Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Hej jeg hedder Otto, er 22 og betonbisse. Jeg har sat mig for at fortælle hvad der hændte sidste sommer. Jeg bor i København men arbejder på "broen", så jeg har langt hjem.

Det var en dødssyg onsdag, sjakformanden kom ind i skuret og sagde at vi havde fået en ny medarbejder, en tung i arbejde, og at en af os var nødt til at have denne person med. Da min makker lå på hospitalet til observation, efter et fald dagen i forvejen, blev det mig der fik fornøjelsen, og jeg skulle møde den nye henne ved punkt 22. Jeg fik fat i hjelm, værktøjsbælte og sikkerhedsselen, da vi skulle arbejde i 15 meters højde, med eftersyn af et element, som røntgenfyrene mente de kunne se revner i, på deres røntgen FILM.

Jeg traskede af sted, mens jeg bandede og svovlede over at JEG skulle have et eller andet fjols, der aldrig havde set et stykke værktøj, med. Da jeg kom derhen, stod der en slank fyr iført hele grejet, og fumlede med sikkerhedslinerne. Jeg gik hen og sagde davs, fortalte hvad vi skulle lave, og viste ham hvordan linerne skulle være, og begyndte at klatre op, mens jeg forventede at gøre hele arbejdet selv.

Da jeg var kommet op, og var ved at finde hvor vi var kommet til dagen i forvejen, kiggede jeg ned, og så at den nye mand "allerede" var kommet halvvejs op. "Nå, så kan det da ikke gå helt ad helvede til" tænkte jeg, og satte mig til at vente på at han kom op. Lidt efter var han oppe, og jeg kunne se at han havde fået varmen, for han svedte, så jeg spurgte om han nogensinde havde prøvet at klatre før.

Han svarede at han havde klatret lidt i bjerge, men at han ikke var vandt til at klatre på den måde, og med så meget tøj på, som vi havde på. Det var morgen, vi var nede i nærheden af vandet, og i skyggesiden af elementet, så det VAR lidt råkoldt her til morgen. Jeg fortalte ham at det ville blive varmere lidt senere på formiddagen, og i hvert fald når vi kom over i solsiden. Der var et eller andet mærkeligt ved den måde han snakkede på, men jeg kunne ikke sætte en finger på hvad det var, og det irriterede mig.

Vi gik i gang med inspektionen, og den nye mand gik forrest nedad, søgende efter de synlige revner, og mærkede dem op, og han skulle samtidig skrive dybden på revnerne, så vi kunne få et overblik over hvor galt det var. Da han først fik fat i det gik det helt godt, og snart gad jeg ikke mere at kontrollere om han målte rigtigt, og pludselig var der gået tre timer, så jeg råbte ned til ham, om hvad han sagde til at klatre ned for en kop kaffe, og han nikkede og begyndte at klatre ned.

Vel nede på jorden, smed jeg selen, og gik op til skurvognen for at hente en kande kaffe, da man ikke må drikke alkohol på pladsen, og da jeg kom tilbage, sad han og var i gang med at efterse det sidste af vores værktøj, sikkerhedsudstyret var ordnet, og lå pænt lagt sammen, ved siden af min jakke og min skovmandsskjorte, som jeg havde taget af da jeg kom ned. Han havde stadig sin skovmandsskjorte på.

Han lagde nu det sidste stykke værktøj væk, og mens jeg hældte kaffe op til ham, spurgte jeg ham om hvor han havde lært at efterse de forskellige effekter, og han svarede at det var noget naturligt for klatrere, hvilket jeg måtte give ham ret i.

Det irriterede mig stadig at jeg ikke kunne finde ud af hvad der var galt med den måde han snakkede på, hans stemme virkede "lys" og let hæs, så jeg spurgte hvad det var med hans stemme, og om han stadig frøs, det var trods alt blevet formiddag, og vi sad i solen. Her til svarede han at der skam ikke var noget galt med stemmen, og at han godt nok var ved at blive kogt i skjorten, men da det var første dag han havde udendørs arbejde i lang tid, beholdt han den på for ikke at blive forkølet.

