BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Det nærmede sig sommerferien og jeg skulle kun lige have de sidste eksamener overstået. Jeg gik i 2.g og havde kun biologi og historie tilbage før friheden og ferien ventede. Dagen kom og klokken blev 10.30 hvor jeg skulle ind og trække mit spørgsmål. Jeg kommer ind og møder min lærer, Jesper, som venligt viser mig den store bunke med papirlapper, men jeg er meget mere interesseret i censor. En flot ung man sidst i 20'erne, med en veltrænet krop. Jeg trækker mit spørgsmål og min lærer læser op; "Kønsorganer og reproduktion". Min lærer fortæller at jeg skal fortælle om de kvindelige og mandlige kønsorganer, hormoner og feedback. Nu er jeg ikke den store biologi-haj, men lidt vidste man jo om det! 

Da jeg sad til forberedelsen tænkte jeg ikke så meget på spørgsmålet, og dog... Censor svirrede i baghovedet. Pludselig er de 25 minutter gået og min lærer kommer ind, "Nå Karina, er du klar til at score en god karakter", jeg grinede bare og håbede at de ikke ville være så slemme ved mig. Fik jeg et 7-tal ville jeg blive lykkelig! 

Inde til eksaminationen startede jeg forsigtigt med at fortælle hvad mit emne gik ud på i hovedtræk, men jeg kunne ikke koncentrere mig. Jeg kunne føle censors øjne og da jeg kigger på ham opdager jeg til min store overraskelse, at hans blik er på mine bryster. Da han opdager at jeg kigger på ham, rødmer ham ikke engang. Han smiler bare sødt og kigger derefter videre. Da jeg står ved tavlen med ryggen til ham, kan jeg mærke hans øjne lige så tydeligt køre op og ned af ham.... Lige der kommer den skøre tanke til mig. Lad ham få hvad han vil have. 

Jeg går ned til bordet og sætter det ene ben op på stolen. Både min lærer og censor kigger forundret. "Til at starte med vil jeg gerne fortælle lidt om de kvindelige kønsorganer" slynger jeg lige ud i hovedet på dem. Derefter sætter jeg mit andet ben op på bordet og løfter op i min lille sommer nederdel. Da jeg aldrig går med trusser, fik min lærer og censor nu pludselig en perfekt udsigt til min fisse. Min lærer var ved at få et hjerteanfald kunne jeg se, men han gjorde ingen ting. Censor derimod satte begge sine albuer på bordet og støttede sit hoved mens han stille lænede sig tættere på. 

Trin for trin beskrev jeg min nu ret så våde fisse og gav også et lille eksempel i hvordan en pige onanere. Man kunne se på censor at han havde lyst til at gribe ud efter mig. Men han forholdt sig roligt. Da jeg var færdig med min lille ‘rundvisning', rettede jeg mig mod censor og spurgte "Jeg kan jo ikke fortælle om de mandlige kønsorganer, da jeg af naturlige veje ikke er udstyret med disse". Jeg synes selv at det var ret velformuleret. Jeg sagde videre til censor; "Men jeg må måske låne dit udstyr". Uden nogen form for betænkning, rejste han sig. Jeg lynede hans bukser ned og tog hans ekstremt stive pik frem. 

Med stille bevægelser bevægede jeg hele tiden min hånd frem og tilbage. Jeg gav også her en lille rundvisning. Og sluttede af med at vise hvordan man skal sutte en pik ordentligt. Jeg lagde mig på knæ og slog mit brune hår ud til siden. Med et fast greb om roden på hans pik førte jeg stille og roligt min mund omkring hans pikhovede. Med en glidende bevægelse lod jeg hans pik forsvinde i min mund. Efter et stykke tid kunne censor ikke holde sin facade mere, han begyndte at stønne og jeg kunne mærke på ham at han var tæt ved at komme. Derfor stoppede jeg.
Jeg gik tilbage til min plads og løftede op i mit skørt og spredte min ben let, "Jeg vil nu gerne gå videre til det andet delemne; reproduktion". Men da jeg skulle til at spørgere om censors hjælp endnu engang, brød min lærer ind. "Ja tak, det tror jeg desværre ikke vi får tid til". Jeg kunne se på min lærer at han havde nydt det lille show og at han var aldeles liderlig. Jeg tog min ting og gik, i baggrunden kunne jeg høre en lynlås blive lynet. 

Efter et par minutter fik jeg min karakter, et 11-tal var det blevet til. Men jeg havde jo heller ikke gjort noget forkert. Nu går jeg og glæder mig til den sidste eksamen.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 39 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.