Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Tager fat i håndtaget, og jo, puha, døren er åben, så håber jeg bare at det er den rigtige dør, jeg går ind af.

Entréen er mørkt, kun et stearinlys på kommoden lyser op. Så er spørgsmålet jo hvilken dør ? Fem døre at vælge mellem ... Jeg åbner den første dør, nej det er at børneværelse. Næste dør, heller ikke, det var toilettet, men okay det er jo godt at vide til senere. Sætter nu døren til den tredje dør, jo det må være her. Kan høre en sagte snurren gennem døren, og en lige så stille sukken. Åbner forsigtigt døren, stearinlysene rundt omkring i værelset står og blafrer og dér midt i sengen ligger hun med bind for øjnene, og jeg kan se at hun har begge hænder under dynen, og der er livlig aktivitet. Lækkert !

SEX I DAG?

Jeg beslutter mig for at blive stående og lure på hende. Hun sukker dybt hver gang hun kører dildoen ind. Jeg åbner mine bukser og tager mit allerede stive lem frem, frækt at stå og lure på hende mens jeg leger med mig selv. Hun stønner nu endnu højere og hurtigere, lyder som hun er på grænsen til at få orgasme.

Det skal hun dog ikke have lov til endnu, så jeg rømmer mig, og et højlydt "gips" kommer fra hendes mund, og hun stopper med sin leg. "Er du her allerede" ? "Mmmmm" svarer jeg. Jeg går hen mod sengen og sætter mig på kanten og kigger på hende. Hun smiler lidt forlegent, men hun bevarer fatningen, og hun gør tegn til at ville tage sit blindfold af. Jeg er straks over hende, og lægger min hånd på hendes for at stoppe hende.

"Må jeg ikke nok se dig først" ? "Nej" en aftale er en aftale, og det var dig der selv der ville det på den måde"

"Okay" "Tag dine hænder ind dynen, og fortsæt med det du var i gang med" Hun tager langsomt begge hænder ind dynen igen, og jeg kan se at hun begynder sin leg igen. Hun ligger med munden åben og gisper.

Jeg lader nu en hånd glide ind til hende, helt nede ved hendes læg, hun er brændende varm, og jeg kan dufte liderligheden der kommer frem fra hendes gemmer. Jeg går næsten i stå da hun mærker min hånd, der langsomt masserer hende og glider længere og længere op af hendes ben. "Forsæt" siger jeg ... og hun starter igen sin frække leg, mens jeg lægger min hånd oven på hendes, jeg tager fat om den og presser den hårdt mod hendes skød. Hun gisper og giver sig nu højlydt, dildoen er nu helt i bund i hende. Jeg holder presset men hun forgæves prøver at få hånden tilbage igen. Jeg tager nu styringen over dildoen. Jeg fjerner hendes hånd og jeg tager dildoen og begynder nu langsomt, men dybt at kneppe hende. Dybere og dybere, hurtigere og hurtigere. Hun er nu helt i min magt, det er mig der bestemmer om hun skal komme nu.

Jeg ligger meget uroligt, jeg kan se og mærke at hun er lige på nippet til at komme. Jeg trækker nu dynen af hende, og jeg ser for første gang hendes krop, og hvilken krop, slank, lidt solbrun, dejlige bryster med de skønneste hårde, mørke brystvorter der stritter lige op i luften. Jeg kysser hendes bryster, mens jeg stadig knepper hendes skød med dildoen. Hun stønner og hun nyder det virkelig kan jeg fornemme. Jeg bider nu lidt hårdt i hendes brystvorte, og hun skriger af vellyst "ahhhhh ja, bliv ved" Knep mig nu, lad mig få lov komme" Men det skal hun nu ikke bestemme, jeg lader nu min mund glide legende ned mod hendes skød.

Lader tungen lege lidt rundt om hendes store hårde klit, små legende bevægelser med tungen, rundt om klitten og en gang imellem lige hen over den. Hele hendes krop ryster af begær. Jeg tager hendes ene hånd og lægger den om mit store stive lem. Hun tager godt fat om pikken og begynder at køre hånden op og ned.

