Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det skete i en kiosk midt i Århus. jeg kommer ind og en smuk blondine står i sine høje hvide hæle, med en stram T-shirt så man kunne se hendes bh! hun havde små korte cowboy shorts på så man næste ku se røven, bagfra! hun var bare dejlig! jeg sku ha nogle smøger, hun gav mig dem, men bad mig om at vente. jeg tænkte."øh vente på hvad".. hun kom væk fra disken og over til mig. hun så på mig og spurgte om jeg ik ville hjælpe hende med en kasse på en hylle omme bagved. Jeg blev stiv i kroppen, da hun forsigtigt tog sin hånd og førte den op forbi mit lem.
hun lukkede kiosken! og skrev at de havde middagspause. jeg ku ik helt forstå.. vi kom derud og der lå en sofa... hun tog på min veltrænede mave. og ned til bukserne. jeg gjorde ik noget. hun havde vidst opdaget bulen i bukserne. hun tog min store pik og begynde at sutte den af. arhhh det var dejligt. hun smed tøjet af sig og tog min pik og begyndte at lege med den mellem hendes store patter. Hun førte den ned til hendes fisse, og vi begyndte at bolle.... jeg råkneppede hende. det var første gang og aldrig glemmer jeg denne gang. jeg mødte hende ikke mere, da hun flyttede til Odense. nu bor jeg i Århus og mangler end at have sex.. alle piger kan kontakte mig. sex er paradis!

 

Ris, ros og kommentarer til forfatteren kan sendes til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
2 of 5 - 14 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.