Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det var en varm sommerdag og jeg var på vej ned for at vaske lidt tøj i vaskekælderen. Med 28 grader udenfor var det ikke en dag man ønskede at gøre de nødvendige pligter, men en dag hvor man skulle ligge på stranden sammen med alle de lækre halvnøgne bade nymfer. Nede i vaskekælderen stødte jeg ind i Pia der lige var flyttet ind i min opgang sammen sin datter Jeanette på omkring 14 år og sønnen Mark på cirka 6 år. Det er sådan at der i opgangen bor mange studerende eller eneforældre med deres børn og Pia var ikke en undtagelse. Jeg havde bestemt godt langt mærke til dem da de flyttede ind, da Pia var lidt af en lækker steg, som man jo siger, og datteren var overhovedet heller ikke dårlig. I starten blev jeg i tvivl om Pia’s alder, da hun klædte sig meget ungdomligt med lårkort og halv gennemsigtige kjoler - og med g-streng :o) Nede i vaske kælderen hilste jeg pænt på Pia og gik over til mine maskiner, da Pia pludselig spurgte mig om jeg skulle noget om aftenen. Jeg skulle rigtig havde været til en fest, da det var lørdag, men den var blevet aflyst, så jeg sagde til hende at jeg ikke skulle noget. Pia spurgte mig om jeg ikke havde lyst til at passe hendes børn Jeanette og Mark, da hun skulle til middag hos nogle venner. Da min aften allerede var ødelagt aftalte jeg med Pia, at jeg ville komme op til dem omkring kl. 17 når Pia skulle af sted.

Da kl. blev 17 tog jeg lidt pænt tøj på når nu da det var første gang jeg skulle op til dem og ikke mindst fordi jeg nok gerne ville gøre mig lidt lækker overfor Pia. Da jeg kom derop fik jeg at vide, at Jeanette lå inde i hendes seng og sov da hun havde fået et migræne anfald. Pia havde givet hende et par sovepiller, så jeg skulle nok ikke regne med at se noget til hende før omkring klokken 20-21. Mark sad og så fjernsyn da Pia sagde farvel og hun havde gjort noget mad klar der bare skulle varmes. Efter vi havde spist lagde jeg Mark i seng og hvilken lettelse, for Mark var et meget aktivt barn der allerhelst skulle lege højt og meget. Så der blev ingen problemer og der gik da også kun fem minutter, så sov han. På vej tilbage til stuen ville jeg se ind til Jeanette bare for en sikkerheds skyld og pludselig fik jeg den skørreste tanke. Godt nok var jeg 24 år, men jeg havde aldrig rigtig haft held til at være sammen med en kvinde, kort sagt jeg var Jomfru! Med tanken om at lure lidt på Jeanette fik mig helt til at ryste af spænding i kroppen, jeg kunne se at hun lå i den dybeste søvn efter de sovepille hun havde fået. Med den varme vi havde haft hele dagen lå hun kun halvt dækket med et lagn og det ene ben lå ud til siden; hendes natkjole var derfor trukket op til lårene. Jeanette var på vej til at blive en velskabt kvinde, kunne jeg se, og gennem hendes natkjole kunne man se to strittende buler - hun havde åbenlyst ingen bh på. Som hun lår der på ryggen og med let spredte ben kunne jeg ikke undgår at min pik begyndte at vokse. Jeg gik forsigtig hen til hende og trak langsomt hendes natkjole længer op, så jeg frit kunne se hendes trusse. Aldrig før havde min pik været så stiv, men pludselig blev jeg bange for at hun skulle vågne. Jeg listede hen til hendes ansigt og gav hende en blid lussing.... der skete ikke noget. Hvis de sovepiller stadig virkede så kunne hun nok klare en lussing der var lidt hårdere.... der skete stadig ikke noget. Wow, tænkte jeg, det må havde været nogle kraftige piler hun havde fået. For alvor fik jeg nogle skumle tanker nu. Jeg trak hendes natkjole helt op over hendes bryster, det var ikke helt nemt for hun lår på kjolen, men det gik. To strittende ungepige bryster kom til syne og med to store brystvorter. Jeg begyndte at slikke på det ene mens jeg nulrede det andet og efter et stykke tid begyndte de at blive hårde. Gad vide om hun kunne mærke det.... Jeg blev lidt nervøs, men jeg fortsatte. Jeg kørte den anden hånd ned mellem hendes ben og ind under hendes trusse til hendes lille revne. Hun havde ikke mange hår, men de var på vej. Jeg kunne mærke hun var lidt våd, men om det skyldtes min behandling af hendes bryster eller om det var varmen der var skyld i det, det var ikke til at sige. Jeg lod f

