket jeg ikke rigtig vidste, hvad jeg skulle svare på, men jeg valgte at lyve, og sagde at jeg aldrig havde være sammen med en pige, det var kun min mor jeg havde set uden tøj på.

Tante spredte benene lidt, så jeg kunne se hendes blottede køn, hun var en smuk kvinde, med slanke lår og en pæn krop. Se nu her, nu skal jeg vise dig hvordan man tænder en ”gammel” kone, og så startede hun med gnide sin hårde klit, hvilket gjorde at hendes brystvorter, begyndte at stritte endnu mere, vildt frækt, jeg kunne ikke lade være med at lege lidt med min nu meget stive pik, jeg kikkede på tante, som var jeg var hypnotiseret. Det er bare det frækkeste, jeg endnu i mit korte liv har oplevet. Tante begyndte at stønne svagt, og bevægede underlivet op i mod sin finger, hun kom hele tiden med små støn, hvilket gjordet at jeg måtte stoppe med at rive i min pik, for ellers var jeg komme med det samme. Pludselig stoppede hun med at gnide, men vred sig op og ned, hun måtte være ved at komme. Jeg kunne mærke at min pik begyndte at sprøjte, uden jeg rørte ved den, jeg var simpel hen så ophidset at jeg kom uden berøring.

Anne og Karin begyndte at grine, da de så den store sø af sæd under mig. Nu er du introduceret til vores mor, lille fætter. Vi har i flere år brugt sommeren til at dyrke vores kroppe og lære hvordan den fungere. Du skal aldrig være flov, og hvis du får lyst til at onanere, så er det i orden, det er ganske naturligt, at man får disse lyster, når man ser en nøgen krop.

Efter denne omgang måtte jeg være faldet i søvn, for jeg vågnede ved at jeg kunne mærke en hånd omkring min pik, jeg kiggede ned og så at Karin, den lille frækkert, var i gang med at lege med min stive pik. Hejsa, er du vågen nu, jeg fik sådan en lyst til at lege med dig, så tænkte jeg at dette ville vække dig kære fætter. Hun lagde hovedet på min mave og slikkede mig med sin tunge hver gang hun trak forhuden tilbage. Jeg begyndte at stønne og var meget tæt på at sprøjte igen, men hun opdagede det og stoppede. Nu vil jeg slikkes, så du kan slappe lidt af, hun satte sig over mit hovet og lod den lille fisse glide ned over munden, hun var allerede meget våd, jeg stak tungen ud og begyndte at slikke, det bedste jeg havde lært. Det var vist OK, for det gik ikke længe inden hun begyndte at stønne, hun kom med et lille skrig, men blev siddende og gned fissen over min mund. Pludselig kunne jeg mærke en tunge omkring min pik, hvad var nu det, hvem slikke min nu. Jeg fik vendt min for at se, og fik en stor overraskelse da jeg så tante ligge med min pik i munden, nå lille ven, hygger du dig. Jeg nåede ikke at svare, før Karin igen begyndte at gnide sin fisse rundt i hovedet igen. Jeg slikkede hende igen, men denne gang kunne jeg mærke at tante havde sænket sin fisse med over min pik, jeg havde for første gange en fisse omkring min stive pik, dette måtte da være himmelen, jeg kunne ikke styre mig og sprøjtede op i hendes våde fisse, samtidig kunne jeg mærke Karin trække sig sammen, og med et velfornøjet smil hoppe af min tunge.

 

Ris, ros og kommentarer til forfatteren kan sendes til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 56 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.