Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det var fuglene der vækkede hende, kort før solens første stråler kunne ses over bjergkammen. Det var som altid lunt, men denne morgen kom varmen indefra, og hun tænkte smilende tilbage på aftenen forinden. Hun sad et øjeblik og betragtede hans ryg og baller, mens hun lyttede til den afslappede rytme i hans vejrtrækning. Det kildede inden i hende, lyden af hans vertrækning, synet af hans nøgne krop, blandet med minderne fra aftenens hede sex.

Hun blev hed og gik langsomt ned til søen, og ud i det klare vand. Her mærkede hun det kølige, bløde vand, omgive sig. Jo dybere det blev, des mere opmærksom blev hun på hele sin krop. Hun lagde nakken tilbage, pustede ud og slappede fuldstændigt af i kroppen...langsomt flød benene opad og hun flød vægtløst, stille og med en hyperopmærksomhed på hver eneste milimeters kontakt mellem den varme hud og det kølige vand.

SEX I DAG?

Som hun flød blandt den særlige græske Lotus-variant, flød tiden umærkeligt afsted. Hun befandt sig mellem en drømmetilstand, en opmærksomhed på vandet hun var i og en sexet, sanselig og lysten tilstand.

Netop som hun igen har ladet fødderne nå søbunden, vågner han og som han vender sig ser han hende på vej op af vandet, våd, nøgen, glinsende og med solens tidlige lys, i ryggen. I sin venstre hånd havde hun en lille krukke med vand.

Det var så betagende et syn, at hans hjerte hoppede mindst et slag over. I samme øjeblik blev han stiv igen, og en længsel efter at række ud og tage hende i sine arme, overvældede ham.

Da hun så hans smil og frække blik, blev hun med et varm igen, og mere våd end søen havde formået. På trods af at han også ville i søen for at blive skyllet og kølet ned, havde hun andre tanker. Hun lagde en hånd på hans bryst, og puffede ham blidt ned på ryggen, og begyndte at kysse maven, mellem navlen og den stive pik.

Hun ville dufte og smage, deres samlede safter og med den ene hånd tog hun om hans nosser, og masserede dem blidt, mens hun kyssede sig langsomt nærmere roden på hans pik. Det rykkede i hans stive pik, der svulmede forventningsfuldt,med den ene hånd tog hun om hans nosser, og masserede dem blidt, mens hun kyssede sig langsomt nærmere roden på hans pik. Det rykkede i hans stive pik, der svulmede forventningsfuldt mens hun kiggede op på ham, med de frækkeste øjne. Hun vidste at hun havde ham - i overført såvel som i reel betydning - i sin hule hånd.

Hun sagde:"Nu vil jeg tage dig, smage dig, og suge dig tom, for dine lækre safter.

Hun havde den frækkeste våde tunge, og hun brugte den flittigt. Det var tydeligt at hun både nød at tage hans svulmende pikhovede i sin mund og samtidig se hvordan han sitrede og stønnede af vellyst og liderlighed. Selv når hun kyssede ham, gik hendes frække lille tunge direkte i pikken på ham.

Hun holdt ham drillende hen, til han var så varm at han næsten kogte, hvorpå hun lod en stråle af det kolde vand fra krukken, løbe ned af skaftet, pungen og mellem ballerne. Han trak vejret dybt og sitrede over det hele. Hun tog ham igen i munden, og vendte sig samtidigt om så også han kunne slikke hende.

Næppe havde han mærket duften af hendes køn, før han ikke længere kunne holde sig. Han skød den største ladning sperm dybt i hendes mund, og hun slikkede begærligt hver en dråbe, mens han vred sig i ekstase. Hun nød den magt hun havde over ham, og kom selv af ren liderlighed.

"Uhm", sagde han, "du er så lækker, så sød, og din frække tunge er vildt vanedannende." Hun nød at høre hans ros, og følte sig både beæret og begæret.

De havde masser af tid, dagens træning var først hen på eftermiddagen, så de nød at kysse, nusse og slikke hinanden. Ind i mellem talte de og ind i mellem var de stille. Men aldrig var de langt fra hinanden, eller kunne holde fingre, tunge og læber for sig selv.

De opbyggede langsomt en erotisk stemning, og den indre ild spredtes længere ud i kroppen, på en gang mere intens og på en sær måde dybere ind i hver enkelt celle. De fulgte hinanden i en lystspiral, hvor de hver især og sammen kom gradvist højere op i de sexuelle luftlag.

For at nedkøle og igen øge den sexuelle spænding, tog de hinanden i hænderne og gik ud i det kølige vand. I vand til hofterne, kyssede de dybt og lidenskabeligt, og mærkede kontrasten mellem det kølige vand, og deres ophedede kroppe. Hans stive pik pressede sig mod hendes mave, og hun pressede retur. Han lagde hendes øvre ryg og nakke tilbage i vandet og løftede hendes underliv op, så hun igen flød, men denne gang med støtte fra hans stærke hænder.

Med ansigtet, brysterne, maven og fissen lige over vandkanten, bukkede han sig let, og bevægede med tungen det kølige vand ind mod hendes skamlæber. Han lod tungen bevæge sig i vandkanten og op langs skamlæberne. Kun lige tilnærmelsesvis rammer tungen hendes klit. Det gibber i hende, og hendes åndedrag bliver tungere. Han må holde hende oppe i vandet, og tungen finder vej fra anus til venusbjerget, hvor han bider let, før tungen igen tager en længere tur omkring klitten. Han tager lidt vand i munden, og sprøjter en fin stråle, der rammer præcist. Og igen er tungen på vej ned af skamlæberne og dybt ind i fissen.

Hun trækker vejret hurtigt og er fuldstændig opslugt, og er ikke opmærksom på at han blidt havde ført hende hen mod et lille vandfald. Da vandet rammer hende gyser hun overrasket og hans slipper hendes hofte, så hun igen står på søbunden. De står et øjeblik kyssende, og han løfter hendes næsten vægtløse krop op og trænger ind i hende, mens hun samler anklerne bag hans ryg. Han søger over mod klippevæggen, og med et fast tag i hendes baller, støder han til igen og igen.

De nærmer sig fælles et klimaks, der har byggedes op over timer, og mens han overgiver sig til en rytme, hans krop frembringer af sig selv, skælver hun i ekstase, vandet, tungen, hans stive pik der pumper i hendes fisse, kulminerer og lavastrømme flyder op og ned igennem kroppen, hun ånder tungt og hurtigt. De kysser vådt og liderligt, mens han støder sin pik ind og ud, nogle gange dybt og indtrængende og andre gange hurtigere.

Hendes stønnen er gået over i små skrig, og som orgasmen ruller over hende og opsluger hende, kommer han i hende, med et tryk han sjældent har oplevet.

De står længe skælvende på søbunden, med det lille fald der sender det kølige vand ned over dem.

Efterhånden som de kommer til sig selv, går de langsomt tilbage til bredden, nydende vandet, luften, duftene, solen og nærværet. De lægger sig på græsset og lader solen tørre dem.

Hen på eftermiddagen, gør de klar til igen at møde deres respektive venner, og til dagens træning. De kysser og aftaler at mødes igen hen på aftenen, samme sted.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 12 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.