Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

For os gamle studerende var det efterhånden blevet en tradition at vi mødtes en gang om året til den årlige efterårsfest på vores gamle uddannelsesinstitution, og i år var ingen undtagelse.
Da jeg ikke bor i byen mere havde jeg aftalt med en af mine gamle klassekammerater der hedder Rikke, at jeg skulle komme forbi hende før festen, så ville hun kaste noget mad sammen til os. Og vil skulle rigtig snakke om gamle dage.
Jeg mødte op en time før aftalt, havde afsluttet et møde før forventet, og havde derfor muligheden for at nå toget en time før planlagt. Rikke var kort forinden flytte fra sin kæreste (hun blev vist smidt ud), og derfor havde jeg ikke hendes nye nummer, og i øvrigt så jeg det ikke som det store problem.
Da jeg kom frem til hendes adresse bankede jeg på, og døren blev åbnet af Rikkes roommate, en fornuftigt udseende pige på 22 år der hed Petra, som Rikke havde fortalt mig studerede engelsk og fransk ved universitetet.
”Du må være Claus, kom dog inden for” sagde hun smilende, ”hun har nævnt at du ville komme i dag, og så vidt jeg ved, er hun inde på hendes værelse, selvom jeg ikke har set hende den sidste times tid”.
Vi snakkede lidt om løst og fast, hvorefter hun sagde at jeg bare kunne gå hen og banke på hendes dør. Jeg gik hen til Rikkes dør og bankede på. Det eneste jeg fik ud af det var lidt ømme knor, for hun hørte mig åbenbart ikke. Jeg kunne høre musikken spille på rimeligt højt niveau inde på den anden side, og tænkte at det nok var derfor hun ikke kunne høre mig.
Jeg åbnede døren, og blev mødt af det mest urealistiske syn man kan forestille sig. Midt på sovesofaen lå Rikke og sov, fuldstændig nøgen, med vidt spredte ben, og en DILDO et pænt stykke inden i sit fugtige underliv. Jeg tabte min mappe af bare forskrækkelse, hvilket var nok til at vække Rikke der satte sig halvvejs og kiggede meget forvirret på mig.
Tiden stod stille i et sekund, der virkede som et år, før det gik op for hende hvad der lige var sket. Hun forsøgte at finde noget at dække sig med, men da dyne og lagen var gemt væg under madrassen var det eneste der var inden for hendes rækkevidde et par minimale trusser i ret gennemsigtige blonder der lå smidt på gulvet.
Hun fattede sig dog rimelig hurtigt, trak dildoen ud, og sagde ”Er du ikke lige rar at komme ind og lukke døren, der er vel ingen grund til at min roommate også ser det her”.
Jeg skyndte mig ind og lukke døren inden jeg kom i tanke om min gode opdragelse.
”Øhh, jeg kunne da lige vente udenfor indtil du lige har fået styr på dig selv”.
”Det kan vel være det samme, der er jo ikke så meget af mig selv jeg behøves at skjule for dig mere……” Jeg gav hende ret, og hængte frakken på krogen lige inden for døren. Imens gik hun noget forvirret rundt, inden hun fandt sig et håndklæde i et skab som hun svøbte sig krop i.
”Øh, hvad skete der?” spurgte jeg forsigtigt.
”Jeg må være faldet i søvn efter jeg kom ud af badet. Jeg valgte at gå nøgen fra badeværelset ind på mit eget værelse, du ved lige gennem køkkenet, forbi de ret store vinduer. Dette tændte et eller andet inde i mig, hvilket fik mig til at finde min mr. Lonly frem, og inden jeg vidste af det lå jeg på sofaen, og hyggede mig, jeg kan huske at jeg kom, og jeg besluttede at jeg lige ville ligge lidt inden jeg gik ud på badeværelset igen, da jeg bliver enormt våd når jeg kommer. Det næste jeg husker er dig der står og stirre ovre fra døren”.
”Ja, jeg må indrømme at jeg altså ikke er nogen træmand, og det syn der mødte mig da jeg åbnede døren er jo kun noget man læser om på nettet”.