Jeg blev sgu lidt irriteret, og spurgte igen hvad der var galt med hans stemme, og hertil sagde han at han for et par år siden havde haft et uheld, der gik ud over stemmebåndene, og han derfor altid lød lidt hæst, hvortil jeg brummede, at det kunne han da have sagt med det samme. Da vi var færdige med at drikke kaffen, kom formanden, og sagde at vi var nødt til at gå over til støbeform 9, da ingeniøren lige havde opdaget at den skulle være påbegyndt i mandags, og vi dermed var to dage bagefter, så for at nå det til tiden, var vi nødt til at være to sjak på den.

Knud og Jens havde været så smarte at vælge skyggesiden, de røvhuller, og kunne derfor gå og slappe lidt af, da solen ikke hjalp til med at hærde overfladen der omme, og samtidig ville der aldrig blive så varmt der. Vi gik i gang med at binde jern, og i løbet af en halv time smed jeg skjorten, da der efterhånden var godt varmt, og min nye makker havde også knappet sin skjorte op, og vi fortsatte så derudaf.

Da vi nåede middag, rettede jeg mig op, og spurgte om han var sulten, eller om vi bare skulle tage en mundfuld kaffe, og så blive færdige med at binde jern, og han svarede at han syntes at vi skulle nøjes med kaffen. Jeg gik over efter kanden, og vores kopper, og gik tilbage til hvor han havde sat sig, og så at han sad foroverbøjet og stirrede på sine hænder, som om der var noget galt, så jeg skyndte mig der over mens jeg spurgte om han var kommet til skade.

Men han rystede bare på hovedet, og holdt hænderne frem, og jeg så med det samme at han havde fået vabler på begge hænder, og en af dem der var på venstre hånd var begyndt at bløde, så jeg hentede førstehjælpskassen, og da jeg kom tilbage spurgte jeg, mens jeg satte mig ned, om det var længe siden at han havde haft manuelt arbejde, og han sagde at det havde han aldrig haft.

Jeg rakte ud efter den hånd der blødte, og i det jeg tog fat i den, lagde jeg mærke til at det var en slank hånd, med lange fingre, og velholdte negle, ikke lige som mine brede hænder med korte tykke fingre, og fulde af hård hud, hånden føltes blød og kølig, så jeg kiggede op, da jeg ikke kunne få det til at passe med en arbejdsmand, det var musiker- eller kunstner- hænder, og det jeg så, fik mig til at glo.

Min makker, han var en hun !. Jeg slap hendes hånd som om jeg havde brændt mig på den, og stammende fik jeg kvækket "Du er jo en dame", og hun kom med en perlende latter, og sagde " Jeg har ikke påstået andet". Mine øjne røg nedad, og ganske rigtigt, der var et par bryster, og straks begyndte jeg at rødme, hvorfor ved jeg ikke. Jeg følte mig som den gang jeg som teenager første gang så en nøgen pige, og følte mig brandvarm i hele hovedet.

Hun sagde "Hej jeg hedder Gitte", "gider du at kigge på mine vabler"?, og der sad jeg og så fjollet ud, men kom til mig selv et øjeblik efter, og forsigtig tog jeg hendes venstre hånd, og med vat, saks og plaster fik jeg ordnet hendes hånd, hvorefter jeg gik i gang med den højre. Da jeg havde ordnet begge hendes hænder, tog jeg undertrøje af, og hvorfor ved jeg ikke, men jeg rødmede igen, og forsøgte at kigge på et skrabesår, i siden som jeg havde fået lidt tidligere, da jeg havde rejst mig op i et armeringsjern.