Hvilken skøn fornemmelse at mærke hun masserer mit lem. "Må jeg ikke nok mærke dig nu" ? "Bare lige få pikken op i mig og mærke dig" ?

"Ikke endnu, skat, ikke endnu" Jeg lægger mig nu helt ind mellem hendes lår og trækker dem godt fra hinanden, og lader min tunge glide direkte op i hendes skød, der står vidt åbent. Kører tungen langt op i hende, og hold da kæft hvor smager hun godt !!!!! Jeg slikker hendes hele vejen rundt om klitten og igen helt op i hende. Hun kan næsten ikke ligge stille mere. "Tag mig nu, please" Jeg rejser og tager tøjet af, og lægger mig ind over hende, og tager fat om mit og leger lidt med den lige mellem hendes skamlæber.

I et eneste stød, kører jeg pikken helt op i hende, hun skriger højt "åhhhhh ja, tag mig, knep mig nu"

Jeg kører frem og tilbage i lange dybe stød, helt op i hende og næsten helt ud, inden jeg presser den helt i bund. Ummmm for pokker da, hun er så stram og så hamrende våd, det er bare så lækkert at mærke hende på den måde. Jeg læner mig ind over hende og kysser hende mund, hun tager fat om min nakke og presser vores ansigter helt tæt sammen, kysser helt vildt, bider i hinandens læber men vi fortsætter med sammensmeltningen af vores underlår. Hun presser underlivet op mod mig, og jeg presser mit lem mod hende. Vidunderligt, det eneste jeg tænker nu er at det bare ikke må slutte, men hun klemmer hårdt om mig pik med underlivet at det er næsten umuligt at holde mig tilbage. Jeg må gøre noget for ikke at komme allerede, så jeg skubber hende væk og trækker min pik ud af hende. "Rejs dig op på alle fire" !!

Hun rejser sig og stiller sig op på alle fire, hun vender lige sit kønne ansigt op mod mig, og hendes mundbevægelser fortæller mig at hun vil kneppes nu, "kom så, knep mig til jeg segner"

Ja ja, tænker jeg grinende, jeg segner nok før du gør.

Jeg tager om hofterne på hende og trækker hende ind mod mig, sætter spidsen af pikhovedet mellem hendes skamlæber, og trækker hende godt ind mod mig. Begynder nu langsomt at tage hende, eller måske er det mere hende der kører sit skød mod min pik hele tiden, og gud hun kan altså noget med de knibeøvelser. Det er næsten som hun malker mig hele tiden.

Jeg prøver at fokusere på noget andet for ikke at komme nu. Jeg ser hendes lille DILDO på sengen og tager den og fugter den lidt med hendes safter. Kører den nu forsigtigt rundt om hendes lille frække stjerne. Presser den stille og roligt mod stjernen der langsomt men sikkert giver efter for presset, alt mens hun kører sit underliv hårdt mod mit.

"Jeg vil have dig nu, knep mig så jeg kommer"

Jeg kan ikke gøre andet end at gøre som hun vil have ... Jeg knepper hende hårdt med pikken og dildoen, helt ind helt ud, dybt dybt ind og helt ud, hun skriger nu sin orgasme ud i rummet og jeg giver giver og jeg kan mærke al min opsparede sperm der eksploderer op i hendes varme skød, mens hun malker mig fuldstændig tom. Hun fortsætter sine små knibeøvelser for holde oppe, og jeg prøver at holde den kørende nogle minutter endnu, men må til sidst give efter for naturkræfterne og jeg glider ud af hende, og mens jeg står der bag hende kan jeg se hvordan spermen langsomt begynder at dryppe ud af hende. Lækkert, vi falder sammen og holder om hinanden mens vi kysser blidt og vore tunger mødes og leger.

Jeg må have noget at drikke siger hun, skal du have noget med ? Ja tak bare et glas koldt vand, svarer jeg.

Hun rejser sig og tøffer ud af værelset, og jeg ligger tilbage og nyder synet af hendes skønne nøgne og den vidunderlige røv der smiler til mig.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 29 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.