Vi har tidligere betroet os til hinanden at vi begge er store fans af erotiske historier. Vi grinede lidt af denne lille fælles interesse, hvorefter hun blev lidt mere alvorlig:
”Tændte synet af mig nøgen dig virkelig så meget?” sagde hun og kiggede på min pæne bule i bukserne.
”Rikke, hvad er du, 168 høj, ca. 55 kg og en fin c-skål?” Hun nikkede til mine åbenbart ret præcise gæt. ”Du ligger fuldstændig som Gud har skabt dig, hvilket i sig selv må siges at være ret lækkert. Til med ligger du og glinser af safter fra en orgasme du åbenbart har fået med mr. Lonly. Jeg er ret sikker på at der findes fyre der ville give mere end deres højre arm bare for at se det en gang i deres liv. Hvad laver du i øvrigt med den plastik ting? Du er et af de smukkeste og mest tiltalende mennesker jeg har mødt, du burde da vel nok kunne finde noget der ikke er af plastik”.
”Åh Claus, du har nu altid været god til at sige det rigtige”. Hun kigge lidt på mig med et blik jeg aldrig havde set før, hun rejste sig op og gik hen til mig. ”Nu har du jo så og sige set hvad der er at se af mig, burde du ikke gøre gengæld?”
Jeg kunne ikke tro mine egne øre, stod hun og foreslog at jeg tog mit tøj af mens hun selv valsede omkring i et håndklæde?
”Nu så jeg jo ikke dig i ret lang tid, så hvis jeg skal lade klæderne falde, skal du indtage din udgangsposition….”. Hun kiggede mig lige i øjnene, og sagde:
”OK”, hvorefter hun løsnede håndklædet så det faldt til jorden, gik hen til sofabordet og tog Mr. Lonly og lagde sig godt til rette på sofaen. Hun begyndte at gnide sig mellem benene, og inden jeg rigtig var begyndt på min del af aftalen var dildoen igen godt begravet i hendes fisse.
Så tak, tænkte jeg, nu hænger jeg vist på den, jeg begyndte at løsne slipset samtidig med at jeg sparkede skoene af. Jeg tænkte at det ville se kikset ud at stå tilbage i strømpesokker, så de røg bagefter, inden jeg begyndte at knappe skjorten op, stille og roligt. Den ene beklædningsgenstand efter den anden faldt, og til sidst stod jeg kun i underbukser.
”Vent lidt” sagde hun ”må jeg ikke få lov til at tage dem af?”
Det var jo svært at sige nej til, så det fik hun.
Rikke gik på knæ for an mig, og med lidt besvær fik hun underbukserne forbi min stive pik. Den nærmest sprang ud i hovedet på hende, og hun slap den ikke med øjnene mens hun førte mine underbukser helt ned til anklerne. Hun kælede lidt for den og mine glatbarberede nosser. Hun kiggede mig lige op i øjende inden hun lod sine læber glide langt ned over mit lem. Det var simpelthen så lækkert at jeg var lige ved at komme med det samme, men på en eller anden måde lykkedes det mig at holde mig tilbage. Hun fortsatte den utrolig dejlige behandling af min lille fyr i et stykke tid, inden hun rejste sig op og trak mig med over til sofaen. Her lagde hun mig ned på ryggen, gav mig dildoen i hånden, og satte sig oven på mig med hendes drivvåde fisse lige i mit ansigt. Den var jo ikke til at misforstå, så jeg gik i gang med at slikke det bedste jeg havde lært, samtidig med at jeg førte dildoen ud og ind af hendes fisse. Det lod til at være noget hun kunne lide, for hun begyndte at stønne voldsomt inden hun bukkede sig ned over min stive pik, og begyndte at slikke det bedste jeg nogensinde har været ude for. Sådan fortsatte vi et stykke tid, og lige da jeg var ved at komme rettede hun sig pludselig op, og kom i en klynkende orgasme, hvilket i gjorde mig meget vår i hele ansigtet. Hun sad lidt og vandt kontrol over sig selv igen.