Gitte spurgte om hun skulle lege doktor, nu da jeg havde ordnet hendes hænder, og da hun synes at det så besværligt ud, som jeg forsøgte mig med. Hun tog førstehjælpskassen, og begyndte forsigtigt at rense skrammen, og satte derefter plaster på, lukkede kassen med et smæld, og spurgte mig så om jeg havde noget mod at arbejde sammen med kvinder, eller om hun skulle finde sig et andet arbejde i morgen, hvortil jeg svarede, at for min skyld var det OK, hvert fald til min makker kom tilbage, forudsat at hun ikke forventede at der blev taget særlige hensyn til at hun var kvinde, udover hvad hendes fysik kunne klare.

Vi gik i gang med at binde jern igen, jeg gad ikke at tage undertrøjen på, da det var varmt i solen, og efter en times tid, kiggede jeg over skulderen, for nu lige at se om Gitte var begyndt at sløje af på den, da jeg jo nu vidste at han var en hun, men jeg så hende foroverbøjet i fuld gang med at arbejde, så godt hun nu kunne for vablerne, og hun havde nu smidt den tykke skjorte, og jeg så at hun var slank bygget, og det så ud som om hun var vandt til at tage fat, for hun brugte næsten ikke flere bevægelser end nødvendigt.

Til fyraften stak hun mig en hund, og spurgte, om jeg gad at sørge for en omgang til skuret, og dampede af.

Lige før jeg tog hjem kom sjakbejdsen ind og gav mig en adresse, hvor jeg og mit 'føl' skulle møde næste dag, det var en villa der skulle have banket gulvet i kælderen op, og have nyt gulv lagt ind, hvor der skulle gulvvarme i. Jeg blev godt nok lidt gal, da jeg var med i en akkord på broen, og jeg derved ville miste lidt af akkorden. Bejds sagde at jeg ville blive skrevet mig i akkorden alligevel, så jeg sagde ok.

Næste morgen mødte Gitte og jeg på adressen hvor villaen lå, og hvilken villa, ca. 250 m2 med swimmingpool og hele griseriet. Jeg ringede på, og præsenterede os for damen der åbnede, og hvilken dame, ca. 30 år, nøddebrunt hår, grønne øjne og en skikkelse som en pige på 20, hun spurgte hvor lang tid jeg regnede med at det ville tage, og jeg sagde at jeg regnede med to tre dage til at brække gulvet op, en dag til at lægge ud til gulvvarme, to dage til støbning, og et par dage til at hærde overfladen af.

Damen sagde at vi kunne få nøglen, og at hun ville blive væk de næste fjorten dage, og hun viste os rundt i huset, køkken hvor vi kunne benytte hvad der var i køleskabet, badeværelse med kar, og for at det ikke skulle være løgn var der også sauna og solarie. Så dampede hun af.

Gitte og jeg begyndte at slæbe værktøj ind i huset, og ned i kælderen, og da vi havde fået alt hvad vi skulle bruge, båret ind, kom jeg i tanke om hendes vabler, og spurgte til dem. Hun viste mig hænderne, og jeg så at det var ved at læge. Jeg sagde at hun kunne gå og slappe af i dag, men at jeg regnede med at hun var klar i morgen, og hun sagde OK, så jeg gik i gang med at arbejde.

Efter et stykke tid, kom Gitte med kaffe, og vi tog en pause. Da jeg gik i gang igen, tog Gitte en kost og skovl, og begyndte at fjerne det jeg havde banket løs, og pludselig var det middag. Gitte kom ned, og sagde at hun havde klasket noget sammen fra køleskabet, og vi gik op for at spise.

Mens vi spiste fik jeg for første gang rigtigt kigget på hende, hun var høj, slank, med lyst skulderlangt hår, mørke øjenbryn der lignede ørnevinger og lyse himmelblå øjne samt en sød lille opstoppernæse, fyldige læber og små tænder der havde lige som et svagt blåt skær. Mine øjne gled nedad, og jeg så at hendes hals var lang og slank, hun havde højt siddende bryster, der ikke var store, men passede godt til hendes figur, hendes arme virkede bløde og runde, men når hun bevægede dem kunne man se at der var muskler inde under rundheden.

