BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Endelig ..... Der kommer hun gående nede på stien. Jeg genkender hende straks fra billederne fra hendes mails. Det lange mørke, næsten kulsorte hår der blafrer efter hende. De lange sorte støvler og den lange sorte frakke ..... Jo hun har vist hørt efter.

Jeg står ude på altanen og følger hende, ser hvordan hun kigger sig omkring, som om hun lige skal sikre sig at ingen ser hende. Hun knapper frakken op, og fører den ene hånd ind under skjorten og videre ned. Hmm, er hun mon så våd at hun ikke kan holde den oppe ? Hun stopper op, og presser dildoen helt op igen, går videre op over græsplænen, to minutter til hun ringer på. Jeg kan allerede mærke mit lem der vokser sig stort og stift i mine boksershorts.
Så, nu er hun der ..... Jeg kigger lige ud gennem dørspionen, jo det er hende, jeg åbner langsomt døren, og ind træder hun. Med begge øjne lukket siger hun "Goddag, min Herre" Hun vender sig om, og sætter sig på knæ foran mig. Langsomt bøjer hun hovedet fremad. Jeg tager bindet frem fra min lomme og giver hende det på.

SEX I DAG?

"Tak Herre" hvisker hun lavmælt. Mon hun er ved at fortryde ? Nej, for i det samme siger hun "Jeg er Deres ejendom, Herre, brug mig som De ønsker" Jeg har endnu ikke sagt et eneste ord til hende, og ikke et eneste ord kommer hun til at høre. For nu sætter jeg høreværnet ned om hendes ører..... Intet at se, Intet at høre, og snart heller intet at sige..... Men allerførst tager jeg fat i hendes lange hår og trækker hende op at stå.

Hun tager forsigtigt hånden ned i sin taske og fumler lidt rundt i den, hun rækker hånden frem og overrækker mig sit kamera. Godt, tænker jeg, så har hun husket det. Jeg vender hende om så hun står med ryggen til mig, jeg trækker langsomt frakken af hende. Hun rækker begge hænder om på ryggen, og får håndjernene på. Jeg skubber hende over mod døren, presser hendes ansigt ind mod døren, og jeg forlader hende for nu.

Jeg går ind i soveværelset og sætter mig foran computeren, tænder den og venter på den er klar. Jeg tager disketten ud af kameraet og sætter den i computeren, jeg venter spændt på at se hvad hun har lavet på togturen. Nu begynder billederne, et efter et, at dukke op på skærmen. Det første billede viser hende hvor hun står i sit soveværelset, helt nøgen, mens hun sætter klemmerne på brystvorterne.

Det næste, der er hun ved at sætte sin anal-plug på plads i det bageste hul, så kommer yderligt et, hvor hun er ved at tage de hvide selvsiddende strømper på. Jo, hun har virkelig gjort sig umage til denne lejlighed.

Billede for billede kommer over skærmen, de næste billeder viser hende hvor hun står ude på toilettet i toget. Hun havde fået ordre på at hun skulle tage billeder under hele turen, jeg ville se hende tilfredsstille sig selv, se hvordan hun legede med sine dildoer i begge huller. Så kommer det næste billede.... Inde fra kupéen. Taget fra modsatte sæde, direkte op i hendes varme skød. Jeg kan se safterne der glinser, de to dildoer der er presset helt i bund i hendes huller. Nu kommer jeg snart til det mest pirrende, turde hun gøre det ? Jo, hun turde så .....

De næste billeder er fra S-toget, hun sidder med brysterne fremme, og kjolen trukket helt op, så man kan se hendes våde fisse. Meeeen, hun kan ikke selv have taget de billeder, de er taget på lidt afstand, og i en højde hvor hun ikke bare har kunnet sætte kameraet. Så kommer det..... Hun sidder med en stor stiv pik i munden, det jeg ikke troede på at hun ville gøre, hun har virkelig bedt en vildt fremmed fyr i toget om at få lov til at sutte hans pik, de næste fem billeder viser hvordan hun sutter og slikker ham til udløsning, og de sidste tre billeder, ja, der ser jeg virkelig at hun elsker sperm. Fyren sperm er ud over det hele, i hendes mund, i hele hendes ansigt og nede på hendes store bryster. Jeg er nødt til at lege med mit store stive lem, jeg tager det frem, og kører som en besat hånden op og ned af skaftet, men i sidste øjeblik kommer jeg til besindelse og stopper i tide inden den sperm havde væltet frem og udover min hånd.