Pludselig vendte hun sig om, så hun kom til at sidde hen over skridtet på mig, og begyndte at gnide sit våde skridt mod min meget stive pik, der alvorligt trængte til at komme.
”Claus, er du helt sikker på at du lukkede døren ordentlig da du lige havde overrasket mig?” viskede hun i mit øre.
”Øh, ja det er jeg meget sikker på, jeg er ret sikker på at jeg efter at jeg lukkede døren lænede mig i mod den for lige at få styr på mig selv” svarede jeg undrende.
”Så er jeg ret sikker på at min roommate står ude i gangen og lurer på os, for døren er på underligste vis gået ca. 5 cm op! Jeg har mistænkt hende for at gøre det før, og jeg kunne rigtig godt tænke mig at fange hende med den rygende pistol i hånden”.
”Jeg har en ide” sagde jeg ”bare spil med på legen”.
”Nå du vil gerne bindes” sagde jeg højt nok til at det kunne høres ude på gangen, samtidig med at jeg tog fat om Rikke og vendte os om, så jeg lå øverst. ”Jeg tager lige mit slips”. Jeg rejste mig og gik uden for synsfeltet fra døren.
”Ja vil du ikke nok, her første gang jeg skal bolles i røven” svarede Rikke hurtigt tilbage. Jeg sneg mig helt hen til døren uden at det kunne ses ude fra gangen. I et hurtigt ryk rev jeg døren helt op, og ganske rigtigt stod Petra uden for, og ikke nok med det, hun havde også et lille VIDEO kamera i hånden! Jeg overvandt hurtigere min overraskelse end Petra gjorde, og jeg greb hende hårdt i armen og rev hende indenfor på Rikkes værelse, smækkede døren bag hende, samtidig med at jeg rev kameraet ud af hendes hånd og kastede det til Rikke.
”Nå” sagde jeg mens jeg presse hende op af døren ”man er nok med på en lurer, men det er jeg ret sikker på at du kommer til at fortryde!”
”Ja helt ærlig, du er sku da bare en pervers nar, din dumme kælling” nærmest råbte Rikke af Petra, der efterhånden så helt skræmt ud.
”Vi burde jo gå til politiet med dette” sagde jeg ”-og så kan du godt vinke farvel til de gode studiejobs de næste mange år”.
Petra så helt fortvivlet ud, hun kigge mig lige i øjende med et bedende udtryk og sagde
”Nej please, jeg vil gøre hvad som helst”
Jeg kiggede på Rikke, for at høre om hun havde nogle forslag.
”Claus og jeg har tidligere i dag indført noget for noget princippet, og det kunne du vel til start efterleve” forslog Rikke.
”Hvad mener du?”
”Jeg mener at du har set os nøgne, så nu skal vi se dig! Og det må gerne se lidt fræk ud når du tager dit tøj af.”
Petra kiggede på mig og Rikke for at se om vi mente det, men da ingen af os gav indtryk af at vi jokede, sagde hun at det var i orden, og begyndte at knappe sine bukser op.
”Vent” sagde Rikke ”jeg sætter lige lidt musik på”. Hun fandt noget mere eller mindre tilfældigt frem og smækkede det i CD afspilleren, skruede pænt op for lyden og nikkede til Petra om at hun godt måtte gå i gang. Rikke kom hen og satte sig ved siden af mig i sofaen, og sammen betragtede vi hvordan Petras bukser faldt til jorden, og et par hvide sloggitrusser kom til syne. Da Petra vendte ryggen til os og bukkede sig helt ned for at trække bukserne ned over fødderne kunne man tydelig se omridset af hendes skamlæber. Rikke lænede sig over til mig og sagde lige så stille:
”Vi skal have lidt sjov med hende. I skuffen lige bag dig ligger der et par håndjern allernederst, dem tager du næste gang hun vender ryggen til.” Jeg kigge på hende og skulle lige til at spørge om hvor hun havde dem fra, men hun læste mine tanker og sagde ”Det er en helt anden historie, den kan du få en anden dag”.
Alt gik som planlagt, jeg fik fat i håndjernene mens Petra fik taget mere og mere tøj af. Da hun lige havde smidt BH’en og således kun stod i de hvide bomuldstrusser sagde Rikke pludselig.
