Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det var hendes fødselsdag og han længtes efter hende. Hele vejen i bussen fra Valby, tænkte han på hendes smukke numse, med den smukke og søde tatovering lige nord for ballerne. Uhm, de baller, tanken og de indre billeder tændte ild i hans bukser. Han overvejede om hun skulle have lejlighed til at vælge frit, hvad hun kunne tænke sig, eller om han skulle være hendes gæst, og lade sig opvarte. Begge tanker var fulde af drivende lyst og den lille usikkerhed gav ham hjertebanken.

Hele vejen skiftedes tankerne til at dominere og selv da han stod udenfor hendes hoveddør, vidste han endnu ikke hvad vej det ville gå. Og stadig tændte begge tankesæt hans begær.

SEX I DAG?

Hun lukkede op og i skæret fra stearinlys i baggrunden, så hun sød, fræk og forførende ud. Det tog blot milisekunder før de stod i en tæt omfavnelse og kyssede dybt, med lige dele lidenskab og liderlighed. Duften fra hendes hud var tydelig og pirrende, og tankerne fra bussen slukkedes da hjernen gik ned og alle sanser fyldes af hendes nærvær.

Nu steg begæret og han kunne slet ikke vente, han ville have hende. Han glemte alt om fødselsdagsgave og - middag, hele hans udelte opmærksomhed var på det smukke og sexede væsen, der stod foran ham.

 Han sagde:"Kom min skat, først skal du have din oplevelsesgave."

Han havde genvundet kontrollen og overvejede igen sine taktiske planer. Indtil hun igen kyssede ham og al tankespind forsvandt som dug for solen. Han bemærkede end ikke at hans greb blev fastere og hans kys mere krævende. Hun mærkede hvordan hans stive pik pressede sig mod hendes underliv og hun nød til fulde at være begæret. Hun overgav sig og da han mærkede at hun gav efter, blev kyssene vådere, vejrtrækningen hurtigere og da han igen prøvede at tale, var det med grødet stemme. Sjældent havde han været så meget i sansernes vold. Han var stangliderlig og hun vidste det!

Han blev pludselig opmærksom på at hun var begyndt at grine, og forvirret hørte han stemmer fra stuen. Hele familien var samlet, og han havde blot mødt dem en enkelt gang tidligere. Han havde totalt overhørt lydene, liderlig som han var.

"Fuck" tænkte han, "nu er det med at holde tungen lige i munden." han smilede af sit eget ordvalg. De gik sammen ind i stuen, han lidt befippet og hun stadig smågrinende. Han hilste pænt rækken rundt, og satte sig ved en kop, og hende ved sin side. Han opfangede et drillende glimt i hendes øjne, og det var tydeligt at hun stadigt morede sig indadtil. Flere gange mærkede han hendes hånd, tilfældigt stryge let forbi hans pik, og hun sad med den ene hånd på hans lår, meget tæt ved skridtet. Han ville gå ud i køkkenet efter mere kaffe, men den stive pik forhindrede ham i at rejse sig, og hun gjorde det ikke bedre. Hun vidste præcis hvilken forfatning han var i, og benyttede enhver lejlighed til at ophidse ham yderligere, på alle de diskrete måder hun nu kunne.

Endelig var der noget på det tændte TV, der fangede alles opmærksomhed, og han fik sig kantet op af sofaen. Efter at have sundet sig lidt i køkkenet, og rejsningen begyndte at fortage sig, kom hun ud i køkkenet. Hun lukkede døren til, kom hen og kyssede ham vådt og liderligt, pressede sig mod hans pik, der igen havde rejst flaget. Det var tydeligt at det ikke kun var ham der var toptændt, hun var lige så liderlig som han. De vidste at de ikke kunne blive stående hele aftenen, men vidste også at gæsterne snart ville lade dem alene.

En halv time senere var der generelt opbrud, flere af gæsterne med et sigende smil, det var ikke helt lykkedes at skjule at de to var særdeles glade for hinanden.

Da de var alene, trak han hende ned på sit skød, og lang tid gik med at kysse. Han nød til fulde at lade hænderne gå på opdagelse, at holde om hendes slanke liv, hendes vidunderlige baller, hendes lækre bryster...Hun kunne ikke sidde helt stille på hans skød, og bukserne strammede efterhånden godt til.