Pludselig sagde Gitte "Nu hvor du har siddet og oversavlet mig, kan du så lide hvad du ser"? og jeg blev helt paf, da det ikke var meningen at det skulle være SÅ tydeligt at jeg sad og så på hende. Hun blev ikke sur, og kommenterede heller ikke mere hvad der var sket, og da vi var færdig med at spise gik vi i gang med at arbejde igen. Til fyraften kunne jeg ikke finde Gitte, og lidt irriteret daffede jeg lidt rundt i huset, til jeg hørte en bruser løbe bag en dør, jeg gik der hen, bankede på og spurgte om hun var der inde, hvor til hun svarede ja.

Nu blev jeg halvsur, jeg gik og knoklede, og HUN tog bad, og det fortalte jeg hende, hvorpå hun råbte at hun ikke kunne høre hvad jeg sagde, så jeg åbnede døren og gentog det, hvorpå hun sagde at hun ville være klar om fem minutter, og at der i køleskabet var en pilsner, hvis jeg havde lyst til en. Jeg gik brummende ud i køkkenet, og åbnede en pilsner, og mens jeg sad og nød den, kom Gitte gående med et stort smil.

"Det var skønt" sagde hun, og jeg mumlede "Det er sgu godt gået, her knokler jeg, og HUN tager bad", Hvortil Gitte svarede at jeg bare kunne tage et. "Jeg har sgu da ikke skiftetøj med" sagde jeg, og surmulede. Gitte foreslog så at hun kørte så jeg i det mindste kunne slappe af den time det ville tage at komme tilbage til firmaet hvor vi havde vores biler stående.

"Er du tosset, tror du at jeg tør lade en kvinde køre" sagde jeg, og en tordensky dukkede op i hendes øjne. "Hvis vi skal arbejde sammen, er du nødt til at lære at jeg gør hvad jeg kan, inklusiv at køre bilen" sagde hun, "Jeg er taknemlig fordi jeg fik lov at skåne mine hænder i dag, men derfor skal du ikke tro at jeg vil have at du tager mere hensyn til mig, end du gør over for din sædvanlige makker", hvorpå hun satte sig ind i førersiden af bilen, og startede motoren.

Lidt paf, og flov satte jeg mig på passagersædet, og efter ti minutters kørsel begyndte jeg at blunde. Jeg drømte at vi var færdige med dagens arbejde, og skændtes om hvem der først skulle ud i bad, og jeg så foreslog at vi da bare kunne gå der ud samtidig, for vi havde delt badeværelse før, og da vi skulle til at tage tøjet af, vækkede Gitte mig, med ordene "Har du sovet godt?", "du mumlede da godt nok".

Jeg satte mig lidt forvirret op, og efter et øjeblik var jeg klar igen, og undskyldte at jeg var faldet i søvn, og dermed havde været kedelig at køre med. Jeg sad lidt og tænkte mig om, og foreslog, at vi lastede firmaets trailer med hvad vi havde brug for, og spurgte hvor hun boede, og fandt ud af at hun boede på vejen fra mig til villaen, så jeg sagde at hvis vi var smarte, tog jeg firmabilen, og hentede hende næste morgen, og vi så kørte direkte ud til villaen.

"Det er OK med mig" sagde hun, "men hvorfor læsser vi så ikke så meget af det vi skal bruge, på så vi er fri for at køre her omkring i morgen aften". Jeg gik ind og snakkede med bejds, og han sagde at det var i orden, og spurgte hvordan Gitte klarede sig, og jeg sagde som sandt var, at hun gjorde det hun kunne, og at ind til nu gik det da meget godt, og jeg spurgte til min makker på hospitalet, og fik at vide at han ikke kom på arbejde de første fjorten dage.