”Lad os lige nyde dine ungpigebryster lidt, inden vores opmærksomhed forsvinder et andet sted hen. Drej lidt rundt så vi kan se dine smukke bryster fra alle sider”: Petra smilede lidt stolt over komplimentet, selv om at jeg er sikker på at det ikke var hendes mening. Hun begyndte uden tøven at dreje rundt om sig selv.
Rikke fortsatte og Petra lystrede. ”Prøv at tage armene over hovedet, skyd brystet frem, ja lækkert, tag armene ned igen, stræk armene ud bag ryggen, ja sådan, hvor er de smukke!”. Hun viskede til mig, ”så er det nu”.
Idet Petra igen stod med ryggen til, og hænderne strakt bagud sprang Rikke og jeg op, holdt hendes hænder fast, og fik sat håndjernene på Petra.
Petra skreg op, men Rikke lagde sin hånd over hendes mund og sagde at hun lige så godt kunne slappe lidt af, der var sikkert ikke nogen der kunne høre hende, og hvis der var, kunne hun vel næppe regne med at de ville hjælpe hende. Der ud over ville Rikke personligt sørge for at der ville komme nøgenbilleder af hende ud over hele universitetet hvis der ikke blev helt stille med det samme. Petra blev helt stille og så mildest talt meget fortvivlet ud.
”Hvad synes du vil skal gøre med hende?” spurgte Rikke.
”Jeg mener at vi som udgangspunkt skal opfylde resten af nåde for nåde aftalen for hende”.
”God ide, det må lige være et job for dig, men jeg synes at vi skal aftale at du ikke må bruge hænderne!”.
Jeg kiggede på Petras numse med de fine hvide trusser på, og forestillede mig følelsen af at fjerne disse trusser med munden.
”Jeg synes at det er en rigtig god ide, sæt du dig over i sofaen og nyd showet”.
Jeg trak Petra lidt væk fra døren og lænede hende op af den så hun kom til at stå og stritte med numsen. Jeg følte lidt på hendes baller med hænderne, men Rikke var hurtig med at kommenterer at jeg skulle huske at det er ligesom fodbold, så længe jeg ikke har store handsker, må jeg ikke bruge hænderne.
Jeg bukkede mig ned på knæ og bed lidt forsigtigt i siden af trusserne og trak dem lidt ned i siden. Dette gentog jeg i den anden side, og lidt efter lidt kom mere og mere af hendes dejlige faste baller til syne. Jeg skiftede taktik og bed mig fast inde på midten af Petras trusser, og trak mere og mere til, og stille og roligt fik jeg trukket trusserne længere og længere ned. I mens jeg gjorde dette blev jeg nød til at kører min næse ned i sprækken og da jeg var kommet forbi stjernen, blev jeg ret sikker på at Petra heller ikke helt uberørt af situationen. Jeg synes i hvert fald at jeg kunne lugte den gammelkendte lugt at ophidset kvinde.
Da jeg langt om længe havde fået trusserne ned over hendes balder, blev min mistanke bekræftet, hun var aldeles glatbarberet på læberne. Jeg trak hende lidt længere tilbage så hun strittede endnu mere med røven.
”Rikke kom lige hen og se det her”.
Rikke kom hen og bukkede sig ned og kiggede lige så fornøjet som mig på Petras fisse.
”Ja Claus, det er sku da smukt, nogen burde kysse det, så smukt er det….”
”Den klarer jeg da lige” sagde jeg, og stak mit ansigt helt ind mellem Petras baller og først kyssede, siden slikkede de efterhånden let opsvulmede skamlæber. Det var vist noget den unge frøken kunne lide, for ud over for ud over safter fra de nedre regioner, kom der også lyde fra hendes mund der klart indikerede at hun kunne lide det. Jeg fortsatte et stykke tid, indtil jeg var nød til at komme op efter luft. Petra skyndte sig at sprede benene lidt mere, men jeg samlede dem igen og fjerne helt hendes trusser.