Jeg kigger på uret, der er allerede gået en halv time siden hun kom. Jeg går ud til hende, og fører hende ind i stuen. Jeg stiller hende midt på gulvet, og tager billeder af hende, mens hun står som en lille genert skolepige med krydsede ben og skammer sig.

Jeg knapper langsomt knapperne i hendes skjorte op, og krænger den ned om hendes arme, krænger de store bryster ud af bh'en, og lader min tungespids glide hen over brysterne og de stive brystvorter. Hun stønner højlydt af velvære, mens jeg sætter mig på knæ foran hende og ganske langsomt trækker nederdelen ned om hendes ankler.

Jeg hiver lidt i nederdelen, og hun løfter på benene så jeg kan få nederdelen fri. Hun spreder forsigtigt benene og jeg kan se dildoen i hendes våde fisse, det er lige på nippet til at hun ikke kan holde den mere, mens anal-pluggen sidder godt og trygt, den er også pustet helt op som jeg gav hende besked på inden afrejsen.

Hun stønner højlydt, jeg lader min tunge køre hen over din hårde klitoris, og leger længe med den, indtil hun er lige ved at sprænges. Hun ved hvad straffen er for at få orgasme..... Så hun bider det i sig, men i samme øjeblik jeg suger klitten ind mellem mine og bider til, skriger hun. Hun kommer i den største orgasme jeg har oplevet en kvinde få i de sidste mange år. I det samme glider dildoen ud og lander med et brag på gulvet.

Jeg tager i det samme fat i anal-pluggen og i et eneste træk, hiver jeg den brutalt ud af hende. Hun skriger endnu en gang, denne gang endnu højere, men også mere smertefuldt. Hun falder næsten samme ned over mig. "Tak Herre" nærmest hvisker hun til mig. Sveden pisker af hende, dråbe efter dråbe lander på mit ansigt. Men hun er ikke færdig endnu..... Jeg tager hårdt fat om klemmerne på de stive brystvorter, jeg klemmer ekstra hårdt om dem, og hiver til ..... "Arhhhhh!!!!! Og hun bider tænderne sammen om sin læber..... hun ryster som et espeløv....

Det er lige før jeg har ondt af hende, men jeg vælger at spillet skal spilles til ende. Jeg rejser mig op, tager fat om hendes bagbundne hænder og fører hende hen til det store egetræsspisebord. Jeg smider hende ind over kanten af det, af omsorg har jeg dog først lagt en dyne hen over bordet. Jeg løsner hendes hænder og tækker hende hen over bordet.

Jeg binder hurtigt hænderne til de reb jeg allerede havde bundet fast til bordet, så spreder jeg hendes ben ud og binder dem på samme måde. Jeg lader mine bukser falde ned, spreder hendes balder, og i et eneste hårdt stød er jeg oppe i hendes bageste hul. Hun skriger af fulde lunger, mens jeg puler hendes røv, mens mine hænder tæver løs på hendes balder, jeg kan på intet tidspunkt stoppe min vildskab, jeg er bare nødt til at følge mit instinkt, jeg hamrer løs i hendes anus, og endelig kommer det..... al min opsparede sperm vælter ud af mig og langt op i hendes røv. Jeg falder sammen over hende, fuldstændig udpumpet for kræfter og safter. Sådan ligger vi et par minutter og kommer os ganske langsomt, vi ligger begge to og ryster. Det er bare så vildt, så frækt, så lækkert.

Meeeen, spillet er langt fra ovre, jeg løsner hende, og tager det sidste af hendes tøj, og vi går ud på badeværelset. Jeg tænder for bruseren og får hende ind at stå under den. Det dejlige varme vand bekommer hende godt, men hun er her ikke for at nyde, så ganske langsomt skruer jeg ned for det varme vand og erstatter det med det kolde. Hun står til sidst og ryster af kulde, min barmhjertighed løber endnu engang af mig, og hun får igen lov at nyde det varme vand skylle ned over sig. Jeg stiller mig ind til hende, og vi sæber hinanden ind, rør hinanden og kæler. Jeg tager fat i hendes lange våde hår, og tvinger hende ned på knæ foran mig.