Vi læssede traileren, og Gitte dampede hjem, efter vi havde aftalt at jeg hentede hende næste dag klokken halv syv.

Da jeg parkerede foran den ejendom hun boede i, kom hun ud af hoveddøren i samme øjeblik, åbnede sidedøren, kastede en weekend taske ind, og satte sig ind, og vi begyndte at køre. Lidt over syv var vi ved villaen, Gitte låste op, og vi slæbte det ind som vi regnede med at skulle bruge den dag, hun koblede traileren af, og vi gik i gang med resten af gulvet.

Et par timer senere var vi færdige med at bryde gulvet op, og vi tog en bid mad. Vi gik nu i gang med at lægge varmeslange ud, og montere de armeringsjern der skulle til for at gulvet kunne holde. Klokken var nu næsten to, og vi blev enige om at stoppe for i dag, og jeg gik ud og hentede skiftetøj. På vej tilbage til badeværelset, stødte jeg på Gitte, der også var på vej der hen, og jeg holdt på at jeg i dag fik lov til først at bruge badet, og det gjorde Gitte også.

Vi stod lidt og diskuterede, og så fik jeg sagt, at hvis der skulle være så meget, kunne vi jo bare gå der ud sammen, for så kunne vi jo vaske hinanden på ryggen. Gitte stod tavs et øjeblik mens hun kiggede op og ned af mig, og sagde så "Tjoe hvorfor ikke?", valsede ud i badeværelset, og begyndte at knappe sin skjorte op. Der stod jeg med alle talenterne, og pludselig tænkte jeg "Årrhh i fanden heller", jeg begyndte at trække skjorten af, mens jeg gik ud i badeværelset, og bagefter tog jeg undertrøjen af.

Imens havde Gitte smidt skjorten og undertrøjen, og var i gang med bukserne, og jeg var ikke langt bagefter, da jeg havde fået bukserne af, kiggede jeg hen på Gitte, der var ved at tage trusserne af, men stod med ryggen til, og nu drejede hun hovedet, kiggede over skulderen, og spurgte hvordan det gik. Jeg havde stadig trusser på, og må indrømme at jeg var lidt utilpas ved at skulle stå nøgen foran en kvinde jeg ikke kendte, men Gitte gik hen til bruseren, tændte den og justerede temperaturen.

Da hun gik hen til bruseren, stod jeg bare der og stirrede, hun havde lange slanke ben, små faste balder der hoppede lidt mens hun gik og en slank talje. Mens hun stod under bruseren og skyllede sig, smed jeg trusserne, og stod der med en næsten halvstiv pik, og ventede på at komme under bruseren. Gitte steppede ud, og begyndte at vaske hår, og jeg gik ind under bruseren.

Gitte var på vej ind under bruseren, med hele hovedet dækket af sæbeskum, og jeg vendte mig i det samme om for at gå ud og give plads, og vi stødte sammen. Refleksmæssigt greb jeg fat i hende for at hun ikke skulle falde, og det samme gjorde hun, og nu stod vi der, holdende fast om hinanden, nøgne, og jeg var hendes krop meget bevidst. Vi fik vendt os om, hun kom ind under vandet, og jeg begyndte at sæbe håret ind.

Lidt efter var det min tur til at skylle mig, jeg gik ind under bruseren, og da jeg havde skyllet sæben ud, vendte jeg mig om og spurgte om jeg skulle vaske hende på ryggen. Hun rakte mig sin vaskeklud og sæbe, og vendte ryggen til. Jeg begyndte at komme sæbe på kluden og vaske hende på ryggen, og da jeg begyndte rigtigt at gnubbe begyndte hun at brumme af velvære, samtidig med at hun skød ryg.