Rikke vendte hende om så hun stod med ryggen mod døren, jeg tog hendes ene ben og førte det op og ud til siden for bedre at kunne komme til. Jeg begyndte at slikke det bedste jeg havde lært, og Rikke gik vist i gang med hendes bryster. Efter ganske kort tid kom Petra i en eksplosiv orgasme, der nær havde væltet både hende og jeg.
Efter hun var kommet sig lidt, og stod og lænede sig op af døren sagde Rikke ”Vi er da vist ikke ret gode til dette her, for det der var vist ingen straf!”. Det tilfredse smil fra Petra bekræftede det Rikke lige havde sagt, så Rikke fortsatte ”vi må da kunne finde på noget bedre, hvad mener du Claus?”
Jeg kiggede på de yo piger, denne gang med begges deres safter i hovedet. ”Ja jeg har da en ide, for jeg er vel som sådan den eneste der ikke er kommet i dag, og uden være alt for plat, så er det jo bl.a. fransk hun studerer…..”
”En knald god ide Claus, Petra din straf vil blive at sutte Claus til han kommer i din mund, i dit ansigt og ud over dine bryster”.
Petra kigge først på Rikke, så på mig, og derefter på min meget stive og utrolig trængende pik. Uden et ord gik hun på knæ og tog min pik i munden. Rikke løsnede hendes ene hånd og skyndte sig at fængsle den igen, blot denne gang foran hendes krop, så hun kunne bruge hænderne.
Jeg vil tro at det var en af de første gange Petra suttede pik, for i starten var det meget fumlende. Rikke så dette og skyndte sig at rette lidt på hende og komme med et par gode råd. Det hjalp omgående og efter ca. 5 minutter skød jeg så hårdt ind i hendes mund at jeg næsten kunne se trykket ud gennem hendes nakke. Hun trak mig hurtigt ud og andet sprøjt ramte hende nærmest midt på næsen, og hun malkede mig tom ud over hendes bryster. Det var simpelthen så dejligt at der gik et stykke tid inden jeg kunne sige noget igen. Rikke havde jo ikke de problemer, hun slukkede kameraet og sagde tak for den fine forestilling. Hun havde uden hverken jeg eller Petra havde opdaget det filmet dette fantastisk blow job, Petra havde jo haft ryggen og siden til hele tiden, og jeg havde jo haft andre ting at koncentrerer mig om. Rikke kiggede på os og sagde:
”Bare rolig Claus dit hoved kom ikke med på filmen, men jeg tro alle på universitet vil kunne genkende Petra. Vi kan snakke om hvordan vi skal forholde os til dette i morgen, for nu skal vi alle i bad, for Claus og jeg skal til fest, og inden vi går, skal vi nok ligge dig fint i seng”. Hun smilede bredt til Petra, trak hende op og stå, låste hendes hænder fast bag ryggen igen, og trak os alle ud i bad.
Mens vi stod i badet brugte vi meget tid på at vaske Petra meget grundigt, over det hele, både udvendigt og indvendigt. Petra begyndte at stønne og fik helt blanke øjne. Vi stoppede inden hun kom, Rikke mente at en orgasme måtte være straf nok.
Vi tørrede hende godt og fulgte hende ind på hendes eget værelse hvor hun blev lagt på hendes seng, og den ene hånd blev lænket til en radiator. Vi fjernede telefoner og den slags, så hun ikke blev fristet, og inden vi lukkede døren og slukkede lyset sagde Rikke til hende at hun skulle opfører sig ordentlig, for ellers var der en del af hendes studiekammerater der ville få en meget interessant e-mail med en FILM vedhæftet i morgen. Hun tilføjede at de i morgen ville gennemgå hendes videosamling samt indholdet af hendes computer for at se om der var mere spændene materiale.
Rikke og jeg skyndte os ind til hende for at blive klædt på, ringe efter en taxi og så af sted til fest.
Lige inden vi gik ind på vores gamle skole klemte hun mig lidt i skridtet og sagde:
”Ven, lad nu være med at blive for fuld, jeg har jo ikke haft dig inde i mig endnu…..”

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 57 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.