Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Året er 1999. 
Sommeren banker på døren og varmen fra solens stråler, skinner på den bare hud, som folk nu begynder at vise frem, efter en lang og kold vinter.
Mange har glædet sig til denne stund. Grillen skal luftes i de danske haver og frugterne af de mange timer brugt i div. motionscentre skal vises frem.
Kenneth er ingen undtagelse. Han har brugt mange timer i hans firmas squash hall. Svedt flere liter cola og øl ud efter en lang og hård arbejdes dag. Og han havde fået visse resultater ud af sine anstrengelser, men han følte at der stadig var en smule der skulle gøres noget ved. 
F.eks. var han overbevist om, at hver gang han bare så på et stykke chokolade, så tog han 2 kilo på. Han var ikke fanatiker, men han var overbevist om at han skyldte sig selv at få en mere trim krop, som han kunne være stolt af og ikke bange for at vise frem.
I dag var noget specielt. Hans kæreste gennem de sidste 3 år, Melinda, havde ringet til ham på arbejdet og fortalt at der var et Forlag der var interesseret i hendes manuskript, som er om et romantisk trekants drama. Det sidste år har hun skrevet som en gal og gået derhjemme og og passet på lejligheden på 4.sal i Gladsaxe. Og Kenneth glæder sig for i aften skal de bare hygge.
Kenneth vælger at tage hjem noget tidligere end han plejer og dukker op 1 time før end normalt. Melinda kommer ud af badet, solbrun og med en glinsende hud. Hun har de smukkeste blå øjne og det lyseste hår der hænger vådt og klæbrigt til hendes ellers veldrejet krop. Hun ser noget forbavset ud. Men er ellers glad. De laver mad sammen og pjatter og Kenneth får hele historien med at forlaget ringede og sagde de ville sende et bud for at hente resten af manuskriptet. 
Sådan når stemningen bare flyder og der er sød musik i luften siger Melinda pludselig og i en tone som kræver et svar, >Hvad ville du gøre, hvis du så mig med en anden mand ?<.
Kenneth er ved at få sin kartoffel galt i halsen. >Hvad jeg ville gøre<, hoster han.
>Ja. Hvad ville du gøre, hvis du så mig stå her på altanen og slikke pik på en total fremmed mand. Jeg er nøgen. Han har kun pikken fremme. Den er stor og jeg skal bruge 2 hænder for at kærtegne den og spille den af på ham<, siger Melinda.
Kenneth tager servietten, tørrer sig om munden. Læner sig mageligt tilbage i stolen. Hans øjne prøver at læse Melindas tanker, men hendes udtryk afslører intet. Faktisk sidder hun bare med et drilsk smil på læberne.
>Jeg ville nok gøre det at jeg tog fat om fyrens pik. Halede ham ud af lejligheden. Og lukkede døren. Så ville jeg gå ud til dig på altanen og hive mit dyr frem og spille den af lige foran øjnene på dig<, siger Kenneth i en rolig og fattet tone. Han tager fat i sit glas rødvin og skyller det ned i en køre.
Melinda slikker sig om munden, laver en aha lyd og kigger Kenneth dybt i øjnene.
>Er det det hele. Ingen skideballe. Ingen lussing. Ikke engang en endefuld ?<, spørger hun uden at tage øjnene fra Kenneth.
>Nej. Jeg ville gøre noget mere, men først vil jeg gerne vide hvorfor du spørger mig om det ?<, siger han og rejser sig fra bordet.
Hendes øjne følger ham, mens hun svarer >Nåh jeg var bare nysgerrig, efter at se din reaktion<.
>Min reaktion eller min erektion ?< kommer det prompte.
>Din reaktion, skat. Jeg har jo set dit dyr i fuld størrelse. Og det er jo ikke..<
>Ikke hvad ?<, afbryder han .
>Ikke en utilfredsstillende præstation der kan komme fra…. dit dyr<, spinder hun og fortsætter, >Men hvad ville du mere gøre ?<.
>Hvis du siger at du er nøgen. Og jeg går ud fra at dit adrenalin pumper efter jeg er kommet hjem<.
Hun nikker.
>Så ville jeg fortsætte med at spille den af på mig selv. Jeg ville gå helt hen til din mund. Kører den af lige foran dig. Stille og roligt ville jeg sætte tempoet op. Kigge på dig. Se dig føle dig lille og se dig snydt for den sex du var i gang med at få<.