orsigtigt en finger glide ind i varmen, det var en lækker fornemmelse. Nu måtte jeg simpelthen se hendes kusse, så jeg samlede hendes ben og tog hendes trusse helt af så hun nu kun lå med natkjolen oppe over brysterne. Hvilken syn, der lår en solbrun ungpige blottet foran mig. Det gik op for mig at min pik skulle ud nu for ellers ville den blive godt klemt. Fuld af liderlighed tog jeg alt mit tøj af og den eneste frygt var nu kun Mark der skulle vågne, så jeg listede hen til døren og låste den. Pia havde sagt hun ikke ville komme hjem før meget sent i nat.... måske først i morgen hvis hun havde fået for meget at drikke og måtte sove hos hendes venner. Jeg gik tilbage til Jeanette og spredte hendes ben ud til hver side, så hun nu lå med revnen blottet totalt. Jeg stak igen en finger ind i kussen på hende og med tungen begyndte jeg at slikke hende og efter lidt fandt jeg hendes klitoris. Derefter begyndte hendes skamlæber langsomt at svulme op og der begyndte også at løbe safter ud af hende. Mon ikke det var tid til en ordentlig behandling af hendes kusse nu. Stille lagde jeg mig henover hende med mine arme på hver side af hendes krop, således at jeg lå nogle centimeter over hende. Med den ene hånd forsøgte jeg at liste min pik ind i hendes kusse og efter lidt fandt jeg hullet. Arghh, hvilken fornemmelse!!! Det var lidt stramt så jeg kørte langsomt min pik ind og så lidt ud igen. For hver gang kom den længere ind og til sidste var min pik helt i bund af Jeanettes kusse. Et øjeblik jeg havde ventet på i flere år, det var skønt. Hun var åbenbart ikke jomfru, for jeg støtte ikke på noget modstand. Jeg begyndte at køre pikken hurtigere ind og ud af hendes kusse uden nogen tanke om at hun måske ville vågne. Hendes små strittende bryster blævrede frem og tilbage i takt med mine stød i hendes kusse. Jeg kunne mærke at jeg var tæt på at skyde hele min ladning af og da skyndte jeg at trække mig ud, for jeg ønskede ikke at gøre hende gravid i så ung en alder. Pludselig begyndte hun at bevæge sig og hun fik et lille skævt smi

l på læben... mon hun var ved at vågne?!... Hun trak benene til sig og vendte sig om på siden så hun lå i foster stilling med hendes røv lige i mod min pik. Uha, hvilket syn og min pik begyndte da også at hoppe op og ned ved den lille stjernes fremkomst. Jeg vendte hende om så hun lå med benene trukket om under maven og røven strittende op i luften. For at hun ikke skulle vælte til en af siderne trak jeg begge hendes ben lidt ud til siderne så hun lå af sig selv, stadig med frit udsyn til stjernen og den lille revne der var godt våd efter min behandling. Jeg havde altid drømt om at kneppe sådan en ung pige i røven og det gode var, at hun ikke engang kunne føle smerten, et andet plus ville også være at hendes ringmuskel ville være mere afslappet. Jeg sendte en ordentlig klat spyt af sted ned mod hendes røvhul, så der ville være lidt smørelse. Godt nok var min pik godt fedtede ind af hendes kussesaft, men lidt ekstra ville ikke skade. Jeg satte mig i stilling til hendes bagerste hul og mit pikhovede lige mod hendes hul. Langsomt begyndte jeg at presse mod - arghhh!!!, det var stramt. Pikhovedet kom indenfor og jeg stoppede lidt for lige at lade ringmusklen vende sig til min pik. Jeg begyndte langsomt igen at presse og min pik kom længer og længer ind. Sikke et syn - min pik helt i bund på denne guddomlige unge piges røvhul. Jeg begyndte at køre min pik frem og tilbage i et stigende tempo og Jeanette lå bare der livløs og kunne ikke mærke noget. Arghh jaaa!!! Hele min ladning skød jeg af dybest i hendes røvhul. Det var næsten syndt at hun ikke kunne mærke mit dejlige varm sæd i hendes røv.... Men gad vide hvordan hun ville have det når hun vågnede?! Jeg trak mig ud af hendes røvhul og vente hende om - hun var stadig helt våd mellem hendes ben. Jeg tog hendes trusser og trak dem på hende og natkjolen trak jeg ned igen. Jeg listede ud på badeværelset for at gøre mig lidt i stand igen og for at tørre den smule lort af min pik der var kommet på efter turen i Jeanette. Bagefter satte jeg mig ind i stuen med en rar fornemmelse i kroppen. Så håbede jeg bare at Jeanette eller hendes mor Pia aldrig fandt ud af min behandling af Jeanette.

Pludselig vågnede jeg ved at hoveddøren blev lukket - det var Pia da var kommet hjem. Jeg så på uret og jeg var åbenbart faldet i søvn efter filmen jeg havde set, for klokken var næsten 8 om morgen. Straks tænkte jeg på Jeanette, da Pia kom glad ind i stuen. Hun sagde at jeg da bare kunne have lånt hendes seng og at jeg da ikke havde behøvede at sove på sofaen. På vej ud i køkkenet sammen med Pia kunne jeg se at Jeanette var stået op, for hendes dør stod åben. Rigtig nok så sad hun i køkkenet og spiste morgenmad sammen med Mark. Pia spurgte Mark og Jeanette om de havde haft det hyggeligt med mig på besøg og jeg frygtede lidt at Jeanette ville sige et eller andet - men nej. Jeanette fortalte at hun var vågnede op senere på aftenen og hun havde set at jeg sov, derfor ville hun ikke forstyrre mig og hun gik ind på hendes værelse for at se fjernsyn i stedet. Jeanette smilte sødt til mig og pludselig rejse hun sig op og gik hen til mig. Mark sad og læste Anders And mens han guffede kornflaks i sig og Pia var på vej ud af køkkenet og ind i hendes værelse for at tage fest tøjet af. Jeanette gik helt tæt hen til mig lagde an til at hun ville viske mig noget. Pludselig mærkede jeg et hurtigt klem i skridtet af hendes lille hånd, mens hun viskede et svagt tak i mit ene øre. Hun så sødt mig mig og gik ind på hendes værelse. Det var ikke sidste gang jeg var oppe hos Pia, Jeanette og Mark, men dertil høre nogle helt andre historier til :-)

Jeg har planer om flere historier der alle foregår blandt beboerne i min opgang. Blandt opgangens beboer kan nævnes Julia der er studerende og bor alene, Jens der er fraskilt og bor sammen med sin sin hund og så er der Hanne, også fraskilt, på omkring de 40 år. Har du måske nogle idéer til historier med opgangens beboere, så skriv endelig.

 

Ris, ros og kommentarer til forfatteren kan sendes til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 31 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.