Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Samme aften går han målbevidst mod den lille bjergsø, hele dagen havde han haft hende i sine tanker, og hans fysiske reaktioner havde fået de andre olympiske deltagere til at smile bag hans ryg. Han gik og legede med tanken om hvordan han ville tage hende, forkæle hende og nyde synet af hendes frække krop.

Det havde været en varm dag, solen bagte stadig fra en skyfri himmel. Fra højt oppe over hørte han ørne der cirklede parvis, rundt og rundt, nogle gange kom de tættere til jorden og nogle gange svævede de højt til vejrs. Bjergkammen stod krystalklart mod den blå himmel.

Han var nu tæt ved bjergsøen og stoppede brat, da han hørte en kvindes latter og ikke en latter han kunne genkende. Han listede langsomt nærmere og kiggede frem mellem buskene. Hun var ikke alene. Hun sad og snakkede med en lidt ældre kvinde, med runde former og fyldige, runde bryster. Han genkender hende som en af de dansere der havde rejst og lært den meget eksotiske mavedans.

Han blev stående lidt og så hvordan de to kvinder stoppede med at tale, og i stedet begyndte at kysse. Først vidste han ikke rigtigt hvordan han skulle forholde sig, men det fortrængtes hurtigt af en følelse af nysgerrighed og liderlighed. De kyssede længe, og den rundere kvinde begyndte at kæle for den yngres bryster. Det medførte en opslugende ild hos både hende og ham.

Han så hvordan den fyldige danser lod sin tunge følge hænderne, nedover halsen og langsomt mod de stive brystvorter. Hun klemte brysterne mellem hænderne, imens tungen cirklede om vorterne og ind i mellem bed lidt. Han stønnede som om at det var ham der blev bidt, og kiggede overrasket ned på sine egne brystvorter. Han så nu danserinden lade munden kysse den yngres mave, stadigt dybere og dybere ned mod hendes skød.

Han kunne tydeligt genkende hendes ophidsede lyde, og de gik direkte i pikken på ham. Samtidigt stirrede han betaget og liderligt på danserindens fyldige hofter og bryster. Mens hans veninde blev slikket, kunne han ikke holde sine hænder i ro, og langsomt men sikkert begyndte han at spille pik. At se de to smukke væsner hengive sig til sine lyster, var så liderligt at han uvilkårligt kom til at grynte af velvære og liderlighed.

Begge kvinder hørte ham, og tog imod ham med glæde. Hans pik glinsede om kap med de to kvinders delikate åbninger, og han kyssede først den ene og så den anden. Snart havde de alle travlt med dybe våde kys, og hænder der var på eventyr, allevegne. Mens han kyssede sin veninde, tog danserinden hans pik i munden. Han skulle styre sig for ikke at komme med det samme, liderlig som han var. De to kvinder kiggede på hinanden og satte sig på ham, den ene skrævede over hans pik, mens den anden anbragte sit åbne skød, vådt og liderligt over hans mund. De to kvinder sad vendt mod hinanden, og kyssede vådt og inderligt.

Han slikkede danserinden, som hurtigt kom i en eksplosiv orgasme, og da han selv var ved at komme igen, vred han sig fri, og tog nu fat om de brede hofter med den ene hånd, og den anden nød det tunge bryst. Danserinden slikkede nu hans veninde, mens han kneppede hende bagfra, hurtigt og hårdt. Danserinden kom igen, blot sekunder før han sendte sin ladning op i hende, og hans veninde kom ved synet af deres ekstatiske udtryk og frække lyde.

De smed sig alle tre i græsset, og efter en kort stund brød en løssluppen latter frem. Pånær danserinden havde de to fået sig noget af en overraskelse denne aften. De to piger begyndte igen at nusse, kysse og slikke hinanden, og han nød synet af de to meget forskellige og meget skønne kvinder. Inden længe var han klar igen, men danserinden skulle tilbage for at danse, og de to havde hinanden for sig selv.

Ingen af de to havde forpligtelser den følgende dag, og de tilbragte en halv månebelyst nat, med at elske og bade.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 17 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.