Melinda lister sin hånd op under kjolen under bordet, men udenfor Kenneths synsfelt. Hun fører hånden op til sine trusser og stikker en finger ind under og skubber trussen til side. Da der er blevet mere plads begynder hun at massere sin klitoris blidt.
Kenneth står bag stolen og kigger på hende. 
>Du leger med dig selv, gør du ikke ?<, spørger han.
Hun ryster nægtende på hovedet og beder ham om at fortsætte. Og det gør han så.
>Mens jeg sætter mit tempo op, spørg jeg dig hvem han var. Hvordan hans pik havnede i din mund. Om han kneppede dig. Om han smagte godt<.
Melinda, som nu er så tændt og næsten drypper under bordet siger >Jeg tror ikke du vil kunne lide svarene, skat<.
>Det ved jeg godt<, siger han og går rundt om bordet og nærmer sig langsomt.
Melinda begynder at stønne højlydt og smider sig tilbage i stolen og nærmest skriger >Fortæl mig, hvor meget du hader mig, i det øjeblik du så mig, med hans pik i munden ?<.
Kenneth nærmer sig og trækker bordet væk, så han kan se hendes fingre der glider ind og ud af kussen. Hun har lukkede øjne.
>Jeg tror ikke jeg hader dig. Jeg ser bare ned på dig. Jeg ser hvor billig du er. Jeg føler mig truet, men jeg hader dig ikke<, svarer han og stiller sig mellem hende og bordet, som nu er trukket en halv meter væk fra dets oprindelige plads. Han knapper sine bukser op og hiver sin pik frem. Han lader den dingle fra bukserne. Den er ikke stiv, men heller ikke slap. Han går et skridt frem mod hende. Men hun er i sin egen lille verden. Med lukkede øjne fortsætter hun med at massere sin klitoris, uvidende om at hans pik nærmer sig.
>Jeg havde lyst til at lukke din mund med en lås, som kun jeg havde nøglen til. På den måde kunne du ikke sutte på en anden mands pik uden at jeg vidste det<.
Melinda sidder i ekstase. Hun lytter til hans stemme, som nu lyder rolig og utrolig indbydende. 
>Åbn dine øjne skat. Jeg har noget her, som kan besvare dine spørgsmål<, siger Kenneth og stiller sig til rette foran Melindas hoved, uden at røre hende.
Langsomt kommer hun ud af ekstasen og åbner langsomt øjnene. Kenneth store pik på 20 cm, Hænger lige foran hendes mund. Hun stikker tungen ud og som en lasso fanger hun pikhovedet og suger den tilbage ind i munden. Med den ene hånd tager hun blidt fat om hans nosser og kærtegner dem. Hendes anden hånd glider nu hurtigere og hurtigere ind og ud af hendes våde fisse. Underlivet roterer på stolen og hovedet skyder frem og tilbage om hans enorme pik.
Kenneth kigger ned på Melindas hoved og ser det kører frem og tilbage. Ser hvordan hans pik forsvinder ind imellem hendes fyldig læber.
Han er 10 sekunder fra at fyre ladningen af, da det ringer på døren.
Han ignorer klokken og hiver pikken ud og fyrer ladningen af. Hun rækker tungen ud og lader den spille på hans pikhoved, mens spermen vælter ud som fra en vulkan i udbrud.
Dørklokken lyder igen.
Da han er tømt for safter, sætter han sig på bordkanten og Melinda rejser sig op. Tager en serviet og tørrer sig om munden. Hun kigger på ham og siger >Jeg tror at klokken har lydt til en lille pause, men vi er ikke færdige skat<. Han nikker tilbage, som for at sige at det var første halvleg.
Hun går mod døren og slikker sig på fingrene. De smager af erotik og tilfredsstillelse. 
Hun sætter sin trusse på plads, sammen med kjolen. Kenneth pakker dyret indenfor i bukserne og kigger mod døren, som netop er åbnet. Udenfor står et cykelbud. I stramme cykelshorts og sin grønne uniform.
Melinda åbner døren helt op. Kenneth kigger forundret på manden som læner sig ind mod Melinda og visker ind i hendes øre. Hun griner og smiler og 15 sekunder senere har hun lukket døren og går ind til Kenneth.
>Hvad ville et cykelbud her hos dig. Her på 4. sal ?<, spørger Kenneth forundret og sætter sit tøj på plads.
>Han ville ikke noget, bare høre om der var mere at hente ……….. igen !<, svarer hun og smiler frækt til Kenneth, mens hun hurtigt giver ham et lille blink.

 

Ris, ros og kommentarer til forfatteren kan sendes til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 18 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.