Bedst som hun nød de blide kærtegn, bed han hende i halsen. Hun udstødte overrasket en lille lyd, og bemærkede at hans blik havde skiftet karakter. Hun vidste ikke lige hvad han forventede og blev en smule usikker på den fede måde.

Han sagde:"Det er ikke særlig artigt at lire en mand op, når stuen er fuld af gæster, og han ikke kan få sin vilje, du har været rigtig uartig og må tage konsekvenserne. Tag bukserne af, fold dem pænt sammen og læg dem på stolen der."

Stadig en smule usikker gjorde hun som han sagde. Han sagde videre:"Kom her!" i en fast, kommanderende tone. Han lagde hende over sine knæ, trak hendes trusser ind i en g-streng, og lod sin flade hånd smælde mod hendes balle. Hårdt. Det gav næsten genlyd og lyden blandedes med hendes lille hvin. Igen lød smældet og hvinet, og igen og igen. Hendes balle var blevet godt rød og varm. Ligesom hun var blevet stakåndethed, varm og liderlig. Bedst som hun forventede endnu et rask rap i røven, mærkede hun hans blide fingre undersøgende i hendes fisse. Fra ballernes frække spalte, over anus og mellemkødet, til skamlæberne og den dybe, varme og våde grotte.

Nok var fingrene blide, men også faste, og begærligt legende og eksperimenterende. En finger gled ind og ud, så to. Hun stønnede liderligt og det var tydeligt at han kunne lide lyden. Han kunne ikke få nok af at lege med hendes fisse, mærke alt det varme og våde, slikkede sine fingre, og gav hende endnu et smældende dask på ballen, og derpå et direkte på skamlæberne. Det gav et sug i hende, og uvilkårligt rakte hun numse og fisse til, hun ville have mere.

Han legede endnu lidt med hendes lækre køn, hvorpå han sagde:"Kom, sæt dig her." Hun satte sig ved hans side, en anelse skævt på grund af den ømme og varme balle. Han rejste sig og lynede ned:"Kom så din frække tøs, smag min pik, det er så lækkert at se min pik i din mund." Han havde stadig bukserne på, kun den stive, rejste pik stak frem. Hun kiggede liderligt på hans pik, og tog den resolut i munden, og slikkede, sugede og bed ham om roden. Hun slikkede hans nosser og hun var sig meget bevidst om hvor meget opsparet liderlighed, hun havde mellem hænderne og at han var tæt på at komme.

" Uhm, skat, du er så fræk." Hans stemme var grødet, og vejrtrækningen var tung. Det rykkede uvilkårligt i hans krop, og snart skød han sin ladning af sperm, dybt ind i hendes mund. Han vred sig i ekstase, og hun sugede hver en dråbe ud af ham. Han kunne næsten ikke holde det ud, det var så fantastisk. Han nød at blive forløst, og mens hun stadig havde sperm i munden, kyssede han hende dybt og inderligt.

De klaskede sammen, side om side, fuldstændigt afslappede og veltilpasse. Om end hun ikke var blevet forløst endnu, vidste hun at det ville hun blive snart, og hyggede sig med hans tilfredshed, følte sig fræk og lækker. Ganske i overensstemmelse med hans opfattelse af hende.

De lo og pjattede lidt, og hendes bryster gyngede og vippede let af latter, og han kunne ikke modstå at kysse, nusse, kramme og slikke hendes bryster og -vorter. De kyssede og kælede, og ligeså langsomt og dvælende, var han på vej mod hendes skød. Han kyssede sig ned over maven, bed lidt her og nappede lidt der, fingrene nussede æterisk let på de små særlige områder tæt ved hofterne, han vidste sendte små gys, gennem hende. Hænderne kælede for ballerne, og efterhånden var hans læber så tæt på hendes smukke og frække fisse, at hun uvilkårligt trak maven sammen i små ryk.

