Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det drejer sig selvfølgelig om fyre! Inden jeg går videre med min fortælling, vil jeg lige beskrive mig selv. Jeg er almindelig af højde, vejer måske 7 - 8 kilo for meget, men har et rimeligt pænt ansigt. Så mangler jeg bare at fortælle, at jeg har meget store bryster. Det er faktisk det, min fortælling handler om.

I en alder af 25 år har jeg efterhånden været sammen med en del piger. De har stort set alle sammen været mest interesserede i min bryster. Eller patter, som de fleste fyre åbenbart foretrækker at kalde dem. Hvis jeg er til en fest, er der altid én eller flere fyre, som hurtigt bliver interesserede i mig. Jeg kan altid mærke det, fordi de begynder at stirre på mine bryster, mens de smiler frækt til mig.

SEX I DAG?

Måske er problemet, at jeg ikke går med bh. Det har jeg aldrig gjort, men jeg ved da godt, at mine bryster er ret tydelige hvis jeg kun har en T-shirt eller en tynd skortebluse på. På den anden side kan man jo ikke altid have en stor sweater på, vel?

Hvis jeg alligevel falder for en fyr, viser det sig næsten altid, at det bare er mine bryster han er interesseret i. Det kan være, jeg skal give et eksempel. For ikke så længe siden, var jeg til en stor fest hos en gammel skolekammerat. Der var selvfølgelig masser af fyre og piger, der var ude at more sig. Jeg havde taget en almindelig sweater og en nederdel på. Men alligevel - så snart jeg bevægede mig rundt i stuerne, kunne jeg høre fyrenes bemærkninger:

- Hold da kæft nogle store nødder! eller:

- Se hende med de store patter!

Og så er det altså, man føler det er et kødmarked, og det er lige før, jeg begynder at hade mine bryster!

Senere på aftenen kom en fyr, der hedder John hen og snakkede med mig. Mens vi snakkede, gloede han selvfølgelig på mine bryster. Men ikke lige som alle andre fyre. Han gjorde det ligesom mere naturligt og uden at grine frækt. Det endte med, at jeg faldt for ham og tog med ham hjem.

Efter et par glas vin havnede vi så inde i hans seng. Han klædte mig af og begyndte at lege med mine bryster, mens han kyssede mig. Når en fyr behandler mine bryster på den måde, er det bare helt naturligt, og jeg bliver især ret liderlig, hvis han tager lidt hårdt på dem. Mens han legede med mine bryster, tog jeg fat om hans pik, og så sagde han:

- Du har kraftedeme et par skønne store patter! og så var jeg var færdig!

Jeg troede, han var anderledes, men det var han selvfølgelig ikke! Jeg blev så vred, at jeg sagde, at han til gengæld havde en utrolig lille pik, og det havde han altså også! Så blev han gal, og det endte med at vi diskuterede store bryster og små pikke. Til sidst satte han sig ovenpå mig, så mine arme var låst fast ind til kroppen. Han klemte mine bryster hårdt sammen og begyndte at støde sin pik ind i kavalergangen.

Som jeg fortalte tidligere bliver jeg altid liderlig, når en fyr tager lidt hårdt fat, så mod min vilje begyndte jeg at stønne i takt med hans stød. Jeg fik den ene hånd fri og begyndte at spille fisse, som aldrig før. Samtidig med hans sperm sprøjtede ud ovre mine gyngende bryster, fik jeg en vild orgasme. Bagefter undrede jeg mig lidt over, at sådan en lille pik kan levere så meget sperm!

En anden gang, hvor jeg mødte en liderlig brystfikseret fyr, var på stranden, hvor jeg altid solbader topløs. Hér har jeg oplevet en del fyre, som spillede den af oppe i klitterne, mens de lå og gloede på mine bryster. Lidt irriterende blev jeg som regel alligevel liggende. Senere om eftermiddagen kom en ung fyr gående. Han havde cowboybukser og en løsthængende skjorte på. Mens han gik, kunne man tydeligt se, at han var på udkig efter piger.

Da han kom hen til mig, gloede han uhæmmet på mine bryster. Han gik videre hen ad stranden, men efter en halv time kom han tilbage igen.

- Vil du med en tur op i klitterne? spurgte han, og selvom jeg blev forarget, blev jeg også lidt liderlig.

Jeg tænkte på at spille kostbar, men et blik på hans bukser fik mig hurtigt til at skifte mening. Hans pik fik bukserne til at se ud som om, de var et par numre for små. Jeg rejste mig og gik efter ham op i en dyb gryde. Han tog hurtigt tøjet af og stod dér foran mig med den største pik, jeg længe har set. Dét var noget andet end ham "lille-John".

- Skal jeg smøre dig ind i solcreme? sagde han, og jeg nikkede, mens jeg lagde mig ned. Han satte sig hen over mig, så han kæmpepik strittede op i mit ansigt. Med bestemte bevægelser smurte han cremen ud på mine bryster, mens han klemte de strittende vorter. Jeg stødte underlivet op mod ham, og han smilede frækt til mig.

Hans pik var efterhånden helt blå i hovedet, og jeg spurgte om vi ikke skulle se at komme videre. Det syntes han var en god idé, og han foreslog, at jeg lagde mig op på alle fire.

- Det ser frækt ud, når dine patter gynger, sagde han, og placerede derefter en hånd på hver, mens han stødte sin kæmpe pik op i min våde mis. Dét var den største pik, jeg længe havde fået, og som sagt har jeg alligevel prøvet en del! Han stødte et par gange, mens han klemte mine store bryster, og jeg stønnede højere og højere.

Så trak han dyret ud, og jeg vendte mig om. Jeg satte mig på knæ foran ham, og klemte brysterne sammen, så han kunne presse pikken ind mellem dem.

Efter et par hurtigt stød, brølede han højt og sæden væltede ud over mig. Jeg tror nærmest hele stranden kunne høre os, men det tænkte vi ikke lige på. Da han var kommet lidt til sig selv, smurte han sæden ud over mine bryster, og sagde, at jeg havde de dejligst patter han nogensinde havde mødt, og denne gang tog jeg det som et kompliment. Jeg svarede, at hans pik også var den bedste, jeg længe havde mødt.

Det var ikke sidste gang, vi sås, men dét er en helt anden historie.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 58 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.