Hun tager med begge hænder om min pik, trækker forsigtigt forhuden frem og tilbage, indtil pikken står stor, stiv og stolt igen, Hun lader tungen glide op og ned af skaftet, og leger forsigtigt med den blottede glans, og hun lader stille sine læber glide ned over min pik.... Jeg løsner bindet hun har for øjnene, hun glimter lidt i lyset, og smiler op til mig, mens hendes mund arbejder med pikken. Men jeg vil ikke komme endnu, så jeg tager fat om hende og løfter hende at stå, jeg tager håndklædet og tørrer hendes dejlige velskabte krop.

Vi står med ansigterne helt tæt ind til hinanden og vores tunger mødes i et krævende kys. Jeg vender hende rundt, presser mit stive lem mod hendes balder, mens jeg lader mine hænder lege med hendes store dejlige og bløde bryster. Jeg kysser hende først blidt, siden mere krævende på halsen og i nakken, bider lidt, kysser hendes ører, for pokker hvor er hun bare vidunderlig..... Jeg presser hendes overkrop lidt frem, og spreder hendes balder, langsomt glider mit dunkende stive lem ind mellem hendes store saftige skamlæber, jeg trækker hende langsomt tilbage mod mig, og støder til ... hun er bare så vild og så våd at jeg i to stød er helt i bund i den varme stramme fisse.
Jeg knepper hende i flere minutter med lange dybe stød, der hver gang går helt i bund, det eneste jeg tænker på nu er at sprøjte min varme sperm op i hende. Jeg kan mærke spermen presse sig på, og i sidste øjeblik, beslutter jeg at hun skal have hele ladningen i munden. Jeg trækker mig hurtigt tilbage, og vender hende og presser hende ned på knæ foran mig. Hun ser op på mig med strålende øjne, og hun åbner automatisk munden, jeg tager fat om pikken og malker det hele ud over hendes ansigt og ind i hendes mund, til sidst presser jeg pikken ind i munden og hun slikker den fuldstændig ren, mens hun slikker sig om munden.

Vi tænder igen for bruseren og lader vandet varme og skylle vore svedige kroppe.

Få sex i dag

Efter badet sætter vi os ind og får os en lille hyggelig frokost. Vi snakker om vores fælles oplevelser før, og om alle de gange hvor vi har siddet og liret hinanden op når vi har været på chatten eller snakket sammen i telefonen. Om alle de gange hvor Anette, har ligget og leget med sine dildoer derhjemme i sit soveværelse, mens hun har haft mig i røret, hvordan vi har liret hinanden og om når hun har haft kameraet fremme og taget billeder af sin leg og efterfølgende sendt dem til din mail. Jeg har ikke tal på hvor mange gange jeg har siddet og nydt billederne af hendes leg, mens jeg har været nødt til at spille pikken af .... Uhmmmm og nu sidder vi her og det hele er virkelighed.
Vi sidder begge og er hamrende liderlige efter at komme i gang igen. Hun sidder i min badekåbe, og hendes store bryster er ganske langsomt ved at snige sig vej ud i det fri igen. Hun vipper lige en gang med brysterne og straks er de ude.

De store mørke brystvorter stritter af velvære, hun tager hænderne op og klemmer forsigtigt om vorterne, men hendes tunge kører frem og fugter hendes læber. Hun ved godt at hun er på afveje nu, men hun kan ikke lade være med at spille op, hun vil gå hele vejen i dag, afprøve alle sine grænser, og afprøve min tålmodighed. Hun skubber sin stol væk fra bordet, lader badekåben falde til side, sætter fødderne op på bordkanten, kører den ene hånd ned over maven og videre ned til det brandvarme skød. Hun sidder med lukkede øjne, og jeg kan se at hun lader fingrene lege med skamlæberne og den hårde klitoris.

Hendes lår glider langsomt fra hinanden, og jeg ser nu hvordan hun leger med sine våde skamlæber, hvordan fingrene langsomt finder vej ind i hendes indre. Jeg er nødt til selv at lege lidt mens jeg nyder hendes leg, det er jo ikke første gang dette sker, men det er første gang vi sidder over for hinanden mens vi leger. Hun fortsætter sin leg, men jeg rejser mig op, går om bag hende og giver hende endnu en gang bindet for øjnene.