Han kyssede forbi og ned til inderlårene, hvor hans tungespids fandt den lille fold hvor lårene og bækkenet mødes. Han løftede hendes ben op mod maven, så han kunne komme til at slikke stjernen, og lod sin våde tunge slikke fra anus op over skamlæberne, sugede en læbe ind i munden, og tilbage til anus. Langsomt, nydende og drillende. Han stak tungen så langt ind i den våde grotte som muligt, og kneppede hende let med tungen. Et enkelt strøg op på klitten og så tilbage på grottevandring.

Hun var våd, liderlig og vred sig for at få klitten i stilling. Stadig kyssede han i stedet lårene, og lod tungen glide opefter og ned igen. Kyssede hende i knæhaserne, og igen i den lille fold mellem lår og bækken. Hun prøvede at trække hans hoved op ved håret, og efter lidt kamp gav han sig, og styrede tungen direkte mod hendes klit.

Det gav et sug igennem hende, og han slikkede, kyssede, sugede klitten ind i munden, pustede og slikkede. Opad, nedad, fra side til side, og op igen. Med hård tungespids og en blød tunge. Hun kunne hverken ligge eller være stille. Liderlige lyde af vellyst, små suk og støn. Han kunne mærke at hun var tæt på at komme, og koncentrerede sig nu fuldt og helt om klitten. Han elskede når hun kom i et brus af orgasme, og kort efter i endnu en.

Hun rystede af velbehag og nydelse. Snart efter lå de igen i hinandens arme, og kiggede dybt i hinandens øjne. En uendelig kærlighed lagde sig ømt omkring dem, som et blødt, stort tæppe. Hun skulle tidligt op på job og de lagde sig tæt i ske, og faldt i en dyb og velfortjent søvn.

Han var kommet sent, og havde ikke rigtigt haft lejlighed til at forkæle hende. Mens hun var på job, havde han rig lejlighed til at handle lidt ind, træne lidt og tage et bad før hun kom hjem. Han havde sat ekstra varme på i soveværelset, og umiddelbart før hun var hjemme, smed han tøjet og tog et forklæde på. Han glædede sig til at hun kom hjem, og smilede af sin egen joke.

Da hun ringede på, lukkede han hende ind og mens hun var på vej op af trappen, hældte han to glas vin op og havde forberedt lidt spiseligt. Hun lo da hun så den bare røv, med det intermistiske forklæde, hun vidste hvor inspirationen kom fra.

De satte sig ind i stuen med deres glas, og kyssede som altid. Efter lidt fyraftenshygge, tog han hende med ind i soveværelset, hvor der var tændt stearinlys og var gjort klar til en lækker omgang massage.

Hun smuttede ud af sit tøj og lagde sig forventningsfuldt på madrassen. Han hældte massageolie op i hånden, så den kunne varmes lidt, og startede med at massere hendes ryg med lange blide strøg. Da kroppen var masseret igennem, begyndte han at stryge de mere intime steder, ballerne, inderlårene, bryster, mave og hendes lækre fisse. Langsomt, langsomt trykkede og strøg han, mens hun blev mere og mere liderlig. Han elskede at massere hendes bryster og baller, og hældte nu olie ud over sin egen krop. Han begyndte at massere body-to-body, hun kunne tydeligt mærke at hans pik var stiv.

Hun blev endnu mere varm og våd, og med sine fingre begyndte han at gå på opdagelse i den smukke grotte. Hun vred sig, stønnede og sukkede, mens han gik på opdagelse. En våd finger begyndte at kæle for det bagerste hul, og smuttede let indenfor. Hun nød at blive fingereret i begge huller, og gav sig tydeligt i nydelse. Han lod sin stive pik trænge ind i hendes fisse, og havde nu pikken i det ene hul og to fingre i det bagerste hul.

Godt smurt ind i olie, gled han ud af hende, løftede sin pik lidt op, og lod den langsomt glide ind i det næste. Det var så godt. Hun stønnede højlydt, og han kørte forsigtigt frem og tilbage i det stramme numsehul. Efterhånden som farten blev sat op, legede hun ophidset med sin klit, og kom i en kæmpeeksplosion af en orgasme, der også fik ham op at flyve.

Efter at orgasmen havde rusket dem igennem, faldt de endnu engang sammen, glade, afslappede og med endnu en dyne af kærlighed. De lå længe og snakkede, og han tænkte: I morgen skal vi se DVD om tantra.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 22 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.