Vi byttede plads, og et øjeblik efter, var hun i gang med min ryg, og kors hvor jeg nød det. Pludselig smuttede hendes hånd, og vaskekluden ramte mig på siden af hovedet, og grinende sagde Gitte undskyld. Det var så i orden, og hun skrubbede videre, og da hun var færdig med at vaske mig nederst på ryggen, lige over hofterne, gav hun mig et klask på den ene balde, og jeg vendte mig om for at gøre gengæld. Pludselig følte jeg det som om jeg var ramt af lynet, der stod Gitte under bruseren, lyshåret, slank, med små faste bryster, flad mave, og en kønsbehåring der var så lys at man kunne se hendes revne.

Jeg kunne mærke at min pik rejste sig, og langsomt rakte jeg en arm ud for at røre hende. Mine fingre fik elektriske stød, da de kom i kontakt med hende, og jeg lod hånden glide fra halsen ned over hendes venstre bryst, ned over maven, hen over navlen, og ned til hendes kønsbehåring, der var utrolig blød og fin at røre ved. I al den tid stod Gitte helt stille med armene ned langs siden, og kiggede direkte ind i mine øjne.

Pludselig kunne jeg igen høre vandet der plaskede ned over Gitte, og jeg brød øjenkontakten, kiggede ned på min hånd, og så Gittes hånd der forsigtigt lagde sig oven på min. Hendes hånd fulgte min arm op til skulderen, og ned over mit bryst, efterladende et spor af ild, ned over min mave, og forsigtigt, meget forsigtigt rørte hun min pik, der stod lige ud fra min krop.

Langsomt gled vi ind i hinandens favn under bruseren, og mens vandet plaskede ned over os, kyssede vi hinanden, først forsigtigt, senere med større ildhu, til vi til sidst næsten glemte at trække vejret. Vi brød kysset, og hivende efter vejret, trådte vi ud fra bruseren, lukkede den, og fulgtes ind i dagligstuen hvor vi gled ned på sofaen, Gitte øverst, og mens vi genoptog kysseriet, begyndte vi at udforske hinandens krop mere og mere hektisk.

Mens vi lå og rodede på sofaen fik vi vendt os om, og jeg kom øverst, jeg begyndte at kysse mig vej ned over Gittes krop, langs halsen, ned over skulderen, hen over venstre bryst, hvor jeg tager brystvorten i munden, og Gitte stønner højere og højere. Højre brystvorte får også en tur, før jeg arbejder mig ned over hendes mave, til hendes venusbjerg, hvor jeg kigger op på hendes ansigt, hun lå med lukkede øjne, og let adskilte læber, mens jeg kunne se sved på hendes overlæbe.

Nu bøjede jeg mig ned, og kyssede hendes køn, og Gitte kom med et lille suk, og hendes krop stivnede for et øjeblik, før hun slappede af igen. Forsigtigt satte jeg tungen til hendes skamlæber, og begyndte at slikke. Med tungen skilte jeg hendes skamlæber ad, og borede tungen ind i skeden, hvorefter jeg kørte tungen op over hendes klitoris. Gitte udstødte et lille skrig, og greb fat i mit hår, og trak mit hoved hårdt op i sit skridt, og jeg begyndte at slikke på livet løs.

Efter et par minutters slikken, kom Gitte i en orgasme, og jeg følte det som om hun prøvede at mase mit hoved op i sin kusse. Hun lå et øjeblik og pustede, og trak mig derefter op til sig, slikkede mig i hele ansigtet og tog fat om min pik, der nu var så hård som jeg længe havde oplevet. Med sine slanke fingre styrer hun min pik hen til sin kusse, hvor hun gnider hovedet op og ned i revnen, før hun langsomt fører den hen til himmerigets port.

Hun griber nu om mine baller, og langsomt styrer hun mig ind i sin krop, der brandvarm tager imod mit stive jern. Da jeg er kommet helt i bund holder hun mig lidt der, hvorefter hun slipper mine baller, og visker mig i øret at jeg nu kun skal tænke på en ting, nemlig at råkneppe hende, og ikke tænke på hende, da hun havde fået første omgang.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 28 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.