Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

I flere år har jeg nu nydt at klæde mig af foran vinduet i mit soveværelse. En ældre mand ved siden af, har unge mænd ansat, i alderen fra 16 til 28, til at udføre forskelligt arbejde for sig. De spadserer ustandselig forbi, så jeg er helt sikker på, at de lægger mærke til mig.
Jeg er 18 og har en pæn skikkelse. Mine mål er 95-63-95, hvad der lyder meget godt, og dog har jeg altid syntes, at mine lår er fede, især fordi jeg har det meget almindelige problem med appelsinhud. Jeg er i gang med mit første studieår ved et universitet. Teknisk set er jeg stadig jomfru, for jeg har aldrig tilladt nogen at trænge ind i mig, men min kæreste og jeg har udforsket hinanden meget grundigt, så jeg er ikke på nogen måde seksuelt frigid. Jeg ønsker blot at være helt sikker på at finde den rigtige mand at dele alt med.

Min fantasi går ud på, at jeg er i mit værelse, hvor gardinerne er trukket til side, så der er god udsigt. Jeg er lige kommet hjem fra en aften i byen. Da jeg begynder at klæde mig af for at gøre mig klar til at gå i seng, trækker jeg langsomt min nederdel af, så mine glatte ben og blondetrusser kommer til syne. Jeg giver mig god tid, knapper min bluse op og afslører mine store bryster, mens jeg betragter mig selv i spejlet. Min mave er meget flad, fordi jeg i flere år har været medlem af et balletkorps; dens snehvide hud er så glat som silke og så blød som fløjl.

Langsomt og kærtegnende glider mine hænder op og ned over maven. Jeg leger med min navle. Blidt bevæger en hånd sig op for at finde mit bryst. Jeg mærker blonderne i min bh under fingrene, mine hænder leder efter hægten, og snart falder bh'en ned på gulvet. Mine brystvorter er store og lyserøde, men endnu strutter de ikke. Jeg slikker mine fingre og klemmer en vorte mellem tommel og pegefinger. Jeg har ikke tilstrækkeligt med væde, så mine hænder glider ned til mine lyserøde trusser, der er våde af mine safter. Jeg kan føle tilstedeværelsen af en mand, der iagttager mig uden for mit vindue. Jeg ser så smuk ud i spejlet.

Da jeg trækker mine trusser ned, afslører jeg det mørke, tætte hår, der er så blødt som en sky over mit paradis. Jeg går ned på knæ. Mens jeg betragter mig selv i spejlet, skiller mine fingre skamlæberne og finder min kilder. Jeg pirrer den ved at gnide den blidt frem og tilbage. Jeg bruger den ene hånd til at lege med mine nu hårde, struttende brystvorter, mens den anden bevæger sig frem og tilbage over hele min kusse.

Jeg er så varm. Jeg drømmer om at mærke en mand inde i mig, mens min langfinger bevæger sig ind i mit fugtige paradis. Netop som jeg er ved at få udløsning, kommer en mand ind i mit værelse, den flotte mand fra vinduet. Han har et intenst blik, som jeg kan føle helt ind i min sjæl. Han er lidt snavset og svedig efter sit arbejde, men han ser så dejlig ud. Hans muskler svulmer. Han bevæger sig ganske tæt hen til mig. Han går ned på knæ bag mig. Han trækker sin skjorte af, så jeg kan se, at hans brystvorter er lige så hårde som mine. Han trykker dem mod min ryg, mens han begynder at kærtegne mine bryster. Hans hænder er så store og stærke. Jeg kan ikke lade være med at trække vejret hurtigt, han ophidser mig utrolig stærkt.

Hans læber strejfer min hals. Snart finder de mine ører. Hans åndedræt er hurtigt og hårdt, mens hans tunge fugter mit indre øre. Jeg vender hovedet for at møde hans læber. De er lige så bløde som rosenblade. Mine hænder lyner hans jeans op, og jeg kan se hans lem, ikke langt, men tykt på en måde, der fornemmes godt mellem mine hænder. Vi falder om på gulvet sammen. Nu kan jeg mærke varmen fra hele hans krop. Mine ben glider mod hans, mens mine hænder udforsker hans brystkasse. De føler på hele hans bryst og fortsætter, til de når hans lem. Huden er utrolig blød. Mine hænder bevæger sig over spidsen, mens jeg ser lidt sæd sive ud. Jeg slikker min finger; han smager sødt.

Så tager jeg igen fat om hans pik og fører den ind i min kusse. Han føles så stærk, jeg kan mærke hans hjerteslag gennem hele hans krop. Det begynder at snurre i mine fingre. Han skælver som et lille barn. Pludselig kan jeg mærke, at han får udløsning. Jeg fyldes med fryd. Han trykker mig ind til sig og kysser mit ansigt. Hans læber finder snart mine bryster. Han slikker dem blidt. Jeg kan mærke, hvordan han sutter på mine brystvorter, og efter al denne ophidselse trækker jeg brat hans skuldre ned og hvælver underlivet op mod ham. Da hans mund søger efter min kusse, når han min navle og kysser den.

Hans mund overdænger min kusse med kys, mens han lader hænderne føle det bløde hår. Han gnider imod min hud med sine fingre. Åh Gud, hvor det føles dejligt. Han adskiller mine læber, da hans tunge udforsker min kusse. Jeg kan føle, hvordan huden bølger sig, mens han suger mig ind og ud. Hans tunge trænger ind i min skede. Åh, jeg kan ikke holde til det. Han flytter sig op for at kilde min klitoris. Jeg bevæger mig frem og tilbage, så mine hofter presser min kusse ind i hans ansigt, men han elsker det. Jeg elsker ham. Da jeg får udløsning, gør mine safter hans ansigt vådt. Han slikker det hele i sig. Så løfter jeg ham op, sådan at jeg kan smage den søde smag fra min kusse på hans læber. Jeg glemmer aldrig vor oplevelse, og fra det øjeblik vil jeg altid lade gardinerne være trukket fra og danse en ganske særlig dans kun for ham. 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 7 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.