Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Denne historie jeg vil fortælle nu, er 100% rigtig. Jeg var 16 år gammel og havde aldrig haft noget der bare ligner sex før.

En weekend havde vi fået lov til at låne min kammerat (Claus) forældres sommerhus.
vi skulle holde en lille sodavandsparty, men vi smuttede selvfølgelig ned til bussen og købte et par øller. Vi var egentlig ikke ret mange med for de fleste havde ikke fået lov af deres forældre.
forlige nævne navnene:
Mig, Claus, Jonas, morten, Jesper, Pernille, Julie, Jeanette.

Nå til historien:
Da klokken nærmede sig en 22.00 stykker, begyndte vi at lege en masse lege, hvor man skal gøre ting og fortælle sandheden (det hed spk). vi kyssede hinanden på munden, på kinden og fortalte hinanden en masse hemmeligheder.
Pludselig siger Pernille at hun havde et spil med, som var noget sjovere. Vi blev alle enige om at vi ligså godt kunne prøve spillet. Pernille to spillet frem, som kun bestod af to terninger. På den ene terning stod der "slik, kild, sut, kys, rør ved, mærk" på den anden stod der" kind, mund, bryst, tunge, balder, og så stod der et ?"
Pernille forklarede os reglerne om at vi bare skulle slå skiftevis med terningerne, se hvad der stod og vælge en man ville gøre det ved!
i starten var det lidt normalt, men Pernille blev hele tiden mere og mere fræk (det skal lige siges at hun var noget mere moden end os andre).
Efter vi har kysset frem og tilbage, slår Pernille pludselig en "mærk" og en "?". Nu gik hun hen til mig, som bare havde regnet med at hun lige ville røre mig i skridtet en enkel gang. Men hun stak hånden ned i bukserne på mig og gramsede på den i lang tid. det var en sindssyg dejlig fornærmelse.
Nå, videre. spillet blev derefter mere erotisk.
Da vi har spillet eb time mere slår Pernille "sut" og "?"......Hun går hen til mig, knapper mine bukser op, hiver min lille sjover frem, sider sig ned i knæ og begynder at slikke på den. hun putter den ind munden. Og jeg som aldrig havde prøvet noget lignende var helt elektrisk......
Nå, vi spillede videre og de andre fik da også suttet lidt på deres!
Da vi alle sammen er blevet trætte ligger vi os til at sove.
Næste dag var vi nede at bade og på et tidspunkt kommer Pernille hen til mig, ude i vandet. hun spurgte mig om jeg syntes det var dejligt i går og jeg svarede smart, jep! derefter tog hun et hårdt tag på mit skridt og smilede.
Senere ville de andre cykle ind til byen, men jeg ville ikke med. Da jeg sagde det, sagde Pernille "jeg vil egentlig heller ikke med, for jeg har lidt undt i maven"
nu var vi bare alene i sommerhuset. Vi sad inde i stuen og snakkede om løst og fast. pludselig siger Pernille" skal vi ikke spille igen?" jeg svarede bare "jo"......
Pernille tog terningerne og lagde dem lige om på "sut" og "?" og sagde at vi godt måtte snyde lidt!
Hun begyndte lige som i går, men bare længere tid.
Derefter rejste hun sig op og tog sin badedragt af. Der stod en nøgen pige over for mig. Så tog hun min hånd og førte den hen på hendes bryster og videre ned på hendes fisse, som var let behåret (jeg var helt stiv)
Hun spurgte om vi skulle prøve noget dejlig og jeg svarede jo bare, ja.
Nu gik hun hen til mig med lidt spredte ben. Hun tog fat om min pik så den lille sjover stod op i luften, og så sagde hun sig ned over den jeg kunne mærke varmen af hendes våde skede. hun begyndte at hoppe og så gav det et stød i mig og kom lige op i hende......
hun slikkede resten ren og kyssede mig!!!

Efter det gjorde vi det næsten hver gang vi havde chancen for det!

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 28 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.