Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

NU kunne det være nok !!!
I flere måneder havde vi haft en vild flirt kørende over sms'en, men havde ikke mødtes siden en fest i april hvor vi havde haft et lille spil i gang hele aftenen. Det havde været tæt på et par gange, men der kom altid noget i vejen og jeg var ved at blive vanvittig. Han pirrede mig i dén grad, vores næsten daglige kontakt blev mere og mere fræk og intens og han kunne gøre mig drivvåd mellem benene bare ved at beskrive hvad han ville gøre ved mig næste gang vi så hinanden. Nu kunne jeg ikke vente længere...
Jeg vidste hvor han arbejdede, så en tidlig mandag morgen troppede jeg op på hans kontor og bad hans sekretær om at få lov at tale med ham. Et øjeblik efter stod han i døren og så mildest talt chokeret ud. Jeg foregav at være en kunde med et akut behov for hjælp og han bad sekretæren om at aflyse det næste møde da dette var en hastesag !
Han rev nogle tilfældige mapper ned fra en reol og viste mig ind på hans kontor som heldigvis lå nede for enden af gangen, det minimerede risikoen for at blive taget på fersk gerning. Han låste døren, smed mapperne på en stol og ville vide hvad i alverden jeg havde gang i. Jeg forklarede at jeg var kommet for at se om han virkelig ville indfri sine løfter, alt imens at jeg knappede hans skjorte op og kyssede ham hele vejen ned. Det kunne han slet ikke stå for og trak mig op så jeg sad på hans skrivebord. Han kyssede mig blidt og trak min lille top af og løsnede min bh. Hans ene hånd legede med mine bryster og han lod den anden glide op under min nederdel og han masserede min allerede våde fisse uden på trusserne. Han trak dem til side og kælede blidt for mig og jeg havde svært ved at sidde stille. Jeg skubbede ham væk og lod mig falde på knæ foran ham. Jeg trak hans bukser ned og fiskede en stor og dejlig pik frem. Jeg lod min tunge kærtegne det opsvulmede hoved og slikkede hans pik fra roden og hele vejen op i lange strøg. Han kunne mærke min tungepiercing og jeg tog ham i munden. Han udstødte en stønnen og jeg lod den glide helt ned i halsen og sugede ham i lange dybe stød, det var noget han kunne li'. Han trak sig ud og hev mig på benene, smed mig resolut op på bordet, flåede g-strengs trusserne af mig og spredte mine ben. Han lod sin varme tunge cirkle på mine inderlår og jeg var ved at gå til. Endelig lod han den glide op gennem min våde revne og slikkede min klit som var hård og opsvulmet. Han stak en finger op i mig og det var mere end hvad jeg kunne klare. Jeg kunne mærke en orgasme komme rullende og så kom jeg med et brag. Jeg måtte bide mig i armen for ikke at skrige højt, men fik væltet hans telefon og en stak papirer på gulvet.
Da jeg var kommet lidt til mig selv, lod jeg mig glide ned af bordet og han vendte mig om så min røv strittede lige ud for hans stive pik. Han lod den lege lidt i åbningen, men endelig kørte han den i bund i et langt dybt stød. Hans fingre borede sig ind i mine baller og han kneppede mig fast og hårdt. Jeg lagde mit ene ben op på stolen så han rigtig kunne komme til og jeg fik al den dejlige pik som han havde lovet mig. Jeg lod mine fingre lege med min klit og lidt efter kunne jeg mærke min fisse trække sig sammen og jeg kom igen. Han kunne ikke klare mere, gav mig et par rigtig hårde stød og trak sig ud. Spermen væltede ud over min ryg og mine baller og jeg vendte mig om og sugede resterne ud af ham. Vi faldt sammen på gulvet og lå lidt og sundede os og så fandt vi vores tøj. Vi hjalp hinanden med at komme til at se lidt præsentable ud igen, mens vi fnisede som et par uartige skolebørn. Vi aftalte at det bestemt ikke var sidste gang vi gjorde det her og gav hinanden et stort knus.
Han fulgte mig ud til elevatoren og jeg syntes at sekretæren kiggede lidt mistænkeligt på os. Jeg gav ham hånden og takkede for et udbytterigt møde og så tog jeg af sted - og ville ønske at jeg kunne se hans ansigt når han fandt mine trusser i sin venstre jakkelomme...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 14 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.