Jeg tager fat om hendes arme, hun er ikke meget for at slippe sin leg, men jeg trækker til og hun må opgive legen for nu. Hun følger modvilligt med mig ind i soveværelset, hun ved hvad der venter hende, men det er et fælles ønske vi begge har givet udtryk for i gennem vore mange samtaler. Så der er ingen vej udenom nu. Jeg placerer hende oppe på sengen, binder begge hendes hænder oppe ved hovedgærdet, spreder hendes ben helt fra hinanden og binder dem til stolperne. Jeg lægger en pude under hendes balder, så er hun klar til næste akt....
Hun ligger helt forsvarsløs nu , blinded, høreværn, og munden kneblet .... Intet at se, intet at høre, intet at sige ..... Hun har overgivet sig totalt til min magt, hun stoler 100 % på sine egne instinkter og på at jeg ikke bryder hendes grænser.
Hun bemærker nu de første iskolde dryp på sine læber. Jeg holder isterningen lige over hendes mund, men hun kan intet gøre, munden er kneblet, men hun ville gerne smage de kolde dråber. KLIP. Jeg kører ganske langsomt isterningen ned over hendes brystkasse, kører isen rundt om hendes bryster, rundt om de stive brystvorter. Jeg tager en ny isterning og tager den mellem mine tænder. Jeg kører den rundt på hele hendes overkrop, jeg nyder at se hvordan brystvorterne trækker sig sammen. Hun giver sig, men ikke en lyd kan komme over hendes læber. Jeg stopper med at lege med hendes bryster og vorter..... Hun springer op som i krampe nu .....

Stearinen ramte plet, lige midt på hendes venstre brystvorte. Endnu en krampe rammer hende, da det næste dryp af stearin rammer den højre brystvorte. Jeg holder øje med hendes hånd..... tegnet på at hun giver op, men hånden er stadig knyttet helt sammen, så hun fortsætter, i hvert fald en tid endnu..... Den varme stearin rammer nu i store plamager ned på hendes blottede og nøgne overkrop. Snart er brysterne dækket af den røde stearin. Hun giver sig endnu en gang nu, da jeg sætter klemmerne på brystvorterne. Klemmerne er forbundet med en lille kæde imellem sig. Jeg tager kæden i munden, og trækker hårdt tilbage i den, men hånden er stadig knyttet tæt sammen.

En ny isterning bliver placeres mellem mine tænder, og jeg glider langsomt ned over hendes mave og videre ned til hendes tætklippede venusbjerg. De kolde dråber rammer den strittende klitoris, og langsomt glider isterningen ned mellem de store mørke skamlæber. De trækker sig sammen, samtidigt med at de spreder sig ud som en smuk velduftende rose. Med et eneste lille skub med tungen, smutter isterningen ind mellem skamlæberne og glider for evigt ind i hendes varme indre.

Klemmerne giver endnu en gang et lille ryk i brystvorterne, og jeg kan se at det virkelig gør ondt nu, men hun bider smerterne i sig. Hun løfter underlivet fra puden, men hånden er stadig knyttet sammen som i en krampelignende tilstand. Jeg lader nu min tunge lege med hendes klitoris og skamlæber. Hun skal have lov til at mærke suset inden næste akt. Jeg pirrer og tirrer hende til hun, hvis hun kunne, skriger sin orgasme ud i rummet.....
Hun falder helt sammen. Hele kroppen ryster, hun spjætter vildt, selv om både hænder og fødder er bundet fast til sengen. Jeg slutter af med at presse den sidste isterning op i hendes bageste hul. Sætter anul-pluggen op, puster den helt op......
Jeg rejser mig, slukker lyset og forlader rummet.
Jeg sætter mig ude i køkkenet og skænker en kop kaffe og tænder en cigaret ..... Jeg sidder og tænker over hvad næste trin skal være ? Hmmm .....

Jeg drikker kaffen færdig, slukker cigaretten og går ind til hende.
Hun ligger helt stille og udmattet, men det giver et gib i hende da hun mærker at jeg sætter mig på sengekanten. Lader stille mine fingre glide ned over hendes krop, stille og blidt.....men jeg kan ikke dy mig alligevel, klemmerne får lige et hårdt ryk, så de ryger af.... Jeg kærtegner hendes ansigt, og tager høreværnet af hende.

Jeg tager nu telefonen, og ringer op til Gitte. "hej det er Gitte" ja det ved jeg da godt det er ...Smil... Hun spørger selvfølgelig om hvorfor jeg dog ringer til hende på dette tidspunkt midt om eftermiddagen ? Jeg plejer jo altid at ringe om aftenen ved sengetid, når vi lige skal pirre og lege lidt sammen i telefonen. Jeg sætter hende ind i situationen her, og kan høre hun bliver godt liderlig af at høre om det.

Jeg kan høre at hun tænder for sin DILDO, og høre at hendes åndedrættet ændrer sig markant.....Jo jeg kender godt Gitte når hun er liderlig. Hun holder røret helt ned til sin våde fisse, så jeg rigtig kan høre hvor våd hun er. Jeg ikke selv komme fingrene i ro, må lige sidde og lege med mit stive lem, mens vi fortsætter vores frække snak. Vi forsætter i et lille kvarter tid, og alt i mens jeg leger med min pik, hører jeg dildoen op i Anettes fisse, og kører den langsomt ind og ud af hende, samtidigt med at jeg tænder for vibratoren i anal-pluggen.

Jeg tager stearinlyset og lader den varme stearin sprøjte ned over Anettes underliv, hun hopper en halv meter. Gitte er nu ved at nå klimakset, og jeg placerer røret nede ved Anettes øre, så hun kan følge med i Gittes orgasme. KLIP. Vi siger farvel og tak for denne gang. Nå nu har Anette vel også fået samlet kræfter så vi kan komme videre med legen.
Jeg trækker begge dildoer ud af Anettes huller, der står gabende åbne bagefter. Jeg må lige smage lidt på hendes safter igen, og lader tungen lege med de fugtige skamlæber, og kører tungen op i hende....Uhmmmm.....Men nu er tiden ved at være til at Anette skal have det hun så gerne vil have.....Min hånd.....Hele hånden..... Jeg kører et par fingre op i hendes hungrende fisse, masser af plads, hun er bare så våd, og så hamrende liderlig.

Jeg kører fingrene frem og tilbage på ydervæggen af hendes fisse, jeg kan mærke hvordan hendes safter presser sig på. Endnu en finger, og endnu lidt leg og pirren af hendes indre..... Fjerde finger kommer nu på plads, og det er nu kun spørgsmål og tid inden hun har hele min store hånd oppe i sig. Jeg kører forsigtigt fingrene langsomt frem og tilbage i hendes varme og våde fisse. Jeg bøjer langsomt tommelfingeren helt ind til de andre fingre, og presser langsomt, ganske, ganske langsomt hånden ind.

Jeg mærker hvordan Anette både presser mod hånden samtidigt med at der opstår et vakuum der nærmest suger hånden ind. Nu er tommeltotten helt inde, og jeg begynder at køre hånden frem og tilbage i fissen, hun åbner sig endnu mere, og der er nu helt fri adgang til at køre hånden helt i bund. Jeg fister hele hendes fisse, jeg mærker hendes safter, i starten siler de ud af hende, men pludselig kommer de i gevaldige sprøjt, ud over min hånd.

Jeg fortsætter med kneppe hendes fisse med hånden indtil hun er total drænet for kræfter og safter. Jeg lader hende ligge et par minutter og slappe af. Jeg løfter jeg hendes hofter op og lader min store stive pik glide i hendes bageste hul. Uden hensyn til Anette knepper jeg hende af fulde kraft i nogle minutter indtil jeg tømmer al min varme sperm op i hende.

Jeg løsner nu de snærende bånd om Anettes hænder, og jeg slukker lyset og forlader rummet. Jeg går ud på badeværelset, tænder bruseren og stiller mig ind og lader vandet kærtegne min krop. Da jeg har stået der et par minutter, mærker jeg pludselig et par fugtige læber der lukker sig om mit halvslappe lem.....Uhmmm, jeg tror ikke Anette kan få nok.....
Men hvem ved ? der er måske en fortsættelse på historien......

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 9 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.